Dodaj do ulubionych

Porządek na placu

15.11.05, 20:34
Wydaje mi się,że Arche zwolniła prace na Osiedlu . Choć budowa dobiega końca
to prace idą powoli i powoli Arche dba o porządek na placu oraz
zagospodarowanie terenu.
Obserwuj wątek
    • robinson65 Re: Porządek na placu 24.11.05, 18:24
      Raczej totalny b..... a nie porządek :-(
      • mwk2 Re: Porządek na placu 26.11.05, 05:30
        gdzie budowa dobiega konca przed moim oknem trwa w najlepsze budowa garazu
        • radek-rayo Re: Porządek na placu i nie tylko 27.11.05, 12:34
          Ostatnio byłem zmuszony przejść się do czwartej klatki i muszę powiedzieć, że w
          porównaniu do klatek I-III to jest tragedia. Kiedy oni mają zamiar skończyć ten
          bydynek. Przecież w tym stanie nawet nie wypada zgłaszać tego bydynku do
          odbioru. I na koniec: Czy mamy zamiar zaakceptować obecny stan wind? Nawet mimo
          różnych zabezpieczeń są one widocznie zniszczone (porysowane
          wyświetlacze,zmiażdżone lampki sygnalizacyjne na piętrach, porysowane drzwi).
          Wygląda to moim zdaniem już mocno slumsowo. Swoją drogą kultura obecnych na
          naszym osiedlu robotników pozostawia wiele do życzenia. Nie przymykajmy na to oczu!
          • kamilz12 Re: Porządek na placu i nie tylko 27.11.05, 16:28
            Marzy mi się na wiosne porządek i trawka na równiótkich choć niewielkich
            trawniczkach . Politechnika buduje chyba 100 razy szybciej niż Arche obecnie .
            Fajnie by było gdyby przyszły rok był rokiem porządków. Zagospodarowanie
            zielenią i miejsca między Politechniką a Woronicza Parkiem .

Tylko jak zdopingować Arche aby zakończyło inwestycję i wszystko posprzątała ???
          • adams123 Re: Porządek na placu i nie tylko 27.11.05, 23:26
            jestem za !. Stan wingd jest opłakany i anwet po zdjęciu ochron będzie to
            fatalne. Drzwi już dawno mają oberwaną folię i są dopkładnie porysowane. Trzeba
            wymusić wymianę tych elementów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka