Dodaj do ulubionych

skoczek-morderca

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 15:01
A tvn 24 realcjonuje na żywo działania potencjalnego samobójcy - mordercy z
ul Grójeckiej !!!!!!!!!!!

Ale mają materiał.

Ps. Dla mnie to moze skakać, może ktos mógłby mu pomóc nawet, to byłoby
szybciej i nie zabierałby cennego czasu antenowego.

Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Sensacja dobra rzecz. 14.05.05, 15:17
      Juz wsiadam do samochodu, i na zywo to obejrze. Mam nadzieje, ze korkow nie
      bedzie. Bede czekal na moment czerwonej plamy na ziemi. Nic innego mnie nie
      satysfakcjonuje. Zycze policji, by wyslali najgorszego mediatora. Moze niech
      jakis pluton go zepchnie. Nie moge do wieczora siedziec!!!
      • warzaw_bike_killerz Re: Sensacja dobra rzecz. 14.05.05, 15:23
        Niech zabiora to napompowana poduszke z ziemi! Nieszcza zielen! Niech nie
        przerywaja reklamami! Moze umknac ten najlepszy moment! Phuck.. reklamy zaraz
        beda i te usmiechniete geby z promocja jogurtow :(
        • warzaw_bike_killerz Niech skacze! Juz ponad 3 godziny placze, tchorz! 14.05.05, 16:56
          Przyjaciele z TVN-u nie moga nakrecac tak bezproduktywnego show. Przeciez lacze
          satelitarne, operator kamery, dziennikarz na miejscu, tyle godzin pracy bez
          jedynych sensownych ujec - spadania zabojcy.
          No dobrze, potem bedzie i tak "Pod napieciem", znowu dziennikarzyna bedzie
          mowila utarte frazesy "spokojna rodzina, sasiedzi nic nie zauwazyli, itp.
          Bedzie psycholog rodzinny, policant kierujacy akcja i tlum rozbawionych
          nastolatkow, machajacych do swojej rodziny po drugiej stronie ekranu. Ale niech
          juz skacze! Bez sensu jest siedzenie tam calej ekipy, znudza sie i nie
          zareaguja szybko obiektywem.
          • Gość: kixx Re: Niech skacze! Juz ponad 3 godziny placze, tch IP: *.acn.waw.pl 14.05.05, 18:43
            no i co?
            skoczyl??
            jesli nie to ja proponuje jakiegos snajpera wynajac ,zeby takiego syna wykonczyl
            • maxnl Re: Niech skacze! Juz ponad 3 godziny placze, tch 14.05.05, 18:48
              niech skacze z dugiej strony bloku....moze tam nie poduszki. Po co oni ratuja
              takiego buraka. Wiezienia sa i tak przepelnione.
              • warzaw_bike_killerz Moze potrzebuje dopingu? 14.05.05, 18:53
                Tlumy z niedalekiego Pola Mokotowskiego, powinny przyjsc z obwarzankami,
                balonami targanymi przez dzieci i napojami w rekach. Sielska atmosfera
                sobotniego spaceru rodzinnego powinna przeksztalcic sie w zbiorowa euforie
                prawa i sprawiedliwosci. Dzisiaj na arenie oczekujemy plamy z zabojcy. Wszyscy
                krzyczymy: SKACZ! SKACZ!
                • aurita Re: Moze potrzebuje dopingu? 14.05.05, 18:56
                  warzaw_ ja tez nie moge Ciebie czytac.
                • Gość: kixx Re: Moze potrzebuje dopingu? IP: *.acn.waw.pl 14.05.05, 18:56
                  a wszelki wypadek-skur**iel moze sie rozmyslic nalezy drzwi z dachu podlaczyc
                  do fazy
                  • warzaw_bike_killerz Re: Moze potrzebuje dopingu? 14.05.05, 19:16
                    TVN prawie na zywo juz od 7 godzin nadaje relacje z areny. Moze policja chce go
                    glodem wziac? Bez wody wytrzyma 7 dni. To moze byc najwieksze medialne
                    wydarzenie!
    • Gość: lucek Re: skoczek-morderca IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 14.05.05, 19:06
      A ten motłoch stoi i przygląda się ludzkiej tragedii, pijąc piwko, zagryzając chipsami i popalając fajki. Żenada, głupota tego narodu powala mnie od lat. Mieszkam wśród śmieci a nie ludzi.

lucek
      • warzaw_bike_killerz Re: skoczek-morderca 14.05.05, 19:10
        Gość portalu: lucek napisał(a):

> A ten motłoch stoi i przygląda się ludzkiej tragedii, pijąc piwko, zagryzając
        c
        > hipsami i popalając fajki. Żenada, głupota tego narodu powala mnie od lat.
        Mies
        > zkam wśród śmieci a nie ludzi.
        >
        > lucek

A taki motloch patrzy na nich i komentuje to co widzi. Karmisz sie tym samym co
        oni.

PS. Co maja zrobic? Zaczac rzucac w niego butelkami?
        • Gość: lucek Re: skoczek-morderca IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 14.05.05, 19:26
          Jesteś głupkiem czy udajesz go?

Przechodziłem obok, bo robię co weekend zakupy w Hali Banacha.
          I nie karmię się żadną ludzką tragedią, po prostu poszedłem dalej i patrzyłem z zażenowaniem na te ludzkie śmieci, które wypatrują kiedy w końcu skoczy. Żałosne.

lucek
          • warzaw_bike_killerz Re: skoczek-morderca 14.05.05, 19:41
            Gość portalu: lucek napisał(a):

> i patrzyłem z
            > zażenowaniem na te ludzkie śmieci, które wypatrują kiedy w końcu skoczy

Te "smieci" to tez tragedia. Miliony "smieci" obserwowalo relacje w
            trakcie "Faktow" - myslisz, ze dla kogo "Fakty" podaly informacje, ze nie udalo
            sie mordercy spasc? Medialne kreowanie rzeczywistosci, to tworzenie "smieci".
            Jestes nieobiektywny.
            • Gość: lucek Re: skoczek-morderca IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 14.05.05, 19:47
              Tak też przecież napisałem, że przyszło mi żyć wśród śmieci, także tych siedzących przed telewizorem, dla których TVN od kilku godzin relacjonował ludzką tragedię. W czym więc jestem nieobiektywny? Żałośni są zarówno Ci, którzy chrupali chipsy na Grójeckiej karmiąc się widokiem ludzkiej tragedii, jak i Ci którzy chrupali przed telewizorami i z wypiekami na twarzy czekali na jego śmierć.

Wybacz mi, ale jako socjolog jestem po prostu zbulwersowany "jakością" naszego narodu.

lucek
      • Gość: kixx Re: skoczek-morderca IP: *.acn.waw.pl 14.05.05, 19:12
        mylisz sie
        to nie jest ludzka tragedia
        to jest tragedia smiecia,ktorego zycie sprowadzalo sie do bicia rodziny
        im mniej takich smieci w spoleczenstwie tym lepiej dla spoleczenstwa

• Gość: lucek Re: skoczek-morderca IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 14.05.05, 19:27
          A Ty sędzią jesteś, że ferujesz wyroki, w dodatku zaocznie? To Twoja rodzina, że zorientowany jesteś, czy nakarmiłeś się medialnymi plotkami?

Śmieciami są Ci wszyscy, którzy robią z tego sensację i wypatrują: skoczy czy nie skoczy. A to tragedia i tego człowieka (choćby był zły) i jego rodziny, z której podobne Tobie gady zrobiły sobie zabawę.

lucek
          • Gość: kixx [...] IP: *.acn.waw.pl 14.05.05, 19:56
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: lucek [...] IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 14.05.05, 20:54
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: kixx Re: skoczek-morderca IP: *.acn.waw.pl 14.05.05, 21:06
                no tak
                jesli zona puszczala sie na lewo i prawo to trzeba ja tluc,a corke zabic

a moze tylko zupa byla za slona??

ja juz twoich wypowiedzi nie bede komentowal,ale zal mi twojej rodziny
                jesli jej oczywiscie jeszcze nie zaciukales
          • Gość: coconut Re: skoczek-morderca IP: *.catv.net.pl 15.05.05, 08:36
            a ten koles sedzia byl ze skazal na smierc swoja 19-to letnia corke??? ja nie
            mam dla takich litosci, wg mnie wszyscy tam powinni go maksymalnie olac,
            podstawic karawan, kierowca by sobie wyszedl stanal na fajka i zerkal co jakis
            czas z niecierpliwoscia w kierunku skaczacego, a tamten niech by sobie skakal,
            jest panem samego siebie nie? chce skakac niech skacze, mialam nadzieje ze
            skoczy, mam prawo do swojego zdania
      • tvtotal2 Re: skoczek-morderca 15.05.05, 01:04
        Gość portalu: lucek napisał:

>Żenada, głupota tego narodu powala mnie od lat. Mies
        > zkam wśród śmieci a nie ludzi.

masz świętą racje lucek >> tinyurl.com/d6vvn

"(..) Po kilku godzinach Grzegorz G. chciał oddać się w ręce policji, kiedy
        jednak wstał, stojący przed blokiem gapie, zaczęli krzyczeć: "skacz". -
        Negocjacje trzeba było zaczynać od początku - podkreślił Sokołowski.
        (..)"
    • Gość: xxx222 I dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:14
      Od tego są. Po raz pierwszy od dłuższego czasu zrobili to, co powinni. Na
      codzień, to chyba tam jakiś strajk prowadzą - bo nikt mi nie powie, że poza
      komisjami śledczymi absolutnie nic się nie dzieje.
      • Gość: Q no i zszedł... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 19:21
      • Gość: kasia A kto... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 19:22
        A kto zapłaci za tą akcje??????????????

Polska policja i inne służby nie maja pieniędzy a muszą tracic czas na jakiegoś
        nic niewartego śmiecia...
        • Gość: xxx222 Re: A kto... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:27
          Ale to nie jest powód, aby tej akcji nie relacjonować w TV.
    • umfana Prawo chroni zbrodniarzy i pedofilów 15.05.05, 12:38
      Szkoda że ten squrvysyn nie szkoczył!

Teraz tego bandytę będziemy utrzymawać za nasze podatki a następnie wyjdzie na
      wolność i kogoś kolejnego zamorduje... Być może tym razem żonę, lub kolejną córkę.

Szkoda że policja nie zajmuje się pedofilami z Dworca Centralnego(film dok.
      Latkowskiego) a nie przeprowadza takie akcje, jak wczoraj za nasze pieniądze.
      :(
      • Gość: koleżanka Re:["] IP: *.chello.pl 15.05.05, 12:58
        To była fajna koleżanka.
        I dobra córka.
        Rodziców się nie wybiera.
        • umfana Re:["] 15.05.05, 13:21
          Szkoda dziewczyny!
          Musiała być wspaniałą kobietą... obroniła swoją matkę przed śmiercią!
          Jeszcze bardziej żal jej Mamy i Rodzeństwa, którzy teraz będą tęsknić za Nią :(
          _[`]_
      • Gość: lucek Re: Prawo chroni zbrodniarzy i pedofilów IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 15.05.05, 14:58
        Film Latkowskiego o pedofilach jeszcze był do przełknięcia, ale ten komentarz po filmie, gdzie trzech domorosłych prawników/dziennikarzy uzurpuje sobie w pańswie prawa do samodzielnego ferowania wyroków i wskazywania sposobów postępowania wymiarowi sprawiedliwości był poniżej krytyki.

Proponuję wszystkim trzem panom zdanie na aplikację sędziowską, skoro mają takie zapędy by przed sformułowaniem aktu oskarżenia wydawać wyroki.

Ten sam dziennikarz z Super Expressu zniszczył już życie jednemu człowiekowi, u którego znaleziono artystyczne zdjęcia dzieci (wcale nie rozebrane!!!) i publikując jego wizerunek i wysyłając informację do pracodawcy. Z całą rodziną przechodzili gehennę, otarło się o rozwód, dzieci korzystały z pomocy psychologa. Ale do tego szanowny pan dziennikarz nie miał już odwagi przyznać się, tylko stroili z siebie bohaterów, rycerzy na czarnych koniach którzy będą wprowadzać porządek i sprawiedliwość. Tragedia i żałość!!!

A ostatecznie prokurator nawet nie pokusił się o akt oskarżenia, bo nie było ani dowodów przeciwko właścicielowi tych zdjęć (bo i jakże mogły być skoro były to zdjęcia artystyczne, nawet nie eksponujące dostatecznie nagości), ani nawet poszlak, że facet rzeczywiście jest pedofilem. Poza tym pedofilia w Polsce nie jest karalna, a karalne jest dopuszczanie się czynów lubieżnych w stosunku do nieletnich. Więc nawet gdyby facet był pedofilem, ale nie epatował tym poprzez zaczepianie małoletnich czy fotografowanie czy też gromadzenie zdjęć, to ani dziennikarzowi, ani polskiemu wymiarowi sprawiedliwości nic do tego. Póki nie dopuści się czynu zabronionego, póty wolno mu chodzić spokojnie po ulicach.

Aha, pedofilem nie jestem, mam dzieci, ale i mam rozum. Od sądzenia są sądy, a nie media z dziennikarzami, którzy dla kariery zrobią wszystko, także zmarnują życie niewinnym ludziom, byleby tylko ich wykreować na postaci, które się medialnie sprzedadzą.

lucek

PS. A Ty Umfana, bo czytam Cię tutaj często, przestań szukać sensacji rodem z Tiny czy Życia na gorąco, uruchom sobie tę jedną komórkę w głowie i zacznij myśleć.
        • umfana Lucku 15.05.05, 15:39
          Piszesz sam, że polskie prawo chroni pedofilii cyt.:
          >Poza tym pedofilia w Polsce nie jest karalna
          Ja uważam że takie prawo jest złe! Powinno się zmienić.
          Tobie ono nie przeszkadza(ciekawe czemu?)
          Dla Ciebie pedofile mogą być bezkarni, dla mnie zaś NIE!
          Mogę mieć inne zdanie od Twojego!
          Jeśli Cię drażnią moje posty to możesz ustawić opcjach swojego forum, że będą
          one wygaszone (nie będziesz mnie widział)
          P.S.
          Lucku pisemek dla pań nie czytuję i nie znam nawet ich tytułów w przeciwieństwie
          do Ciebie ;o)
          • Gość: lucek Re: Lucku IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 15.05.05, 16:08
            Chciałabyś karać pedofili tylko za to, że nimi są???

Pedofila możesz ukarać dopiero wtedy, gdy dopuści się czynu zabronionego. Równie dobrze, mogłabyś każdego człowieka skazać za sam fakt, że powiedziałby że kogoś ma ochotę zabić. Nie odróżniasz pojęć, przykro mi. Tak jak nie można osądzać potencjalnego mordercy, tak nie można osądzać pedofila za jego upodobanie do dzieci. Jeśli natomiast naruszy on cielesność dziecka, to wtedy jak najbardziej należy go ukarać. Póty póki trzyma swoje fantazje na wodzy, prawo w ogóle nie powinno się nim iteresować.

Gdybym przytoczył Ci liczby obrazujące zainteresowanie mężczyzn dziewczętami poniżej 15 roku życia zemdlałabyś jak wielka jest to liczba. Dlatego należy odróżniać czym jest rzeczywiście czyn zabroniony od preferencji seksualnej, choćby była ona niewłaściwa społecznie i nieakceptowalna powszechnie.

lucek
            • Gość: konopnyjasio Re: Lucku IP: *.chello.pl 15.05.05, 20:06
              Jestes jedyną myślącą osobą na tym forum.Tak trzymaj wygramy!!!Amen.
    • Gość: joanna Re: skoczek-morderca IP: *.devs.futuro.pl 16.05.05, 19:47
      niestety nie skoczł i będziemy pijaka, mordercę, podobno człowieka utrzymywać w
      więzieniu szkoda ,bo już nas z podatków sporo kosztował.Lepiej to wydać na te
      jego nieszczęsne dzieci.
      • zencol Re: skoczek-morderca 16.05.05, 20:23
        Nie skoczył, bo zabrakło dopingu. Gdyby publika zgodnie zakrzyknęła: IDŹ NA
        CAŁOŚĆ!!! IDŹ NA CAŁOŚĆ!!! to kto wie, może by się dopełniło widowisko. Jednak
        pospólstwo nie zmieniło się, w dalszym ciągu jest żądne krwi. To smutne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka