zdzicha 31.07.02, 12:57 Jaką książkę przeczytaliście ostatnio i kiedy to było? zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconessa Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 13:06 Polityka Arystotelesa, skonczona wczoraj wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: [SO] Wakacyjny quiz IP: *.datastar.pl 31.07.02, 13:06 kiepską, skoro nie pamiętam kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 13:06 2 tomy autobiografii Joanny Chmielewskiej. Jeszcze 3 przede mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: [SO] Wakacyjny quiz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 13:12 jestem w trakcie "Niewinni w piekle"J.Morrowa-kontynuacja "Piora Archaniola". Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.moczulski Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 13:33 W związku z tym, ze są wakacje: 'Śmiech śmiechem' Wiecha. ------------------------------ 'Najstarszym zawodem świata nie jest wcale to, co myślicie, ale zrywanie jabłek' zeszyt szkolny Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 13:33 "Straż! Straż!" Terry Pratchett'a. Skonczone dwa tygodnie temu, do dzisiaj nie oddane, wiec nie moge przeczytac nastepnej czesci :( Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 13:38 O, ktos tu tez uwielbia Pratchetta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 16:05 my tak rodzinnie z tym Pratchettem; a konkretnie zostalam zarazona miloscia do jego tworczosci przez moja (moze) przyszla tesciowa; Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 16:23 To porzadna tesciowa in spe:))) gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 13:42 Może się uśmiejecie, ale wygrzebałam ostatnio w moich starych gratach u Mamy książki z dzieciństwa - Niziurski, Ożogowska, Bahdaj - i tak sobie czytam w ramach wakacyjnego relaksu....Wczoraj leżąc na trawce na działce przeczytałam "Siódme wtajemniczenie"...Bardzo fajne! A przedtem czytałam wspomnienia o Kabarecie Dudek. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 13:43 zdzicha napisała: > Jaką książkę przeczytaliście ostatnio i kiedy to było? > > zdrv > zdzicha Ostatnio i kiedy to było przeczytałem książkę "Trekking in the Pyrenees". Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 14:03 Ben Hur oraz 5 ostatnich książek Pratchetta wydanych w Polsce (musiałem po okresie przerwy nadrobić zaległości. "Zbrojni" są moim zdaniem jedną z z najsympatyczniejszych książek w całej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 14:06 zdzicha Jestem aktualnie w trakcie czytania ksiązki "Wyścig do renu 1940 1944 1945" Alexandra McKee. Polecam. Pasjonująca lektura. tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 14:22 Hmmm uwaga bo dziwne bedzie ale prawdziwe:) Gwozdz/Zarzycki Polskie konstrukcje broni strzeleckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: [SO] Wakacyjny quiz IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.02, 14:26 Za rada rembika kontempluje "Minutę nonsensu" Antonio de Mello.Dobra to była rada ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 15:27 Aktualnie czytam Władcę Pierścieni. A ostatnio przypomniałam sobie bardzo lubiane w dzieciństwie Dzieci z Bullerbyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: [SO] Wakacyjny quiz IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.02, 15:32 jhbsk napisała: > Aktualnie czytam Władcę Pierścieni. A ostatnio przypomniałam sobie bardzo lubia > ne w dzieciństwie > Dzieci z Bullerbyn I jak ci idzie "Władca pierścieni" - robiłam 3 podejścia i nigdy nie przebrnęłam przez całość.Książka do której często wracam w ramach "odstresowania",to cykl przygód "Mikołajka" Sempe i Gościnnego.Miodzio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_sindi_ Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 15:38 "Dziecko na niebie" trochę ciężka ale ujdzie, jestem w połowie :-)) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Agata Christie! IP: *.chello.pl 31.07.02, 16:19 Przeczytałam kolejną ksiązkę Agaty Christie (trzydziesta którąś) z serii wydawanej cyklicznie co 2 tygodnie - i szczerze żałuję, że za kryminały wzięłam sie dopiero teraz. Pratchetta czytałam w ubiegłe wakacje - mam w domu wszystko, co dotąd wydali ze Świata Dysku - kupuje mój syn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacio Re: [SO] Wakacyjny quiz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:52 Buszujący w zbożu, odkopałem z dna regału książkowego. Pzdr pacio Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 17:01 Czytam juz kolejna z rzedu ksiazke Choromanskiego :-) Akurat ta co teraz czytam (W rzecz wstapic) dzieje sie m.in. w Warszawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [SO] Wakacyjny quiz 31.07.02, 19:45 Czytam "Excell, krok po kroku" - cegła nie do przebrnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś