facet30wawa 16.08.05, 11:11 miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obiecuję... niczego nie wykluczam (poza sponsoringiem). NIE MANIAK SEKSUALNY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietek.z.kasom Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 16.08.05, 12:25 facet30wawa napisał: > miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obiecuję... niczego nie wykluczam > (poza sponsoringiem). NIE MANIAK SEKSUALNY. No chybo frajer żeś jest. U nos to nawet pod remizom trza jakiegoś sponsoringa dać w postaci 0,75 Wisienki 30%. A coś ty tak szukasz przez interneta babskiego zada? Takiś brzytki, że w knajpie żadnej wyrwać nie możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_21cm Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 16.08.05, 14:28 A ja obiecuję niezapomniane przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 16.08.05, 14:38 Jaaasne Karolak. Szczegolnie sa niezapomniane jak juz wyjdziesz i sie srebra przeliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.z.kasom Re: Cycu gupi... 16.08.05, 14:44 I czy to siem chwalic? 21 cm? Jak dziurka u baby ma 10. Bedziesz jom w macicę obijał i w boleści wprawioł. Z cymś takim to krowie bardziej dogodzisz. Mojej starej moje ewropejskie rozmiary bardzo wystarczajom. I dziołchom ze wioski tyż. Mówiom, że nie ważne żeby był duzy, ale zeby był wariat! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Cycu gupi... 16.08.05, 14:48 A skad wywnioskowales, ze to 21 cm dlugosci? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.z.kasom Re: Cycu gupi... 16.08.05, 14:55 warzaw_bike_killerz napisał: > A skad wywnioskowales, ze to 21 cm dlugosci? Tak se żem pomyslał. Bo tylko takie gyupie cyce tak na wstempie sie chwalom tym co we spodniach majom. A ty co myślisz? Co te 21cm mogom być? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Cycu gupi... 16.08.05, 15:15 mietek.z.kasom napisał: > A ty co myślisz? Co te 21cm mogom być? Gdyby mial 21ck, to pewnie bylby z Kielc, ale sie uczepiles samotnego_21cm, a nie widzisz facet30wawa. Myslisz, ze 30 to tez dlugosc? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.z.kasom Re: Cycu gupi... 16.08.05, 15:18 warzaw_bike_killerz napisał: > mietek.z.kasom napisał: > > > A ty co myślisz? Co te 21cm mogom być? > > Gdyby mial 21ck, to pewnie bylby z Kielc, ale sie uczepiles samotnego_21cm, a > nie widzisz facet30wawa. Myslisz, ze 30 to tez dlugosc? > Bywom casem na czatach i siem zdonżył zorientować, że jak piszo sobie tak np. lola30wawa to znaczy że lola ma 30 wiosem i je ze stolycy. A somotny (pewnikiem zajadły łonanista) wyraźnie ma w ksywie 21 cm. No chyba nie odnosi siem to do włosów na łepetynie. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Cycu gupi... 16.08.05, 15:25 Szkoda, ze Freud nie dozyl czasow czatow. Mialby sporo do dodania w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.z.kasom Re: Cycu gupi... 16.08.05, 15:30 warzaw_bike_killerz napisał: > Szkoda, ze Freud nie dozyl czasow czatow. Mialby sporo do dodania w tej kwestii > . Ale Freudowi to wszystko siem z dupom kojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 24.08.05, 10:48 samotny_21cm napisał: > A ja obiecuję niezapomniane przeżycia. To jest 21 fi (czyli średnicy)? Odpowiedz Link Zgłoś
facet30wawa Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 24.08.05, 10:49 Co to ma do tego forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 24.08.05, 10:54 facet30wawa napisał: > Co to ma do tego forum??? A to tak na marginesie, poza głównym wątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:54 Dopełniacz ma być. "Niczego nie obiecuję". Odpowiedz Link Zgłoś
facet30wawa Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 22.08.05, 09:45 Witam wszystkich bardzo cieplutko! Jak mija dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
facet30wawa Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 24.08.05, 08:54 Witam ponownie! Dzisiaj mam bardzo wesoły nastrój...łatwo się ze mną umówić na kawę.... Odpowiedz Link Zgłoś
facet30wawa Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie 24.08.05, 10:36 Jakoś nik nie odpowiada...Czy nikomu już niepotrzebny fajny facet? Wszystkie warszawianki zajęte? Nie ma chętnej na romantyczną randkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: miłą wolną WARSZAWIANKĘ poznam.. nic nie obie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:30 A ja lubię obiecanki-cacanki. Poza tym jesteś obcy, a my forumowiczki z obcymi facetami się nie zadajemy. Co innego znajomy forumowicz - to co innego. Taki to może mieć tylko 15. Odpowiedz Link Zgłoś