Dodaj do ulubionych

RATUNKU! STRAŻNICY!

04.04.01, 13:35
WŁAŚNIE DOSTAŁAM MANDAT, DLATEGO ZE MIAŁAM WAŻNY BILET ALE STRAŻNIK GO NIE
ZOBACZYŁ. W STRAŻY POWIEDZIELI MI ZE NIE UDOWODNIE IM ZE BILET BYL WE WLASCIWYM
MIEJSCU A ZA TO NALEZY SIE 24 ZŁ. CZY MAM WEZWAĆ POLICJE?!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: RATUNKU! STRAŻNICY! IP: *.wapark.com.pl 11.04.01, 08:55
      Gdyby ten pan miał bilet za szybą to nie dostałby wezwania.Gwarantuję.Trudno
      się mu przyznać do własnej nieuwagi i gapostwa.A wiadomo,że łatwiej oskarżać
      innych.
      • Gość: Polo Re: RATUNKU! STRAŻNICY! IP: 213.77.87.* 12.04.01, 13:12
        trzeba placic moze od tego pobuduja nam metro lub obwodnice :))
        • Gość: mailo Re: RATUNKU! STRAŻNICY! IP: *.tele2.pl 06.05.01, 13:08
          Nie wiem czy wiecie, że "STRAŻ-ha,ha,ha....!" utrzymywana jest z budżetu
          Warszawy a za dwuletnie koszty utrzymwnia "STRAŻY" można by wybudować nowy
          most przez Wisłę.
          Wyobraźcie sobie, co dwa lata nowy most ewentualnie nowe drogi,nowe parkingi.
          O ile poprawiłoby się bezpieczeństwo w ruchu drogowym. A tak jak wszyscy widzą-
          drżyjcie handlujące staruszki i kierowcy których samochody nie mieszczą się
          w dwupokojowych mieszkaniach (bo niby gdzie mają postawić swoje samochody?)
          Niektóre mądre miasta rozwiązały te pasożytnicze instytucje.
    • Gość: aga Re: RATUNKU! STRAŻNICY! IP: 194.181.201.* 01.05.01, 14:17
      Jakby ktoś nie Zauważył to parkowaniem zajął sie WAPARK a nie Straż Miejska.I
      to do nich należy kierować wszystkie ALE....
    • Gość: ms Re: RATUNKU! STRAŻNICY! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.01, 11:12
      Jak znajdziesz wezwanie za wycieraczką to olej je. Dopiero po dwóch musisz
      uważać, bo za trzecim razem zakładają blokadę. Wezwanie za wycieraczką jest nic
      nie wartym świstkiem i nikt ci nie udowodni, że je dostałeś.
      Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka