kamilz12 15.11.05, 20:34 Wydaje mi się,że Arche zwolniła prace na Osiedlu . Choć budowa dobiega końca to prace idą powoli i powoli Arche dba o porządek na placu oraz zagospodarowanie terenu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robinson65 Re: Porządek na placu 24.11.05, 18:24 Raczej totalny b..... a nie porządek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mwk2 Re: Porządek na placu 26.11.05, 05:30 gdzie budowa dobiega konca przed moim oknem trwa w najlepsze budowa garazu Odpowiedz Link Zgłoś
radek-rayo Re: Porządek na placu i nie tylko 27.11.05, 12:34 Ostatnio byłem zmuszony przejść się do czwartej klatki i muszę powiedzieć, że w porównaniu do klatek I-III to jest tragedia. Kiedy oni mają zamiar skończyć ten bydynek. Przecież w tym stanie nawet nie wypada zgłaszać tego bydynku do odbioru. I na koniec: Czy mamy zamiar zaakceptować obecny stan wind? Nawet mimo różnych zabezpieczeń są one widocznie zniszczone (porysowane wyświetlacze,zmiażdżone lampki sygnalizacyjne na piętrach, porysowane drzwi). Wygląda to moim zdaniem już mocno slumsowo. Swoją drogą kultura obecnych na naszym osiedlu robotników pozostawia wiele do życzenia. Nie przymykajmy na to oczu! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilz12 Re: Porządek na placu i nie tylko 27.11.05, 16:28 Marzy mi się na wiosne porządek i trawka na równiótkich choć niewielkich trawniczkach . Politechnika buduje chyba 100 razy szybciej niż Arche obecnie . Fajnie by było gdyby przyszły rok był rokiem porządków. Zagospodarowanie zielenią i miejsca między Politechniką a Woronicza Parkiem . Tylko jak zdopingować Arche aby zakończyło inwestycję i wszystko posprzątała ??? Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Porządek na placu i nie tylko 27.11.05, 23:26 jestem za !. Stan wingd jest opłakany i anwet po zdjęciu ochron będzie to fatalne. Drzwi już dawno mają oberwaną folię i są dopkładnie porysowane. Trzeba wymusić wymianę tych elementów. Odpowiedz Link Zgłoś