Dodaj do ulubionych

BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"...

30.05.05, 07:05
BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... gówn*iana konstytucyjka jest wam tak
samo potrzebna jak i nam... prawdę powiedziawszy dokładnie tak samo jak i
cały ten socjalistyczny moloch czyli UE...

Byłbyż to początek końca?

PS. Cuś te "nasze" ałtoryteta w rodzaju AdasiaOZłychOczach nie zrobiły na
Francach wrażenia... może pora się wynieść do jakiej Kirgizji, tam jeszcze
paru głupków co was posłuchają się znajdzie...
Obserwuj wątek
    • Gość: omar1 Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 09:57
      Zawsze twierdziłem ,ze francuzi to hołota i smierdzace bydło.
      na temat czyraka mielismy podobne zdanie.

Pozdrawiam.
      • Gość: stefan Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:18
        Gdyby Francuzi głosowali "nie" przeciwko np. europejskiej biurokracji lub
        próbom ograniczania wolności rynku w ramach UE to bym sie cieszył. Niestety oni
        powiedzieli konstytucji "nie" ponieważ jest dla nich zbyt mało lewacka (dotyczy
        to też prawicy, bo jej francuska mutacja - tak jak i polska - ekonomiczne wizje
        zapozyczyła od Hilarego Minca). Głupota Francuzów sięga zenitu.
      • Gość: WZ [...] IP: *.lns3-c7.dsl.pol.co.uk 30.05.05, 16:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jaa_ga Re: BRAWO FRANCE??? Oni chcą socjalizmu:))) 30.05.05, 15:30
      Głosowali na NIE w obawie przed okrojeniem przywilejów socjalnych, Pędzelku:)))
      • Gość: stefan Re: BRAWO FRANCE??? Oni chcą socjalizmu:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:34
        I przeciw legendarnemu już polskiemu hydraulikowi (nawiasem mówiąc ci którym
        udało się przeczytać tekst konstytucji [autorem jest chyba Kraszewski] twierdzą
        że nie ma w niej mowy o polskim hydrauliku - i uważam to za skandal i powód do
        jej odrzucenia). Powinni się to referendum połączyć z referendum w sprawie
        przyłączenia Francji do Białorusi.
      • pan_pndzelek do Jaa_gi 30.05.05, 21:37
        jaa_ga napisała:
        > Głosowali na NIE w obawie przed okrojeniem przywilejów socjalnych,
        Pędzelku:)))

Ależ mam tego pełną świadomość, już od tygodni demonstracje NONistów nie
        pozostawiały wątpliwości kto zacz i z jakimi intencjami chcą tę konstytucyjkę
        uwalić...

Niemniej jest mi obojętne kto i pod jakim pretekstem rozpieprzy ten skansen
        socjalizmu, tę republikę bananową urzędasów czyli UE... ważne by był
        skuteczny... trzeba to rozpieprzyć w drebiezgi a następnie udać się każdy do
        swego domu...
        • jaa_ga Re: do Jaa_gi 30.05.05, 21:43
          Pozostała więc Nicea:)) Rokita i polski hydraulik górą:))))
          • pan_pndzelek Re: do Jaa_gi 30.05.05, 21:46
            Jaka tam Nicea? Serock, trochę dalej Pułtusk, to tak... ale co mnie jakieś
            Nicee obchodzą?
            • jaa_ga Re: do Jaa_gi 30.05.05, 21:54
              Że Serock wymieniłeś, wcale się nie dziwię:
              Lubaszenko Edward niejaki śpiewał, że
              "...w Serocku jest rynek, a na rynku pasą się kozy.."
              A jak pamiętam, Ty lubisz kózki he he
              • pan_pndzelek Re: do Jaa_gi 30.05.05, 21:58
                Kozy się tam już od dawna nie pasą (stety czy niestety), za to rynek
                prześliczny, najładniejszy chyba w promieniu 100 km od Warszawy, środek w bruku
                prawdziwym, na codzień cichy, oczekujący w milczeniu sobotniego targowego
                ożywienia... bajka po prostu...
                • Gość: jaa_ga Re: do Jaa_gi IP: *.acn.waw.pl 30.05.05, 22:13
                  Eh...cudna jest cisza i spokój prawdziwej polskiej prowincji...
                  A do tego czas...on tam biegnie kilka razy wolniej, leniwie..eh...zatęskniłam:)
                  • Gość: juma Re: do Jaa_gi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 22:33
                    ech ........ja też.
                  • pan_pndzelek Re: do Jaa_gi 31.05.05, 08:32
                    Gość portalu: jaa_ga napisał(a):
                    > Eh...cudna jest cisza i spokój prawdziwej polskiej prowincji...
                    > A do tego czas...on tam biegnie kilka razy wolniej,
                    leniwie..eh...zatęskniłam:)

Tu nie ma co marzyć ani tęsknić, działać trzeba, ja występuję o serockie
                    obywatelstwo...
    • Gość: WZ Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.lns3-c7.dsl.pol.co.uk 30.05.05, 17:14
      brawo cenzorze (omar)! Wstydzisz sie za swoich rodakow za granica ? Vive la
      France et CHIRAC. Ten pajac omar nawet nie wie jak sie pisze jego nazwisko i
      chce zabierac glos...........
      • Gość: andy Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.ien.com.pl / *.ien.com.pl 30.05.05, 17:23
        po polsku brzmi czyrak,tak samo jak takie schorzenie na tyłku...
        • Gość: rat Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 00:10
          Gość portalu: andy napisał(a):

> po polsku brzmi czyrak,tak samo jak takie schorzenie na tyłku...

według innej transkrypcji nazwisko to pisze się Żylak
      • jaa_ga Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... 30.05.05, 17:52
        Gość portalu: WZ napisał(a):

> brawo cenzorze (omar)! Wstydzisz sie za swoich rodakow za granica ?

Takich jak ty wstydzę się straszliwie
        • Gość: WZ Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.lns3-c7.dsl.pol.co.uk 30.05.05, 18:04
          Tak Balwanie, ha ha ha
      • Gość: omar1 Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 18:08
        koles,przestan obciagac hindusom bo cienko kapujesz tym masz powyzej brzucha.
        • Gość: WZ Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.lns3-c7.dsl.pol.co.uk 30.05.05, 18:49
          A ty nie masz bladego pojecia o czym chcesz zabrac glos. Ale takich pajacow jak
          ty jest pelno. Czesc, wiecej nie czytam waszych glupot; nie jestesmy na tym
          samym poziomie intelektualnym wiec sie nie wysilaj( enfin, gazeta ci pomoze)
          • jaa_ga Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... 30.05.05, 19:33
            Przyznaję -
            z pewnością nie jesteśmy na tym samym poziomie intelektualnym.
    • Gość: Ja Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:04
      UE do gazu..
    • Gość: gh Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:59
      i te przygłupy co tak ujadają za Junią
      • Gość: juma Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 21:19
        ja koles, dla odmiany leje na zabojadów bo nie sa mi potrzebni do niczego.
        czego i tobie zycze
        • warzaw_bike_killerz Zwiazkowi Socjalistycznych Republik Evropejskich 30.05.05, 21:36
          Mowimy NIE.

Wolnej konkurencji bez granic - TAK.

Nawet jesli za malo byla socjalistyczna ta konstytucja dla Francuzow, to
          postapili prawidlowo.
          • cza_ha Re: hej, FRANCIA ! 31.05.05, 10:14
            A czego się było się spodziewać po takich? Oni zawsze mieli inaczej, np. mówili,
            że nie będą umierali za polski Gdańsk, teraz nie chcą polskich hydraulików.
            Kto nie zJurkiem tego biurkiem
            • el_matador9 Re: hej, FRANCIA ! 31.05.05, 13:10
              najlepszym modelem i wzorem dla Francji na najbliższe 50 lat jest komunizm
              wojenny
              białoruskiego Batjuszki ALIKSJANDRA Łukaszenki.stan świadomości francuskiego
              społeczeństwa to najgłębszy SOWIETYZM i BOLSZEWIZM.proponuję wprowadzić
              przyśpieszoną kolektywizację francuskiego rolnictwa...i totalne upaństwowienie
              francuskich środków peodukcji ...i poprosić Moskwę o bratnią pomoc...
    • Gość: Rafał Orszak Eurokołchoz upada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:12
      www.rafalorszak.prv.pl
    • neptyk-sceptyk wiszą mi ich motywy 31.05.05, 14:51
      Istotnym dla mnie jest, że poprzez odrzucenie tej sraczki słownej
      zwanej "konstytucją", nastąpił początek końca ostatniej ostoi czerwonej
      swołoczy - czyli urzędniczo-biurokratycznej sowieckiej efemerydy zwanej ZSRE.
      JUż teraz czerwoni z Brukseli próbują odwracać kota ogonem, cos tam przebąkują
      o powtórzaniu referendum tak długo aż uzyskany wynik, będzie zgodny z
      oczekiwaniami władzy. Bo eurodemokracja, to demokracja w której czerwoni
      wybierają co ma wybrać społeczeństwo.
      Przyjdzie czas, że i my powiemy temu gniotowi - NIE !

Socjalizm - TAK, w Polsce - NIE :-)
      • Gość: fgh Re: wiszą mi ich motywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:03
        wiesz to po sobie berecie ?
    • Gość: Werter-6 Pendzlu!!!!!!!!!!!!!!!! antysemito!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:37
      Typowy z Ciebie niedouk,ale to w Polsce się zdarza!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Werter-6 Forum idioty pendzla rzadki przypadek!!!!!!!!!"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:40
    • Gość: fgh Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:09
      beretom też, werter tfu.......
    • Gość: . Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:15
      up
    • Gość: uho Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 06:23
      up
    • Gość: io Re: BRAWO FRANCE!!! Głupotom mówimy "NON"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:50
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka