Gość: Malinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:59 i chciałabym iść na zakupy, chce sobie kupic pare rzeczy. ale niemam pojecia gdzie i od czego zacząć. Mysle ze mi podpowiecie. Dzięki ( cenowo srednia półka) moze H&M? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: jestem jutro w Wawie 26.04.05, 22:06 co chcesz kupować. p[o flaszkę nie jechałbym do w-wy. a coś innego-tylko stadion, nawet kałasznikowa dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jestem jutro w Wawie 26.04.05, 22:22 dupekzoledny napisał: > co chcesz kupować. p[o flaszkę nie jechałbym do w-wy. a coś innego-tylko > stadion, nawet kałasznikowa dostaniesz. Taaa, odpowiedz adekwatna do loginu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:36 jak kobieta pisze "rzeczy" to ma na mysli przeważnie ciuchy, a H&M to własnie taki sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:52 Galeria Mokotów albo Arkadia (największe centrum handlowe w Europie Wsch.) Możemy się umówić, ja muszę kupić krawat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:57 Szkoda bo bede z mezem, ale moze sie wyrwe na chwile :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:05 A myślałem, że pomożesz mi wybrać krawat. Cóz. Następnym razem zostaw męża w domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:16 Dziekuje Romanie, moze nastepnym razem :-)). A gdzie jest Arkadia? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:47 Arkadia jest przy rondzie Zgrupowania AK Radosław (dawne rondo Babka). Możesz dojechać tam metrem — stacja Dworzec Gdański. p.s. Jesteś słodka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_bryndzelek Re: H&M to szmaty.. 26.04.05, 23:27 Gość portalu: Malinka napisał(a): > i chciałabym iść na zakupy, chce sobie kupic pare rzeczy. ale niemam pojecia > gdzie i od czego zacząć. Mysle ze mi podpowiecie. Dzięki ( cenowo srednia > półka) moze H&M? To już lepiej pobuszuj w jakiś butikach, choćby a Arkadii...Ale nie wchodź do szmatexów typu H&M. Moja zona sie tam kiedys poobkupywała, kupe mojej cieżko zarobionej forsy wydała, a po pierwszym praniu miałem szmtki do warsztatu po 100 i więcej złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_bryndzelek Re: A Arkadia jest... 26.04.05, 23:29 Spod Centralnego wsiądziesz w każdy tramwaj jadący z Jana Pawła w kierunku Żoliboża..Tylko nie w "10-tkę", bo ona skręca w lewo na Wolę...I poooojedziesz kilka przystanków..Wysiądziesz na Rondzie Babka..soory, teraz Radosława...i nietrudno minąć Arkadię...zobaczysz ja po prawej stronie z okien tramwaju..tuż za rondem... Udanych zakupów.... ..moze jakaś sexi bielizna na lato? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Miodek Re: A Arkadia jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:00 Żoliborz, Żoliborz! Pan_pndzelek takich błędów by nie zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_bryndzelek Re: Jan Smrodek 27.04.05, 09:32 Gość portalu: Jan Miodek napisał(a): > Żoliborz, Żoliborz! > Pan_pndzelek takich błędów by nie zrobił! Nie jestem kmiotkiem Pndzelkiem...to raz... Dwa, kazdemu sie zdarzaja bledy Panie Nieomylny Smrodku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stos nie każdemu, nie każdemu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 11:40 Takie fatalne byki zdarzają sie tylko niektórym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar świat się kończy, mamy administratora z PROWINCJI! IP: *.skorosze.2a.pl 27.04.05, 13:24 Na forum W-wa działą moderacja-adminisgracja wycinająca wpisy o remizach, mleku, nawozie i prześnych dziewuchach! Odpowiedz Link Zgłoś
andrew_eldtrich1 Re: jestem jutro w Wawie 27.04.05, 20:52 Czuję, że szykuje się tutaj jakiś romans. Roman będzie miał malinkę. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: jestem jutro w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:27 No i byłam. Arkadia - dobre wrażenie :-)) Romana niespotkałam, czego bardzo załuje, moze byłby z tego jakis romans.:-))) Pozdrowionka dla Romana oczywiście :-)) Odpowiedz Link Zgłoś