Dodaj do ulubionych

ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo !

IP: 83.238.100.* 21.05.05, 13:53
Przecież im zależy właśnie na tym, aby publicznie wszyscy zajmowali się tematem ich tyłków !
Nie dajmy im tej satysfakcji.
Oni nie chcą równości i życia jak każdy. Oni chcą przywilejów i bycia w centrum uwagi !
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenon Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.05.05, 14:54
      Stary ty to chyba amerykę odkryłeś. Jasne że chcą być w centrum uwagi, kazdy
      gej to podobno mały narcyz. A to ze oni chcą przywilejów to jasne- przeciez
      musza sie ze soba pozenic, i do tego potrzebne im jest specjalne prawo....
      • Gość: Europejczyk zgora.dialog.net.pl widac odrazu skąd!! IP: *.aster.pl 21.05.05, 14:59
        Piszą jakieś Zielone góry, Rzeszowy, a jakich tekstów można się spodziewać z
        prowincjonalnej i do bolu skatoliczlej Polski??,
        • Gość: nemo Re: zgora.dialog.net.pl widac odrazu skąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:24
          Takie komentarze dotyczace mniejszosci seksualnych sa o tyle smutne, ze
          odzwierciedlaja poziom swiadomosci i wiedzy naszego spoleczenstwa. Zero wiedzy
          i durne komentarze. Po co? "Kazdy gej to podobno maly narcyz"- skad wiesz? Z
          posiedzenia Mlodziezy Wszechpolskiej? Eh rece opadaja, jak ten kraj ma sie
          rozwijac...?
          • Gość: zwykły człowiek Re: zgora.dialog.net.pl widac odrazu skąd!! IP: 83.238.100.* 21.05.05, 15:38
            Aby kraj się rozwijał, musi być białe nazwane białym, a czarne - czarnym.
            Jeśli komuś jego choroba nie pasuje, może iść do lekarza.
            Nazywanie choroby mniejszością zaciemnia obraz sytuacji.
            • projek Re: zgora.dialog.net.pl widac odrazu skąd!! 21.05.05, 16:11
              Gość portalu: zwykły człowiek napisał(a):

> Jeśli komuś jego choroba nie pasuje, może iść do lekarza.

Racja.

> Nazywanie choroby mniejszością zaciemnia obraz sytuacji.

Homoseksualizm nie jest chorobą.
              • Gość: zwykły człowiek Re: zgora.dialog.net.pl widac odrazu skąd!! IP: 83.238.100.* 21.05.05, 16:32
                Ja uważam, że jest chorobą bo:
                - tylko pod naciskiem lobby lekarze odstąpili od uznawania go za chorobę
                - jest sprzeczny z naturą (nie daje możliwości rozmnażania)
                - powoduje cierpienie psychiczne u chorych - tylko zamiast rozwiązywać to indywidualnie, robi się z tego problem społeczny
                • Gość: niezwykły człowiek Re: zgora.dialog.net.pl widac odrazu skąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:46
                  homofobia jest chorobą - z samej definicji, ale z tej choroby można się
                  panie "zwykły człowiek" wyleczyć!
                  • Gość: zwykły człowiek Re: zgora.dialog.net.pl widac odrazu skąd!! IP: 83.238.100.* 21.05.05, 16:53
                    Za to z narcyzmu trudniej, panie niezwykły.
                • projek Re: zgora.dialog.net.pl widac odrazu skąd!! 21.05.05, 17:27

> Ja uważam, że jest chorobą bo:
                  > - tylko pod naciskiem lobby lekarze odstąpili od uznawania go za chorobę

Lobby? Może zdrowego rozsądku? Jeżeli dla Ciebie środowisko lekarzy nie jest autorytetem w kwestiach medycznych to co jest?

> - jest sprzeczny z naturą (nie daje możliwości rozmnażania)

Moga się rozmnażać. Wiele innych rzeczy jest sprzeczne z naturą. Pewnie nawet tego nie zauważasz.

> - powoduje cierpienie psychiczne u chorych - tylko zamiast rozwiązywać to indyw
                  > idualnie, robi się z tego problem społeczny

Skąd Ty wiesz o takich rzeczach? Z autopsji? Masz jakieś badania potwierdzającę tą tezę?
                • Gość: boskakanka >>zwykly czlowiek IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.05, 18:48
                  mogą się rozmnażać, kobieta hetero jak i homoseksualna produkuje komórki
                  jajowe, a mężczyzna plemniki. bez względu na orientację, serio.
                  Poza tym kwestia natury jest bardzo marnym argumentem, skarbie. Bo to
                  co 'naturalne', występujące w naturze czasem bywa czymś karygodnym u człowieka,
                  jak chociażby dzieciobójswto czy zostawianie słabszych osobników, żeby umarły.
                  ''- powoduje cierpienie psychiczne u chorych ''
                  Ja jestem biseksualna i nie odczuwam z tego powodu żadnych cierpien pschicznych.

Pomyśl 3 razy zanim następnym razem coś napiszesz.
                • wiksadyba1 Re: homoseksualizm chorobą? 22.05.05, 15:02
                  Homoseksualizm został również uznany za chorobę "pod naciskiem lobby"
                  mieszczańskiego - miało to miejsce w II połowie XIX wieku, kiedy to ten termin
                  został po raz pierwszy wprowadzony przez pewnego niemieckiego psychiatrę. W tym
                  samym okresie powstał termin "heteroseksualizm". XIX wiek był epoką, w której
                  do jednostek chorobowych zaczęto zaliczać wiele zjawisk postrzeganych wcześniej
                  pod kątem moralnym a nie medycznym, chociaż granice między jednym i drugim
                  sposobem postrzegania były nieostre. Wcześniej, co do chorób inne niż cielesne,
                  ocena czy coś jest problemem medycznym czy nie, była niejednoznaczna. Np. nie
                  odróżniano ściśle "typowych chorób psychicznych" od patologicznych cech
                  charakteru np. rozrzutności, skąpstwa, chciwości itd. w XIX wieku jako mniej
                  już podporządkowanym moralności religijnej, ale wręcz jeszcze bardziej
                  pruderyjnym, próbowano zastąpić reżim karny czy moralne potępienie pewnych
                  zjawisk, uznaniem ich za choroby wymagające nie kapłana czy więzienia, ale
                  szpitala psychiatrycznego - niektórych stanów nie zaliczono do chorób (np.
                  właśnie skąpstwa), inne - w zasadzie wszystkie dotyczące sfery seksualnej -
                  tak. W II Połowie XX wieku po prostu wykreślono z listy jednostek chorobowych
                  niektóre zjawiska, które do nich zaliczono z powodów "nie-medycznych"
                  (moralnych, obyczajowych itd.). To samo zrobiono np. z onanizmem. W tym samym
                  okresie upadła (nigdy w zasadzie nie przyjęta w systemie prawnym, ale w
                  środowiskach naukowych popularna) idea uznania przestępców za chorych i
                  leczenia ich raczej nie więzienia (co wcale nie musiało być dla nich korzystne,
                  zważywszy na niektóre rozważane metody leczenia - lobotomia, kastracja,
                  wstrząsy itd.)

O ile nikt o odrobinie zdrowego rozskądku nie ma wątpliwości co do tego, w
                  jakim sensie grypa czy rak są chorobami, to w przypadku zaburzeń psychicznych,
                  charakterologicznych itd. pojęcie "choroby" staje się nieostre - w istocie
                  zawsze decydowały o tym bardziej względy polityczne, kulturowe, etyczne itd.
                  niż medyczne. Dużo więcej w tym pseudonauki niż nauki.

Reasumując, nie da sie wykazać w sensie medycznym, że pederastia jest chorobą,
                  chociaż zawsze można skonstruować (jedną z wielu możliwych) definicji choroby,
                  do której będzie pasować. To kwestia interpretacji. Osobiście uważam więc, że
                  kwestia czy homoseksualizm jest chorobą, jak również - niby już bardziej
                  naukowe pytanie- czy jest cechą wrodzoną, tak często podnoszone przez obie
                  strony sporu, nic nie wnosi do tematu.

Oczywiście "zwykły człowiek" może myśleć tak, jak go nauczono, albo jak mu sie
                  po prostu wydaje, że jest słusznie:)
                • Gość: Werter-6 Przeraza mnie twoja "Zwyklość? IP: *.aster.pl 23.05.05, 10:26
                  • prezydent_kwasniewski Re: Przeraza mnie twoja "Zwyklość? 01.06.05, 17:19
                    och, nie bądźmy nietolerancyjni. To bardzo wrażliwi ludzie, homoseksualiści,
                    można się od nich wiele nauczyć, a jacy są namiętni...
                    Myślę, że każdy powinien zostać homoseksualistą, zanim wypowie się na ten temat.

• Gość: R. Szwankuje logika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:43
                  > Ja uważam, że jest chorobą bo:
                  > - tylko pod naciskiem lobby lekarze odstąpili od uznawania go za chorobę
                  (...)

Masz ciekawy sposób dowodzenia - gdzie Cię tego uczyli. "Homoseksualizm jest
                  chorobą, bo nie daje możliwości rozmnażana" - zatem uznajmy wszystko, co nie
                  daje możliwości rozmnażania za chorobę - może też celibat, bo również takiej
                  możliwości nie daje?
                  • Gość: zwykły człowiek Re: Szwankuje logika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:21
                    Uczyli mnie na UW na wykładach z seksuologii: że seks jest czynnością służącą min. prokreacji.
                    Uczono też, że taki seks, który z założenia prokreację wyklucza (czyli homo, albo pedofilia), jest zaburzeniem.
                    Uczono, że TYLKO na żądanie lobby gejowskiego lekarze dodali po prostu wyjątek do tej reguły (czyli że homo mimo tej definicji przez głosowanie uznano za nie-chorobę).
                    Ale ja lekarzem nie jestem i mam własne zdanie co do takich wyjątków ...
                    • c.y.s.i.e.k Re: Szwankuje logika 01.06.05, 16:39

> Uczyli mnie na UW na wykładach z seksuologii: że seks jest czynnością
                      > służącą m in. prokreacji.
                      > Uczono też, że taki seks, który z założenia prokreację wyklucza (czyli homo, > albo pedofilia), jest zaburzeniem.

hi hi, no to cos albo zle uczyli albo ty sie do nauki nie przykladales ;P
                      a powiedz m dobry zwykly czlowieku czy jak Ci kobieta, pardą maj frencz, loda robi to tez jest zaburzenie?? ;P

> Uczono, że TYLKO na żądanie lobby gejowskiego lekarze dodali po prostu
                      > wyjątek do tej reguły (czyli że homo mimo tej definicji przez głosowanie
                      > uznano za nie chorobę).

hm, raczej jest to watpliwe. nie wiem kiedy studia konczyles, ale z tego co wypisujesz to wnosze ze gdzies w polowie XIX wieku albo i wczesniej, a od tamtych czasow w sposob znaczacy zmienilo sie spojrzenie naui na kwestie zdrowia psychicznego, klasyfikacji chorob i zaburzen itp. spraw.

> Ale ja lekarzem nie jestem i mam własne zdanie co do takich wyjątków ...

no to w takim razie moze bys sie laskawie nie wypowiadal w kwestiach o ktorych nie masz bladego pojecia, bowiem tylko siebie osmieszasz w ten sposob.

pozdrawiam
                      • Gość: zwykły człowiek Re: Szwankuje logika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:52
                        No, gdyby 'robienie loda' było JEDYNĄ formą seksu, jaki mi odpowiada, faktycznie byłoby coś ze mną nie tak.
                        A większość gejów tak ma - tylko jedna forma seksu, nie dająca szans na prokreację, im odpowiada.

Zauważyłem ciekawą rzecz: homofile chcą uczyć tolerancji innych, a sami mają problem z akceptacją kogoś, kto głosi odmienne niż oni poglądy ...
                        • c.y.s.i.e.k Re: Szwankuje logika 01.06.05, 17:00

> A większość gejów tak ma - tylko jedna forma seksu, nie dająca szans na
                          > prokrea cję, im odpowiada.

no dobra - to dalej - powiedzmy ze para hetero stosuje srodki antykoncepcyjne aby nie miec potomstwa (bo nie chce). co wtedy? tez zaburzeni?
                          a np. ksiadz albo zakonnik, ktory w ogole rezygnuje z kontaktow seksualnych - takoz wybryk natury?

> Zauważyłem ciekawą rzecz: homofile chcą uczyć tolerancji innych, a sami mają > problem z akceptacją kogoś, kto głosi odmienne niż oni poglądy ...

wiesz, poglady mozna glosic jakie sie chce, ale jesli swiadomie sie glosi poglady falszywe i niezgodne z prawda, a bazujace na stereotypach, uprzedzeniach i obiegowych opiniach to nalezy sie liczyc z mozliwosci krytyki.
                          tak samo by bylo gdybys powiedzmy twierdzil ze Ziemia jest plaska albo ze dzieci znajdujemy w kapuscie.

pozdrawiam
                          • Gość: zwykły człowiek Re: Szwankuje logika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:27
                            Za istotę choroby uważam fakt, że faceta podnieca wyłącznie drugi facet (lub kobietę - kobieta).
                            A para hetero używająca prezerwatywy podnieca się prawidłowo i kondom nie ma nic do rzeczy.

A co do 'prawdy': to nie 'prawda' lecz Twoje osobiste zdanie. Ja mam inne. Jeśli tego nie szanujesz, oznacza że jesteś nietolerancyjny.
                            • c.y.s.i.e.k Re: Szwankuje logika 02.06.05, 08:07

> Za istotę choroby uważam fakt, że faceta podnieca wyłącznie drugi facet (lub > ko bietę - kobieta).
                              > A para hetero używająca prezerwatywy podnieca się prawidłowo i kondom nie ma > ni c do rzeczy.

cos sie placzesz - przed chwila pisales ze istota "choroby" jest niemoznosc prokreacji. teraz piszesz ze kluczowa role odgrywa plec osoby ktora wywoluje podniecenie - co to ma wspolnego z prokreacja? wiekszosc gejow jest zdolna do splodzenia potomstwa tak samo jak wiekszosc lesbijek jest zdolna do urodzenia dziecka. bezplodnosc zdarza sie mysle sstatystycznie tak samo czesto jak wsrod hetero.
                              co zas do antykoncepcji to mialem raczej na mysli metody dzialajace permanentnie w rodzaju podwiazania nasieniowodow czy jajowodow.

> A co do 'prawdy': to nie 'prawda' lecz Twoje osobiste zdanie. Ja mam inne.
                              > Jeśl i tego nie szanujesz, oznacza że jesteś nietolerancyjny.

no a moge sie z twoim zdaniem nie zgadzac poprostu> czy jak np. twierdzil bym ze Ziemia jest kulista i krazy wokol Slonca to tez uznasz ze to nie prawda tylko moje osobiste zdanie??

pozdrawiam
                              • Gość: zwykły człowiek Re: Szwankuje logika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 01:32
                                Istotą choroby homosekualistów jest ukierunkowanie popędu na osobę tej samej płci, co sprzeczne jest z samą biologiczną istotą płciowości (seks jest do prokreacji, a seks z osobą tej samej płci z założenia to wyklucza).

A poglądy - cóż, ja nie patrzę na nikogo z góry, tak jak Ty na mnie.
                                Jest wiedza i autorytety którym ufam (np. kulistość ziemi), ale krzykliwa grupa lewackich działaczy i zaciekłych gejów do nich nie należą.

BOJKOTUJMY TEMAT PARADY !
                            • sajjitarius Re: Szwankuje logika 05.06.05, 17:39

> Za istotę choroby uważam fakt, że faceta podnieca wyłącznie drugi facet (lub
                              ko
                              > bietę - kobieta).
                              > A para hetero używająca prezerwatywy podnieca się prawidłowo i kondom nie ma
                              ni
                              > c do rzeczy.
                              >
                              > A co do 'prawdy': to nie 'prawda' lecz Twoje osobiste zdanie. Ja mam inne.
                              Jeśl
                              > i tego nie szanujesz, oznacza że jesteś nietolerancyjny.

Sluchaj, sam mowisz ze lekarzem nie jestes. Ale czujesz sie wladny definiowac
                              co jest a co nie jest choroba w sensie medycznym ?
                              • Gość: zwykły człowiek Re: Szwankuje logika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:34
                                To jest moje osobiste zdanie, podparte wypowiedziami fachowców.
                                Jeśli zaciekli geje nie są w stanie tego zaakceptować i nie docinać mi, to nie powinni innych uczyć tolerancji, ani jej od nich żądać.
      • Gość: Piotrecki Właśnie - homo-omo niech se robią parady w kurniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:39
        Sodomici są wśród nich.
    • sloggi Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! 21.05.05, 15:36

> Przecież im zależy właśnie na tym, aby publicznie wszyscy zajmowali się
      tematem ich tyłków !
      > Nie dajmy im tej satysfakcji.
      > Oni nie chcą równości i życia jak każdy. Oni chcą przywilejów i bycia w
      centrum uwagi !

Chciałbyś pogłaskać - prawda?
      • americanbeauty Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! 21.05.05, 22:17
        Uwielbiam Cie sloggi, i kazda Twoja wypowiedz ;).
        Ja rowniez z powodu mojej orientacji seksualnej (nie, nie choroby, tylko
        orientacji) nie odczuwam cierpienia psychicznego. Chyba Panu zwyklemu wytracono
        z reki wszystkie argumenty.
        • Gość: zwykły człowiek Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! IP: 83.238.100.* 22.05.05, 12:38
          Ani ja Ciebie nie przekonam, ani Ty mnie.
          Ten wątek jest po to, aby wyrazić propozycję bojkotu spraw homoseksualistów.
          • Gość: undergrandman TAk dla parady równości! IP: *.chello.pl 22.05.05, 17:14
            Jesteś wolny bojkotuj, agituj, poszukuj rozumu, tak jak pewna liga cenzorusów, wszechpolusów.
            Sukcesów!

A ja naprawdę zwykły człowiek mówię: w naszym kraju Polsce jest miejsce dla wszystkich "normalnych" i tych kochających inaczej, a może też i piękniej.
            U kochających inaczej igdy: "Zupa nie była za słona....", a jak jest u KATOPOLAKÓW ?
            • sloggi Re: TAk dla parady równości! 22.05.05, 21:44
              U nas zupa jest przyprawiona inaczej :)
            • Gość: zwykły człowiek Re: TAk dla parady równości! IP: 83.238.100.* 22.05.05, 23:52
              I oto kwintesencja "równości" gejowskiej: równi są nasi, a jeśli ktoś uważa homoseksualizm za chorobę, to jest bluzgany ...
              Ja nikogo nie obrażam, wyłożyłem swoje poglądy i propozycje. Nie są one skierowane do Was - to po kiego grzyba mnie obrażacie ?
              • kubissimo Re: TAk dla parady równości! 23.05.05, 00:06
                swietny argument
                bo rozumiem, ze Ty mozesz obrazac gejow, ale geje juz prawa glosu nie maja, tak?
              • Gość: undergrandman Re: TAK dla parady równości! IP: *.chello.pl 24.05.05, 06:40
                Mówię ci raz jeszcze, jednocześnie nie obrażając cie: "Jesteś wolny bojkotuj, agituj, poszukuj rozumu, tak jak pewna liga cenzorusów, wszechpolusów.
                Sukcesów!
                A ja naprawdę zwykły człowiek mówię: w naszym kraju Polsce jest miejsce dla wszystkich "normalnych" i tych kochających inaczej, a
                może też i piękniej.
                U kochających inaczej nigdy: "Zupa nie była za słona....", a jak jest u zdrowych ludzi ? Gdzie jest to wasze miłosierdzie? Rano komunia, a popołudniu damski bokser?
    • create Każdy człowiek chce być w centrum uwagi 22.05.05, 21:36
      niezaleznie jakiej jest orientacji i jakie idee głosi.
      • Gość: Wandea DAJMY JUŻ SPOKÓJ TEMATOWI "HOMO". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:06
    • Gość: Manita Popieram - zbojkotujmy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:00
      Ja nie chce zagladac im pod kolderke, ale wara z ulic!
      Zwykly czlowieku, masz racje! Zbojkotujmy! Niech media nic o nich nie pisza.
      Falszywa tolerancja wg haselka, pozal sie Boze "Robta co chceta".
      To co, jak mam ochote kogos zadusic, to moge????
      • Gość: Werter-6 Radomaryjna agitka IP: *.aster.pl 23.05.05, 10:29
        Piękne rydzykowe frazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > Ja nie chce zagladac im pod kolderke, ale wara z ulic!
        > Zwykly czlowieku, masz racje! Zbojkotujmy! Niech media nic o nich nie pisza.
        > Falszywa tolerancja wg haselka, pozal sie Boze "Robta co chceta".
        > To co, jak mam ochote kogos zadusic, to moge????
      • katmoso Re: Popieram - zbojkotujmy!! 23.05.05, 13:17
        ostrożnie z tą niechęcią do hasła "róbta co chceta". jego autorem jest Św.
        Augustyn, Doktor Kościoła a w oryginalnej wersji (oczywiście przetłumaczonej na
        polski, bo Augustyn pisał po łacinie) brzmi: KOchaj i rób co chcesz!
      • Gość: jakis czlowiek Re: Popieram - zbojkotujmy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:44
        To dlaczego inne organizacje maja prawo organizowac marsze, pochody a geje nie?
        Dlaczego tylko nam sie tego odmawia?
    • oszolom.z.radia.maryja Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! 24.05.05, 00:00
      jestam za (bojkotem rzecz jasna)
    • zwyrodnialec Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! 24.05.05, 03:17
      O następny topik o homo :D
    • dokowski Jak ci się odwdzięczyli? 24.05.05, 09:50

> Przecież im zależy właśnie na tym, aby publicznie wszyscy zajmowali się
      > tematem ich tyłków

Dlatego właśnie założyłeś ten wątek, prawda? Chcesz żeby się publicznie zajęli
      twoim tyłkiem.
      • Gość: prawicowiec DZIĘKUJEMY PANIE PREZYDENCIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:25
        DZIĘKI PANU PRAWICA W WARSZAWIE MA DOBRE NOTOWANIA.

OBY TAK DALEJ, NIE POTRZEBUJEMY W WARSZAWIE PARAD ZBOCZEŃCÓW.
        • Gość: boskakanka Re: DZIĘKUJEMY PANIE PREZYDENCIE!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.05, 11:48
          za to potrzebujemy cenzury i łamania prawa!
          • lolek333 Smutno 24.05.05, 11:56
            Jak się to czyta to nasuwa się tylko jedna myśl. Skąd w ludziach taka
            nieświadomość i tępota ? Smutno, ten kraj się nigdy nie rozwinie i zawsze
            będzie dla cywilizowanych egzotycznym prowincjonalnym wypierdkiem Europy (
            słowo egzotyczny w tym wypadku wyjątkowo negatywnie ).
            Uważam, że geje powinni wnieść sprawę do Strasbourga - jest szansa na wygranie.
            Każdy ma prawo do organizowania zgrupowań nie rozumiem dlaczego gejom się
            odbiera ?
            • Gość: zwykły człowiek Re: Smutno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:00
              smutno, że ludzie żądający dla siebie równości i poszanowania, tak na prawdę nie potrafią uszanować poglądów innych ludzi, jeśli są inne niż lansowane przez nich.
              Hipokryzja ?
              • d.z Re: Smutno 25.05.05, 12:14
                w ramach dodatków zapis wczorajszej dyskusji w TVP na ten temat.
                tvp.pl/2216,20050524208245.strona
              • Gość: jakis czlowiek dlaczego geje nie moga a wszechpolacy moga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:48
                To dlaczego inne organizacje moga robic marszy a gejom sie robi problemy?
                Mlodziez Wszechpolska ma prawo, wszyscy maja prawo tylko nie my?
                Trzeba bylo zabronic marszu antyglobalistow rok temu podczas szczytu w
                Warszawie? I pamietacuie ile to bylo przygotowan, ze Warszawa na te pare dni
                wymarla. Panie prezydencie, dlaczego wtedy Pan nie powiedzial: NIE!
                Zgloszenie tej sprawy do Trybunalu Praw Czlowieka to dobry pomysl. Popieram!
                • Gość: zwykły człowiek Re: dlaczego geje nie moga a wszechpolacy moga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:59
                  Ja nie wypowiadam się o kwestiach prawnych
                  proponuję BOJKOT tego tematu w mediach i na forach, ze względów, które podałem.
                  Dla mnie problem jest tak samo sztuczny, jak problem przemarszu chorych na grypę, żądających równości w traktowaniu.
                  • Gość: Sisco Prawicowy Prezydent ma się godzić na lewacko - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:41
                    - gejowską szopkę?

Niby dlaczego?

To warszawiacy Go w 2002 roku wybrali - znali jego poglądy.
                    • Gość: Dyzio Mimo, iż niektórych myślenie boli ... IP: *.starnettelecom.pl 25.05.05, 14:45
                      a wszelkie zdania i opinie dzielą na własne i błędne to zawsze jest jakaś
                      szansa, że przynajmnie do co poniektórych z nich dotrze fakt, że w swoim
                      mysleniu sa tak naprawdę w mniejszości a zakrzykiwanie inaczej myślących
                      bogoojczyźnianymi hasłami i fundowanie im epitetów nie ma najmniejszego na
                      fakty. Tego nie jest w stanie nauczyć się ani Rydzyk ani Kaczor. Taka prawda.
                      Howgh !!!
                      • Gość: zwykły człowiek Re: Mimo, iż niektórych myślenie boli ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:00
                        Niektórych widzę boli czytanie postów ze zrozumieniem treści ...
                        Epitetów ja nie rzucam.
                        To geje i homofile rzucają epitety.
                      • Gość: ale "ciotki" piszą Co ma Rydzyk do Kaczyńskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:36
                        Nie ten poziom.
                    • giani77 Re: Prawicowy Prezydent ma się godzić na lewacko 25.05.05, 15:43
                      W 2003 roku jakos sie zgodizl na Parade i wtedy mu to nie przeszkadzalo.
                      No ale teraz sa wybory...
                      • Gość: rowery PEDAŁOM - NIE! IP: *.aster.pl 25.05.05, 17:38
    • Gość: eno Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! IP: 5.3.1R4D* / 170.252.80.* 25.05.05, 14:53
      Jak czytam takie rzeczy to mi wstyd ze mieszkam w takim zacofanym kraju i
      obcuje z taka ciemnota. ale spoko jak wybiora ciemnogrod na prezydenta to stad
      zmykam, nie widzi mi sie mieszkac w panstwie policyjnym, pod rzadami
      zakompleksionego tyrana
    • Gość: Ojciec Re: A co ja mysle o paradzie? IP: 212.160.138.* 25.05.05, 15:47
      Ja tam nic do homosiów nie mam. Niech sie zapinaja od tylca gdzie chca i jak
      chca. ALE NIE CHCE, zeby paradowali po miescie, propagowali te swoje pedalstwo!!!

Nie chce, zeby moje dziecko widzac takie zachowania uznalo je w przyszlosci za
      norme!!!
      • Gość: jakis czlowiek Re: A co ja mysle o paradzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 16:15
        Czym oprocz celow roznia sie tego typu podobne marsze od innych? Zdaje sie ze
        niedlugo UPR bedzie organizowal swoj marsz kapitalizmu. Bojowki Mlodziezy
        Wszechpolskiej tez robia co chca. To juz prawda nikomu nie przeszkadza?
        • Gość: Ojciec Re: A co ja mysle o paradzie? IP: 212.160.138.* 25.05.05, 16:19
          Mylisz chlopcze cele. To co nalezy do zachowan intymnych winno pozostac intymne.
          Jakby nie patrzec seks (i to jak i zkim to robi) jest sprawa intymna i winna
          pozostac jako taka. A polityka to sprawa publiczna. Nie?

Nie rzycze sobie, zeby moje dziecko musialo ogladac jakis polnagich facetow z
          nabrzmialymi w spodniach fi.utami!!!
          • Gość: jakis czlowiek Re: A co ja mysle o paradzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 17:34
            Czy Ty kiedys widziales kiedys taki marsz w Polsce? Zapewniam Cie, ze nikt tam
            nie lata goly, nikt nie uprawia sexu na ulicy. Zyjesz jakimis stereotypami.
            Poza tym marsze sa organizowane nie tylko przez organizacje polityczne.
            Przykladowo gornicy moga wyjsc na ulice i powiedziec "Tak, jestesmy gornikami".
            Co roku z okazji swojego swieta na ulice wychodza policjanci, strazacy.
            Feministki tez organizowaly swoj taki marsz. Gejom jednak tego juz sie zabrania.

p.s. mam tylko nadzieje, ze swojego dziecka nie uczysz ortografii.
            • Gość: Inny ojciec Re: A co ja mysle o paradzie? IP: *.chello.pl 25.05.05, 21:38
              Gość portalu: jakis czlowiek napisał(a):

> Czy Ty kiedys widziales kiedys taki marsz w Polsce? Zapewniam Cie, ze nikt tam
              > nie lata goly, nikt nie uprawia sexu na ulicy. Zyjesz jakimis stereotypami.
              > Poza tym marsze sa organizowane nie tylko przez organizacje polityczne.
              > Przykladowo gornicy moga wyjsc na ulice i powiedziec "Tak, jestesmy gornikami".
              >
              > Co roku z okazji swojego swieta na ulice wychodza policjanci, strazacy.
              > Feministki tez organizowaly swoj taki marsz. Gejom jednak tego juz sie zabrania

Tia, brakuje jeszcze aby zoofile chcieli marszu! Albo pedofile!

>
              >
              > p.s. mam tylko nadzieje, ze swojego dziecka nie uczysz ortografii.

Nie odwracaj "kota" zadem! Lepiej dziecko tak ortografii uczyć, niz uczyć go
              pedalstwa!!!
              • jakis.czlowiek Re: A co ja mysle o paradzie? 25.05.05, 21:51
                Nie porownuj homoseksualistow z pedofilami czy zoofilami. Ile trzeba na tym
                forum powtarzac, ze homoseksualizm to nie jest choroba. Pedofilia i zoofilia
                tak to choroba, z tym sie zgodze.

> Nie odwracaj "kota" zadem! Lepiej dziecko tak ortografii uczyć, niz uczyć go
                > pedalstwa!!!

Na szczescie nie jestes moim ojcem i chwala Bogu. Zal mi tego Twojego dziecka,
                ktory ma takiego tatusia, ktory poprawnie nawet po polsku nie umie pisac.
                • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:08
                  > Nie porownuj homoseksualistow z pedofilami czy zoofilami. Ile trzeba na tym
                  > forum powtarzac, ze homoseksualizm to nie jest choroba. Pedofilia i zoofilia
                  > tak to choroba, z tym sie zgodze.

Chorobą nie jest, ale nie jest również normalnym zachowaniem, zachowaniem
                  naturalnym. Przypadki homoseksualizmu w przyrodzie to takze tylko przypadki nie
                  mające prawie nic do naturalnych zachowań.

> Na szczescie nie jestes moim ojcem i chwala Bogu. Zal mi tego Twojego dziecka,
                  > ktory ma takiego tatusia, ktory poprawnie nawet po polsku nie umie pisac.

Chyba mylisz mnie kolego z innym internautą, z którym dyskutowałeś wczesniej. Z
                  "Ojcem". Ja jako, ze takze jestem ojcem nazwałem się "Innym ojcem". Mamy także
                  rózne IP.

Czyzby homoseksualizm "rzucał się" na oczy???

No i Boga aż tak w te sprawy nie mieszaj :)))
                  • jakis.czlowiek Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 22:19
                    > Chorobą nie jest, ale nie jest również normalnym zachowaniem, zachowaniem
                    > naturalnym. Przypadki homoseksualizmu w przyrodzie to takze tylko przypadki
                    nie
                    > mające prawie nic do naturalnych zachowań.

Normy uksztaltowali sobie sami ludzie. Przypadkow homoseksualizmu w przyrodzie
                    jest wiele, i zadne stworzenie nie jest z tego wzgledu wykluczane ze swiata
                    przyrody.

> No i Boga aż tak w te sprawy nie mieszaj :)))

O dziwo, patrz jestem gejem i wierze w Boga. Niesamowite, co? I wiem, ze nic
                    zlego nie robie, bo kocham. A milosc, jak powiedzial mi jeden z madrych
                    zakonnikow jest najwazniejsza w zyciu i nia czlowiek powinien sie kierowac.
                    • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:23
                      jakis.czlowiek napisał:

> Normy uksztaltowali sobie sami ludzie. Przypadkow homoseksualizmu w przyrodzie
                      > jest wiele, i zadne stworzenie nie jest z tego wzgledu wykluczane ze swiata
                      > przyrody.

Alez ja "was" nie chcę wykluczać. Broń Boże. Ale po raz kolejny powtarzam, nie
                      życzę sobie "was" ogladać paradujacych po mieście i propagujących "ideę"
                      homoseksualizmu! Nie chcę aby moje dziecko w wieku 7 lat zainteresowało się co
                      to za "dziwni" panowie maszerują... A nie zabronicie mi pójścia z dzieckiem na
                      ciastka do cukierni na drodze tej "waszej" parady!
                      • jakis.czlowiek Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 22:42
                        To juz przerabialismy. Tez nie zycze sobie tego i owego. Nie zycze sobie Marszu
                        Mlodziezy Wszechpolskiej, bo jeszcze moj mlodszy brat zobaczy tych
                        nacjonalistow i co ja mu wtedy powiem? Ze oni tak bardzo kochaja ojczyzne i
                        robia to dla jej dobra? nie zycze sobie zeby wyrazali swoje poglady
                        publiczniem, niech zatrzymaja to dla siebie ...

i to jest cale Twoje myslenie..
                        • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:46
                          jakis.czlowiek napisał:

> To juz przerabialismy. Tez nie zycze sobie tego i owego. Nie zycze sobie Marszu
                          >
                          > Mlodziezy Wszechpolskiej, bo jeszcze moj mlodszy brat zobaczy tych
                          > nacjonalistow i co ja mu wtedy powiem? Ze oni tak bardzo kochaja ojczyzne i
                          > robia to dla jej dobra? nie zycze sobie zeby wyrazali swoje poglady
                          > publiczniem, niech zatrzymaja to dla siebie ...

Nie bedę juz powtarzał, co mysle o twoich argumentach...nie ma to najmniejszego
                          sensu...
                          >
                          >
                          > i to jest cale Twoje myslenie..

Ale przynajmniej od niego "dupa" nie boli!
                          • jakis.czlowiek Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 22:48
                            przykre to, ze tylu jest w Polsce homofobow, ktorzy nie maja wogole zielonego
                            pojecia czym jest homoseksualizm...
                            • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:52
                              jakis.czlowiek napisał:

> przykre to, ze tylu jest w Polsce homofobow, ktorzy nie maja wogole zielonego
                              > pojecia czym jest homoseksualizm...

Tak jak "wy" nie macie zielonego pojecia o prawidłowym wychowywaniu dzieci.
                              • jakis.czlowiek Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 23:06
                                Mam mlodszego brata, siostrzenice, ktora nie dawno skonczyla 3 - latka i 5-
                                letniego bratanka. Wyobraz sobie, ze znam sie na wychowaniu dzieci, wiele razy
                                sie nimi opiekowalem, tym bardziej ze lubia wujka czyli mnie :-)
                                Dodam, ze rodzina wie, ze jestem gejem.
                                • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:10
                                  jakis.czlowiek napisał:

> Mam mlodszego brata, siostrzenice, ktora nie dawno skonczyla 3 - latka i 5-
                                  > letniego bratanka. Wyobraz sobie, ze znam sie na wychowaniu dzieci, wiele razy
                                  > sie nimi opiekowalem, tym bardziej ze lubia wujka czyli mnie :-)
                                  > Dodam, ze rodzina wie, ze jestem gejem.

Opiekowanie się dziecmi...nie swoimi. Co ty wiesz o wychowaniu dzieci! Nic nie
                                  wiesz! Bedziesz wiedział, jak będziesz wychowywał swoje, co zdaje się, ze w
                                  twoim przypadku będzie raczej nie wykonalne!
                                  • jakis.czlowiek Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 23:12
                                    A co Ty wogole wiesz o homoseksualizmie? Nic, nic, a nic... w
                                    • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:14
                                      jakis.czlowiek napisał:

> A co Ty wogole wiesz o homoseksualizmie? Nic, nic, a nic... w

Wiem na tyle dużo, aby wiedzieć, ze jako taki mnie nie interesuje i nie chcę aby
                                      zainteresował moje dziecko! Jakos nie ciekawi mnie przekonać się organoleptycznie!
                                      • jakis.czlowiek Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 23:16

A jesli Twoje dziecko okaze sie homoseksualista to co wtedy?
                                        • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:23
                                          jakis.czlowiek napisał:

>
                                          > A jesli Twoje dziecko okaze sie homoseksualista to co wtedy?

A co cię tak moje dziecko interesuje? Czyzbyś miał jakies plany wobec 7-letniego
                                          chłopca?
                                          • ursyn1 Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 23:27
                                            Gość portalu: Inny ojciec napisał(a):

> jakis.czlowiek napisał:
                                            >
                                            > >
                                            > > A jesli Twoje dziecko okaze sie homoseksualista to co wtedy?
                                            >
                                            > A co cię tak moje dziecko interesuje? Czyzbyś miał jakies plany wobec 7-letnieg
                                            > o
                                            > chłopca?

Myślę, że nikt na tym forum nie jest zainteresowany tobą, a tym bardziej twoim
                                            dzieckiem. Skąd te pseudourojenia prześladowcze?
                                            • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:28
                                              > Myślę, że nikt na tym forum nie jest zainteresowany tobą, a tym bardziej twoim
                                              > dzieckiem. Skąd te pseudourojenia prześladowcze?

I całe szczęście, ze żadnemu gejowi w oko nie wpadam. O Boze co ja biedny bym
                                              zrobił na taki podryw?

• Gość: Stoje z boku Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:34
                                                > I całe szczęście, ze żadnemu gejowi w oko nie wpadam.

Moze jestes za brzydki po prostu?

> O Boze co ja biedny bym zrobił na taki podryw?

Dam ci rade - jakby co to wypnij sie na taki podryw.
                                                Poprawy kondycji intelektualnej zycze.
                              • ursyn1 Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 23:09

>
                                > Tak jak "wy" nie macie zielonego pojecia o prawidłowym wychowywaniu dzieci.

Ojciec! - ty się zapisz lepiej do kółka pedagogicznego, jeśli jesteś taki dobry
                                w wychowywaniu dzieci.
                                Homoseksualizm jest ci niemiły i obcy, po co więc zabierasz głos na temat, o
                                którym masz mgliste pojęcie?

• Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:15
                                  ursyn1 napisał:

> Ojciec! - ty się zapisz lepiej do kółka pedagogicznego, jeśli jesteś taki dobry
                                  > w wychowywaniu dzieci.
                                  > Homoseksualizm jest ci niemiły i obcy, po co więc zabierasz głos na temat, o
                                  > którym masz mgliste pojęcie?

Gó..arzu - nie zabieraj głosu, tam gdzie nie masz nic do powiedzenia!
                                  • ursyn1 Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 23:22

>
                                    > Gó..arzu - nie zabieraj głosu, tam gdzie nie masz nic do powiedzenia!

Synku, nie wiesz do kogo piszesz i ile mam lat, więc trochę szacunku.
                                    Chcesz się wypowiedzieć i wnieść coś ciekawego do dyskusji, to popracuj trochę
                                    nad stroną merytoryczną, bo samymi inwektywami nie wzbudzisz raczej podziwu na
                                    tym forum.
                                    Trochę zimnej wody na ten rozpalony z niechęci do innych łeb!
                                    • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:27
                                      > Synku, nie wiesz do kogo piszesz i ile mam lat, więc trochę szacunku.

12? 15?

Po sposobie pisania wnioskuję, ze nie wiecej!

> Chcesz się wypowiedzieć i wnieść coś ciekawego do dyskusji, to popracuj trochę
                                      > nad stroną merytoryczną,

A jaką toż merytoryką Ty błyskasz? Jaką merytorykę "uprawiają" obecni tu we
                                      dyskusji geje? Jakoś nie widzę aby wznosiła się powyżej mojej czy innych, którzy
                                      sa przeciw "paradce".

>bo samymi inwektywami nie wzbudzisz raczej podziwu na
                                      > tym forum.

I nie mam zamiaru w "was" podziwu wzbudzać!

> Trochę zimnej wody na ten rozpalony z niechęci do innych łeb!

Niechęć zrodziła się tylko do pomysłu tej głupiej parady. I tyle łbie zakuty!
                                      • ursyn1 Re: Homoseksualizm a oczy... 25.05.05, 23:29
                                        Jeszcze masz na ustach pianę?
                                        Połknij coś na uspokojenie, bo będziesz miał kłopoty z zaśnięciem
                                        • Gość: Inny ojciec Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:40
                                          Ja mamtylko pianę. A ty? Jak "wy" to nazywacie? "Śmietanka"?

Oj zakuło cie coś...Prawda z wiekiem? Czy z beznadziejną merytoryką forumowego
                                          "gejostwa"?
                                          • ursyn1 Udany bojkot :))) 25.05.05, 23:45
                                            Bardzo się cieszę,że poruszyłeś temat parady.
                                            Dzięki wątkom takim, jak ten zaczęty przez ciebie,wiele osób dowiaduje się o
                                            przemarszu planowanym na 11 czerca i parada zdobywa więcej zwolenników.
                                            Czy ty przypadkiem nie działasz z polecenia organizatorów, a może to forma
                                            zakamuflowanej reklamy?
                                            Sprytne! i jeszcze nic nie kosztuje!

• Gość: Jedermeister Re: Homoseksualizm a oczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:38
                                            > Oj zakuło cie coś...

Jesli chodzi o wyraz "zakuc" to zakuty moze byc np leb. W tej kwestii akurat
                                            jestes dobrym przykladem. Jesli natomiast chodzi o uklucie, zaklucie to pisze
                                            sie to korzystajac z literki "ł". Zanim wiec cos napiszesz zerknij do slownika
                                            zamiast narazac innych na obcowanie z twoja marna raczej ortorgrafia.
                            • sajjitarius Re: Homoseksualizm a oczy... 05.06.05, 17:18
                              jakis.czlowiek napisał:

> przykre to, ze tylu jest w Polsce homofobow, ktorzy nie maja wogole zielonego
                              > pojecia czym jest homoseksualizm...

I miedzy innymi dlatego parada powinna sie odbyc. Pomijajac juz fakt ze wolni
                              obywatele w wolnym, demokratycznym kraju jakim mieni sie Rzeczpospolita Polska
                              maja prawo do pokojowych demonstracji. Koniec kropka. A ojcowie ktorzy nie chca
                              by ich dzieci te parade ogladaly lub boja sie, ze nie beda umieli wytlumaczyc
                              dziecku milosci innych, nie musza swych pociech ciagnac na te parade.
                      • ursyn1 Re: Homoseksualizm a oczy... 26.05.05, 00:02

>
                        > Alez ja "was" nie chcę wykluczać. Broń Boże. Ale po raz kolejny powtarzam, nie
                        > życzę sobie "was" ogladać paradujacych po mieście i propagujących "ideę"
                        > homoseksualizmu! Nie chcę aby moje dziecko w wieku 7 lat zainteresowało się
                        co to za "dziwni" panowie maszerują...

Rozmowy z dziećmi na temat płci nie są łatwe, a w wieku 7 lat wszystko może
                        wydawać się dziwne.
                        Jeśli twoje dziecko zobaczy kopulujące na trawniku psy, to też może wydać mu się
                        to dziwne. I co z tego?
                        Zabronisz psom kopulowania w miejscach publicznych, tylko dlatego, by dziecko
                        nie zadawało ci pytań, na które trudno ci odpowiedzieć?
          • sajjitarius Re: A co ja mysle o paradzie? 05.06.05, 17:02
            Nie zyczysz sobie by Twoje dziecko musialo ogladac jakis polnagich facetow z
            nabrzmialymi w spodniach fiutami ? O co Ci chodzi ? Myslisz, ze Twoje dzieci
            nidgy nie bede mialy okazji zobaczyc Ciebie polnagiego, z fiutem w stanie
            erekcji ? Nigdy ? No chyba, ze Tobie nigdy nie staje...a tak na serio, jak
            sobie nie zyczysz by Twoje dzieci nie zobaczyly tej parady, to na nia nie idz i
            w zadnym wypadku nie ciagnij na nia swoich pociech...proste, nie ?
    • Gość: azilanom Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! IP: *.tpi.pl 25.05.05, 16:41
      Dajcie spokój gejom, lesbijkom... Oni chcą manifestować tak samo jak górnicy,
      pielegniarki... Mają do tego prawo.
      • Gość: Ojciec Re: Mylisz sie! IP: 212.160.138.* 25.05.05, 16:48
        Gornicy, pielegniarki protestuja, bo nie maja pracy lub praca ta jest slabo
        oplacana!

Homosie zas "protestuja" i domagaja sie niby jakis wydumanych praw. Praw do
        czego? Nikt im nie zabrania 'parzenia sie' w sposob nie zgodny z natura! Nie sie
        "wala", niech ∏apia AIDS i inne chorobska, ale niech sie nie obnosza z tym
        publicznie. Sprawy lozkowe to sprawy intymne i powinny pozostac w sypialni.

Moje dziecko nie musi patrzec i dowiadywac sie w taki sposob, ze jedna ciota z
        druga ciota robia to tak jak mezczyzna z kobieta!
        • Gość: jakis czlowiek Re: Mylisz sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 17:45
          Twoje dziecko nie musi tego ogladac jesli nie chce, tak samo nie musze ogladac
          marszu Mlodziezy Wszechpolskiej i innych organizacji. Nie chce to nie
          uczestnicze w tym, nie ogladam tego. Zyjemy w Panstwie demokratycznym i kazdy
          moze wyrazac swoje poglady.
          Jednego czego bym chcial to normalnego zycia, zebym mogl wyjsc spokojnie na
          ulice i nie slyszec za soba: "patrz, ida dziewczynki" lub "patrz to, pedaly",
          zebym mogl swobodnie przytulic mojego chlopaka na ulicy i nie budzic przy tym
          wielkiego zainteresowania gapiów, zeby moi sasiedzi tarktowali nas (mnie i
          mojego chlopaka) normalnie, a nie jak wrogow. Twierdzisz :"Sprawy lozkowe to
          sprawy intymne i powinny pozostac w sypialni." Dlaczego to stwierdzenie ma
          dotyczyc tylko homoseksualistow? Heterycy tez powinni je zostawic i nie
          obcalowywac sie na ulicy, przytulac sie w miejscach publicznych. A jednak im
          wolno. A dlaczego nam nie wolno?
          • Gość: Inny ojciec Re: Mylisz sie! IP: *.chello.pl 25.05.05, 21:43
            Gość portalu: jakis czlowiek napisał(a):

> Heterycy tez powinni je zostawic i nie
            > obcalowywac sie na ulicy, przytulac sie w miejscach publicznych. A jednak im
            > wolno. A dlaczego nam nie wolno?

Bo homoseksualizm nie jest naturalnym zachowaniem człowieka! Tak natura
            stworzyła człowieka!
            Nikt wam nie broni sie kochać, mi wisi równiez nawet to, ze trzymacie się za
            ręce na ulicy. Ale taki marsz i domaganie sie równouprawnienia z
            heterosekualnymi to nic innego jak gloryfikacja homoseksualizmu i jego
            propagowanie! Propagowanie zwykłej seksualnej przyjemności bez znaczenia dla
            całej ludzkości. Dzieci z was nie będzie.

Dlaczego fascynaci ostrzejszych odmian seksu nie demonstrują? Dlaczego fascynaci
            piss nie demonstruja? Dlaczego fascynaci S/M nie demonstrują?
            • jakis.czlowiek Re: Mylisz sie! 25.05.05, 22:00
              Po raz kolejny chyba padnie to stwierdzenie na lamach tego forum:
              homoseksualizm jest zachowaniem rowniez obserwowalnym w swiecie przyrody.
              Czy Ty myslisz, ze homoseksualisci tylko sie "piep.rza" po katach (przepraszam
              za az tak brutalne sformulowanie)? Ze w zwiazku homoskesulanym chodzi tylko o
              seks? Jesli tak, to masz mylne myslenie.
              Czy nie przychodzi Ci do glowy, ze mozna sie zakochac? Ze facet w facecie moze
              sie zakochac, calkowiecie pelna miloscia, z pelnym oddaniem, czysta
              bezinteresowna miloscia?
              Oczywiscie w kazdej grupie wystepuja odstepcy, czyl takim ktorym chodzi
              wylacznie o seks. I pewnie przez ten pryzmat postrzegaja ludzie
              homoseksualistow. Nie widza jednak, ze w wiekszosci sa to jednak ludzie
              wrazliwi i normalni, ktorzy wiaza sie z drugim partnerem, dlatego, ze po
              prostu.... kochaja.
              Mowilem wyzej, ze w kazdej grupie to wystepuje. Takze u heteroseksualistow
              wystepuja "seksoholicy"
              • Gość: Inny ojciec Re: Mylisz sie! IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:03
                Są tez tacy co kochają dzieci, jedni tak pełna miłością, ze az trzeba ich
                izolowac od społeczeństwa...

A jak pisałem - nikt wam sie kochać nie zabrania. Ale do jasnej cholery nie
                zycze sobie parady obsciskujacych się facetów!!!
                • jakis.czlowiek Re: Mylisz sie! 25.05.05, 22:08
                  A ja sobie nie zycze marszow Mlodziezy Wszechpolskiej. I co moge zrobic w tej
                  sprawie? Nic, poniewaz kazdy ma prawo do wyrazania publicznie swoich pogladow i
                  kazdy obywatel powinien to uszanowac. To gwarantuje konstytucja. Wiec musisz
                  przebolec to, ze ktos moze miec inne poglady od Twoich.
                  • Gość: Inny ojciec Re: Mylisz sie! IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:15
                    > A ja sobie nie zycze marszow Mlodziezy Wszechpolskiej. I co moge zrobic w tej
                    > sprawie? Nic, poniewaz kazdy ma prawo do wyrazania publicznie swoich pogladow i
                    >
                    > kazdy obywatel powinien to uszanowac. To gwarantuje konstytucja. Wiec musisz
                    > przebolec to, ze ktos moze miec inne poglady od Twoich.

Ja Młodzierzy Wszechpolskiej również nie lubię. Ale co innego wyrażanie poglądów
                    politycznych a co innego manifestowanie na ulicy swoich "łózkowych" upodobań!!!
                    Jest to chyba róznica a jesli jej nie widzisz, to znak, ze moje przypuszczenie,
                    ze homoseksualizm "rzuca się" na oczy jest słuszne.
                    • jakis.czlowiek Re: Mylisz sie! 25.05.05, 22:23
                      To nie jest manifestowanie swoich upodoban lozkowych. Homoseksualizm to nie
                      tylko seks. To przede wszystkim swiatopoglad. Wiec jak juz pisalem w
                      poprzednich postach kazdy ma prawo do tego, aby wyrazic swoj poglad publicznie.

p.s. mam nadzieje, ze nie uczysz swoich dzieci ortografii :-)
                      • Gość: Inny ojciec Re: Mylisz sie! IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:29
                        akis.czlowiek napisał:

> To nie jest manifestowanie swoich upodoban lozkowych. Homoseksualizm to nie
                        > tylko seks. To przede wszystkim swiatopoglad. Wiec jak juz pisalem w
                        > poprzednich postach kazdy ma prawo do tego, aby wyrazic swoj poglad publicznie.

Światopogląd? Nie bądź smieszny. To tak jakbym (czysto teoretycznie) wyrazał
                        pogląd, że sikanie na innych ludzi jest ok, bo ja jako fan piss seksu to lubie i
                        robię, w przyrodzie tez to wystepuje, więc domagam się aby wszyscy, którym sie
                        sikanie podoba, sikali do woli na innych! W zwiazku z tym chce paradowac po
                        mieście i propagowac ten "sikopogląd"!
                        >
                        > p.s. mam nadzieje, ze nie uczysz swoich dzieci ortografii :-)

Czego uczę moje dziecko to moja sprawa. Jak bedziesz miał swoje (sic!) to tez
                        bedzie twoja sprawa, czego bedziesz je uczył. Mam tylko nadzieję, ze nie hom....
                        • jakis.czlowiek Re: Mylisz sie! 25.05.05, 22:46
                          Zyjemy w Panstwie demokratycznym i masz prawo do takiego pogladu. My mamy tez
                          prawo do wlasnych opinii i do wlasnego swiatopogladu.
                          Powiedz mi, dlaczego nas sie tak panicznie boisz? Czy jakis gej wyrzadzil Ci
                          krzywde?
                          • Gość: Inny ojciec Re: Mylisz sie! IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:51
                            akis.czlowiek napisał:

> Zyjemy w Panstwie demokratycznym i masz prawo do takiego pogladu. My mamy tez
                            > prawo do wlasnych opinii i do wlasnego swiatopogladu.

Homoseksualizm to nie swiatopogląd!!! Tak jak nie jest nim pedofilia! I nie mów
                            mi, ze pedofilia to to i tamto...czy inny skrzywienie w sposobie dobierania
                            sobie partnera seksualnego!

> Powiedz mi, dlaczego nas sie tak panicznie boisz? Czy jakis gej wyrzadzil Ci
                            > krzywde?

Ja się "was" boję?? Ha, ha..nie rozśmieszaj mnie! Boję sie o swoje dziecko, co
                            by tacy "nowocześni" ludzie o takim ciekawym "pogladzie" nie "przekabacili" go
                            na swoją stronę!

A co do krzywd..hm...oj stac się może, ze to ja jakiemuś gejowi krzywde zrobię.
                            Nie chcę - bo krzywdzić nie lubię, ale co niektórzy z "was" aż się proszą..
                            • jakis.czlowiek Re: Mylisz sie! 25.05.05, 23:04
                              Nie porownuj homoseksualizmu do pedofili. Pedofilia wiadomo, ze to choroba,
                              ktora sie leczy. Homosesskualizm od wielu lat nie jest choroba.

Ja się "was" boję?? Ha, ha..nie rozśmieszaj mnie! Boję sie o swoje dziecko, co
                              > by tacy "nowocześni" ludzie o takim ciekawym "pogladzie" nie "przekabacili" go
                              > na swoją stronę!
                              Jestes chyba ograniczony umyslowo. Zapewniam Cie, ze zadne gej nie "przekabaca"
                              heteryka na wlasna strone. Nie znam takich przyapdkow. Nie jest to po pierwsze
                              mozliwe, po drugie myslisz jakimis stereotypami typu, ze jak stanie kolo Ciebie
                              gej to pewnie zaraz Cie zgwalci. Szkoda wogole slow...

A co do krzywd..hm...oj stac się może, ze to ja jakiemuś gejowi krzywde zrobię.
                              > Nie chcę - bo krzywdzić nie lubię, ale co niektórzy z "was" aż się proszą..

Po raz drugi udowadniasz, ze jestes ograniczony umyslowo.
                              • Gość: Inny ojciec Re: Mylisz sie! IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:12
                                Ograniczenie umysłowe. Ciekawy argument. Kto przeciw "pedalstwu" ten ograniczony
                                umysłowo! Brawo! Argument godny Rydzyka!

A tak naprawdę HIPOKRYZJA!
                                • jakis.czlowiek Re: Mylisz sie! 25.05.05, 23:15
                                  Twoim problemem jest to, ze nie mozesz zniesc tego, ze ktos moze miec inne
                                  poglady od Twoich. I wnioskuje, ze panicznie boisz sie gejow (bo zdeprawujemy
                                  Ci dziecko i "przekabacimy" je na swoja strone). To sie nazywa homofobia.
                                  • Gość: Inny ojciec Re: Mylisz sie! IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:22
                                    jakis.czlowiek napisał:

> Twoim problemem jest to, ze nie mozesz zniesc tego, ze ktos moze miec inne
                                    > poglady od Twoich.

Tia...jakoś rózni ludzie, którzy mnie znają tak nie twierdzą, mimo, ze róznimy
                                    się i poglądami i zainteresowaniami i sposobem zycia. Za to twierdzi tak jakiś
                                    gej z forum.

>I wnioskuje, ze panicznie boisz sie gejow (bo zdeprawujemy
                                    > Ci dziecko i "przekabacimy" je na swoja strone). To sie nazywa homofobia.

Gejów sie nie boję, bo nie mam kogo a raczej czego. Ale jak widać geje boja się
                                    mnie.

A co do deprawacji dzieci. Dziecko w pewnej fazie swojego życia przechodzi fazę
                                    zainteresowania swiatem. I bodźce "negatywne" moga wpłynąć na późniejszy rozwój.
                                    Nadmierne zainteresowanie "pedalstwem", bo musiało je ogladac na paradzie, bo
                                    musiało nawet przez przypadek usłyszeć o tym w telewizji, moze na tyle dziecko
                                    zainteresować, że mimo iż nie ma uwarunkowań genetycznych (bo jak twierdzą
                                    propedały ponoc takie istnieją) może stać się homoseksualistą.

A więc apeluję - manifestujcie sobie u siebie w domu, nie wiem..w lesie, albo na
                                    plazy, ale nie każcie was oglądać dzieciom!
                                    • jakis.czlowiek Re: Mylisz sie! 25.05.05, 23:45
                                      Przeciez nikt na sile tam dzieci nie zaprowadzi... A w wieczorynce tego na
                                      pewno nie beda pokazywali.
                                    • ursyn1 Re: Mylisz sie! 25.05.05, 23:52

>
                                      >
                                      > A więc apeluję - manifestujcie sobie u siebie w domu, nie wiem..w lesie, albo na
                                      > plazy, ale nie każcie was oglądać dzieciom!

Apeluj dalej!
                                      Więcej ludzi to przeczyta :))
                                      A oglądać gejów, kto nie chce, nie musi.
                                      Jeśli mu skromność tak każe, to niech przymknie swoje oczęta
      • sceptyk Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! 25.05.05, 16:50
        Gość portalu: azilanom napisał(a):

> Dajcie spokój gejom, lesbijkom... Oni chcą manifestować tak samo jak górnicy,
        > pielegniarki... Mają do tego prawo.

-------------------------------------

Gornicy, pielegniarki manifestuja, bo nie moga konca z koncem zwiazac. Gejom
        tez o konce chodzi. Ale chyba inne. Niby nie ma roznicy, a jednak jest.
        • Gość: jakis czlowiek Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 17:37
          Chyba cos Ci sie pomylilo. Homoseksualisci chca wyjsc na ulice nie po to by
          protestowac, ale by manifestowac. Manifestowac to, ze nie sa grupa marginalna,
          ze jest nas wielu i ze jestesmy takimi samymi normalnymi ludzmi jak Ty czy twoj
          kolega, brat, ojciec etc.
        • pra_gosia Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! 25.05.05, 21:47
          Koniec końcem, ale na początek może jednak ich olejmy?
          • Gość: Turku Re: Gejparada jest super! IP: *.chello.pl 25.05.05, 21:53
            Zapraszamy i heterykow - bedzie fajna zabawa. :-)
            • pra_gosia Re: Gejparada jest super! 25.05.05, 21:54
              Ale ja jestem heretyczką!
              • Gość: Turku Re: Gejparada jest super! IP: *.chello.pl 25.05.05, 22:00
                No to co? Bedzie wielu hetero, gejfriendly!
                • jakis.czlowiek Re: Gejparada jest super! 25.05.05, 22:02
                  :-) i ja zapraszam...
                • pra_gosia Re: Gejparada jest super! 25.05.05, 22:03
                  Jak to co? Przyjdę pod rękę ze Sceptykiem, a Wy będziecie na nas oczy
                  wybałuszać i się speszymy, że tacy jacyś niedzisiejsi jesteśmy.
    • umfana Bojkotuj tylko kryptohomo ;D 25.05.05, 22:34
      Mnie ona nie przeszkadza i już...
      Są poważniejsze problemy na świecie niż sex, etc
      • Gość: ziutek Pan Kaczyński wyszedł na głupka IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.05.05, 22:49
        po raz kolejny, a parada i tak się odbędzie. Kaczyński wychodzi z błędnego
        założenia, że tylko on ma rację a każdy kto się z nim nie zgadza to wróg,
        którego należy zniszczyć! Ciarki mnie przechodzą, kiedy pomyślę, że może zostać
        prezydentem Polski.
      • skiela1 Re: Bojkotuj tylko kryptohomo ;D 25.05.05, 23:23
        umfana napisała:

> Mnie ona nie przeszkadza i już...
        > Są poważniejsze problemy na świecie niż sex, etc
        A jaki to tam sexproblem:-)Problemu nie ma, tylko z nudow niektorzy wymyslaja.
        A czy nie lepiej fajnie sie zabawic-razem??
        • umfana Re: Bojkotują tylko kryptohomo ;D 26.05.05, 13:50
          Nie wiem czemu ludzie tak boją się homo? Są Ok ...
          Faceci homo to bardzo często najlepisi przyjaciele swoich kumpelek.
          Lepiej niech władze zajmą się neofaszystowską młodzieżówką!
          • Gość: zwykły człowiek problem z czytaniem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:04
            ja i parę innych osób popiera bojkot nie dlatego, że mają coś do gejów (to, że uważam homo za chorobę chyba nikomu nie uwałacza ?), ale NIE ŻYCZĄ SOBIE eksponowania tematu homoparady.
            • bartllomiej Re: problem z czytaniem ? 26.05.05, 14:08

> ja i parę innych osób popiera bojkot nie dlatego, że mają coś do gejów (to,
              że
              > uważam homo za chorobę chyba nikomu nie uwałacza ?), ale NIE ŻYCZĄ SOBIE
              ekspon
              > owania tematu homoparady.
              popieram, taka prawda!!! jestem za bojkotem
              • umfana Re: problem z czytaniem ? 26.05.05, 14:09
                No to panowie ... wasz problem nie mój ;o)
    • ursyn1 Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! 25.05.05, 23:39

> Przecież im zależy właśnie na tym, aby publicznie wszyscy zajmowali się tematem
      > ich tyłków !
      > Nie dajmy im tej satysfakcji.
      > Oni nie chcą równości i życia jak każdy. Oni chcą przywilejów i bycia w centrum
      > uwagi !

Bardzo ci się ten bojkot udał. HE, HE!
      Dzięki takim wątkom,jak twój o paradzie gejów coraz głośniej i coraz więcej
      chętnych do wzięcia w niej udziału.
      Organizatorzy powinni ci podziękować za pozyskiwanie zwolenników tej manifestacji.
      • Gość: ppp-off Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! IP: 83.238.100.* 29.05.05, 00:07
        Podbijam wątek, bo znowu homoparada i analizy seksulaności osób publicznych zdominowały forum. Dołączam się do bojkotu.
        • Gość: ja też ! Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:49
          jestem za bojkotem - fakt, znowu pół forum obrabia tyłki gejom.
          • Gość: Fuj Dziesięć argumentów przeciw... IP: *.aster.pl 05.06.05, 02:01
            serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,42786,2747344.html?as=1&ias=4
    • Gość: zwykły człowiek Re: ZBOJKOTUJMY sprawę parady homo ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:10
      Ponawiam propozycję bojkotu, bo znowu temat zdominował forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka