Gość: Trinity IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 11:02 Czy bywają na forum absolwenci znakomitego Liceum Ogólnokształcącego w Zagórzu koło Warszawy?? Odezwijcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: redd Re: ZAGÓRZE IP: *.pl 28.07.02, 11:35 Matura 1990 (ale wieczorowo) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: ZAGÓRZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 12:49 Gość portalu: redd napisał(a): > Matura 1990 (ale wieczorowo) :-) A ja korespondencyjnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redd Re: ZAGÓRZE IP: *.pl 28.07.02, 13:00 I leczysz też korespondencyjnie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: ZAGÓRZE IP: *.pl 28.07.02, 13:05 Ja znam jednego, ale mieszka teraz na stałe w Tworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ZAGÓRZE IP: 141.52.124.* 28.07.02, 20:16 Matura 1995. Czy pamietacie dyrektora Serwatko? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redd Re: ZAGÓRZE IP: *.pl 28.07.02, 20:24 Ja pamiętam panią Osękę od biologii i pana Birnbauma od polskiego, ale trochę lat już minęło. No i oczywiście panią Bogucką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ZAGÓRZE IP: 141.52.124.* 28.07.02, 20:37 Gość portalu: redd napisał(a): > No i oczywiście panią Bogucką... Pewnie byles w "Zameczku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ZAGÓRZE IP: 141.52.124.* 29.07.02, 17:06 Nie wszyscy tam to byli "leszcze". Pamietam, ze calkiem dobrze byly tam prowadzone: matma i polski. Z matmy nauczylem sie wtedy calkowac i rozwiazywac rownia rozniczkowe, ale zainteresowanych kolkiem matematycznym bylo niewielu. W koncu facet od matmy sam mi to wyjasnil. Owego czasu jak tam chodzilem, prawdziwym wymiataczem byl Wasinski-facet od fizyki. Kosil doglebnie prawie wszytkich i ale o dziwo potrafil zainteresowac fizyka... Wiem ze ktos stamtad dostal sie na filologie angielska, a ktos inny na prawo. Ciekawe co jak sie ulozylo zycie innym z mojej klasy? A Ty co teraz porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redd Re: ZAGÓRZE IP: *.pl 29.07.02, 22:02 Jezuuu! Faktycznie przypomniał mi się pan Wasiński, fajny facet. Chyba u mnie nie było specjalnych kłopotów z matmą i fizyką, więc nie zalazł mi za skórę. A obecnie mam licencjat ekonomii i kombinuję dalej. Pozdrawiam razem z moją drugą "slubną" połową poznaną w Zagórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity ZAMECZEK IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 09:21 Hej! Pamiętacie pana Haydę? Moim ulubionym gościem z obsługi Zameczku był "pan Ludwik" - nauczył mnie trochę fotografii i jestem mu za to po dzien dzisiejszy wdzięczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: ZAGÓRZE IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 09:18 Pamiętam pana dyrektora Serwatko - sympatycznego gościa. Bardzo miło wspominam panią Osękę i niewiastę, która uczyła nas plastyki i geografii - niestety nie pamiętam nazwiska. Polskiego uczyła pani Golińska - pierwszy raz wyzbyłam się kompleksów (dotąd zawsze miałam "za krótkie" wypracowania). Pamiętacie może jak miał na nazwisko gościu od historii imieniem Longin? ...tak sobie myślę, że to była naprawdę fajna szkoła :-) ...oczywiście pod warunkiem, że Birnbaum był w dobrym nastroju ;-) (słyszałam, że pracował potem jako wizytator w kuratorium - ciekawe co dziś porabia) ja robiłam maturę w systemie dziennym w 1990 roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reddd Re: ZAGÓRZE 30.07.02, 11:25 Pani od geografii i plastyki - chyba Jagodzińska. Ja też matura 90, napisz maila, może uzgodnimy szczegóły i okaże się, że się znamy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: ZAGÓRZE 30.07.02, 11:39 czemu nie, jesli chcesz pogadac wiecej napisz maila:) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś