boczek4 19.06.02, 23:38 Za ostatnie dwie dwóje w szkole dostaniesz lanie, po 15 pasów za każdą No moja panno.......szykuj tyłek ale już !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em Re: Kobieta, która tu wejdzie bardzo pożałuje !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 00:02 boczek4 napisał(a): > Za ostatnie dwie dwóje w szkole dostaniesz lanie, po 15 pasów za każdą > > No moja panno.......szykuj tyłek ale już !!!!!!! Najukochańszy Mistrzu Mistrz to chyba wylądował nie na tym forum co trza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Kobieta, która tu wejdzie bardzo pożałuje !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 03:18 Boczek, a ty z inkubatora? >>>=== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Kobieta, która tu wejdzie bardzo pożałuje !!!!!!!! IP: *.we.client2.attbi.com 20.06.02, 03:25 boczek4 napisał(a): > Za ostatnie dwie dwóje w szkole dostaniesz lanie, po 15 pasów za każdą > > No moja panno.......szykuj tyłek ale już !!!!!!! No i co ? Weszlam !! Dwoj nie mialam i nie mam, kobieta jestem, co dalej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Kobieta, która tu wejdzie bardzo pożałuje !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 03:35 Kobietą??????????????? Ty masz być gimnazjalistką, i ani rok ponadto!!! >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Kobieta, która tu wejdzie bardzo pożałuje !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 03:41 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Kobietą??????????????? > > Ty masz być gimnazjalistką, i ani rok ponadto!!! > > >>>--- i kolanówki masz białe mieć oraz spódniczkę krótką granatową i dwa warkoczyki, jak mniemam....................... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Kobieta, która tu wejdzie bardzo pożałuje !!!!!!!! 20.06.02, 09:49 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > i kolanówki masz białe mieć oraz spódniczkę krótką granatową i dwa warkoczyki, > jak mniemam....................... > amen > pan laga to sie da zrobic; gorzej z tym, no... wiekiem... jestem tak okolo dwa razy starsza od przecietnej gimnazjalistki:( ale moze to nie przeszkadza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Kobieta, która tu wejdzie bardzo pożałuje !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 09:56 To się przebierz za dwie gimnazjalistki... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Kobieta, która tu wejdzie bardzo pożałuje !!!!!!!! 20.06.02, 10:13 wiesz Pan pomysl moze i dobry, ale nie wiem czy wytrzymam takie lanie :( bo pewnie sie podwoi i zamiast 30 pasow, dostane 60 Odpowiedz Link Zgłoś
tassman cała prawda o panu BOCZKU 20.06.02, 10:30 boczek4 napisał(a): > Za ostatnie dwie dwóje w szkole dostaniesz lanie, po 15 pasów za każdą > > No moja panno.......szykuj tyłek ale już !!!!!!! ************************* O pan boczek sie tutaj pojawił. Nie dziwi to lanie w kontekscie jego postu jaki zamiescił on na innym forum. A brzmi ono tak:"Mam problem. Nie mam dziewczyny. Często onanizuje się. Podnieca mnie wówczas (wyłącznie takie wywołuje fantazje) wyobrażanie sobie że jakaś dziewczyna która mi się podoba dostaje będąc uczennicą lanie pasem na gołą pupe od nauczycielki lub od szefa w pracy. Po wyobrażanie sobie tego mam osiągam orgazm. Uwaga: wyobrażam sobie że to ja (męzczyzna) jestem na miejscu tej dziewczyny. Wiem że to strasznie dziwne ale to prawda. Domyślam się że jestem masochistą. Ile procent osób ma tego typu (lub podobne ) fantazje, skąd one sie biorą ? czy to moze mieć wpływ na przyszłe życie seksulane lub mieć inne złe konsekwencje ?. Mam lat 27". Teraz juz każdy wie ze to zwykły FREAK. tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: cała prawda o panu BOCZKU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 10:44 Powinien pójść pracować do filmu, tam jest dużo klapsów. >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
_vivien_ Re: cała prawda o panu BOCZKU 20.06.02, 19:05 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Powinien pójść pracować do filmu, tam jest dużo klapsów. > > >>>--- Albo do sadu z gruchami jako pilnowacz klapsów przed złodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś