Gość: chris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:31 Legła Warszawa jak to ładnie brzmi. Polonia Warszawa to jest nazwa. Jeszcze ładniejsze nazwy to Sarmacja, Agrykola chrisbushi@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuzin_cwks Re: Jesteś za Wisła czy za legia 23.03.05, 20:42 To chyba mlodszy kuzyn z Krakowa pana Goc(L)aw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Re: Jesteś za Wisła czy za legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:02 Ty..... kibicu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikka Re: Jesteś za Wisła czy za legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:57 Ani za Ległą, ani za Wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goc(L)aW Re: Jesteś za Wisła czy za legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:31 tuzin masz o co chodzilo w twoim poscie o0 ? moze nie chodzilo tu o mnie ale nie wiem o co chodzilo. Bo o ile sie orientuje to na tym forum jest Goc(L)aW czyli ja i Goc(L)aw czyli jakis frajer.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Polonia, Cracovia, Ara i dłuuuuugo nic ! 29.03.05, 15:17 A tam, hen hen na końcu - Lech. I to wszytsko. Odpowiedz Link Zgłoś