sloggi 14.06.02, 12:35 Ja widzę skwer na Ksaerwowie i budynek Komendy Głównej Policji. Ładny kawałek zieleni, na środku której jakiś chory projektant umieścił garaże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtas Wilanów IP: 2.1.* / *.pnu.com 14.06.02, 12:38 Ja na razie widzę pola z jednej strony i budynki osiedla z drugiej. Ale niedługo będę miał widok na Świątynię Opatrzności Bożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.matrix.pl 14.06.02, 12:46 sloggi napisał(a): > Ja widzę skwer na Ksaerwowie i budynek Komendy Głównej Policji. > Ładny kawałek zieleni, na środku której jakiś chory projektant umieścił garaże. A ja widzę Wolę...konkretnie ul. Płocką i ul. Ludwiki... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Z wysoka... 14.06.02, 13:00 ... widzę daleko bo i pogoda ładna. Widzę więc: 1. Bloki osiedla Jelonki, 2. Stok narciarski na Szczęśliwicach, 3. Prosty i długi szpaler drzew na ul. Żwirki i Wigury, 4. Panoramę południowych osiedli Warszawy, 5. Pylony mostu Siekierkowskiego, Bliżej widzę: 1. Dw. Zachodni PKP, 2. Pozostałości po Dw. Głównym PKP, 3. Rondo Zawiszy, 4. Zieleń trawników Filtrów warszawskich (niedostępną dla oka przechodnia), 5. Dachy, dachy, dachy... wielu kamienic warszawskich. Taaaa chyba ładny mam dziś widok...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Z wysoka... 14.06.02, 16:54 A na jakiż to wysokościach poklepuje kolega d.z. w pianinko :))) Ja za oknem mam piękny widok na Państwowe Ogrody Działkowe Żwirki i Wigury / 1- go Sierpnia oraz wiadukt na Marynarskiej pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
filifolia jaką część Warszawy... 14.06.02, 12:57 kawałek skrzyżowania Marynarskiej z Postępu, a w oddali startujące samoloty Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.06.02, 12:57 Okno wychodzi na Wiśniową, ale widzę tylko dorodny cis, który zasłania wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: 195.187.84.* 14.06.02, 12:59 Mariensztat i kawałek Wisły. Z drugiej strony - Krakowskie Przedmieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.06.02, 13:00 Prosektorium Szpitala na Solcu, czasem smutek, czasem rozpacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: 212.244.73.* 14.06.02, 13:15 Ogród saski: patrze jak łyse drzewa dostaja pąków, potem pełna zieloność, a potem ta zieloność dostaje rudych plam, aż wreszcie znowu widać łyse badyle... i znowu rok minął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasja77 Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 13:23 A ja widzę pętlę tramwaju 36 na Marymoncie, o i pana motorniczego:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe1 Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: 213.17.198.* 14.06.02, 13:27 paking przed budynkiem i kawalek lasu bialoleckiego Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.06.02, 13:42 Ja widze pasy startowe na lotnisku i działki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algirdas Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: 62.148.94.* 14.06.02, 14:32 eela napisał(a): > Ja widze pasy startowe na lotnisku i działki Jeżeli jest to Okęcie - to ja widzę te samoloty co lecą wylądować na tym pasie. Lecac od południa. Lecą dokładnie nade mną. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.06.02, 15:05 Gość portalu: algirdas napisał(a): > eela napisał(a): > > > Ja widze pasy startowe na lotnisku i działki > > Jeżeli jest to Okęcie - to ja widzę te samoloty co lecą wylądować na tym pasie > . > Lecac od południa. Lecą dokładnie nade mną. > PZDR Tak, Okęcie. Ja widze te, które lecą od zachodu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka67 Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 15.02.03, 00:27 eela napisał(a): > Gość portalu: algirdas napisał(a): > > > eela napisał(a): > > > > > Ja widze pasy startowe na lotnisku i działki > > > > Jeżeli jest to Okęcie - to ja widzę te samoloty co lecą wylądować na tym > pasie > > . > > Lecac od południa. Lecą dokładnie nade mną. > > PZDR > > Tak, Okęcie. Ja widze te, które lecą od zachodu > pozdrawiam Ja tez widze te co leca od zachodu, ale glownie widze rozne domki i uliczki Okecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: 195.187.84.* 14.06.02, 14:41 Eelu, nie chcę cię martwić, ale pracujesz tam, gdzie mój ojciec. Świat jest mały pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.06.02, 15:04 Gość portalu: zet napisał(a): > Eelu, nie chcę cię martwić, ale pracujesz tam, gdzie mój ojciec. Świat jest mał > y O jejku, taki groźny twój tato? :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.06.02, 13:53 Przed nosem - Trasa Łazienkowska i budynek Focus. Trochę dalej (w kolejności od prawej) - wystający Marriot, PKiN i hotel Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.02.03, 16:36 Gosia, siedzisz może w IBC? Ja z jednej strony mam panoramę Pola mokotowskiego i Rivierę, natomiast jak pójdę w inną część biura to widać wieżowce, z Mariottem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
pletwa3 Re: ja mam same tyły.... 14.06.02, 14:26 Tyły BGŻ, tyły KredytBanku, tyły biurowca Centertela....I plac budowy następnego biurowca....Na tyłach ul. Kasprzaka sobie siedzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.06.02, 14:34 HAle Mirowskie, i Jana Pawla, i tramwaj przejezdza... i jeszcze lopocze flaga biiala z napisem Skanska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 14:38 Żwirki i Wigurki :-) I hotel Novotel :-)Dużo samochodów i trzy drzewka na krzyż ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: 212.51.200.* 14.06.02, 14:45 Włochy - Hala Makro, hala Castorama, ul. Popularna i kawałek Al. Jerozolimskich Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann.k Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 14.06.02, 14:52 nie widze zadnego kawalka Warszawy, bo nie pracuje w miescie; za to widze te same samoloty co wy - lataja tak nisko, ze niedawno ktos pytal czy nasze biuro miesci sie na Okeciu; ale z okna mam widok na trawe, na duzo trawy, dopiero w oddali szereg willi ps. wlasnie cos polecialo na lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTee Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: 212.76.37.* 14.06.02, 17:43 Widać powstającą Trasę Siekierkowską na odcinku od węzła Czerniakowska-Bis do wiaduktów przy Czerniakowskiej. I tereny działek obok. Gdybym był bardziej napakowany, to mógłbym w te powstające wiadukty rzucać kamieniami z okna... W oddali EC Siekierki i cały Łuk Siekierkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.06.02, 19:28 Widzę bydowane drugie piętro jakiegoś budynku, który jest tylko 10 metrów od naszego i współczuję przyszłym mieszkańcom. Kiedyś w przerwie między drzewami widziałam kawałek Prostej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzi m Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:48 kasia-s napisał(a): > Widzę bydowane drugie piętro jakiegoś budynku, który jest tylko 10 metrów od > naszego i współczuję przyszłym mieszkańcom. Kiedyś w przerwie między drzewami > widziałam kawałek Prostej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:49 kasia-s napisał(a): > Widzę bydowane drugie piętro jakiegoś budynku, który jest tylko 10 metrów od > naszego i współczuję przyszłym mieszkańcom. Kiedyś w przerwie między drzewami > widziałam kawałek Prostej. może chodzi o budowany 17 pietrowy budynek przez mostostal www.mostostal-invest.com.pl chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 14.06.02, 23:25 Gość portalu: marcin napisał(a): > może chodzi o budowany 17 pietrowy budynek przez mostostal > www.mostostal-invest.com.pl chyba tak Niezupełnie, choć ta okolica :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molisha Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: 195.136.95.* 14.06.02, 21:35 Obrzydliwy 11-piętrowy blok - Brrrrrrr..... I wejście do metra Służew, przy Wałbrzyskiej.... To jedyna zaleta, bo poza tym, to ohydne miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 15.06.02, 15:54 A ja widzę wielkie, szumiace drzewa i w nich szalejące nieustannie sroki. To mi zasłania widok na budynki, nie zasłaniając światła, bo pracuję wysoko, zatem można mnie uważać za osobę wysoko postawioną. Jestem też osobą wysoko urodzoną, bo aż na 5 piętrze. Ulica i ruch miejski kanalizują się z drugiej strony budynku. A tu tylko te drzewa, mamusie z dziećmi, nastoletni rowerzyści i wrotkarze. Bardzo przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Idiotyczny wątek IP: 195.94.207.* 13.02.03, 12:31 Co jecie na śniadanie? Ile macie palców u rąk? Czy lubicie pić? Czym się pocieracie? Ile razy was wczoraj obrażono? (to akurat ciekawe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Idiotyzm zamierzony, a idiotyzm nieświadomy IP: 195.94.207.* 14.02.03, 11:45 Spora różnica, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Idiotyzm zamierzony, a idiotyzm nieświadomy 14.02.03, 11:54 Gość portalu: Normals napisał(a): > Spora różnica, nieprawdaż? Ale po co - jesteś inteligentny facet, a robisz z siebie pośmiewisko. Masochizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo_dido Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.pbk.pl / 10.0.99.* 13.02.03, 13:17 Witam Natomiast ja widzę Rondo Daszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 13.02.03, 13:19 Drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redd Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.acn.pl 15.02.03, 00:09 Gość portalu: figo_dido napisał(a): > Witam > Natomiast ja widzę Rondo Daszyńskiego. Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
opeongo Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 13.02.03, 13:29 sloggi Ales trafil w temat! gratulacje. Ja widze okna biurowca. I ludzi w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 14:06 Ja widzę Toi-toi w Alejach. Jerozolimskich, dworzec Ochota oraz 4 rzędy samochodów parkujących na chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 13.02.03, 22:27 Wyścigi oraz węzeł Puławska-Pileckiego-Poleczki Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? 13.02.03, 23:17 Plac Piłsudskiego i Ogród Saski. Tzn. tak by było, gdybym stał. Gdy siedzę, widzę tylko niebieskie blaszane ogrodzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Jaką część Warszawy widać w pracy za oknem ? IP: *.chello.pl 14.02.03, 09:12 Wierzchołki kępy topól z gniazdami na niektórych z nich. Dalej kawałek jakiegoś bloku w kolorze nieszkodliwym, głebiej w oddali samochody sunace po jezdni a za nią czysta żywa przyroda: drzewa, krzaki, ooo, ooo i tak do samej Wisły, której nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś