Gość: mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:50 To ze ktos sobie cos napisal w necie to zaden dowod.:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gb Wyciekły testy na AWF? IP: *.berlinski.org 09.06.05, 23:58 Test wyplynal i taka jest prawda a prof. zrobil to na co pozwalal mu statut. Bylo sie nie chwalic publiczne ze udalo sie wam wykolowac wykladowcow ;p. Teraz robicie wielkie halo ze musicie sie uczyc, jak nie chcecie to nie musicie na uczelni nikt was na sile nie trzyma. A ze niektore osoby zostaly przy "doegzaminowywaniu" oblane, coz na zwyklym egzaminie tez pewnie nie wszyscy by zdali...sa jeszcze poprawki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neuhorn Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.knc.pl / 217.153.131.* 10.06.05, 00:01 Jak wyciekły to kto je miał?Pewnie ty i z nikim sie nie podzieliłeś?Daj spokój,chyba nie masz pojęcia o czym piszesz(albo nie wie Pan Panie dziekanie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.berlinski.org 10.06.05, 00:26 Ja ich nie mialem ale zdziwilbys sie jakbys wiedzial co wiem na ten temat. To co zrobil z wami prof. Mazurek nie bylo moze fair ale kto mieczem wojuje... Wy nawet nie macie odwagi przyznac sie po fakcie do tego co zrobiliscie. Wydaje mi sie ze na normalnej uczelni (SGH, UW, PW itp.) po takiej aferze wylecialoby kilku studentow, u nas mieliscie "tylko" >egzamin sprawdzajacy< (fajna nazwa) wiec chyab nie jest az tak zle. Ale fakt do egzaminu trzeba sie uczyc...tragedia. PS dziekanem ani inna persona nie jestem wiec nie bede sie podpisywal tak jak niektorzy vel. Wit, Urbanik, Mazurek, Neuhorn, Jaruzelski, Pilsudski. PS2 to jak traktuje sie u nas studenta czy ceny za warunki i powtarzanie roku to zupelnie inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:41 ty gb: na normalnej uczelni to by najpierw kogos zlapali a pozniej wywalili za takie cos ! a u nas za co i kogo chcialbys wywyalac!!?? zlapali kogos na sciaganiu? zlapali kogos ze ma test? zauwazyli cokolwiek co by mialo wplyw na egzamin? np ze sie ktos do kogos odwracal? NIEEEEE !! wiec o co chodzi?! kogo chcesz wyrzucac i na jakiej podstawie? ze jakas *** napisala cos w internecie? tez za chwile moge napisac ze mam wszystkie testy na UW ! i co? anuluja im egzaminy i kaza przychodzic jeszcze raz na trudniejszy ustny?? pomyslcie troche, prawda jest po stronie studentow i nich nikt nie gada ze spotkala nas kara za kombinowanie, bo na kombinowaniu to nikt nikogo nie zlapal i jeszcze dlugo nie zlape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.berlinski.org 10.06.05, 11:41 Ale ja nie chce nikogo wywalac z AWFu :) Poprostu uwazam ze na innej uczelni zrobiono by z tego wieksza afere i ktos za takie rzeczy by wylecial, u nas prof. Mazurek zarzadzil "tylko" dodatkowe odpytanie i cala sprawa najprawdopodobniej na tym sie zakonczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:49 No to zle sie zakonczy bo to profesor Mazurek powinien wyleciec za to ze jest leniwy i nie chce mu sie dodatkowych testow wymyslac a pozniej musi odpytywac aly rok, mieszac plany wakacyjne studentow(sporo wyjechalo i mialo wyjezdzac w tym tygodniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na temat fakt, ze czegos nie udowodniono nie znaczy, IP: 81.185.93.* 11.06.05, 22:37 ze nie mialo miejsca. fakt,ze odpowiedzialny za oceny zazyczyl sobie dodatkowego ustnego egzaminu nie powinien nikogo dziwic.moglby rownie dobrze podac jako powod, nie dobre rezultaty testu ale swoj sen z poprzedniej nocy albo potrzebe porozmawiania ze wszystkimi swoimi studentami. na tym polega rola osoby oceniajacej i jest to jej swiete prawo. co jest zdumiewajace to zachowanie ocenianych. niedlugo roscic sobie beda prawo do decydowania o formie, czasie trwania no i oczywiscie rezultatach egzaminow. przypomina troche Kafke "zlapal i jeszcze dlugo nie zlapie" moze nie zlapal bo nie chcial ale po takiej zachecie napewno zechce a wtedy nie tylko nie bedzie ustnego ale wszyscy w najlepszym wypadku beda powtarzali rok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:41 ty gb: na normalnej uczelni to by najpierw kogos zlapali a pozniej wywalili za takie cos ! a u nas za co i kogo chcialbys wywyalac!!?? zlapali kogos na sciaganiu? zlapali kogos ze ma test? zauwazyli cokolwiek co by mialo wplyw na egzamin? np ze sie ktos do kogos odwracal? NIEEEEE !! wiec o co chodzi?! kogo chcesz wyrzucac i na jakiej podstawie? ze jakas *** napisala cos w internecie? tez za chwile moge napisac ze mam wszystkie testy na UW ! i co? anuluja im egzaminy i kaza przychodzic jeszcze raz na trudniejszy ustny?? pomyslcie troche, prawda jest po stronie studentow i nich nikt nie gada ze spotkala nas kara za kombinowanie, bo na kombinowaniu to nikt nikogo nie zlapal i jeszcze dlugo nie zlape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Leniwy profesor IP: 212.160.172.* 10.06.05, 12:43 Leniwy profesor - nie chciało mu się układać dwóch testów to teraz ma problem, że test był niemiarodajny. A to czy ktoś sfotografował czy zapamiętał i czy udostępnił w internecie czy wyrecytował przez sen nie ma żadnego znaczenia. Profesor wykazał się ignorancją w temacie sprawdzania wiedzy i powinien ponieść tego konsekwencje. "Zrobiłem błąd, bo dałem studentom test, który dzień wcześniej rozwiązywali inni, z kierunku turystyka i rekreacja. Ale nie mam dowodów, że ktoś go sfotografował - przyznaje prof. Mazurek." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:03 do dziennikarzy gazety !! PROSIMY BARDZO ZAJAC SIE SPRAWA WARUNKOW W NASZEJ SZKOLE!! JEST TO CHYBA NAJDROZSZA SZKOLA PANSTWOWA W EUROPIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:03 do dziennikarzy gazety !! PROSIMY BARDZO ZAJAC SIE SPRAWA WARUNKOW W NASZEJ SZKOLE!! JEST TO CHYBA NAJDROZSZA SZKOLA PANSTWOWA W EUROPIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:03 do dziennikarzy gazety !! PROSIMY BARDZO ZAJAC SIE SPRAWA WARUNKOW W NASZEJ SZKOLE!! JEST TO CHYBA NAJDROZSZA SZKOLA PANSTWOWA W EUROPIE!! 3 TERMIN ZALICZENIA KOSZTUJE NAS JEDYNE 1000ZL I NIKT NIE WIE CZEMU I GDZIE JEST TAKI REGULAMIN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:03 do dziennikarzy gazety !! PROSIMY BARDZO ZAJAC SIE SPRAWA WARUNKOW W NASZEJ SZKOLE!! JEST TO CHYBA NAJDROZSZA SZKOLA PANSTWOWA W EUROPIE!! 3 TERMIN ZALICZENIA KOSZTUJE NAS JEDYNE 1000ZL I NIKT NIE WIE CZEMU I GDZIE JEST TAKI REGULAMIN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urbanik Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.knc.pl / 217.153.131.* 09.06.05, 23:58 Po prostu na tej uczelni nie szanuje się studentów i nie przestrzega sie ich praw!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 00:01 ja na forum moge powiedziec ze spalem z dziekanem i co jego zona mi zrobi afere moze ja tak lubie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberta Re: Wyciekły testy na AWF? IP: 139.124.58.* / *.lp3.univ-mrs.fr 10.06.05, 00:03 tak, a testy były gejowe/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:27 ta szkoła w ogole jest chora, nie zlozyles indeksu w terminie, bo nie wziales wpisu od osob ktorych nie bylo, (a wiadomo ze ich nie bedzie), PLACISZ 400zl i to nie wiadomo czemu w ogole i czemu akurat 400 a nie 478,61zl ?? za taka samowolke powinni tam zostac ukarani, bo podobno zadne regulamini nie reguluja oplat, pozatym ukarac tych od fizjologii za takie akcje z powtarzaniem egzaminu bez podstaw !! co z tymi, ktorzy zaliczyli w 1 terminie na 5 , a pozniej na odpytce nie zaliczyli z powodu zlosliwosci pytajacego.-trzeba zaplacic tysiaczka! fajnie? dzieki tej madrej co glupoty w internecie wypisywala! ukarac ja, a nazwisko przejawia sie w dalszej czesci watku o testach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 00:27 ta szkoła w ogole jest chora, nie zlozyles indeksu w terminie, bo nie wziales wpisu od osob ktorych nie bylo, (a wiadomo ze ich nie bedzie), PLACISZ 400zl i to nie wiadomo czemu w ogole i czemu akurat 400 a nie 478,61zl ?? za taka samowolke powinni tam zostac ukarani, bo podobno zadne regulamini nie reguluja oplat, pozatym ukarac tych od fizjologii za takie akcje z powtarzaniem egzaminu bez podstaw !! co z tymi, ktorzy zaliczyli w 1 terminie na 5 , a pozniej na odpytce nie zaliczyli z powodu zlosliwosci pytajacego.-trzeba zaplacic tysiaczka! fajnie? dzieki tej madrej co glupoty w internecie wypisywala! ukarac ja, a nazwisko przejawia sie w dalszej czesci watku o testach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uki Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:29 to nie jestAWF tylko AKADEMIA WYŁUDZEŃ FINANSOWYCH !!! A test pisałem i był banalny, ale kolejny ustny egz. zdałem ciekawe może teraz bedzie nas czekał trzeci Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d do Rektora AWF IP: *.chello.pl 10.06.05, 00:58 Na moje oko studenci AWF, zwłaszcza ci mieszkający w męskim akademiku, nie powinni mieć żadnych praw! ONI WYWALAJĄ ŚMIECI PRZEZ OKNO! Ci bardziej cywilizowani wystawiają je na koryrarz! Ochroniarz namówił śmieciowych nurków do współpracy. W soboty i niedziele, kiedy nie ma etatowych sprzątaczek, nurkowie zajmują się segregacją! Może zamiast urządzać ekstra-egzamin zapędzić "studentów" do sprzątania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomis Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.aster.pl 10.06.05, 07:47 wszyscy wiemy jaka byla prawda, to przynajmniej nie piszcie do dziekana ze skarga!!!!! to czysta hipokryzja, zrobilismy tak a nie inaczej i trudno, nie udalo sie...i nie robmy z siebie ofiar.. kto mieczem wojuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e(L) Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 10.06.05, 09:24 ty tomis? co ty w ogole gadasz?? pogielo cie? dziekan to taki sam ** jak reszta ich bandy! czemu nie pisac pisma jak anulowali poprawnie napisany egzamin? kim ty w oogole jestes, spier** na drzewo, a jak cie sumienie gryzie to sie poucz fizjologii w wakacje. "wszyscy wiemy jak bylo" buehehe, smieszne, a ja nie wiem jak bylo i mam to w dupie czy ktos mial te testy czy nie,tym bardziej ze nikt nikogo nie zlapal, to po co piszesz texty w stylu wiemy jak bylo, wyp*** buraku!! chce moja 5 z egzaminu i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz ---------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:35 Tomis mowisz ze wszyscy wiedza jak jest?? A Mazurek nie wie przeciez napisal ze sie tylko domysla. I nie madrzyj sie tak bo zaden problem sprawdzic IP a cos mi sie wydaje ze to Ty nas podpier**** do Mazurka, ze mamy te testy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.awf.edu.pl 10.06.05, 07:52 To, że wyciekły nie ulega wątpoliwości, to, że udowodnić trudno także, dodatkowo większość studentów WF AWF to oszuści. Były pracownik AWF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Oszusci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:55 Oszusci nie osusci nie zostalo im nic udowodnione-nikt ich nie zlapal za reke ani nie widziano nawet kopi tych testow wiec poprawa egzaminu to tez oszostwo. jak rowniez to mial to byc egzamin uzupelniajacy (jak bylo napisane na kartce od prof. Mazurka-rowniez oszusta) a byl to zwykly egzamin-poniewaz nikt nie bral nawet pod uwage ocen z testow STUDENT WF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Solidarnosc pracownikow AWF a nie sprawiedliwosc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:18 Jak sie nie ma dowodow to nic nie mozna zrobic. Wszystko jest ciezko udowodnic. I jesli sie nie udowodni to nie mozna wyciagac konsekwencji. W polsce jest cos takiego ze czlowiek dopoki sie mu nic nie udowodni jest niewinny:P wiec pomysl byly pracowniku AWF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Wyciekły testy na AWF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:06 "- Zrobiłem błąd, bo dałem studentom test, który dzień wcześniej rozwiązywali inni, z kierunku turystyka i rekreacja. Ale nie mam dowodów, że ktoś go sfotografował - przyznaje prof. Mazurek." Panie profesorze Mazurek, jesli nie chciało się Panu przygotować drugiego testu na egzamin to nie może Pan karać studentów za operatywność. To że znali test nie jest usprawiedliwieniem dla dodatkowego sprawdzianu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustrik Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:08 Najgorsze jest to, że uczyliśmy się (studenci) na test a mósieliśmy odpowiadać ustnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omc mgr Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.chello.pl 10.06.05, 14:13 Nie. Najgorsze jest to, ze jeszcze sie duzo mUsicie (studenci) nauczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na temat a ja myslalem, ze studenci ucza sie zeby wiedziec IP: 81.185.93.* 11.06.05, 22:50 okazuje sie "ze ucza sie na test a "mosza" odpowiadac ustnie". zupelna paranoja. moze lepiej ustnie niz pisemnie bo z taka ortografia nie wszystko dalo by sie zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
efka_2 nie udało się uwalić zaplanowanych 49%..?? 10.06.05, 15:35 ojejku, szkoda... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pius_XII_Pacelli [...] IP: *.cm.umk.pl 10.06.05, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nash Re: Wyciekły testy na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:18 To co sie dzieje w zakładzie fizjologii na AWFie to skandal. Cała afera dotycząca testów wynika z lenistwa, nierobstwa i checi zarobienia pieniedzy prowadzących. Jezeli prof. M. na egzaminie mowi ze dolna granica zdawalności z egzaminu bedzie ok. 45 pkt na 80 mozliwych a nastepnie ustala ten prog na 53pkt co stanowi az 66,25% na marna 3 to nie dziwne ze studenci musza sobie pomagac w ten lub inny sposob. Inaczej sie nie wygra, zwlaszcza ze egzamin warunkowy kosztuje 1000zl (najwyzsza spotykana kwota za warunek) a prowadzacy otrzymuja prowizje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom inne przekrety na AWFie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:10 proponuje zajac sie jeszcze sprawa dodatkowych oplat na AWFie, ktore wprowadzaja wladze uczelni. dla przykladu zgubienie indexu 400zl, zgubienie karty egz 50zl, nie oddanie indexu w terminie 400zl, przedluzenie semestru 400zl, warunek 1000 czy nawet wiecej. to uczelnia panstwowa, a ceny sa jakby z kosmosu!!! wedlug mnie to niezle przegiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emulgator Dodam tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:12 że władze uczelni i rady naukowe śmierdzą na odległość ksenofobią. Jakieś MEN powinno zrobić tam porządek. Odpowiedz Link Zgłoś