Dodaj do ulubionych

Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz

23.11.05, 03:46
Klotnie w PO, a PiS znow wysle do walki kogos z miernymi umiejetnosciami,
ktory wygra...
Obserwuj wątek
    • pauline.kaczanow Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 04:29
      Przeciez ludzie Piskorskiego sa tacy sami, jak on. Jeden z moich anonimowych
      rozmowcow z PO, mowil mi, ze Piskorski to niedlugo bedzie przedmiotem
      zainteresowania ABW....
      Wiec nie radzilabym stawiac na tego pana............. Ale to tylko moje skrome
      zdanie.
      • Gość: stróż sejmowy Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 05:34
        Ludzie Piskorkiego z powodu decyzji upartego i obrażonego Tuska nie weszli do
        rządu. To dobrze.
        Teraz pozostała im się tylko Warszawa.
        Tusk przegra wszystko i skończy jak Gieremek z Mazowerem . Połączą Demokratów z
        PO oraz Ordynacką i powstanie superdemokratyczna partia, która uzyska 2 procent.
        Rokita decyduje się szybko bo zejdziesz do piekieł
        • colber JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 06:41
          Ja nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz oraz nikogo z PO na tym stanowisku.
          Warszawa to "moje miasto" a oni juz zdecydowanie za wiele tu napsuli. Nie
          chcemy ich tu !!!!!!!!!!!!
          • polonski Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 07:27
            Ciekawe co by sie stalo z jej notowaniem jakby odczepila te brzydka druga
            czesc nazwiska a przyczepila ladnie brzmiaca - Krowka.

Ale nigdy nic nie wiadomo moze lepiej nie odczepiac bo moze dostanie telefon
            jak Mr Belka.
          • Gość: Tomcio Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 08:29
            A niby co napsuli? Za czasów PO Warszawa rozwijała się najlepiej, a co się
            dzieje teraz? Nic!
            • colber Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 09:26
              Co nazywasz rozwijaniem sie ?? Utopione pieniadze, przeplacone intestycje,
              balagan, chaos, zawieranie umow nie do realizacjo akazujace miasto na gromne
              koszty zwiazane z niewywiazanie sie z nich, iklady, korupcja, przekupstwo ?
              Jesli to jest rozwoj to rzeczywiscie PO pobilo wszystkich pod tym wzgledem !
              • artefutura Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 10:28
                Jak się czyta komentarze to się chciałoby krzyknąć "KOMUNO WRÓĆ" a zresztą po co
                sie martwić jak kandydata i tak wyznaczy ojcie T.R. z ciemnogrodu bo w
                kaczymgrodzie musi być tak jak on sobie życzy.
            • Gość: warszawiak Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.aster.pl 23.11.05, 13:12
              oczywiście że sie rowijało,niepotrzebny most,za płytki tunel,niewykupione działki pod trasę,długo trzeba by wyliczać osiągnięcia PO-SLD,dzieki poprzednikom prokuratura ma trochę pracy a władze miasta problemy i długi
              • Gość: TPepe Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:33
                Panie JA, ja nie rozumiem..lepszy tunel plytki czy zaden..lepszy most (2 mosty)
                czy zaden? Czy to Piskorski buduje od roku krotka estakade na Marynarskiej..tam
                sporo blota i sporo w nim tonie.
                Gdyby jeszcze nowa ekipa nie udowodnila, ze potrafi cos zrobic to bym
                powiedzial: po prostu niekompetentni. Ale po zwiedzeniu Muzeum Powstania
                zaczynam miec watpliwosci: moze oni wcale nie chca by Warszawa sie
                rozwijala..tylko do licha, dlaczego?
            • Gość: zostawcie Titanica Pytanie powinno brzmieć: "A kto ją chce?" IP: *.chello.pl 27.12.05, 19:11
              Mąż?

Chyba nie.
          • Gość: Ben Hur JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.chello.pl 24.12.05, 16:20
            Nawt własny mąż jej nie chce, taka szpetna jest i "enteligentna".
          • Gość: fff Re: JA - nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:12
            sorry, co ci napsuli???? ze niby byly jakies machlojki???? ale przynajmniej 2
            mosty zbudowali!!!!! a gdzie jest most polnocny??? no gdzie????
      • Gość: kixx Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.acn.waw.pl 23.11.05, 09:46

pauline.kaczanow napisała:

> Przeciez ludzie Piskorskiego sa tacy sami, jak on. Jeden z moich anonimowych
        > rozmowcow z PO

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
        jak ty to robisz ze twoi rozmowcy sa anonimowi?
        przyjmujesz ich w konfesjonale?

• Gość: Buntownik w WC Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: 87.207.175.* 08.01.06, 17:32
        Na szczęście nikt!
    • Gość: Jurek Ta pani juz chyba dosyc zaoszczedzila IP: *.hsd1.ma.comcast.net 23.11.05, 05:36
    • Gość: grze Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.stat.gov.pl 23.11.05, 08:17
      oczywiście tylko PO ma odpowiednich ludzi do zajmowania stanowisk!!!
      • colber Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 23.11.05, 09:26
        Chyba zarujesz, jakich ?? wymien chociaz 3 .
    • Gość: I-no Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.ibdim.edu.pl / *.ibdim.edu.pl 23.11.05, 10:00
      Ja nie chcę Hanki, ponieważ jest karierowiczką, nie zależy jej na zrobieniu
      czegoś dobrego dla miasta tylko na własnych ambicjach, wysiudała z PO jedną
      mądrą kobietę, sterowała zdziecinniałym i wykreowanym przez media Tuskiem,
      a ten już potrafił tylko zrobić katastrofę na miarę Zorby - wzorowali się na
      kampanii wyborczej pani Hanki na prezydenta kilka lat wstecz (jeszcze większy
      blamaż). Teraz pani Walcowa ( nie poczuwając się do żadnej odpowiedzialności -
      bo przecież stała z tyłu za Donaldem ) pcha się na prezydenta Warszawy !?
      Pani Haniu, czas do domku - powiedział szatniarz i uprzejmie podał palto.
    • Gość: skuter tylko nie artymowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:39
      nie chce tego wieprza ani jego kafarskiego kumpla Widasia (Marcin Maria Widawski
      -radny Mokotowa) ani reszty jego goryli
    • margala "duże możliwości manewru" w Klubie PiS 23.11.05, 11:11
      "Przeszedłem do PiS-u, bo to silny klub w Warszawie. Daje duże możliwości
      manewru" - powiadział były radny PO Kamil Tyszkiewicz. O jakie manewry mu
      chodziło?
      • Gość: młodzik Re: "duże możliwości manewru" w Klubie PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:24
        kto jeśli nie Hanna Gronkiewicz-Waltz może zostać szefem platformy w Warszawie?
        mam nadzieję, że nie będzie to nikt z żołnierzy Piskorskiego czyli Artymowski,
        Ostrowski, Kalek czy inni tacy
        • Gość: serio Re: "duże możliwości manewru" w Klubie PiS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.05, 18:20
          dlaczego Ty tak nie lubisz Artymowskiego? Zabrał Ci Magdę?
          • Gość: młodzik Re: "duże możliwości manewru" w Klubie PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:00
            Artymowski nie jest już z Magdą Zabłocką i to już od dawna!
            • Gość: hexling o kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:01
              > Artymowski nie jest już z Magdą Zabłocką i to już od dawna!
              to on kiedykolwiek miał dziewczynę? myślałem że tylko na dziwki potrafi chodzić
        • Gość: PEOWIEC Re: "duże możliwości manewru" w Klubie PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:25
          he, typujesz Kalka na szefa wawy? no bez jaj! :)
      • Gość: B-52 Mały cwaniura z niego, ale chyba się przeliczy, IP: *.chello.pl 06.12.05, 10:03
        jest sam...
    • Gość: marian Re: Nie ma w Radzie Warszawy żadnego Tyszkiewicza, IP: *.polisa-zycie.pl 23.11.05, 12:21
      czy to pomyłka czy ktoś nowy, syn Beaty - aktorki,czy to ten chyba z Bemowa
      ale Krzysztof ? Czy wstąpił do Klubu Radnych PIS czy do Partii PIS? Qrwa co za
      groch z kapustą.
    • elfhelm PiS przeciągnął do siebie radnych PO??? 23.11.05, 12:59
      No i wszystko jasne. Układ jest w PiSie - bo wiadomo, którzy radni d. PO
      głosują z PiSem (Kozak i Ławniczakowa)
      • Gość: Piskorczyk Moherowy PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:50
        jak czytam żałosne komentarze moherowych durniów to żal aż mi d... ściska - ja
        tam bardzo się cieszę ,że HGW nie będzie w Warszawie mam dość rozmodlonych
        polityków na szczytach władzy !!!!!!!!! a liczę szczerze że PO-SLD już niedługo
        stanie się faktem
        • Gość: Ezechiel??? Piskorczyk? Znaczy "czyścił ci komin"? IP: *.chello.pl 06.12.05, 21:03
          "...a jego komin będzie wielki, nie na trzy lecz pięć łokci..."
          • Gość: WC Kwadrans Re: Piskorczyk? Znaczy "czyścił ci komin"? IP: 87.207.175.* 22.12.05, 07:20
            Nie "trąbka" była.

Słabi są?
          • Gość: zdumiona [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.05, 16:36
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: szalet mój własny [...] IP: *.chello.pl 31.12.05, 13:31
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Michał Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.aster.pl 23.11.05, 15:21
      I znowu będziemy wybierać miedzy młotem a kowadłem.
    • chaladia Ja nie chcę nikogo spoza PiS! 23.11.05, 17:06
      I to pomimo tego, że PiSu i Kaczyńskich nie kocham.
      Ale Warszawa nie może być cały czas ofiarą walk partyjnych. Tym bardziej, że
      prawie zawsze była rządzona przez opozycję i "obrywała" od rządzących. Niech
      będzie dowolnie głupi prezydent, ale z PiSu - i to tak "ustawiony", żeby mógł
      załatwić dla miasta odpowiednie dotacje, żeby ogólnokrajowe inwestycje nie
      omijały Stolicy i zeby wogóle nikt nie mścił się na Warszawie za nasze
      polityczne wybory.
      Do dziś mi brzmi w uszach wypowiedź Millera po wyborze Kaczyńskiego:
      "Warszawiacy sami sobie zgotowali ten los". Wszyscy wiemy, jak wyglądało
      później dofinansowanie metra, tras krajowych i wojewódzkich przebiegających
      przez Stolicę itd itp. Nie chcę powtórki tego.
      • Gość: Misio Re: Ja nie chcę nikogo spoza PiS! IP: 217.11.133.* 23.11.05, 18:53
        A może nie było dofinansowania bo projekty były źle przygotowane a NIE DLATEGO
        ŻE RZĄD nie chciał dać?!
        • chaladia Re: Ja nie chcę nikogo spoza PiS! 23.11.05, 19:22
          Jeśli przezydent Warszawy będzie z PiSuaru, to bez względu na jego niewątpliwą
          niekompetencję (skoro będzie z PiSuaru, to mamy to jak w szwajcarskim banku) i
          nieudolność przygotowania wniosków o dofinansowanie dowolnie durnych projektów
          one BĘDĄ PRZECHODZIĆ.
          I o to chodzi...
          • Gość: głupi PEOWIEC :) Re: Ja nie chcę nikogo spoza PiS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:24
            tia, np. pomnik Lecha Kaczynskiego, 100 nowych kosciolow, moherowy kopiec i
            inne b. wazne dla miasta inwestycje.
            • Gość: Powiozło gościa. Że co proszę? Jakie nowe kościoły? IP: *.chello.pl 07.12.05, 05:25
    • Gość: MARTINAR Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: 212.247.194.* 25.11.05, 12:53
      sam wyglad tej pani!!! nie mowiac o glosie !!??? mowia za siebie.
      Paszla won!!!!!!!!!!!
      • bartllomiej Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz 25.11.05, 13:05
        walcowi podziekujemi. Powinno byc juz po sld
        • Gość: Hurra!!! Nieźle się nawalają !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:50
          Chyba będzie rozpad.
          • Gość: Jacek Oby tak się stało. Trzymam kciuki. IP: *.chello.pl 05.12.05, 21:34
    • Gość: Saska Kępa Chyba w "Góry", dodajmy... IP: *.chello.pl 05.12.05, 11:40
      Synaj...
      • Gość: Hipek Albo w "Góry Tabor"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 12:30
        • Gość: ?????????????????? Albo na Półwysep Synaj? IP: *.chello.pl 17.12.05, 21:41
          • Gość: wpustyniipuszczy A może na od razu na tamtejszą pustynię? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:18
    • Gość: KK Re: Kto nie chce Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 23:55
      Jezeli ktos ma watpliwosci to powinien przypomniec sobie ile glosow kto dostal
      w ostatnich wyborach. Te osoby, ktore dostaly najwieksza ilosc glosow sa
      popularne wsrod wyborcow, ciesza sie zaufaniem i maja szanse w przyszlosci na
      poprawienie pozycji PO. Wewnetrzna walka tylko moze oslabic PO a stawianie w
      tej walce na watpliwych kandydatow moze przyniesc kleske w przyszlosci. W
      przypadku HGW mozna byc pewnym, ze ona nie zepsuje niczego i nie bedzie
      skorumpowana (bo nie musi i nie chce). To chyba dobre, wiec jestem za nia.
    • Gość: U2 E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządzała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:16
      tylko sprzątaczkami, do niczego jej nie chcieli dopuścić, bo na niczym się nie
      zna, ale duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżży dom ma w Wawrze.
      • Gość: Wiesław Święte słowa... IP: *.chello.pl 19.12.05, 16:47
        • Gość: Iwan IV Groźny Oni sami jeszcze nie wiedzą kogo wystawią. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:49
          Niezła u nich nawalanka po podwójnej przegranej.
          • Gość: WC Kwadrans A może tak znowu "Pyskorskiego"? IP: *.chello.pl 19.12.05, 22:29
            ALE BY PRZERŻNĘLI!
            • Gość: Iza Warszawiacy jej nie chcą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 15:06
              • Gość: Ostatni Grzesznik Re: Warszawiacy jej nie chcą. IP: *.chello.pl 21.12.05, 15:29
                Do Koscioła chodzi, ale wielbi tam "złotego cielca".
              • Gość: duży dom w Wawrze? Re: Warszawiacy jej nie chcą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:01
                A niby za co by ją chcieli?
                Jakie ma ona faktyczne zasługi dla Polaków?
                • Gość: babcia Beatka Re: Warszawiacy jej nie chcą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:11
                  Nawet własny małżonek jej nie chce, mimo że się "Walcem zowie".
      • Gość: WC Kwadrans Re: E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządza IP: *.chello.pl 21.12.05, 21:14
        Faktycznie duży.
        • Gość: mastodont Re: E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 08:58
          Oj, słaba ona, słaba, biedna będzie Warszawa jak się tutaj wepcha.
        • Gość: I Adama też... E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządzała IP: *.chello.pl 24.12.05, 23:43
          sprzątaczkami.
      • Gość: olo Re: E tam! Ona słaba jest i tyle w EBOR, zarządza IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:13
        tak, ty wiesz, na pewno co ona tam robila!! dobre sobie!! ty grustracie
        zakompleksiony!! pewnie sam sprzatasz kible w mcdonaldzie i ludziom zazdroscisz!!!
        • Gość: WC-etekWaszKochany Co to jest "grustrat" - jakieś dzikie zwierze? IP: *.chello.pl 30.12.05, 17:39
          A może to potoczne określenie przegranych "płetewek"?
          • Gość: niemówjehowaMP A może to "VW Garbus" po "aramejsku"? IP: *.chello.pl 30.12.05, 18:52
            • Gość: Bunt na "Bounty" Przez noc, stwierdziłem jednak, że wymieniony IP: *.chello.pl 31.12.05, 05:43
              powyżej "grustrat" to może być coś na kształ wielbłąda.
    • Gość: PiS Rules! My wygraliśmy a wy co? IP: *.chello.pl 25.12.05, 14:19
      Słabi jesteście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka