Gość: E IP: *.iba.waw.pl 18.06.02, 08:50 Znacie, trochę tam drogo ale czas bardzo dużo godzin. Wiecie cos na temat tej szkoły????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E. Re: English Opening School IP: *.iba.waw.pl 18.06.02, 11:49 Nikt niczego nie wie, pliz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: English Opening School IP: 212.76.37.* 18.06.02, 12:30 Po prostu pójdź do nich (róg Jana Pawła i Solidarności) i zapytaj, to będziesz wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: English Opening School IP: *.iba.waw.pl 18.06.02, 12:54 Sorki za pusty post Dzięki za twoja "radę". byłąm tam, ale widzę różnice między wypowiedziami panów mających prowizję od osoby a opniami ludzi, którzy się tam uczą. N`est pas abc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: English Ordering School IP: 217.197.165.* 04.09.02, 10:01 Poszedlem. Pytam sie - jest jakas informacja. Nie ma. Info w sieci - nie ma. Dlaczego - to zbyt skomplikowane, trzeba porozmawiac. Sekta, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: English Opening School IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 14:31 Przejdź się do nich. Poddadzą Cię testowi, czekając na wynik masz szansę (wyciągając trochę uszy) podsłuchać lekcji prowadzonych w kilku "salkach". Uważaj! zaraz po dostaniu wyników będą Cię pytać od kiedy zaczynasz. Zawsze możesz umówić się na konkretną odpowiedź za kilka dni. Nie martw się - sami Cię (telefonicznie) dopadną i dopytają. Problem tylko - jeżeli Ci się nie spodoba - czy umiesz odmówić (spróbowałam, byłam w tym odmawianiu konksekwentna i do tej szkoły nie chodzę). Odpowiedz Link Zgłoś
agga7775 Re: English Opening School - ostroznie 04.09.02, 16:27 Nie wiem jak to wyglada w Polsce ale w Hiszpanii wlasnie z wielkim hukiem szkola ta zbankrutowala (dodatkowo z okropnymi dlugami). Przez wakacje brali kase od uczniow (tych co placili na raty) i po wakacjach sie juz nie otworzyli. Prawie zamieszki z tego tytulu sie odbywaja bo szkola popularna w Hiszpanii. Popytaj o to - ciekawe czy w polskim oddziale sa tego swiadomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Re: English Opening School IP: 217.153.77.* 04.09.02, 17:21 Czesc! Wlasnie zaczalem tam chodzic, zapisalem sie z kolezanka z pracy, ona chodzi na Al. Solidarnosci, a ja na Rondo Wiatraczna. Faktycznie wygladaja jak sekta, niczego konkretnego nie mozna sie dowiedziec na poczatku, ale w koncu po przebrnieciu przez procedure zapisow okazalo sie, ze sa bardzo fajni. Metoda jest zupelnie inna niz tradycyjnie. Zajecia sa prowadzone w trybie multimedialnym, tzn. komupter - uczen. Nie mozna pozwolic sobie na odwrocenie uwagi od lekcji, material sam wchodzi do glowy... Po zaliczeniu kliku unitow na komputerze masz lekcje tradycyjna z lektorem (grupa max. 5 osobowa). Dodatkowo mozna chodzic na tradycyjne zajecia z gramatyki, wymowy, sa tez grupy temetyczne np. biznesowa... Wyglada fajnie i jest to zaleta dla ludzi pracujacych - nie ma stalych godzin, a wiec chodzisz kiedy chcesz. Ogranicza Cie tylko czas, caly poziom musisz zrobic w 3 miesiace. Koszt: 1 poziom (3 miesiace) 1100 zl. Oczywiscie od razu sugeruja podpisanie umowy na caly rok, ale ja wykupilem tylko dwa moduly... i na razie mi sie podoba. Na miejscu mozna wypozyczyc ksiazki lub filmy na video - to wszystko w cenie kursu. Generalnie schemat jest taki: robisz na komputerze 4 unity (Open Class), za kazdym razem zaliczasz test: sa tam cwiczenia z wymowy, gramatyka, sluchanie, czytanie itp. Po ich zaliczeniu zapisujesz sie na tzw. Group Class - to jest spotkanie z lektorem podsumowujace 4 ostatnie Open Class. Kazdy uczen ma inne tempo nauki, a wiec za kazdym razem spotykasz innych ludzi.. No i te dodatkowe zajecia: tzw. Club Activity... Chyba warto sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: English Opening School IP: *.iba.waw.pl 05.09.02, 10:23 Zgroza! Właśnie sobie poczytałam El Pais i El Periodico. mają 30 ml. euro długu i nie wiadomo co z nimi będzie może ktoś ich kupi a może nie. na razie zamknęli szkoły. Ciekawe co będzie z nami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś