Dodaj do ulubionych

Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu

11.09.01, 21:15
Mam prośbę do jakiegoś warszawiaka aby w moim imieniu postawił znicz przed
ambasadą USA w Warszawie.
Jestem wstrząśnięty tym co się stało w USA, mam nadzieję że ofiar było jak
najmniej. Proszę aby postawiono znicz za pamięć tych którym się nie udało
przeżyć tego ataku terrorystycznego.
Z góry dziękuję.

R.S.V.P.

pozdrowy z Łodzi
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu 12.09.01, 14:35
      Czy mogę na kogoś z was liczyć?
      • Gość: Ella Re: Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 15:23
        postawię i w twoim imieniu
        • Gość: HuBar Re: Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu IP: 213.76.160.* 12.09.01, 15:51
          Dziękuję.
          Nadal jestem w szoku!
          • Gość: driver Re: Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 18:11
            Ja byłem pod ambasadą o 15-tej (9-ta czasu wschodnioamerykańskiego w USA). Było
            dużo ludzi, kwiatów i zniczy. Złożyłem też kwiaty i zapaliłem znicz w imieniu
            wszystkich, którzy w tym czasie (24 godziny po ataku) nie mogli być.
            • hubar Re: Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu 12.09.01, 18:49
              Dzięki! Niestety żałuje że nie mogę być w tym czasie w Wawie .
        • Gość: Turysta Re: Do Elli IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 18:47
          Czy możesz zrobić to także w moim imieniu? Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam z
          Wrocławia. Turysta
          • Gość: Ella Re: Do Elli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 22:39
            OK zapalę znicz w twoim imieniu.
            • Gość: Turysta Re: Do Elli (2) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 06:35
              Gość portalu: Ella napisał(a):

> OK zapalę znicz w twoim imieniu.

SERDECZNE DZIĘKI. CAŁY WROCŁAW ŁĄCZY SIE W BÓLU ZE WSZYSTKIMI, KTÓRZY UCIERPIELI
              W WYNIKU TEGO ATAKU.
              TURYSTA

• Gość: D.Z. Re: Zrobię to dziś tj. 12.09 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 18:53
      hubar napisał(a):

> Mam prośbę do jakiegoś warszawiaka aby w moim imieniu postawił znicz przed
      > ambasadą USA w Warszawie.
      >
      Zrobię to dla Ciebie dziś wieczorem (po 23.00), jak będę wracać z... randki

• Gość: zamek Re: Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 22:48
      HuBarze!
      Będę w W-wie w piątek i wtenczas postawię znicz w Twoim imieniu (drugi - od
      całego łódzkiego forum, trzeci - od siebie).
      Niech Bóg ma Amerykę i wszystkich wolnych ludzi w swojej opiece.
      Pozdrawiam.
    • Gość: maktub Re: Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu IP: *.wsjoe.czest.pl 13.09.01, 11:16
      ciekawe czy byliście tak zaszokowani jak niszczono Grozny lub niszczy się
      Palestynę.
      • Gość: Fufek Re: Postawcie znicz przed ambasadą USA w Warszawie w moim imieniu IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 13.09.01, 11:35
        Człowieku zaślepiony w nienawiści. Czy naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z
        tego, co się stało? Czy jedyne, na co cię stać, to porównywanie z Groznym i
        Palestyną? Może lepiej będzie, jeśli wrócisz na swoje forum częstochowskie.
        Tutaj poparcia nie znajdziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka