mcov 23.11.05, 03:46 Klotnie w PO, a PiS znow wysle do walki kogos z miernymi umiejetnosciami, ktory wygra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauline.kaczanow Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 04:29 Przeciez ludzie Piskorskiego sa tacy sami, jak on. Jeden z moich anonimowych rozmowcow z PO, mowil mi, ze Piskorski to niedlugo bedzie przedmiotem zainteresowania ABW.... Wiec nie radzilabym stawiac na tego pana............. Ale to tylko moje skrome zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stróż sejmowy Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 05:34 Ludzie Piskorkiego z powodu decyzji upartego i obrażonego Tuska nie weszli do rządu. To dobrze. Teraz pozostała im się tylko Warszawa. Tusk przegra wszystko i skończy jak Gieremek z Mazowerem . Połączą Demokratów z PO oraz Ordynacką i powstanie superdemokratyczna partia, która uzyska 2 procent. Rokita decyduje się szybko bo zejdziesz do piekieł Odpowiedz Link Zgłoś
colber JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 06:41 Ja nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz oraz nikogo z PO na tym stanowisku. Warszawa to "moje miasto" a oni juz zdecydowanie za wiele tu napsuli. Nie chcemy ich tu !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 07:27 Ciekawe co by sie stalo z jej notowaniem jakby odczepila te brzydka druga czesc nazwiska a przyczepila ladnie brzmiaca - Krowka. Ale nigdy nic nie wiadomo moze lepiej nie odczepiac bo moze dostanie telefon jak Mr Belka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 08:29 A niby co napsuli? Za czasów PO Warszawa rozwijała się najlepiej, a co się dzieje teraz? Nic! Odpowiedz Link Zgłoś
colber Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 09:26 Co nazywasz rozwijaniem sie ?? Utopione pieniadze, przeplacone intestycje, balagan, chaos, zawieranie umow nie do realizacjo akazujace miasto na gromne koszty zwiazane z niewywiazanie sie z nich, iklady, korupcja, przekupstwo ? Jesli to jest rozwoj to rzeczywiscie PO pobilo wszystkich pod tym wzgledem ! Odpowiedz Link Zgłoś
artefutura Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 10:28 Jak się czyta komentarze to się chciałoby krzyknąć "KOMUNO WRÓĆ" a zresztą po co sie martwić jak kandydata i tak wyznaczy ojcie T.R. z ciemnogrodu bo w kaczymgrodzie musi być tak jak on sobie życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.aster.pl 23.11.05, 13:12 oczywiście że sie rowijało,niepotrzebny most,za płytki tunel,niewykupione działki pod trasę,długo trzeba by wyliczać osiągnięcia PO-SLD,dzieki poprzednikom prokuratura ma trochę pracy a władze miasta problemy i długi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TPepe Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:33 Panie JA, ja nie rozumiem..lepszy tunel plytki czy zaden..lepszy most (2 mosty) czy zaden? Czy to Piskorski buduje od roku krotka estakade na Marynarskiej..tam sporo blota i sporo w nim tonie. Gdyby jeszcze nowa ekipa nie udowodnila, ze potrafi cos zrobic to bym powiedzial: po prostu niekompetentni. Ale po zwiedzeniu Muzeum Powstania zaczynam miec watpliwosci: moze oni wcale nie chca by Warszawa sie rozwijala..tylko do licha, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zostawcie Titanica Pytanie powinno brzmieć: "A kto ją chce?" IP: *.chello.pl 27.12.05, 19:11 Mąż? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Hur JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.chello.pl 24.12.05, 16:20 Nawt własny mąż jej nie chce, taka szpetna jest i "enteligentna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:12 sorry, co ci napsuli???? ze niby byly jakies machlojki???? ale przynajmniej 2 mosty zbudowali!!!!! a gdzie jest most polnocny??? no gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.acn.waw.pl 23.11.05, 09:46 pauline.kaczanow napisała: > Przeciez ludzie Piskorskiego sa tacy sami, jak on. Jeden z moich anonimowych > rozmowcow z PO €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ jak ty to robisz ze twoi rozmowcy sa anonimowi? przyjmujesz ich w konfesjonale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buntownik w WC Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: 87.207.175.* 08.01.06, 17:32 Na szczęście nikt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ta pani juz chyba dosyc zaoszczedzila IP: *.hsd1.ma.comcast.net 23.11.05, 05:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grze Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.stat.gov.pl 23.11.05, 08:17 oczywiście tylko PO ma odpowiednich ludzi do zajmowania stanowisk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
colber Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 09:26 Chyba zarujesz, jakich ?? wymien chociaz 3 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I-no Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.ibdim.edu.pl / *.ibdim.edu.pl 23.11.05, 10:00 Ja nie chcę Hanki, ponieważ jest karierowiczką, nie zależy jej na zrobieniu czegoś dobrego dla miasta tylko na własnych ambicjach, wysiudała z PO jedną mądrą kobietę, sterowała zdziecinniałym i wykreowanym przez media Tuskiem, a ten już potrafił tylko zrobić katastrofę na miarę Zorby - wzorowali się na kampanii wyborczej pani Hanki na prezydenta kilka lat wstecz (jeszcze większy blamaż). Teraz pani Walcowa ( nie poczuwając się do żadnej odpowiedzialności - bo przecież stała z tyłu za Donaldem ) pcha się na prezydenta Warszawy !? Pani Haniu, czas do domku - powiedział szatniarz i uprzejmie podał palto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter tylko nie artymowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:39 nie chce tego wieprza ani jego kafarskiego kumpla Widasia (Marcin Maria Widawski -radny Mokotowa) ani reszty jego goryli Odpowiedz Link Zgłoś
margala "duże możliwości manewru" w Klubie PiS 23.11.05, 11:11 "Przeszedłem do PiS-u, bo to silny klub w Warszawie. Daje duże możliwości manewru" - powiadział były radny PO Kamil Tyszkiewicz. O jakie manewry mu chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodzik Re: "duże możliwości manewru" w Klubie PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:24 kto jeśli nie Hanna Gronkiewicz-Waltz może zostać szefem platformy w Warszawie? mam nadzieję, że nie będzie to nikt z żołnierzy Piskorskiego czyli Artymowski, Ostrowski, Kalek czy inni tacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio Re: "duże możliwości manewru" w Klubie PiS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.05, 18:20 dlaczego Ty tak nie lubisz Artymowskiego? Zabrał Ci Magdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodzik Re: "duże możliwości manewru" w Klubie PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:00 Artymowski nie jest już z Magdą Zabłocką i to już od dawna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexling o kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:01 > Artymowski nie jest już z Magdą Zabłocką i to już od dawna! to on kiedykolwiek miał dziewczynę? myślałem że tylko na dziwki potrafi chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEOWIEC Re: "duże możliwości manewru" w Klubie PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:25 he, typujesz Kalka na szefa wawy? no bez jaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-52 Mały cwaniura z niego, ale chyba się przeliczy, IP: *.chello.pl 06.12.05, 10:03 jest sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Nie ma w Radzie Warszawy żadnego Tyszkiewicza, IP: *.polisa-zycie.pl 23.11.05, 12:21 czy to pomyłka czy ktoś nowy, syn Beaty - aktorki,czy to ten chyba z Bemowa ale Krzysztof ? Czy wstąpił do Klubu Radnych PIS czy do Partii PIS? Qrwa co za groch z kapustą. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm PiS przeciągnął do siebie radnych PO??? 23.11.05, 12:59 No i wszystko jasne. Układ jest w PiSie - bo wiadomo, którzy radni d. PO głosują z PiSem (Kozak i Ławniczakowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piskorczyk Moherowy PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:50 jak czytam żałosne komentarze moherowych durniów to żal aż mi d... ściska - ja tam bardzo się cieszę ,że HGW nie będzie w Warszawie mam dość rozmodlonych polityków na szczytach władzy !!!!!!!!! a liczę szczerze że PO-SLD już niedługo stanie się faktem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezechiel??? Piskorczyk? Znaczy "czyścił ci komin"? IP: *.chello.pl 06.12.05, 21:03 "...a jego komin będzie wielki, nie na trzy lecz pięć łokci..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Kwadrans Re: Piskorczyk? Znaczy "czyścił ci komin"? IP: 87.207.175.* 22.12.05, 07:20 Nie "trąbka" była. Słabi są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiona [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.05, 16:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalet mój własny [...] IP: *.chello.pl 31.12.05, 13:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.aster.pl 23.11.05, 15:21 I znowu będziemy wybierać miedzy młotem a kowadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Ja nie chcę nikogo spoza PiS! 23.11.05, 17:06 I to pomimo tego, że PiSu i Kaczyńskich nie kocham. Ale Warszawa nie może być cały czas ofiarą walk partyjnych. Tym bardziej, że prawie zawsze była rządzona przez opozycję i "obrywała" od rządzących. Niech będzie dowolnie głupi prezydent, ale z PiSu - i to tak "ustawiony", żeby mógł załatwić dla miasta odpowiednie dotacje, żeby ogólnokrajowe inwestycje nie omijały Stolicy i zeby wogóle nikt nie mścił się na Warszawie za nasze polityczne wybory. Do dziś mi brzmi w uszach wypowiedź Millera po wyborze Kaczyńskiego: "Warszawiacy sami sobie zgotowali ten los". Wszyscy wiemy, jak wyglądało później dofinansowanie metra, tras krajowych i wojewódzkich przebiegających przez Stolicę itd itp. Nie chcę powtórki tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Ja nie chcę nikogo spoza PiS! IP: 217.11.133.* 23.11.05, 18:53 A może nie było dofinansowania bo projekty były źle przygotowane a NIE DLATEGO ŻE RZĄD nie chciał dać?! Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Ja nie chcę nikogo spoza PiS! 23.11.05, 19:22 Jeśli przezydent Warszawy będzie z PiSuaru, to bez względu na jego niewątpliwą niekompetencję (skoro będzie z PiSuaru, to mamy to jak w szwajcarskim banku) i nieudolność przygotowania wniosków o dofinansowanie dowolnie durnych projektów one BĘDĄ PRZECHODZIĆ. I o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupi PEOWIEC :) Re: Ja nie chcę nikogo spoza PiS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:24 tia, np. pomnik Lecha Kaczynskiego, 100 nowych kosciolow, moherowy kopiec i inne b. wazne dla miasta inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powiozło gościa. Że co proszę? Jakie nowe kościoły? IP: *.chello.pl 07.12.05, 05:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTINAR Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: 212.247.194.* 25.11.05, 12:53 sam wyglad tej pani!!! nie mowiac o glosie !!??? mowia za siebie. Paszla won!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 25.11.05, 13:05 walcowi podziekujemi. Powinno byc juz po sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hurra!!! Nieźle się nawalają !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:50 Chyba będzie rozpad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saska Kępa Chyba w "Góry", dodajmy... IP: *.chello.pl 05.12.05, 11:40 Synaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Albo na Półwysep Synaj? IP: *.chello.pl 17.12.05, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpustyniipuszczy A może na od razu na tamtejszą pustynię? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 23:55 Jezeli ktos ma watpliwosci to powinien przypomniec sobie ile glosow kto dostal w ostatnich wyborach. Te osoby, ktore dostaly najwieksza ilosc glosow sa popularne wsrod wyborcow, ciesza sie zaufaniem i maja szanse w przyszlosci na poprawienie pozycji PO. Wewnetrzna walka tylko moze oslabic PO a stawianie w tej walce na watpliwych kandydatow moze przyniesc kleske w przyszlosci. W przypadku HGW mozna byc pewnym, ze ona nie zepsuje niczego i nie bedzie skorumpowana (bo nie musi i nie chce). To chyba dobre, wiec jestem za nia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U2 E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządzała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:16 tylko sprzątaczkami, do niczego jej nie chcieli dopuścić, bo na niczym się nie zna, ale duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżży dom ma w Wawrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan IV Groźny Oni sami jeszcze nie wiedzą kogo wystawią. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:49 Niezła u nich nawalanka po podwójnej przegranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Kwadrans A może tak znowu "Pyskorskiego"? IP: *.chello.pl 19.12.05, 22:29 ALE BY PRZERŻNĘLI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni Grzesznik Re: Warszawiacy jej nie chcą. IP: *.chello.pl 21.12.05, 15:29 Do Koscioła chodzi, ale wielbi tam "złotego cielca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duży dom w Wawrze? Re: Warszawiacy jej nie chcą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:01 A niby za co by ją chcieli? Jakie ma ona faktyczne zasługi dla Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Beatka Re: Warszawiacy jej nie chcą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:11 Nawet własny małżonek jej nie chce, mimo że się "Walcem zowie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Kwadrans Re: E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządza IP: *.chello.pl 21.12.05, 21:14 Faktycznie duży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastodont Re: E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 08:58 Oj, słaba ona, słaba, biedna będzie Warszawa jak się tutaj wepcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Adama też... E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządzała IP: *.chello.pl 24.12.05, 23:43 sprzątaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządza IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:13 tak, ty wiesz, na pewno co ona tam robila!! dobre sobie!! ty grustracie zakompleksiony!! pewnie sam sprzatasz kible w mcdonaldzie i ludziom zazdroscisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC-etekWaszKochany Co to jest "grustrat" - jakieś dzikie zwierze? IP: *.chello.pl 30.12.05, 17:39 A może to potoczne określenie przegranych "płetewek"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemówjehowaMP A może to "VW Garbus" po "aramejsku"? IP: *.chello.pl 30.12.05, 18:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunt na "Bounty" Przez noc, stwierdziłem jednak, że wymieniony IP: *.chello.pl 31.12.05, 05:43 powyżej "grustrat" to może być coś na kształ wielbłąda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Rules! My wygraliśmy a wy co? IP: *.chello.pl 25.12.05, 14:19 Słabi jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś