Dodaj do ulubionych

jestem jutro w Wawie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:59
i chciałabym iść na zakupy, chce sobie kupic pare rzeczy. ale niemam pojecia
gdzie i od czego zacząć. Mysle ze mi podpowiecie. Dzięki ( cenowo srednia
półka) moze H&M?
Obserwuj wątek
    • dupekzoledny Re: jestem jutro w Wawie 26.04.05, 22:06
      co chcesz kupować. p[o flaszkę nie jechałbym do w-wy. a coś innego-tylko
      stadion, nawet kałasznikowa dostaniesz.
      • buggi Re: jestem jutro w Wawie 26.04.05, 22:22
        dupekzoledny napisał:

> co chcesz kupować. p[o flaszkę nie jechałbym do w-wy. a coś innego-tylko
        > stadion, nawet kałasznikowa dostaniesz.

Taaa, odpowiedz adekwatna do loginu.
        • Gość: Malinka Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:36
          jak kobieta pisze "rzeczy" to ma na mysli przeważnie ciuchy, a H&M to własnie
          taki sklep
    • Gość: roman Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:52
      Galeria Mokotów albo Arkadia (największe centrum handlowe w Europie Wsch.)
      Możemy się umówić, ja muszę kupić krawat ;-)
      • Gość: Malinka Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:57
        Szkoda bo bede z mezem, ale moze sie wyrwe na chwile :-)
        • Gość: roman Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:05
          A myślałem, że pomożesz mi wybrać krawat. Cóz. Następnym razem zostaw męża w
          domu ;-)
        • Gość: Malinka Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:16
          Dziekuje Romanie, moze nastepnym razem :-)). A gdzie jest Arkadia? pozdr
          • Gość: roman Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:47
            Arkadia jest przy rondzie Zgrupowania AK Radosław (dawne rondo Babka).
            Możesz dojechać tam metrem — stacja Dworzec Gdański.
            p.s. Jesteś słodka ;-)))
    • pan_bryndzelek Re: H&M to szmaty.. 26.04.05, 23:27
      Gość portalu: Malinka napisał(a):

> i chciałabym iść na zakupy, chce sobie kupic pare rzeczy. ale niemam pojecia
      > gdzie i od czego zacząć. Mysle ze mi podpowiecie. Dzięki ( cenowo srednia
      > półka) moze H&M?

To już lepiej pobuszuj w jakiś butikach, choćby a Arkadii...Ale nie wchodź do
      szmatexów typu H&M. Moja zona sie tam kiedys poobkupywała, kupe mojej cieżko
      zarobionej forsy wydała, a po pierwszym praniu miałem szmtki do warsztatu po 100
      i więcej złotych...
      • pan_bryndzelek Re: A Arkadia jest... 26.04.05, 23:29
        Spod Centralnego wsiądziesz w każdy tramwaj jadący z Jana Pawła w kierunku
        Żoliboża..Tylko nie w "10-tkę", bo ona skręca w lewo na Wolę...I poooojedziesz
        kilka przystanków..Wysiądziesz na Rondzie Babka..soory, teraz Radosława...i
        nietrudno minąć Arkadię...zobaczysz ja po prawej stronie z okien tramwaju..tuż
        za rondem...

Udanych zakupów....

..moze jakaś sexi bielizna na lato? :)))
        • Gość: Jan Miodek Re: A Arkadia jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:00
          Żoliborz, Żoliborz!
          Pan_pndzelek takich błędów by nie zrobił!
          • pan_bryndzelek Re: Jan Smrodek 27.04.05, 09:32
            Gość portalu: Jan Miodek napisał(a):

> Żoliborz, Żoliborz!
            > Pan_pndzelek takich błędów by nie zrobił!

Nie jestem kmiotkiem Pndzelkiem...to raz...
            Dwa, kazdemu sie zdarzaja bledy Panie Nieomylny Smrodku...
            • Gość: stos nie każdemu, nie każdemu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 11:40
              Takie fatalne byki zdarzają sie tylko niektórym.
    • Gość: Mar świat się kończy, mamy administratora z PROWINCJI! IP: *.skorosze.2a.pl 27.04.05, 13:24
      Na forum W-wa działą moderacja-adminisgracja wycinająca wpisy o remizach,
      mleku, nawozie i prześnych dziewuchach!
    • andrew_eldtrich1 Re: jestem jutro w Wawie 27.04.05, 20:52
      Czuję, że szykuje się tutaj jakiś romans. Roman będzie miał malinkę. Hehe
      • Gość: Malinka Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:27
        No i byłam. Arkadia - dobre wrażenie :-))
        Romana niespotkałam, czego bardzo załuje, moze byłby z tego jakis romans.:-)))

Pozdrowionka dla Romana oczywiście :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka