Dodaj do ulubionych

Catering Warszawa

30.07.05, 22:46
Kochani witam
Interesuje mnie przyjęcie w domu (po slubie) na około 20 osób. Czy
mozecie polecić jakąś firmę cateringową. Stoły i krzesła mam swoje a czy taka
firma ma swoje nakrycia i obrusy? Jakie są ceny od osoby?
Z góry dziękuję za wszelkie info i ewentualnie adresy w necie:-)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bozenkka8272 Re: Catering Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.16, 13:24
      Zobacz sobie catering firmy eatfit24.pl/ . Mają naprawdę fajne menu, ja u nich wykupiłam sobie dietę pudekową i jedzenie mają naprawdę pyszne!
    • elizabecia Re: Catering Warszawa 12.09.16, 12:41
      no pewnie ja Ci polece www.mazowszak-catering.pl bardzo dobre jedzonko i bardzo ładnie przygotowane.
    • urszula_kos Re: Catering Warszawa 06.12.16, 13:17
      Polecam to miejsce: www.restauracjavillafoksal.pl/catering To co wyróżnia Villę Foksal - to przede wszystkim menu o genialnych smakach wykreowanych przez Szefa Kuchni Marcina Wojtczaka. Samo miejsce tez bardzo eleganckie.
      • 1-buc Re: Catering Warszawa 06.12.16, 20:00
        urszula_kos - krótko na temat tego wpisu: pierd... SPAMERKO
    • Gość: Maria Re: Catering Warszawa IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.16, 09:53
      Sprawdź sobie ofertę cateringwaza.pl, ja korzystałam i goście zawsze byli zachwyceni.
    • antosiaizosia Re: Catering Warszawa 16.12.16, 14:41
      Ja polecam catering z Benihany. Dania są bardzo smaczne i oryginalne. Dodatkowo mają w sowjej oferci menu dla dzieci także znajdzie się coś dla każdego :)
    • ewuniamaz81 Re: Catering Warszawa 02.01.17, 09:37
      Polecam to miejsce: www.restauracjavillafoksal.pl/catering My byliśmy bardzo zadowoleni!
      • 1-buc Re: Catering Warszawa 02.01.17, 10:02
        ewuniamaz81 - - krótko na temat tego wpisu: spie... SPAMERKO
    • Gość: catering Re: Catering Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.17, 17:44
      Ja mogę polecić Roberta Rubachę, smacznie, świetny kontakt i przede wszystkim ludzkie ceny!
      www.facebook.com/CateringRubacha/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka