Dodaj do ulubionych

Wąsy na wyborczych billboardach

12.09.05, 09:11
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Ein Land, Ein Volk, Ein Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:24
      może Wyborcza niech nie pisze o wąsach, tylko wzorem NIE zrobi ranking
      najbardziej pomazanych. pośmiejemy się przynajmniej
      • yaloo Re: Ein Land, Ein Volk, Ein Lepper 12.09.05, 23:30
        a mi sie spodobał dłuugi nos u Cimka.
        • psychodelic Jestem za leniwy ale piorunujące wrażenie zrobiłby 13.09.05, 08:32
          nos jak pomidor u Giertycha, nieprawdaż? Bo gość wygląda na nieuszminkowanego klauna. Cimoszewiczowi nic nie trzeba, bo jak się przyjrzeć, wyraźnie widać jego ZSMP-owską prowieniencję (różowiutki jak Janek Krasicki), do Leppera najlepiej pasuje podbite oko.
    • Gość: koniczynka Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 12.09.05, 09:34
      Lepsze niż te wąsy był plakat Leppera z doklejonym jednym słowem - dzięki niemu
      hasło brzmiało "Lepper - człowiek z charakterem prymitywa" :))))

Widziałem to na Sadybie przy bazarku ;)))
      • enika65 Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA 12.09.05, 10:56
        Bardzo dobre, niedaleko mojego domu też jest fajny bilboard: Lepper - człowiek
        z charakterem WIOSKOWEGO DEBILA :)))))
      • Gość: katka Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA IP: *.plus.sbg.ac.at 12.09.05, 13:28
        najbardziej podoba mi sie haslo wyborcze Giertycha -gej z tych:))))))) chyba na
        niego zaglosuje, ha, ha, ha...
        • Gość: chleb_z_masłem Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA IP: 195.205.73.* 13.09.05, 09:36
          a we wrocku na lepperze ktos dopisał "i ciałko tez mam fajne"
      • mike-great Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA 12.09.05, 16:58
        Dzięki wąsom jaki ta Dolores piękny !!!

Gość portalu: koniczynka napisał(a):

> Lepsze niż te wąsy był plakat Leppera z doklejonym jednym słowem - dzięki
        niemu
        >
        > hasło brzmiało "Lepper - człowiek z charakterem prymitywa" :))))
        >
        > Widziałem to na Sadybie przy bazarku ;)))
    • Gość: ruper wąsy IP: *.silman.pl 12.09.05, 11:12
      tym gościom z bilbordów trzeba kajdany dorysowac a nie wąsy
    • Gość: lukka Wąsy IP: 195.94.220.* 12.09.05, 11:32
      No fajnie, ale domalowywane wąsy to numer z kreskówki Warnerów z Duffy Duckiem
      jeszcze z lat 40-tych ubiegłego wieku. Chciałbym coś nowego zobaczyć...
      • Gość: wąsacz ;p Re: Wąsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:05
        I to jest właśnie fajne i śmieszne. Co przepraszam chciałbyś zobaczyć?
        kolczyki? rogi? czy może przyrodzenia? to się dopiero pośmiejemy... :/ wąsy
        mają przynajmniej jakiś podtekst.
        • Gość: lukka Re: Wąsy IP: *.altkom.pl 12.09.05, 15:56
          Ale ja nie mówię, że nie są. To jest świetny greps, klasyczny, można by powiedzieć, i ja się bardzo z
          tego cieszę. Ale brak inwencji i pomysłów jest chorobą naszych kampanii politycznych i bardzo bym
          chciał, żeby chociaż anty- czy alterkampanie wniosły jakąś nową jakość.
      • Gość: maciek Re: Wąsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:25
        dokladnie :) to bylo moje pierwsze skojarzenie.. ta sama kreskowka
    • Gość: Majka57 wyborcza rywalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:12
      u mnie na klatce schodowej jednego dnia wisi jden, drugiego dnia już inny,
      który i tak nie powisi przez dłużej niż dzień
    • hotto To pewnie z tęsknoty za Wałęsą 12.09.05, 12:12
      j.w.
    • Gość: przegrzmot Niestety IP: *.dyn.iinet.net.au 12.09.05, 12:43
      U nas na klatce tez wisial jeden,ale kiedy policja blizej sie przyjzala,
      - stwierdzila,ze to niestety nikt z kandydatow,wiec go odcieli.
      • Gość: Diesel Re: Niestety IP: *.paiz.gov.pl / *.paiz.gov.pl 12.09.05, 13:11
        Dawno sie tak nie usmialem :)))) dziekuje bardzo ;)
        • Gość: Lamp Haslo dla PiSu IP: 61.163.18.* 12.09.05, 13:34
          Proponuje takie haslo: "Co PiS obieca to Pis da". Moze nie calkowicie na temat,
          ale...
        • jaa_ga Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) 12.09.05, 14:22
          Tu jest Giertych i Lepper (m.in.):)))))))
          www.joemonster.org/article.php?sid=5062&mode=thread&order=0
          Tutaj - plakat wyborczy Bajkolandii
          img91.imageshack.us/img91/3208/pic2696211dp.jpg
          A tu - jak się zalogujesz, to zobaczysz wszystkie:)))
          www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=74
          • pra_gosia Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) 12.09.05, 15:00
            Jaaguniu! Dziękuję sobie, że nie używałam dzisiaj tuszu do rzęs
            i dziękuję Tobie, że mnie rozśmieszyłaś tymi zdjęciami do łez!
            • jaa_ga Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) 12.09.05, 15:23
              Przyznaj, że Romcio jest...czadowski:)))))))))
              • pra_gosia Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) 12.09.05, 19:32
                Tak - Romcio z uszminkowanymi usteczkami - aż chce się całować!
                • Gość: twój zawsze Romku! Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:37
                  No bo on coś takiego ma, aż się przestraszyłem! Jakbym był kobietą, albo
                  funkcjonariuszem MW na pewno już by było po mnie! Te oczy! Te ust korale! Ten
                  uśmiech! Ach, nie zasnę tej nocy!
                  • Gość: Wszech Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:39
                    Jak mogłeś chamie. Romek jest mmój!!!
                    • Gość: anty Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:40
                      No chłopaki, gdzi dwóch się bije ....
    • Gość: brus li Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:58
      a ja widzialem plakat Macieja Giertycha z dwoma penisami w nosie (na Towarowej).
      ale smieszne
    • elfhelm no dobra przyznać się kto to robi!!!! 12.09.05, 14:25
      i zapodać linka :)
      • Gość: stefan Re: no dobra przyznać się kto to robi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:33
        Billboardy AMS-u wandale omijają. Jeśli nie jest ci wszystko jedno - już wiesz
        gdzie się powiesić.
        • Gość: smuff Re: no dobra przyznać się kto to robi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:28
          Można się popłakać! Ze śmiechu. Plakaty są świetne!
    • Gość: Santi GIER, TYCH mamy DOŚĆ IP: *.futuro.pl 12.09.05, 15:32
      Albo jeszcze inaczej... na billboardach Jarosława Kaczyńskiego:

Jarek nie wstydź się. Przecież każdy "O TYM" wie.
    • maxx83 hehe 12.09.05, 15:36
      I nawet dobrze że ktos i wasale dorabia nie lubie tych geji z Ligi Polskich
      Rodzin i Samoobrony
    • Gość: Jonek Bilbordy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.09.05, 15:42
      Te wszystkie bilbordy szpecą okolicę. Niezaleznie czy przedstawiają nowe
      superwydajne proszki do prania albo hipertanie telefony dla naiwnych czy znowy
      kandydatów to i tak są okropne. Wolałbym za swoim oknem widzieć zielone, żywe
      drzewa a nie kłamstwa reklamowe albo wyborcze. Popieram wsztkichktórzy niszczą
      te okropne bilbordy i plakaty.
      • Gość: klakson Re: Bilbordy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:29
        drzewa nie płacą
        • Gość: Jonek Re: Bilbordy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.09.05, 20:01
          To niestety prawda i dlatego nigdy nie pozbedziemy sie tych szkaradnych
          pseudoreklam, które "działają" tylko w wyobrażni ich twórców.
    • Gość: autor Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.wuschelpuschel.org 12.09.05, 17:00
      Fjane sa te wasy....
    • Gość: psiakość Moim kandydatem mógłby być Zorro IP: 217.153.26.* 12.09.05, 17:16
      Chociaż na billboardzie za bardzo przypominał mi postać wieprza z Folwarku
      Zwierzęcego.

Te oczy. Zdradziły go te oczy.

_
      Pies, czyli kto?
    • Gość: toxicf fibracolor830 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:33
    • Gość: błądzisław a co to znaczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:44
      "Billboardy i plakaty są każdej niemal ulicy" juz pomijam brak "na" ale
      chyba "niemal" jest nie w tym miejscu :D
    • toxicf Wyborcza 12.09.05, 18:47
      Styl "GW" - wyszydzić, dokopać przy każdej okazji, Rydzykowi, Lepperowi,
      Giertychowi... Gazeta Wyborcza staje się przewidywalna, a tym samym nudna. Nie
      zdziwiłem się więc, gdy zobaczyłem na portalu podobiznę szefa Samoobrony i ojca
      Romana Giertycha. Proponuję dziennikarzom "GW", aby patrzyli na każdego
      człowieka... jak na człowieka, nawet na Leppera. Nie przystoi ludziom z wyższym
      wykształceniem poniżanie kogokolwiek. Od dziecka uczono mnie szacunku do
      drugiego człowieka, bez względu na wyznanie, kolor skóry, orientację seksulaną,
      wykształcenie, poglądy, czy też wygląd zewnętrzny. Tak często Wyborcza pisze o
      braku tolerancji wobec innych ludzi. A nagonka na Leppera???
      Muszę pamiętać, że otrzymanie dyplomu magistra nie gwarantuje dobrego
      wychowania i wysokiego poziomu inteligencji...

Widziałem w TV więcej plakatów z "upiększonymi" twarzami. Najlepiej prezentował
      się pan Mazowiecki. Dlaczego Jego twarzy przyozdobionej wąsiskami nie
      uświadczysz na łamach Gazety? Czyżby poprawność polityczna?
      • rafal.badowski Re: Wyborcza 12.09.05, 19:01
        Dlatego, że ludzie, których bronisz: Lepper, Giertych są niebezpieczni dla Polski: szczególnie jeśli chodzi o gospodarkę i budżet, bo ich ideologiczna paplanina, podobnie jak Jarka i Lecha to tylko niegroźny bełkot. Jeśli tego nie rozumiesz, to alboś kretyn, albo dla nich robisz i wtedy jesteś lizus bez honoru. Bo pracować dla tych wałków i cyników to gorzej niż się sprzedać. Widzę, że jesteś kolejnym maniakiem, który nie może żyć bez Gazety Wyborczej. Znam wielu takich obsesjonatów, dla których wszystkiemu jest ona winna. Trzeba być naprawdę kołkiem, żeby tak uważać i nie doceniać tego, ile to pismo zrobiło dla Polski. W moim przekonaniu piętnować Leppera, Giertycha i innych powinno się jak najbardziej piętnować, bo wymaga tego polska racja stanu. Piszesz, że należy im się szacunek? A niby za co? Przecież oni nie szanują nikogo i niczego: prawa, Polski, wyborców. Są stuprocentowymi, bezwzględnymi populistami i za to powinno się ich medialnie zniszczyć, wkręcić w ziemię! Dla Polski właśnie, maniaku anty-Wyborczy.
        • Gość: smuff Re: Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:32
          Byłem na Joemonster. Jeszcze oczy mi łzawią. Polecam!!! Szczególnie Romana (i
          tatę) Andrzeja i tą od owsa. Warto.
        • Gość: khas Re: Pięknie to napisałeś.100%racji. pozdrawiam IP: *.internet.v.pl 12.09.05, 23:03
          • Gość: wasy adolfa Re: Pięknie to napisałeś.100%racji. pozdrawiam IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.09.05, 01:51
            czekam na wasy Adolfa H......

Wszyscy dyktatorzy miewali wasy lub wasiki
            ..
            A moze byly takie czasy ......

Kalinowski pasuje na prezydenta..
            majac wasy nie kojarzy sie mi z Dyktatorem..
            To chetnie zaglosuje na jarka Kalinowskiego....
      • Gość: smuff Re: Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:48
        Na szacunek zasługują ludzie, którzy okazują go innym. Pośmiać się z buraków
        majacych o sobie b. wysokie mniemanie? Którzy innych traktują jak śmiecie? Nie
        wiem czy dla nich, ale dla mnie na pewno to powód do dobrej zabawy.
    • walbrzych LEPPER NAWET BEZ WĄSÓW NA BILBORDZIE... 12.09.05, 21:02
      Jędruś Lepper nawet bez wąsów na swoim bilbordzie wygląda jak rasowy pedałek. Zostawmy więc tego pana bez przeróbek, bo możemy go tylko upiększyć!
    • ampolion Wyborcze wymyślunki 12.09.05, 21:52
      A to może z tych krów zrobić wyborcze agitki?...
    • Gość: yaskki Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.derbynet.pl 12.09.05, 22:19
      a mi brakuje tego zeby ktos dorysowal kandydata jakies afro.... oni az sie
      prosza o taka przerobke :)
      • Gość: khas Re:Hej yaskki, wszystko da się zrobić :) IP: *.internet.v.pl 12.09.05, 23:05
        jeszcze mamy trochę czasu. pozdro
    • Gość: marek czemu wybiurcza nie pokaze tuska z wasem? IP: 217.185.217.* 12.09.05, 22:47
      strasznie prymitywna i ochydna ta wyborcza propaganda wybiurczej...
      • Gość: blow Re: czemu wybiurcza nie pokaze tuska z wasem? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.05, 23:42
        tusk za wysoko wisi :)
    • Gość: polo Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.09.05, 23:16
      w Niemczech także dorysowują wąsy na bilbordach
      • Gość: Anna Re: Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:43
        A w Stanach tyle wyborow "przezylam" i tego nie widzialam. Podoba mi sie to.Lzy
        ze smiechu jeszcze mi leca.
    • wycizana_lipka Traktujemy to raczej jak happening....... 13.09.05, 00:12
      No nie wiem czy traktował bym jako heppening zmianę mojej orientacji.......
      • bullowy w warszawie.. 13.09.05, 00:58
        jak były ostatnie wybory to ktoś dorabiał pajacom na bilbordach czerwone nosy
        klowna,też to śmiesznie wyglądało hehe.pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka