chris-joe 04.12.03, 22:19 i jeszcze jedne wybory: anita. Glosujcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris-joe Re: galernicy! 04.12.03, 22:22 anita, na wyniki bedziesz chyba musiala poczekac do jutra. Europa juz w poscieli, Ameryka zas za malo liczna na wymagane quorum. Na moore_ash'a oddalo glosy dopiero 8 osob, wymaganych jest min. 13 glosow. Odpowiedz Link
don2 Re: galernicy! 04.12.03, 22:28 Poniewaz jade do PL,upraszam o nie glosowanie podobnie jak na Jutke " czy don zlapie ? " Odpowiedz Link
chris-joe Re: galernicy! 04.12.03, 22:31 domyslam sie, ze nie masz na mysli numerkow...? Odpowiedz Link
jutka1 Re: galernicy! ---- numerki :)))))) 04.12.03, 22:33 od numerkow precz!!!! ;)))))))) Odpowiedz Link
swiatlo NIe wyglupiaj sie 04.12.03, 23:02 chris-joe napisał: > anita, na wyniki bedziesz chyba musiala poczekac do jutra. Europa juz w > poscieli, Ameryka zas za malo liczna na wymagane quorum. > Na moore_ash'a oddalo glosy dopiero 8 osob, wymaganych jest min. 13 glosow. Murarz i Anita to stare wygi forumowe, znamy sie przeciez jak lyse konie. Wpisz ich bez zadnego glosowania i tyle. Odpowiedz Link
jan.kran Re: NIe wyglupiaj sie 05.12.03, 16:39 swiatlo napisał: > chris-joe napisał: > > > anita, na wyniki bedziesz chyba musiala poczekac do jutra. Europa juz w > > poscieli, Ameryka zas za malo liczna na wymagane quorum. > > Na moore_ash'a oddalo glosy dopiero 8 osob, wymaganych jest min. 13 glosow > . > > Murarz i Anita to stare wygi forumowe, znamy sie przeciez jak lyse konie. > Wpisz ich bez zadnego glosowania i tyle. W tym :-))) Jak ktos jest wyga to nie znaczy , ze od razu automatycznie ma byc przyjety. K. > Odpowiedz Link
ertes Re: galernicy! 04.12.03, 22:59 hmmm czy mnie sie wydaje czy kogos naprawde POPIERDOLILO!!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: galernicy! - ertes 04.12.03, 23:02 sweetums, o czym Ty? kogo popier...lo i czemu???? Glab 1 Odpowiedz Link
ani-ta Re: galernicy! - ertes 04.12.03, 23:05 jutus;) chcialam to popierdolenie wziac na siebie... ale chyba zwale profilaktycznie na c-j... no tak mi to w kazdym razie po choince postowej wyglada;) ale ertes sie wzburzyl... i odszedl na strone chyba... dosc do siebie;) a.:) Odpowiedz Link
ertes Re: galernicy! - ertes 04.12.03, 23:24 O przepraszam do C-J nic nie mam. No moze czasami jak sie biora za lby w rodzinie bez powodu hehehe. Odpowiedz Link
jan.kran Re: galernicy! - ertes 05.12.03, 15:32 A ja Swiatla nie popieram :-PPPP Plomyczku jak demokracja to demokracja :-)) A za Anita to wiadomo , ze ZA !!! K. Odpowiedz Link
chris-joe Re: galernicy! 04.12.03, 23:19 ze niby co!? ja mialbym zgodzic sie ze swiatlem?! po moim trupie! Anita, zeby zostac przyjeta, musisz wpierw sie zglosic, oto adres: groups.yahoo.com/group/polonia2/ Odpowiedz Link