Dodaj do ulubionych

Zmiana herbu LEGII

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 15:01
Jesteście za czy przeciw??? Ja szczerze mówiąc patrząc na przepychanki pomiędzy
CWKS'em i Legią piłkarską bałem się że będą chcieli promować całkowicie nowy
herb!! Ale i tak pomysł mi sie średnio podoba.
Obserwuj wątek
    • glory Re: Zmiana herbu LEGII 27.06.02, 18:04
      Bylem na stronie Legiagol. Jest krotka informacja o zmianie koloru paska !
      Pozatym na stronie Nasza Legia nic o tym nie pisze . Ta strona podaje tylko
      sklad redakcji .O co dokladnie chodzi ?
      Z gory dziekuje.
      • Gość: Mike Re: Zmiana herbu LEGII IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 18:11
        Zajrzyj na:
        legia.aspin.pl/wydarzenie.asp?WydarzeniaID=4824
        • Gość: Tuzin Re: Zmiana herbu LEGII IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 18:43
          Mi tez sie to srednio podoba. Moze niech jeszcze z roczek sie posiluja z CWKS :)
          • Gość: Mike Re: Zmiana herbu LEGII IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 12:32
            Gość portalu: Tuzin napisał(a):

> Mi tez sie to srednio podoba. Moze niech jeszcze z roczek sie posiluja z CWKS :
            > )

Mogliby jeszcze popróbować, ale nie wiadomo czy to cos da! A oficjalne pamiątki
            LEGII by się przydały! Po to była ta ankieta pod koniec sezonu - chodziło o to
            czy ludzie będą kojarzyć małą zmianę barw z tym co było przed wojną!

• glory Re: Zmiana herbu LEGII 27.06.02, 19:16
          No to nie jest taka duza zmiana. Barwy sa OK .Powiem wiecej, herb teraz wyglada
          bardziej tajemniczo (bez czerwieni) i bardziej bojowo !
    • atob Re: Zmiana herbu LEGII 27.06.02, 20:10
      Sporo wyjasnia :
      www.legialive.pl/wydarzenie.asp?WydarzeniaID=4824
      • atob Inny adres :) a ta sama strona:) 27.06.02, 20:12
        Zamotalem sie troszke ...
        • Gość: Tuzin Re: Inny adres :) a ta sama strona:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 20:13
          Ja tez. To taki byl przed wojna? (czarny)
          • atob Ja uzywam praktycznie tylko LegiaLive ....... 28.06.02, 21:26
            I dla mnie to nr 1 ... Ale jak ktos zna lepsze strony to czekam .
            • Gość: Mike Re: Ja uzywam praktycznie tylko LegiaLive ....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 19:10
              atob napisał(a):

> I dla mnie to nr 1 ... Ale jak ktos zna lepsze strony to czekam .

Lepszy nie, ale taki sam:)) Na legia.aspin.pl :)) heh, ja tylko z takiego
              adresu korzystam i zgadzam się że jest to numer 1!!!!!!!
          • Gość: Mike Re: Inny adres :) a ta sama strona:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 19:11
            Gość portalu: Tuzin napisał(a):

> Ja tez. To taki byl przed wojna? (czarny)

Czarny kolor był zawsze! To ostatnio na wszystkich flagach konsekwentnie go
            pomijano!! Tyle, że to czerwony kolor doszedł później!
            • tolba Re: Inny adres :) a ta sama strona:) 04.07.02, 10:25
              Jeżeli efektem zmiany koloru paska ma być naprawdę silne wejście marki 'Legia'
              na oficjalny rynek, a co za tym idzie popularyzacja klubu i kasa dla niego, to
              nie widzę przeszkód.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka