draconessa 30.08.02, 10:56 ...i wracam 16 wrzesnia. Ciekawe, co tutaj zastane, jak wroce??? Gruzy i zgliszcza, czy sielskie nastroje? W kazdym razie pozdrawiam i postarajcie sie nie rozwalic tego forum do konca. Zostawcie chociaz koci watek!!!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubajek Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 11:07 Udanego wypoczynku. Będziemy tęsknić. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.moczulski Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 11:11 no ładnie... to może chociaż jakieś grabki i parę łopatek byś zostawiła... :) ------------------------------ 'Policjant musi myśleć' A. Kowalczyk - Komendant Główny Policji Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.moczulski Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 11:19 Bardzo dopsz... będę się opiekował Twoim okopem :) ------------------------------ 'Policjant musi myśleć' A. Kowalczyk - Komendant Główny Policji Odpowiedz Link Zgłoś
tassman no to musowo pozdrawiam !!!! 30.08.02, 11:20 Draconessa, W tym natłoku, w tym metliku nie zdążyłem stwierdzic czy osoba obok której lezałem w okopie to 'HE' czy 'SHE'?? A tak wogóle to wypoczywaj pełną gębą* (pełnymi ustami), daj ostro czadu* (poopalaj się, zrelaxuj), olej wszystko* (nie zawracaj sobie głowy telefonem i pierdołkami w stylu-widokówki)..... URLOPUJ SIE MAXYMALNIE !!!! tassman:) * - to wersja dla 'HE' ()- wersja dla 'SHE' Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: no to musowo pozdrawiam !!!! 30.08.02, 13:55 hahaha, ubawilam sie na max!!! wersja jest SHE, ale to sie na wojnie nie liczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 11:15 Wypoczywaj intensywnie. Pewnie z rowerkiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 11:28 no to udanego wypoczynku. ja też znikam, ale tylko na tydzień. pozdr. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wyjezdzam stad... IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 30.08.02, 11:27 miłych wakacji, będziemy walczyć za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 13:57 Wojujcie dzielnie. ja was bede wspomagac moja ulotna obecnoscia...:))) bo duchem bede z Wami... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 11:30 zara, zara, ale ten słoiczek ze smalczykiem to gdzie niesiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wyjezdzam stad... IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 30.08.02, 11:32 iwa.ja napisała: > zara, zara, ale ten słoiczek ze smalczykiem to gdzie niesiesz? a zauważyłaś, że i grzybki porwała ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 11:35 Wczoraj tez się kopytków nie mogłam doliczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 13:39 Ale przeciez zostawiam Wam i grzybki i smalczyk, tylko w cien przeniose, bo w sloncu cieplo, a z wakacji ouzo przywioze... Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 13:57 THX, jak wroce to impreze trzeba bedzie skrecic w jakiejs knajpie - lato pozegnac albo cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Wyjezdzam stad... IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 30.08.02, 11:36 Zazdroszczę i życzę przyjemnego wypoczynku. Bardzo fajowe to jest miejsce, szczególnie zakątki odludne, ale na rowerze do nich nie dotrzesz. Wypożycz przynajmniej skuter, jeśli pojazd musi mieć koniecznie tylko dwa kółka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pani prezes IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 30.08.02, 13:24 Ale w tym białym kaftaniku, to może być ci niewygodnie na rowerze. Koledzy niedługo dołączą i pomogą. Tylko nie walcz tam za bardzo, bo jak sie sanitariusze zdenerwują, to mogą być niemili. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Pani prezes 30.08.02, 13:40 Mowisz pewnie z autopsji...jezdzilas juz w kaftaniku? i jacys faceci w bialych fartuchach ganiali??? Lubisz sporty extremalne, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 13:45 kolka dwa sa fajowe. jak bedzie trzeba, to sie skuter pozyczy, a jak juz bede zmuszona, to i cztery. Aha - bede w Rethymnonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Wyjezdzam stad... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 30.08.02, 14:11 draconessa napisała: > kolka dwa sa fajowe. jak bedzie trzeba, to sie skuter pozyczy, a jak juz bede > zmuszona, to i cztery. Aha - bede w Rethymnonie. > Odpowiedz Link Zgłoś
rembik_ Re: A ja już wróciłem.... 30.08.02, 14:14 i Łezka mówiła że sie nie odzywam, no to prosze - OTO JESTEM :-) Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów :-) Draconessa - miłego wyjazdu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: A ja już wróciłem.... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 30.08.02, 14:31 rembik_ napisał: > i Łezka mówiła że sie nie odzywam, no to prosze - OTO JESTEM :-) > > Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów :-) > > Draconessa - miłego wyjazdu :-) ..widzę rembik,że trzeba Cię było zachęcić do powrotu na forum ;-))) Jestem pod wrażeniem mojej skuteczności ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja A jak już wrócisz.... 30.08.02, 16:27 ... to ten plan z pożegnaniem lata jest pyszny. Trzymam za to, ten tego, słowo. I baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: A jak już wrócisz.... 30.08.02, 16:35 no, ja tez mam nadzieje, ze Wam zapal do zegnania lata nie minie... Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: A ja już wróciłem.... 30.08.02, 16:32 Witam i zarazem do zobaczenia za dwa tygodnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Wyjezdzam stad... 30.08.02, 16:31 czyli stoppery do uszu wskazane:)))) Odpowiedz Link Zgłoś