gurak 04.06.05, 02:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harthausen Re: Steffen Moeller odznaczony IP: *.gdynia.mm.pl 04.06.05, 05:35 do pierwszej wypowiedzi: lecz się bracie, może jeszcze nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Stefan Re: Steffen Moeller odznaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 07:16 Gratulacje Steffen. Jestes pierwszym Niemcem, który za mojego przynajmniej zycia dał tak dużą ilośc pozytywnych sygnałów nt Niemców wśród Polaków.Pierwszym, który zaciera wizerunek Brunera. Co bardzo wazne, czynisz to nie tylko wśród polskich polityków ale co najważniejsze w masowej świadomości. To wielki wyczyn i nawet jeżeli przypadkowy to ta nagroda jest bardzo zasłużona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ademin Link do strony WWW Steffena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 07:22 www.steffen.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Jakie czasy takie i odznaczenia... 04.06.05, 07:48 Jakie czasy takie i odznaczenia... jeśli dziś ambasadorzy odznaczają kabareciarzy-naturszczyków (choćby i najsympatyczniejszych jak moeller) to świadczy li tylko o wadze tychże odznaczeń... niewielkiej wadze, dodam od siebie... Dziwniejsze wszak są głosy "inteligentnych inaczej" (powyżej), którzy wyrabiają sobie opinię na temat sąsiadów zza zachodniej granicy na podstawie telewizyjnych podrygów jednego płatnego pajacyka chałturzącego niemiłosiernie wręcz w taniej propagandówce pn. "europa da się lubić"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus Re: Jakie czasy takie i odznaczenia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:06 Pan p_ndzelek. Mimo obrazliwych z Twojej strony słów pozwolę sobie zauważyć, że odznaczenie winno być również związane z efektami działania takiej osoby. Sądzę, że te są u Mellera w środowisku "inteligentnych inaczej" mnie i sporej grupki Polaków (sondaże i badania) , znakomite. Efekty ! Swego czasu dla tzw zacieśnienia przyjażni więcej zrobiła Ałła Pugaczowa i Vondrackowa niż dwa Uniwersytety, nie negując oczywiście ważnej roli tychże uniwersytetów. Przecież w końcu piszesz na forum w kraju "inteligentnych inaczej " jak ja, którzy nie mogą zaakceptować odznaczeń typu list żelazny dla Andrzeja Gołoty przydzielanych przez naszego Prezydenta. Pozdrowienia i więcej skromności panie inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Po kolei 04.06.05, 08:25 Gość portalu: Lupus napisał(a): > Pan p_ndzelek. Mimo obrazliwych z Twojej strony słów pozwolę sobie zauważyć, że > odznaczenie winno być również związane z efektami działania takiej osoby. Nie wiem dlaczego poczułeś się do moich obraźliwych słów... nigdzie powyżej nie widzę wpisu sygnowanego "lupus"... > Sądzę, że te są u Mellera w środowisku "inteligentnych inaczej" mnie i sporej > grupki Polaków (sondaże i badania) , znakomite. Efekty ! I TO WŁAŚNIE WYŚMIEWAM! Chodzi mi o to, że: JEŚLI podrygi jakiegoś kabareciarza zatrudnionego w charakterze płatnego pajacyka w badziewnej propagandówce telewizyjnej zmieniają obraz sąsiedniego narodu TO świadczy to dobitnie o osobach, które na takiej podstawie wyrabiają sobie zdanie na temat tego narodu i czegokolwiek w ogóle... to przejaw kompletnego ODMÓŻDŻENIA... tyle... > Przecież w końcu piszesz na forum w kraju "inteligentnych inaczej " jak ja, > którzy nie mogą zaakceptować odznaczeń typu list żelazny dla Andrzeja Gołoty > przydzielanych przez naszego Prezydenta. A co ma do rzeczy list żelazny dla Gołoty? Chlałeś za dużo wczoraj czy z urodzenia jesteś takim debilkiem? List żelazny zresztą to nie jest "odznaczenie" i nie "przydziela" go Prezydent... Poczytaj trochę jeśli potrafisz... > Pozdrowienia i więcej skromności panie inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: Po kolei 04.06.05, 13:51 muy bien mi Amigo desde tiempos immemorales,Tu eres maravilloso como siempre.No hay ningun competidor de ti en Polonia contemporanea! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus Re: Po kolei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:16 >Chlałeś za dużo wczoraj czy z urodzenia jesteś takim debilkiem? Już jestem takim debilkiem czego się zupełnie nie wstydzę. Już wole byc takim debilkiem jak ja , niz takim jak Ty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Po kolei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:06 Ja też mam na imię Stefan. I to wszystko co mi przyszło do głowy po przeczytaniu notki o moim imienniku. Nie wiem czy to starczy na jakiś medal. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Po kolei 05.06.05, 06:53 Gość portalu: Lupus napisał(a): > Już jestem takim debilkiem czego się zupełnie nie wstydzę. Już wole byc takim > debilkiem jak ja , niz takim jak Ty :-) Wolność jest... masz prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Niemiecka "sympatia" dla Polakow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 11:57 Za to w niemieckich telewizjach Polacy ( czyli MY ) przedstawiani sa wylacznie jako zlodzieje lub nielegalni robotnicy pasozytujacy na zdrowym ciele niemieckiej gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Podpisuję się pod postem Pndzla 05.06.05, 17:41 pan_pndzelek napisał: > Jakie czasy takie i odznaczenia... jeśli dziś ambasadorzy odznaczają > kabareciarzy-naturszczyków (choćby i najsympatyczniejszych jak moeller) to > świadczy li tylko o wadze tychże odznaczeń... niewielkiej wadze, dodam od > siebie... > > Dziwniejsze wszak są głosy "inteligentnych inaczej" (powyżej), którzy wyrabiają > > sobie opinię na temat sąsiadów zza zachodniej granicy na podstawie > telewizyjnych podrygów jednego płatnego pajacyka chałturzącego niemiłosiernie > wręcz w taniej propagandówce pn. "europa da się lubić"... Facet ma rację! Ja dostaję "wrzodów mózgu", gdy przypadkiem właczę ten propaganjowy program rodem z czasów komuny z ekipom pajacy, którzy tylko w nim mają prawo istnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochotnik Re: Steffen Moeller odznaczony IP: 212.160.242.* 04.06.05, 18:38 Steffen prowadzi imprezę na Polu Mokotowskim w niedzielę 5 czerwca. Niech przyjdzie z odznaczeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: Steffen Moeller odznaczony 05.06.05, 09:39 tylko po co te tetksty o "polskich dziewczynach" przeciez Steffen jest raczej, ze tak powiem, od parady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
donna_karina Re: Steffen Moeller odznaczony 05.06.05, 15:44 Podobno brat Kaczyńskiego też Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Za co dostał odznacznie ? 05.06.05, 17:35 Czy za jego dowcip, cyt: "Warszawiacy lubią chodzić kanałami"?? Odpowiedz Link Zgłoś