antyklerykal 12.09.05, 09:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Ein Land, Ein Volk, Ein Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:24 może Wyborcza niech nie pisze o wąsach, tylko wzorem NIE zrobi ranking najbardziej pomazanych. pośmiejemy się przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
yaloo Re: Ein Land, Ein Volk, Ein Lepper 12.09.05, 23:30 a mi sie spodobał dłuugi nos u Cimka. Odpowiedz Link Zgłoś
psychodelic Jestem za leniwy ale piorunujące wrażenie zrobiłby 13.09.05, 08:32 nos jak pomidor u Giertycha, nieprawdaż? Bo gość wygląda na nieuszminkowanego klauna. Cimoszewiczowi nic nie trzeba, bo jak się przyjrzeć, wyraźnie widać jego ZSMP-owską prowieniencję (różowiutki jak Janek Krasicki), do Leppera najlepiej pasuje podbite oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 12.09.05, 09:34 Lepsze niż te wąsy był plakat Leppera z doklejonym jednym słowem - dzięki niemu hasło brzmiało "Lepper - człowiek z charakterem prymitywa" :)))) Widziałem to na Sadybie przy bazarku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
enika65 Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA 12.09.05, 10:56 Bardzo dobre, niedaleko mojego domu też jest fajny bilboard: Lepper - człowiek z charakterem WIOSKOWEGO DEBILA :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA IP: *.plus.sbg.ac.at 12.09.05, 13:28 najbardziej podoba mi sie haslo wyborcze Giertycha -gej z tych:))))))) chyba na niego zaglosuje, ha, ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chleb_z_masłem Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA IP: 195.205.73.* 13.09.05, 09:36 a we wrocku na lepperze ktos dopisał "i ciałko tez mam fajne" Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Lepper - człowiek z charakterem PRYMITYWA 12.09.05, 16:58 Dzięki wąsom jaki ta Dolores piękny !!! Gość portalu: koniczynka napisał(a): > Lepsze niż te wąsy był plakat Leppera z doklejonym jednym słowem - dzięki niemu > > hasło brzmiało "Lepper - człowiek z charakterem prymitywa" :)))) > > Widziałem to na Sadybie przy bazarku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruper wąsy IP: *.silman.pl 12.09.05, 11:12 tym gościom z bilbordów trzeba kajdany dorysowac a nie wąsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Wąsy IP: 195.94.220.* 12.09.05, 11:32 No fajnie, ale domalowywane wąsy to numer z kreskówki Warnerów z Duffy Duckiem jeszcze z lat 40-tych ubiegłego wieku. Chciałbym coś nowego zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąsacz ;p Re: Wąsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:05 I to jest właśnie fajne i śmieszne. Co przepraszam chciałbyś zobaczyć? kolczyki? rogi? czy może przyrodzenia? to się dopiero pośmiejemy... :/ wąsy mają przynajmniej jakiś podtekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Re: Wąsy IP: *.altkom.pl 12.09.05, 15:56 Ale ja nie mówię, że nie są. To jest świetny greps, klasyczny, można by powiedzieć, i ja się bardzo z tego cieszę. Ale brak inwencji i pomysłów jest chorobą naszych kampanii politycznych i bardzo bym chciał, żeby chociaż anty- czy alterkampanie wniosły jakąś nową jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Wąsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:25 dokladnie :) to bylo moje pierwsze skojarzenie.. ta sama kreskowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka57 wyborcza rywalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:12 u mnie na klatce schodowej jednego dnia wisi jden, drugiego dnia już inny, który i tak nie powisi przez dłużej niż dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot Niestety IP: *.dyn.iinet.net.au 12.09.05, 12:43 U nas na klatce tez wisial jeden,ale kiedy policja blizej sie przyjzala, - stwierdzila,ze to niestety nikt z kandydatow,wiec go odcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diesel Re: Niestety IP: *.paiz.gov.pl / *.paiz.gov.pl 12.09.05, 13:11 Dawno sie tak nie usmialem :)))) dziekuje bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamp Haslo dla PiSu IP: 61.163.18.* 12.09.05, 13:34 Proponuje takie haslo: "Co PiS obieca to Pis da". Moze nie calkowicie na temat, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) 12.09.05, 14:22 Tu jest Giertych i Lepper (m.in.):))))))) www.joemonster.org/article.php?sid=5062&mode=thread&order=0 Tutaj - plakat wyborczy Bajkolandii img91.imageshack.us/img91/3208/pic2696211dp.jpg A tu - jak się zalogujesz, to zobaczysz wszystkie:))) www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=74 Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) 12.09.05, 15:00 Jaaguniu! Dziękuję sobie, że nie używałam dzisiaj tuszu do rzęs i dziękuję Tobie, że mnie rozśmieszyłaś tymi zdjęciami do łez! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) 12.09.05, 15:23 Przyznaj, że Romcio jest...czadowski:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) 12.09.05, 19:32 Tak - Romcio z uszminkowanymi usteczkami - aż chce się całować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój zawsze Romku! Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:37 No bo on coś takiego ma, aż się przestraszyłem! Jakbym był kobietą, albo funkcjonariuszem MW na pewno już by było po mnie! Te oczy! Te ust korale! Ten uśmiech! Ach, nie zasnę tej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszech Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:39 Jak mogłeś chamie. Romek jest mmój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Pośmiejcie się:)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:40 No chłopaki, gdzi dwóch się bije .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brus li Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:58 a ja widzialem plakat Macieja Giertycha z dwoma penisami w nosie (na Towarowej). ale smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm no dobra przyznać się kto to robi!!!! 12.09.05, 14:25 i zapodać linka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: no dobra przyznać się kto to robi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:33 Billboardy AMS-u wandale omijają. Jeśli nie jest ci wszystko jedno - już wiesz gdzie się powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuff Re: no dobra przyznać się kto to robi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:28 Można się popłakać! Ze śmiechu. Plakaty są świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santi GIER, TYCH mamy DOŚĆ IP: *.futuro.pl 12.09.05, 15:32 Albo jeszcze inaczej... na billboardach Jarosława Kaczyńskiego: Jarek nie wstydź się. Przecież każdy "O TYM" wie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxx83 hehe 12.09.05, 15:36 I nawet dobrze że ktos i wasale dorabia nie lubie tych geji z Ligi Polskich Rodzin i Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Bilbordy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.09.05, 15:42 Te wszystkie bilbordy szpecą okolicę. Niezaleznie czy przedstawiają nowe superwydajne proszki do prania albo hipertanie telefony dla naiwnych czy znowy kandydatów to i tak są okropne. Wolałbym za swoim oknem widzieć zielone, żywe drzewa a nie kłamstwa reklamowe albo wyborcze. Popieram wsztkichktórzy niszczą te okropne bilbordy i plakaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: Bilbordy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:29 drzewa nie płacą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Bilbordy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.09.05, 20:01 To niestety prawda i dlatego nigdy nie pozbedziemy sie tych szkaradnych pseudoreklam, które "działają" tylko w wyobrażni ich twórców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.wuschelpuschel.org 12.09.05, 17:00 Fjane sa te wasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakość Moim kandydatem mógłby być Zorro IP: 217.153.26.* 12.09.05, 17:16 Chociaż na billboardzie za bardzo przypominał mi postać wieprza z Folwarku Zwierzęcego. Te oczy. Zdradziły go te oczy. _ Pies, czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błądzisław a co to znaczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:44 "Billboardy i plakaty są każdej niemal ulicy" juz pomijam brak "na" ale chyba "niemal" jest nie w tym miejscu :D Odpowiedz Link Zgłoś
toxicf Wyborcza 12.09.05, 18:47 Styl "GW" - wyszydzić, dokopać przy każdej okazji, Rydzykowi, Lepperowi, Giertychowi... Gazeta Wyborcza staje się przewidywalna, a tym samym nudna. Nie zdziwiłem się więc, gdy zobaczyłem na portalu podobiznę szefa Samoobrony i ojca Romana Giertycha. Proponuję dziennikarzom "GW", aby patrzyli na każdego człowieka... jak na człowieka, nawet na Leppera. Nie przystoi ludziom z wyższym wykształceniem poniżanie kogokolwiek. Od dziecka uczono mnie szacunku do drugiego człowieka, bez względu na wyznanie, kolor skóry, orientację seksulaną, wykształcenie, poglądy, czy też wygląd zewnętrzny. Tak często Wyborcza pisze o braku tolerancji wobec innych ludzi. A nagonka na Leppera??? Muszę pamiętać, że otrzymanie dyplomu magistra nie gwarantuje dobrego wychowania i wysokiego poziomu inteligencji... Widziałem w TV więcej plakatów z "upiększonymi" twarzami. Najlepiej prezentował się pan Mazowiecki. Dlaczego Jego twarzy przyozdobionej wąsiskami nie uświadczysz na łamach Gazety? Czyżby poprawność polityczna? Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.badowski Re: Wyborcza 12.09.05, 19:01 Dlatego, że ludzie, których bronisz: Lepper, Giertych są niebezpieczni dla Polski: szczególnie jeśli chodzi o gospodarkę i budżet, bo ich ideologiczna paplanina, podobnie jak Jarka i Lecha to tylko niegroźny bełkot. Jeśli tego nie rozumiesz, to alboś kretyn, albo dla nich robisz i wtedy jesteś lizus bez honoru. Bo pracować dla tych wałków i cyników to gorzej niż się sprzedać. Widzę, że jesteś kolejnym maniakiem, który nie może żyć bez Gazety Wyborczej. Znam wielu takich obsesjonatów, dla których wszystkiemu jest ona winna. Trzeba być naprawdę kołkiem, żeby tak uważać i nie doceniać tego, ile to pismo zrobiło dla Polski. W moim przekonaniu piętnować Leppera, Giertycha i innych powinno się jak najbardziej piętnować, bo wymaga tego polska racja stanu. Piszesz, że należy im się szacunek? A niby za co? Przecież oni nie szanują nikogo i niczego: prawa, Polski, wyborców. Są stuprocentowymi, bezwzględnymi populistami i za to powinno się ich medialnie zniszczyć, wkręcić w ziemię! Dla Polski właśnie, maniaku anty-Wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuff Re: Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:32 Byłem na Joemonster. Jeszcze oczy mi łzawią. Polecam!!! Szczególnie Romana (i tatę) Andrzeja i tą od owsa. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khas Re: Pięknie to napisałeś.100%racji. pozdrawiam IP: *.internet.v.pl 12.09.05, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasy adolfa Re: Pięknie to napisałeś.100%racji. pozdrawiam IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.09.05, 01:51 czekam na wasy Adolfa H...... Wszyscy dyktatorzy miewali wasy lub wasiki .. A moze byly takie czasy ...... Kalinowski pasuje na prezydenta.. majac wasy nie kojarzy sie mi z Dyktatorem.. To chetnie zaglosuje na jarka Kalinowskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuff Re: Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:48 Na szacunek zasługują ludzie, którzy okazują go innym. Pośmiać się z buraków majacych o sobie b. wysokie mniemanie? Którzy innych traktują jak śmiecie? Nie wiem czy dla nich, ale dla mnie na pewno to powód do dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych LEPPER NAWET BEZ WĄSÓW NA BILBORDZIE... 12.09.05, 21:02 Jędruś Lepper nawet bez wąsów na swoim bilbordzie wygląda jak rasowy pedałek. Zostawmy więc tego pana bez przeróbek, bo możemy go tylko upiększyć! Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Wyborcze wymyślunki 12.09.05, 21:52 A to może z tych krów zrobić wyborcze agitki?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaskki Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.derbynet.pl 12.09.05, 22:19 a mi brakuje tego zeby ktos dorysowal kandydata jakies afro.... oni az sie prosza o taka przerobke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khas Re:Hej yaskki, wszystko da się zrobić :) IP: *.internet.v.pl 12.09.05, 23:05 jeszcze mamy trochę czasu. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek czemu wybiurcza nie pokaze tuska z wasem? IP: 217.185.217.* 12.09.05, 22:47 strasznie prymitywna i ochydna ta wyborcza propaganda wybiurczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: czemu wybiurcza nie pokaze tuska z wasem? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.05, 23:42 tusk za wysoko wisi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.09.05, 23:16 w Niemczech także dorysowują wąsy na bilbordach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Wąsy na wyborczych billboardach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:43 A w Stanach tyle wyborow "przezylam" i tego nie widzialam. Podoba mi sie to.Lzy ze smiechu jeszcze mi leca. Odpowiedz Link Zgłoś
wycizana_lipka Traktujemy to raczej jak happening....... 13.09.05, 00:12 No nie wiem czy traktował bym jako heppening zmianę mojej orientacji....... Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy w warszawie.. 13.09.05, 00:58 jak były ostatnie wybory to ktoś dorabiał pajacom na bilbordach czerwone nosy klowna,też to śmiesznie wyglądało hehe.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś