amidala 24.09.05, 10:32 Sądząc po próbach, i wydaje mi się, że sam artysta próbuje, będzie na pewno Fragile, Desert Rose, HOunds of WInter, If I Ever Lose My Faith in you. Mniam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jhkjbk Re: Ech, Sting 24.09.05, 14:03 A na koniec duet z ... MANDARYNA !!! nie moge sie doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: Ech, Sting 24.09.05, 14:12 Właśnie w takie dni widać ;) sens zakupu wysokiego piętra. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Ech, Sting 24.09.05, 17:54 zzrobert napisał: > Właśnie w takie dni widać ;) sens zakupu wysokiego piętra. To co, wpadasz? Osoba towarzysząca mile widziana :) (zaproszenie dotyczy li i jedynie zzroberta, którego znam i uważam za sympatycznego człowieka. jego druga połowa wygląda równie, albo nawet bardziej, miło. Trolle na drzewo.) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: Ech, Sting 24.09.05, 23:32 No dobra bylem widzialem i wrocilem. Matko taki kawalek zajal mi 45 minut ;))) Bylo fajnie jestem ciekaw jaki efekt byl na "balkonach":)) Taki tlum chyba budzi respekt ;))) Widzialem jeszcze koncowke w tv ;) Czy ktos zrobil fotki z koncertu i z balkonu?? Jesli tak to moglbym poprosic o podeslanie na adres gazety ??? Bede bardzo wdzieczny. Fajna atmosfera jak na koncertach ale troche meczace bylo walczenie o swe miejsce bo towarzystwo strasznie sie przepychalo. Bylo bardzo pozytywnie;)))) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś