Dodaj do ulubionych

Wyciekły testy na AWF?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:50
To ze ktos sobie cos napisal w necie to zaden dowod.:/
Obserwuj wątek
    • Gość: gb Wyciekły testy na AWF? IP: *.berlinski.org 09.06.05, 23:58
      Test wyplynal i taka jest prawda a prof. zrobil to na co pozwalal mu statut.
      Bylo sie nie chwalic publiczne ze udalo sie wam wykolowac wykladowcow ;p.

Teraz robicie wielkie halo ze musicie sie uczyc, jak nie chcecie to nie musicie na uczelni nikt was na sile nie trzyma. A ze niektore osoby zostaly przy "doegzaminowywaniu" oblane, coz na zwyklym egzaminie tez pewnie nie wszyscy by zdali...sa jeszcze poprawki.

pozdrawiam
      • Gość: Neuhorn Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.knc.pl / 217.153.131.* 10.06.05, 00:01
        Jak wyciekły to kto je miał?Pewnie ty i z nikim sie nie podzieliłeś?Daj
        spokój,chyba nie masz pojęcia o czym piszesz(albo nie wie Pan Panie
        dziekanie...)
        • Gość: gb Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.berlinski.org 10.06.05, 00:26
          Ja ich nie mialem ale zdziwilbys sie jakbys wiedzial co wiem na ten temat.

To co zrobil z wami prof. Mazurek nie bylo moze fair ale kto mieczem wojuje...

Wy nawet nie macie odwagi przyznac sie po fakcie do tego co zrobiliscie. Wydaje mi sie ze na normalnej uczelni (SGH, UW, PW itp.) po takiej aferze wylecialoby kilku studentow, u nas mieliscie "tylko" >egzamin sprawdzajacy< (fajna nazwa) wiec chyab nie jest az tak zle. Ale fakt do egzaminu trzeba sie uczyc...tragedia.

PS dziekanem ani inna persona nie jestem wiec nie bede sie podpisywal tak jak niektorzy vel. Wit, Urbanik, Mazurek, Neuhorn, Jaruzelski, Pilsudski.

PS2 to jak traktuje sie u nas studenta czy ceny za warunki i powtarzanie roku to zupelnie inna para kaloszy.
          • Gość: ktos Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:41
            ty gb:
            na normalnej uczelni to by najpierw kogos zlapali a pozniej wywalili za takie
            cos ! a u nas za co i kogo chcialbys wywyalac!!?? zlapali kogos na sciaganiu?
            zlapali kogos ze ma test? zauwazyli cokolwiek co by mialo wplyw na egzamin? np
            ze sie ktos do kogos odwracal? NIEEEEE !! wiec o co chodzi?! kogo chcesz
            wyrzucac i na jakiej podstawie? ze jakas *** napisala cos w internecie? tez za
            chwile moge napisac ze mam wszystkie testy na UW ! i co? anuluja im egzaminy i
            kaza przychodzic jeszcze raz na trudniejszy ustny?? pomyslcie troche, prawda
            jest po stronie studentow i nich nikt nie gada ze spotkala nas kara za
            kombinowanie, bo na kombinowaniu to nikt nikogo nie zlapal i jeszcze dlugo nie
            zlape
            • Gość: gb Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.berlinski.org 10.06.05, 11:41
              Ale ja nie chce nikogo wywalac z AWFu :)

Poprostu uwazam ze na innej uczelni zrobiono by z tego wieksza afere i ktos za takie rzeczy by wylecial, u nas prof. Mazurek zarzadzil "tylko" dodatkowe odpytanie i cala sprawa najprawdopodobniej na tym sie zakonczy.

pozdrawiam
              • Gość: Mateusz Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:49
                No to zle sie zakonczy bo to profesor Mazurek powinien wyleciec za to ze jest
                leniwy i nie chce mu sie dodatkowych testow wymyslac a pozniej musi odpytywac
                aly rok, mieszac plany wakacyjne studentow(sporo wyjechalo i mialo wyjezdzac w
                tym tygodniu)
            • Gość: na temat fakt, ze czegos nie udowodniono nie znaczy, IP: 81.185.93.* 11.06.05, 22:37
              ze nie mialo miejsca.
              fakt,ze odpowiedzialny za oceny zazyczyl sobie dodatkowego ustnego egzaminu nie
              powinien nikogo dziwic.moglby rownie dobrze podac jako powod, nie dobre
              rezultaty testu ale swoj sen z poprzedniej nocy albo potrzebe porozmawiania ze
              wszystkimi swoimi studentami. na tym polega rola osoby oceniajacej i jest to
              jej swiete prawo. co jest zdumiewajace to zachowanie ocenianych. niedlugo
              roscic sobie beda prawo do decydowania o formie, czasie trwania no i oczywiscie
              rezultatach egzaminow.
              przypomina troche Kafke
              "zlapal i jeszcze dlugo nie zlapie"
              moze nie zlapal bo nie chcial ale po takiej zachecie napewno zechce a wtedy nie
              tylko nie bedzie ustnego ale wszyscy w najlepszym wypadku beda powtarzali rok !
          • Gość: ktos Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:41
            ty gb:
            na normalnej uczelni to by najpierw kogos zlapali a pozniej wywalili za takie
            cos ! a u nas za co i kogo chcialbys wywyalac!!?? zlapali kogos na sciaganiu?
            zlapali kogos ze ma test? zauwazyli cokolwiek co by mialo wplyw na egzamin? np
            ze sie ktos do kogos odwracal? NIEEEEE !! wiec o co chodzi?! kogo chcesz
            wyrzucac i na jakiej podstawie? ze jakas *** napisala cos w internecie? tez za
            chwile moge napisac ze mam wszystkie testy na UW ! i co? anuluja im egzaminy i
            kaza przychodzic jeszcze raz na trudniejszy ustny?? pomyslcie troche, prawda
            jest po stronie studentow i nich nikt nie gada ze spotkala nas kara za
            kombinowanie, bo na kombinowaniu to nikt nikogo nie zlapal i jeszcze dlugo nie
            zlape
        • Gość: jaceek Leniwy profesor IP: 212.160.172.* 10.06.05, 12:43
          Leniwy profesor - nie chciało mu się układać dwóch testów to teraz ma problem,
          że test był niemiarodajny. A to czy ktoś sfotografował czy zapamiętał i czy
          udostępnił w internecie czy wyrecytował przez sen nie ma żadnego znaczenia.
          Profesor wykazał się ignorancją w temacie sprawdzania wiedzy i powinien ponieść
          tego konsekwencje.

"Zrobiłem błąd, bo dałem studentom test, który dzień wcześniej rozwiązywali
          inni, z kierunku turystyka i rekreacja. Ale nie mam dowodów, że ktoś go
          sfotografował - przyznaje prof. Mazurek."
      • Gość: gosc Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:03
        do dziennikarzy gazety !! PROSIMY BARDZO ZAJAC SIE SPRAWA WARUNKOW W NASZEJ
        SZKOLE!! JEST TO CHYBA NAJDROZSZA SZKOLA PANSTWOWA W EUROPIE!!
      • Gość: gosc Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:03
        SZKOLE!! JEST TO CHYBA NAJDROZSZA SZKOLA PANSTWOWA W EUROPIE!! 3 TERMIN
        ZALICZENIA KOSZTUJE NAS JEDYNE 1000ZL I NIKT NIE WIE CZEMU I GDZIE JEST TAKI
        REGULAMIN!
        REGULAMIN!
        REGULAMIN!
    • Gość: Urbanik Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.knc.pl / 217.153.131.* 09.06.05, 23:58
      Po prostu na tej uczelni nie szanuje się studentów i nie przestrzega sie ich
      praw!!
    • Gość: xxx Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 00:01
      ja na forum moge powiedziec ze spalem z dziekanem i co jego zona mi zrobi afere
      moze ja tak lubie:P
    • Gość: roberta Re: Wyciekły testy na AWF? IP: 139.124.58.* / *.lp3.univ-mrs.fr 10.06.05, 00:03
      tak, a testy były gejowe/...
      • Gość: ktos Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:27
        ta szkoła w ogole jest chora, nie zlozyles indeksu w terminie, bo nie wziales
        wpisu od osob ktorych nie bylo, (a wiadomo ze ich nie bedzie), PLACISZ 400zl i
        to nie wiadomo czemu w ogole i czemu akurat 400 a nie 478,61zl ?? za taka
        samowolke powinni tam zostac ukarani, bo podobno zadne regulamini nie reguluja
        oplat, pozatym ukarac tych od fizjologii za takie akcje z powtarzaniem egzaminu
        bez podstaw !! co z tymi, ktorzy zaliczyli w 1 terminie na 5 , a pozniej na
        odpytce nie zaliczyli z powodu zlosliwosci pytajacego.-trzeba zaplacic
        tysiaczka! fajnie? dzieki tej madrej co glupoty w internecie wypisywala! ukarac
        ja, a nazwisko przejawia sie w dalszej czesci watku o testach...
      • Gość: ktos Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:27
        ta szkoła w ogole jest chora, nie zlozyles indeksu w terminie, bo nie wziales
        wpisu od osob ktorych nie bylo, (a wiadomo ze ich nie bedzie), PLACISZ 400zl i
        to nie wiadomo czemu w ogole i czemu akurat 400 a nie 478,61zl ?? za taka
        samowolke powinni tam zostac ukarani, bo podobno zadne regulamini nie reguluja
        oplat, pozatym ukarac tych od fizjologii za takie akcje z powtarzaniem egzaminu
        bez podstaw !! co z tymi, ktorzy zaliczyli w 1 terminie na 5 , a pozniej na
        odpytce nie zaliczyli z powodu zlosliwosci pytajacego.-trzeba zaplacic
        tysiaczka! fajnie? dzieki tej madrej co glupoty w internecie wypisywala! ukarac
        ja, a nazwisko przejawia sie w dalszej czesci watku o testach...
      • Gość: uki Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:29
        to nie jestAWF tylko AKADEMIA WYŁUDZEŃ FINANSOWYCH !!!
        A test pisałem i był banalny, ale kolejny ustny egz. zdałem ciekawe może teraz
        bedzie nas czekał trzeci Hihi
    • Gość: d do Rektora AWF IP: *.chello.pl 10.06.05, 00:58
      Na moje oko studenci AWF, zwłaszcza ci mieszkający w męskim akademiku,
      nie powinni mieć żadnych praw!

ONI WYWALAJĄ ŚMIECI PRZEZ OKNO!
      Ci bardziej cywilizowani wystawiają je na koryrarz!

Ochroniarz namówił śmieciowych nurków do współpracy.
      W soboty i niedziele, kiedy nie ma etatowych sprzątaczek, nurkowie zajmują się
      segregacją!

Może zamiast urządzać ekstra-egzamin zapędzić "studentów" do sprzątania?
    • adam81w trzeba bedzie rzobic 20 pompek i 13 podskowkow :) 10.06.05, 01:18
    • adam81w zrobic :) 10.06.05, 01:19
    • Gość: tomis Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.aster.pl 10.06.05, 07:47
      wszyscy wiemy jaka byla prawda, to przynajmniej nie piszcie do dziekana ze
      skarga!!!!! to czysta hipokryzja, zrobilismy tak a nie inaczej i trudno, nie
      udalo sie...i nie robmy z siebie ofiar.. kto mieczem wojuje...
      • Gość: e(L) Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 09:24
        ty tomis? co ty w ogole gadasz?? pogielo cie? dziekan to taki sam ** jak
        reszta ich bandy! czemu nie pisac pisma jak anulowali poprawnie napisany
        egzamin? kim ty w oogole jestes, spier** na drzewo, a jak cie sumienie gryzie
        to sie poucz fizjologii w wakacje. "wszyscy wiemy jak bylo" buehehe, smieszne,
        a ja nie wiem jak bylo i mam to w dupie czy ktos mial te testy czy nie,tym
        bardziej ze nikt nikogo nie zlapal, to po co piszesz texty w stylu wiemy jak
        bylo, wyp*** buraku!! chce moja 5 z egzaminu i juz
      • Gość: Mateusz ---------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:35
        Tomis mowisz ze wszyscy wiedza jak jest?? A Mazurek nie wie przeciez napisal ze
        sie tylko domysla. I nie madrzyj sie tak bo zaden problem sprawdzic IP a cos mi
        sie wydaje ze to Ty nas podpier**** do Mazurka, ze mamy te testy.
    • Gość: Gumiś Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.awf.edu.pl 10.06.05, 07:52
      To, że wyciekły nie ulega wątpoliwości, to, że udowodnić trudno także, dodatkowo
      większość studentów WF AWF to oszuści.
      Były pracownik AWF
      • Gość: Student Oszusci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:55
        Oszusci nie osusci nie zostalo im nic udowodnione-nikt ich nie zlapal za reke
        ani nie widziano nawet kopi tych testow wiec poprawa egzaminu to tez oszostwo.
        jak rowniez to mial to byc egzamin uzupelniajacy (jak bylo napisane na kartce
        od prof. Mazurka-rowniez oszusta) a byl to zwykly egzamin-poniewaz nikt nie
        bral nawet pod uwage ocen z testow

STUDENT WF
      • Gość: Mateusz Solidarnosc pracownikow AWF a nie sprawiedliwosc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:18
        Jak sie nie ma dowodow to nic nie mozna zrobic. Wszystko jest ciezko udowodnic.
        I jesli sie nie udowodni to nie mozna wyciagac konsekwencji. W polsce jest cos
        takiego ze czlowiek dopoki sie mu nic nie udowodni jest niewinny:P wiec pomysl
        byly pracowniku AWF
    • Gość: ra Wyciekły testy na AWF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:06
      "- Zrobiłem błąd, bo dałem studentom test, który dzień wcześniej rozwiązywali
      inni, z kierunku turystyka i rekreacja. Ale nie mam dowodów, że ktoś go
      sfotografował - przyznaje prof. Mazurek."
      Panie profesorze Mazurek, jesli nie chciało się Panu przygotować drugiego testu
      na egzamin to nie może Pan karać studentów za operatywność. To że znali test
      nie jest usprawiedliwieniem dla dodatkowego sprawdzianu.

• Gość: szustrik Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:08
      Najgorsze jest to, że uczyliśmy się (studenci) na test a mósieliśmy odpowiadać
      ustnie
      • Gość: omc mgr Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.chello.pl 10.06.05, 14:13
        Nie. Najgorsze jest to, ze jeszcze sie duzo mUsicie (studenci) nauczyc :)
      • Gość: na temat a ja myslalem, ze studenci ucza sie zeby wiedziec IP: 81.185.93.* 11.06.05, 22:50
        okazuje sie "ze ucza sie na test a "mosza" odpowiadac ustnie".
        zupelna paranoja.
        moze lepiej ustnie niz pisemnie bo z taka ortografia
        nie wszystko dalo by sie zrozumiec
    • efka_2 nie udało się uwalić zaplanowanych 49%..?? 10.06.05, 15:35
      ojejku, szkoda... ;D
    • Gość: Pius_XII_Pacelli [...] IP: *.cm.umk.pl 10.06.05, 16:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Nash Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:18
      To co sie dzieje w zakładzie fizjologii na AWFie to skandal.
      Cała afera dotycząca testów wynika z lenistwa, nierobstwa i checi zarobienia
      pieniedzy prowadzących. Jezeli prof. M. na egzaminie mowi ze dolna granica
      zdawalności z egzaminu bedzie ok. 45 pkt na 80 mozliwych a nastepnie ustala ten
      prog na 53pkt co stanowi az 66,25% na marna 3 to nie dziwne ze studenci musza
      sobie pomagac w ten lub inny sposob. Inaczej sie nie wygra, zwlaszcza ze
      egzamin warunkowy kosztuje 1000zl (najwyzsza spotykana kwota za warunek) a
      prowadzacy otrzymuja prowizje.
    • Gość: ziom inne przekrety na AWFie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:10
      proponuje zajac sie jeszcze sprawa dodatkowych oplat na AWFie, ktore
      wprowadzaja wladze uczelni. dla przykladu zgubienie indexu 400zl, zgubienie
      karty egz 50zl, nie oddanie indexu w terminie 400zl, przedluzenie semestru
      400zl, warunek 1000 czy nawet wiecej. to uczelnia panstwowa, a ceny sa jakby z
      kosmosu!!! wedlug mnie to niezle przegiecie!
      • Gość: emulgator Dodam tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:12
        że władze uczelni i rady naukowe śmierdzą na odległość ksenofobią. Jakieś MEN
        powinno zrobić tam porządek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka