Dodaj do ulubionych

Nabożeństwo na Polu

IP: *.net-serwis.pl 02.04.05, 06:54
IDĘ
Obserwuj wątek
    • ostrowskistan Re: Nabożeństwo na Polu 02.04.05, 10:05
      I pewnei piwo za darmo... Przecxiez do wstyd zeby msza przy knajpie byla
      organizowana. Do tego sluza koscioly, w Warszawie ich nie brakuje. Poza tym ja w
      parku wole odpoczywac niz sie modlic i powiem szczerze, bedzie mi ta msza
      przeszkadzac. Mysle ze JP I tez by nie byl zadowolony, ze ztraktujemy jego
      cierpienie jako pretekst do manifestacji (zwykle falszywych) oraz zwoilnien z
      pracy (powodowanych lenistwem).

Stanislaw Ostrowski(juz po mszy)
      • wydra10 Re: Nabożeństwo na Polu 02.04.05, 10:34
        >ostrowskistan napisał:
        >Do tego sluza koscioly, w Warszawie ich nie brakuje
        A mózg służy do myślenia, tylko trzeba go mieć.
        Dlaczego nawet w takiej chwili trzeba pochwalić się swoim malkontenctwem?
      • Gość: Michal Re: Nabożeństwo na Polu IP: *.acn.waw.pl 02.04.05, 11:40
        Ja sie zgadzam z Ta opinie. Nie jestem wierzacy i pewnie zaraz mi sie za to
        dostanie od innych forumowiczow, nie mam nic przeciwko papiezowi, a nawet go
        popieram, bo wierze, ze on naprawde czuje misje i to co robi (w przeciwienstwie
        do wielu zaklamanych ksiezy), jednakze ludzie - dajcie zyc tez innym, a nie
        wszystko jest podporzadkowane papiezowi...
        • linbrethil Re: Nabożeństwo na Polu 02.04.05, 17:18
          Ja byłam na mszy. I nie uważam, żeby to był zły pomysł z Polem Mokotowskim. Tam
          miało być spotkanie rozpoczynające grę na rajdzie Arsenał (dot. przyrzeczenia
          harcerskiego), więc się nie dziwię, że szefostwo rajdu właśnie to miejsce
          wybrało na mszę... A było nas naprawdę dużo a oprócz harcerzy przyszło też
          sporo innych ludzi. I można narzekać, że koło pubu, że zakłócaliśmy odpoczynek
          ludzi. Wydaje mi się to co najmniej śmieszne. Przecież Pola Mokotowskie są duże
          i wystarczy miejsca dla każdego. Nie chcesz - nie przychodź, nikt Cię nie
          zmusza... A powód wyboru tego miejsca już podałam.
          • Gość: arahat Na pamiatke tego wielkiego wydarzenia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 17:30
            zbuduja tam nowa swiatynie opatrznosci!!! wuielkie pole w centrum mista- gratka
            dla kleru nie mala! a okazaj do zagarnircia parceli nadarza sie....
            • linbrethil Re: Na pamiatke tego wielkiego wydarzenia 02.04.05, 17:51
              Przepraszam, ale nie widzę związku...
    • Gość: arahat Panstwo wyznaniowe na rowni z muzulmanskimi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 17:28
      zamordyzmami!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka