Dodaj do ulubionych

Elegancja Francja

IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:35
Jak to dobrze, że na naszym forum wreszcie zapanował porządek! Wreszcie można
zrobić sobie dobrej kawy i przy wuzetce porozmawiać z kulturalnymi ludźmi o
melaninie (to taki pigment), lodach, drążkach (do zmiany biegów) i
musicalach. A propos kto był ostatnio nja jakims ciekawym musicalu? Ta forma
sztuki jest jakoś niedoceniana przez stołeczne przybytki Melpomeny, Polihymni
i Kaliope... Gdyby nie pan Bogusław Kaczyński, to już na prawdę nic by sie
nie działo w tm mieście - byłby tylko rap i inne bezeceństwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: sreela Re: Elegancja Francja IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:38
      Masz rację sloqqi! Dobrze, że nie ma tego grubiaństwa. Ciekawe gdzie się
      wynieśli - pewnie na forum Kobyłka albo Wołomin. Ostatnio na musicalu była w
      Paryżu - ale prawdziwą stolicą tej formy sztuki jest Broadway - ach jak
      chciałabym tam pojechać.

Wiesz - ciekawe jak to jest, że chociaż człowiek się "tam" nie opala, to może
      mieć aż tyle pigmentu!
      • Gość: bździcha Re: Elegancja Francja IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:39
        Gość portalu: sreela napisał(a):

> Masz rację sloqqi! Dobrze, że nie ma tego grubiaństwa. Ciekawe gdzie się
        > wynieśli - pewnie na forum Kobyłka albo Wołomin. Ostatnio na musicalu była w
        > Paryżu - ale prawdziwą stolicą tej formy sztuki jest Broadway - ach jak
        > chciałabym tam pojechać.

Ja tam mam musical co wieczór, jak do somsiadki spod trójki wraca pijany mąż -
        tak koło 23.

> Wiesz - ciekawe jak to jest, że chociaż człowiek się "tam" nie opala, to może
        > mieć aż tyle pigmentu!

A może trzeba umyć?
        • Gość: sloqqi Re: Elegancja Francja IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:41
          Gość portalu: bździcha napisał(a):

> > Wiesz - ciekawe jak to jest, że chociaż człowiek się "tam" nie opala, to m
          > oże
          > > mieć aż tyle pigmentu!
          >
          > A może trzeba umyć?

Ach bźdźicha - ty jak cos palniesz! Ale i tak cię lubię!
          • Gość: bździcha ja ciebie też! (n/t) IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:42
            Gość portalu: sloqqi napisał(a):

Ale i tak cię lubię!
    • Gość: volfganc-amadeusz Re: Elegancja Francja IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:44
      Gość portalu: sloqqi napisał(a):

> Jak to dobrze, że na naszym forum wreszcie zapanował porządek!

Tak - to po tym jak dogryzłem Marowi, że jest pedałem, a tej annie czy jak jej
      tam, że pracuje w nocy na świeżym powietrzu. Nie ma to jak kulturalna aluzja.
      • Gość: sloqqi dzięki! IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:45
        Gość portalu: volfganc-amadeusz napisał(a):

> Gość portalu: sloqqi napisał(a):
        >
        > > Jak to dobrze, że na naszym forum wreszcie zapanował porządek!
        >
        > Tak - to po tym jak dogryzłem Marowi, że jest pedałem, a tej annie czy jak
        jej
        > tam, że pracuje w nocy na świeżym powietrzu. Nie ma to jak kulturalna aluzja.

No wiesz, ale troche przsesadziłeś - chociaż między swymi można sobie pozwolic
        na trochę wiecej - prawda :-))))))))
    • Gość: krzeslo a cożeście tak k....zesłodyczeli IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:47
      Trzeba troche pomyj dolać koledzy, bo nam oglądalnośc portalu spadnie. Wiecie,
      ze nasi czytelnicy mają jądra zamiast mózgów!
    • jadzia_z_bufetu Re: Elegancja Francja 09.09.02, 20:52
      Francjem elegancjem to ja dzisiej miałam w bufecie mojem.
      Nowom miotłem i mopa zakupiłam i nawet cós do podług tyż.
      Jakem przetarła to jak klejent pierwszy wszedł to tylko, Jezu ale tu czysto
      krzyknoł i znikł mnię z widzenia. Potem siem okazało, ze od tej elegacji
      ślizgość siem taka zrobiła, że klejent jak lebiega jedna poślizgnom się i pode
      stuł mię wjechał.
      I wogule z tej francyji elegancyji to potem porzondki dodatkowe miałam bo mię
      Zosia z księgowości wylała zupem na kadrowego Leona jak siem za krawatkem
      prubowała go złapać. Maria z inwestycji całom kawem na podłogie z kubkiem
      wywaliła, a Juzef - woźny z pientra drugiego z buraczkami na ścianie wylondował.
      Pan Marian - kierowca dyrektora samego szukał potem schabowego pode stołem i
      wielkie siem kłopota porobili bo gruba Lidia z administracyjnego krzyczała na
      bufet cały, że jom ode spodu molestować kotletem chciał.
      Mojem zdaniem to z tom elegancjom lipa wielka od Grujca po Zaliborz.
    • Gość: w.c. kochani, podyskutujmy o ZTM! IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 20:52
      Jeździłem po świecie i wiecie, że jestem bardzo bywały. W takim np. Nowym Jorku
      to autobusy miejskie jeżdżą raz na poł godziny, raaz na godzinę - a w Paryzu
      nie ma nawet nocnych. Mimo, ze miałem dobrą pracę w Stanach, to wróciłem do
      naszej stolicy, bo tu jest tak dużo autobusów! Wprawdzie ZTM robi co może, żeby
      to zmienić, ale my się nie damy!!!!!! Wógóle to autobus - taki długi i czerwony
      działa bardzo na zmysły. Zycie zmusiło mnie do samotności (chlip, chlip - nikt
      nie mógł wytrzymac z moją upierdliością, zrżedliwością, skónnością do
      edukacyjności, przemądrzałością........), to sobie chociaż autobusami pojeżdżę
      i popatrze na młodych...
      • lukacz Re: kochani, podyskutujmy o ZTM! 09.09.02, 22:33
        Gość portalu: w.c. napisał(a):

Koleś, ty to masz gadane. Może byś do mnie na didżeja przyszedł?
    • Gość: Gość Re: Elegancja Francja IP: *.isko.net.pl / 10.4.20.* 09.09.02, 20:59
      SUPER!!!
      Jeszcze!
    • zepsuty_wibrator Kosz(Mar) 09.09.02, 21:02
      Zepsuł mnie. Dość dawno. Nawet instrukcji nie przeczytał. Śpieszył się na
      koncert. Wybiegł ze mną w... . Jak wsiadał do swojego Marea kombi to wypadłem.
      Teraz szuka mnie po całej Warszawie. Jak wariat pędzi po mieście 160/h. Nie
      jest już taki jak kiedyś. Świruje trochę. Kosz(Mar)
      Nie wie, że leżę pod tują w Ursusie.
      • Gość: Mar kwiprokwo, wibratorze IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 09.09.02, 21:08
        zepsuty_wibrator napisał:

> Zepsuł mnie. Dość dawno. Nawet instrukcji nie przeczytał. Śpieszył się na
        > koncert. Wybiegł ze mną w... . Jak wsiadał do swojego Marea kombi to wypadłem.
        > Teraz szuka mnie po całej Warszawie. Jak wariat pędzi po mieście 160/h. Nie
        > jest już taki jak kiedyś. Świruje trochę. Kosz(Mar)
        > Nie wie, że leżę pod tują w Ursusie.

Od dupy strony wszyscy są jednakowi. Nic dziwnego, że mnie wibrator pomylił z
        kimś innym. Mogłem wsiadać do marei sedan. Kombi - to z pewnościa nie byłem ja.
        A te tuje to nie tuje tylko jodły kalifornijskie i jałowce - też do tui
        niepodobne.
    • Gość: ojojojojojoj Re: Elegancja Francja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 21:06
      Gościo, ty jestes sloqqi czy slogggi bo ja nie wiem
      Mam forum u siebie w domu zapraszam

Od dziś właścicielem rerstauracji jest Eryk Kerman

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka