Gość: Ilicz IP: 216.104.228.* 23.09.01, 11:11 Sen straszny mialem: Leszek Miller w przebraniu Mickey Mouse, po jego lewicy Nadiezda Krupska, po prawicy Kaczor Donald. Czy to oznacza koalicje z Donaldem Tuskiem, czy z bracmi Kaczynskimi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lekarz Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.chello.pl 23.09.01, 11:47 To oznacza, że pora na Twoją codzienną porcję lekarstw. No i elektrowstrząsy. Tylko nie kłóć się znowu z Panem Pielęgniarzem. To białe to nie mleko, tylko kaftanik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor'ka Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 12:26 Ilicz, mnie sni sie regularnie Labuda, ale to ma podtekst erotyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor'ka Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 12:45 A dzisiejszej nocy nad Zyrardowem ukazala sie kometa. Czerwona. I urodzilo sie ciele z dwoma glowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.chello.pl 23.09.01, 13:11 Encyklopedia snów Rosemary Guiley podaje: "Mysz - prymitywny aspekt zasady męskiej. Myszy reprezentuja również chroniczne albo podziemne moce i siły, Ich uszczypliwe, szybkie i ukradkowe zachowanie może odbijać właściwości albo atrybuty kogoś występującego we śnie." Drogi panie Iliczu, sen to był - jak widać - proroczy. Prymitywny aspekt zasady męskiej przebrany w szatki sympatycznej postaci z kreskówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porfirio Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.chello.pl 24.09.01, 18:11 Sennik egipski wyjaśnia: śnić Nadieżdę Krupską oznacza szczytowanie podczas tańca disco polo z niewysokim aktywistą partyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.chello.pl 24.09.01, 21:50 Kiedy zobaczyłam pierwsze wyniki usiłowałam się upić, i wiecie co? pokazały mi się czerwone myszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Symbolika dziwna jakas... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 21:54 Niedługo zobaczysz równiez szczury w tym twarzowym kolorku. Nawet pare wypełzło na tym forum :-)) Odpowiedz Link Zgłoś