Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:51 szukam lektora/ki angielskiego,i stąd moja prośba, może ktoś uczący się poleci mi swojego korepetytora? sprawa pilan więc czekam na szybki odzew. Mieszkam w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba67 Re: dobry korepetytor/ka 27.11.05, 15:50 Jesli szukasz nativa-napisz do mnie na priv. Sama ucze, ale wlasciwie juz dosc zatkana jestem, a Ty zreszta prosisz o polecenie, to Ci moge polecic kogos, kto skutecznie nauczal mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Re: dobry korepetytor/ka IP: *.crowley.pl 01.12.05, 12:50 jeśli Baba tak się "naumiała" to czemu szuka pracy przy jagódkach w Szwecji na innym Forum???? Nie nabierz się na pseudo-fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: dobry korepetytor/ka 01.12.05, 13:26 A co to ma do rzeczy ? Twoje insynuacje sa groteskowe... Co, ma do tego moj nauczyciel ? Odpowiedz Link Zgłoś
lineya_koyaka Re: dobry korepetytor/ka 01.12.05, 17:14 Hey. Na jakim poziomie jest twój angielski? Ja udzielam korepetycji z tego języka. Mogę śmiało się polecić jeżeli chodzi o przygotowanie do nowej i starej matury a takze naukę w ramach rekreacji... kontakt 888853786 lub na maila lineya_koyaka@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś