Dodaj do ulubionych

Steffen Moeller odznaczony

04.06.05, 02:18
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: harthausen Re: Steffen Moeller odznaczony IP: *.gdynia.mm.pl 04.06.05, 05:35
      do pierwszej wypowiedzi:
      lecz się bracie, może jeszcze nie jest za późno.
    • Gość: Polski Stefan Re: Steffen Moeller odznaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 07:16
      Gratulacje Steffen. Jestes pierwszym Niemcem, który za mojego przynajmniej
      zycia dał tak dużą ilośc pozytywnych sygnałów nt Niemców wśród
      Polaków.Pierwszym, który zaciera wizerunek Brunera. Co bardzo wazne, czynisz to
      nie tylko wśród polskich polityków ale co najważniejsze w masowej świadomości.
      To wielki wyczyn i nawet jeżeli przypadkowy to ta nagroda jest bardzo
      zasłużona.
    • Gość: ademin Link do strony WWW Steffena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 07:22
      www.steffen.pl/
    • pan_pndzelek Jakie czasy takie i odznaczenia... 04.06.05, 07:48
      Jakie czasy takie i odznaczenia... jeśli dziś ambasadorzy odznaczają
      kabareciarzy-naturszczyków (choćby i najsympatyczniejszych jak moeller) to
      świadczy li tylko o wadze tychże odznaczeń... niewielkiej wadze, dodam od
      siebie...

Dziwniejsze wszak są głosy "inteligentnych inaczej" (powyżej), którzy wyrabiają
      sobie opinię na temat sąsiadów zza zachodniej granicy na podstawie
      telewizyjnych podrygów jednego płatnego pajacyka chałturzącego niemiłosiernie
      wręcz w taniej propagandówce pn. "europa da się lubić"...
      • Gość: Lupus Re: Jakie czasy takie i odznaczenia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:06
        Pan p_ndzelek. Mimo obrazliwych z Twojej strony słów pozwolę sobie zauważyć, że
        odznaczenie winno być również związane z efektami działania takiej osoby.
        Sądzę, że te są u Mellera w środowisku "inteligentnych inaczej" mnie i sporej
        grupki Polaków (sondaże i badania) , znakomite. Efekty !
        Swego czasu dla tzw zacieśnienia przyjażni więcej zrobiła Ałła Pugaczowa i
        Vondrackowa niż dwa Uniwersytety, nie negując oczywiście ważnej roli tychże
        uniwersytetów.
        Przecież w końcu piszesz na forum w kraju "inteligentnych inaczej " jak ja,
        którzy nie mogą zaakceptować odznaczeń typu list żelazny dla Andrzeja Gołoty
        przydzielanych przez naszego Prezydenta.
        Pozdrowienia i więcej skromności panie inteligentny
        • pan_pndzelek Po kolei 04.06.05, 08:25
          Gość portalu: Lupus napisał(a):
          > Pan p_ndzelek. Mimo obrazliwych z Twojej strony słów pozwolę sobie zauważyć,
          że
          > odznaczenie winno być również związane z efektami działania takiej osoby.

Nie wiem dlaczego poczułeś się do moich obraźliwych słów... nigdzie powyżej nie
          widzę wpisu sygnowanego "lupus"...

> Sądzę, że te są u Mellera w środowisku "inteligentnych inaczej" mnie i sporej
          > grupki Polaków (sondaże i badania) , znakomite. Efekty !

I TO WŁAŚNIE WYŚMIEWAM! Chodzi mi o to, że:
          JEŚLI podrygi jakiegoś kabareciarza zatrudnionego w charakterze płatnego
          pajacyka w badziewnej propagandówce telewizyjnej zmieniają obraz sąsiedniego
          narodu TO świadczy to dobitnie o osobach, które na takiej podstawie wyrabiają
          sobie zdanie na temat tego narodu i czegokolwiek w ogóle... to przejaw
          kompletnego ODMÓŻDŻENIA... tyle...

> Przecież w końcu piszesz na forum w kraju "inteligentnych inaczej " jak ja,
          > którzy nie mogą zaakceptować odznaczeń typu list żelazny dla Andrzeja Gołoty
          > przydzielanych przez naszego Prezydenta.

A co ma do rzeczy list żelazny dla Gołoty? Chlałeś za dużo wczoraj czy z
          urodzenia jesteś takim debilkiem? List żelazny zresztą to nie
          jest "odznaczenie" i nie "przydziela" go Prezydent... Poczytaj trochę jeśli
          potrafisz...

> Pozdrowienia i więcej skromności panie inteligentny
          • el_matador9 Re: Po kolei 04.06.05, 13:51
            muy bien mi Amigo desde tiempos immemorales,Tu eres maravilloso como siempre.No
            hay ningun competidor
            de ti en Polonia contemporanea!
          • Gość: Lupus Re: Po kolei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:16
            >Chlałeś za dużo wczoraj czy z urodzenia jesteś takim debilkiem?
            Już jestem takim debilkiem czego się zupełnie nie wstydzę. Już wole byc takim
            debilkiem jak ja , niz takim jak Ty :-)
            • Gość: stefan Re: Po kolei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:06
              Ja też mam na imię Stefan. I to wszystko co mi przyszło do głowy po
              przeczytaniu notki o moim imienniku. Nie wiem czy to starczy na jakiś medal.
            • pan_pndzelek Re: Po kolei 05.06.05, 06:53
              Gość portalu: Lupus napisał(a):
              > Już jestem takim debilkiem czego się zupełnie nie wstydzę. Już wole byc takim
              > debilkiem jak ja , niz takim jak Ty :-)

Wolność jest... masz prawo...
      • Gość: racja Niemiecka "sympatia" dla Polakow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 11:57
        Za to w niemieckich telewizjach Polacy ( czyli MY ) przedstawiani sa wylacznie
        jako zlodzieje lub nielegalni robotnicy pasozytujacy na zdrowym ciele
        niemieckiej gospodarki.

• umfana Re: Niemiecka "sympatia" dla Polakow 05.06.05, 17:54
          i prostytuki
      • umfana Podpisuję się pod postem Pndzla 05.06.05, 17:41
        pan_pndzelek napisał:

> Jakie czasy takie i odznaczenia... jeśli dziś ambasadorzy odznaczają
        > kabareciarzy-naturszczyków (choćby i najsympatyczniejszych jak moeller) to
        > świadczy li tylko o wadze tychże odznaczeń... niewielkiej wadze, dodam od
        > siebie...
        >
        > Dziwniejsze wszak są głosy "inteligentnych inaczej" (powyżej), którzy wyrabiają
        >
        > sobie opinię na temat sąsiadów zza zachodniej granicy na podstawie
        > telewizyjnych podrygów jednego płatnego pajacyka chałturzącego niemiłosiernie
        > wręcz w taniej propagandówce pn. "europa da się lubić"...

Facet ma rację!
        Ja dostaję "wrzodów mózgu", gdy przypadkiem właczę ten propaganjowy program
        rodem z czasów komuny z ekipom pajacy, którzy tylko w nim mają prawo istnieć!
    • Gość: ochotnik Re: Steffen Moeller odznaczony IP: 212.160.242.* 04.06.05, 18:38
      Steffen prowadzi imprezę na Polu Mokotowskim w niedzielę 5 czerwca. Niech
      przyjdzie z odznaczeniem:)
      • speer Re: Steffen Moeller odznaczony 05.06.05, 09:39
        tylko po co te tetksty o "polskich dziewczynach" przeciez Steffen jest raczej, ze tak powiem, od parady :-)
        • donna_karina Re: Steffen Moeller odznaczony 05.06.05, 15:44
          Podobno brat Kaczyńskiego też
    • umfana Za co dostał odznacznie ? 05.06.05, 17:35
      Czy za jego dowcip, cyt:
      "Warszawiacy lubią chodzić kanałami"??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka