Dodaj do ulubionych

Symbolika dziwna jakas...

IP: 216.104.228.* 23.09.01, 11:11
Sen straszny mialem:
Leszek Miller w przebraniu Mickey Mouse,
po jego lewicy Nadiezda Krupska,
po prawicy Kaczor Donald.

Czy to oznacza koalicje z Donaldem Tuskiem, czy z bracmi Kaczynskimi ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lekarz Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.chello.pl 23.09.01, 11:47
      To oznacza, że pora na Twoją codzienną porcję lekarstw. No i elektrowstrząsy.
      Tylko nie kłóć się znowu z Panem Pielęgniarzem. To białe to nie mleko, tylko
      kaftanik.
    • Gość: Bor'ka Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 12:26
      Ilicz, mnie sni sie regularnie Labuda, ale to ma podtekst erotyczny...
      • Gość: Bor'ka Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 12:45
        A dzisiejszej nocy nad Zyrardowem ukazala sie kometa.
        Czerwona.
        I urodzilo sie ciele z dwoma glowami.
        • Gość: mmikki Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.chello.pl 23.09.01, 13:11
          Encyklopedia snów Rosemary Guiley podaje: "Mysz - prymitywny aspekt zasady
          męskiej. Myszy reprezentuja również chroniczne albo podziemne moce i siły, Ich
          uszczypliwe, szybkie i ukradkowe zachowanie może odbijać właściwości albo
          atrybuty kogoś występującego we śnie."
          Drogi panie Iliczu, sen to był - jak widać - proroczy. Prymitywny aspekt zasady
          męskiej przebrany w szatki sympatycznej postaci z kreskówki.
    • Gość: porfirio Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.chello.pl 24.09.01, 18:11
      Sennik egipski wyjaśnia: śnić Nadieżdę Krupską oznacza szczytowanie podczas
      tańca disco polo z niewysokim aktywistą partyjnym
    • Gość: boa Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.chello.pl 24.09.01, 21:50
      Kiedy zobaczyłam pierwsze wyniki usiłowałam się upić, i wiecie co? pokazały mi
      się czerwone myszki!
      • Gość: palker Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 21:54
        Niedługo zobaczysz równiez szczury w tym twarzowym kolorku. Nawet pare wypełzło
        na tym forum :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka