Gość: matthewg IP: *.crowley.pl 14.03.05, 16:01 Czy ktoś może orientuje się gdzie w Warszawaie można uczestniczyć w kursach gotowania (Oprócz Kurta Schellera)? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizoo Re: kursy gotowania 15.03.05, 10:55 Kiedyś były w indyjskiej restauracji na Żurawiej, w weekendy. Nie wiem czy jeszcze są. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: kursy gotowania 15.03.05, 17:04 Blue Cactus chyba tez ma jakis "kursy".. a raczej wspólne gotowanie Odpowiedz Link Zgłoś
morechee Re: kursy gotowania 17.03.05, 10:29 Faktycznie, organizują "teach and taste". Byliśmy tam w ramach wyjścia firmowego (16 os). Całkiem ciekawe doświadczenie, bo ubrali nas w profesjonalne czapy i fartuchy, "mistrz" objaśniał tajniki wykonywania fajitas, później sami je przyrządzaliśmy. Akurat nie wniosło to wiele nowego w moje umiejętności,ale innych to chyba zainspirowało, bo zaczęli sobie też trochę kucharzyć po meksykańsku. Aaa, no i na koniec konsumowaliśmy wszystko razem z szefem Blue Cactusa. I to akurat było całkiem pouczające doświadczenie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHIMICHANGA Re: kursy gotowania IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:00 U mnie w restauracji "Blue Cactus". Jest to chyba jedyne miejsce, poza Kurtem, gdzie można wspólnie popitrasić w kuchni i póżniej zjeść swoje wytwory w sal restauracyjnej lub klubie Iguana Lounge, który mieści się w tym samym budynku. kontakt: Ryszard Majewski 600 370 688. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś