Gość: km IP: *.net-serwis.pl 02.04.05, 06:54 IDĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostrowskistan Re: Nabożeństwo na Polu 02.04.05, 10:05 I pewnei piwo za darmo... Przecxiez do wstyd zeby msza przy knajpie byla organizowana. Do tego sluza koscioly, w Warszawie ich nie brakuje. Poza tym ja w parku wole odpoczywac niz sie modlic i powiem szczerze, bedzie mi ta msza przeszkadzac. Mysle ze JP I tez by nie byl zadowolony, ze ztraktujemy jego cierpienie jako pretekst do manifestacji (zwykle falszywych) oraz zwoilnien z pracy (powodowanych lenistwem). Stanislaw Ostrowski(juz po mszy) Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: Nabożeństwo na Polu 02.04.05, 10:34 >ostrowskistan napisał: >Do tego sluza koscioly, w Warszawie ich nie brakuje A mózg służy do myślenia, tylko trzeba go mieć. Dlaczego nawet w takiej chwili trzeba pochwalić się swoim malkontenctwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Nabożeństwo na Polu IP: *.acn.waw.pl 02.04.05, 11:40 Ja sie zgadzam z Ta opinie. Nie jestem wierzacy i pewnie zaraz mi sie za to dostanie od innych forumowiczow, nie mam nic przeciwko papiezowi, a nawet go popieram, bo wierze, ze on naprawde czuje misje i to co robi (w przeciwienstwie do wielu zaklamanych ksiezy), jednakze ludzie - dajcie zyc tez innym, a nie wszystko jest podporzadkowane papiezowi... Odpowiedz Link Zgłoś
linbrethil Re: Nabożeństwo na Polu 02.04.05, 17:18 Ja byłam na mszy. I nie uważam, żeby to był zły pomysł z Polem Mokotowskim. Tam miało być spotkanie rozpoczynające grę na rajdzie Arsenał (dot. przyrzeczenia harcerskiego), więc się nie dziwię, że szefostwo rajdu właśnie to miejsce wybrało na mszę... A było nas naprawdę dużo a oprócz harcerzy przyszło też sporo innych ludzi. I można narzekać, że koło pubu, że zakłócaliśmy odpoczynek ludzi. Wydaje mi się to co najmniej śmieszne. Przecież Pola Mokotowskie są duże i wystarczy miejsca dla każdego. Nie chcesz - nie przychodź, nikt Cię nie zmusza... A powód wyboru tego miejsca już podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Na pamiatke tego wielkiego wydarzenia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 17:30 zbuduja tam nowa swiatynie opatrznosci!!! wuielkie pole w centrum mista- gratka dla kleru nie mala! a okazaj do zagarnircia parceli nadarza sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
linbrethil Re: Na pamiatke tego wielkiego wydarzenia 02.04.05, 17:51 Przepraszam, ale nie widzę związku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Panstwo wyznaniowe na rowni z muzulmanskimi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 17:28 zamordyzmami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś