Gość: Rey IP: *.man.polbox.pl 15.10.02, 14:01 Przemyśl moją opinie - zagłosuj na Piterę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ubawiony Re: PITERA - to najlepszy prezydent W-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 14:09 Gość portalu: Rey napisał(a): > Przemyśl moją opinie - zagłosuj na Piterę. Hahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indris PITERA ? 15.10.02, 14:27 Julia Pitera jest osobą, do której zawsze czułem sympatię, mimo tego, że jestem socjalistą, a ona raczej nie. Ale uczciwość jest ponadideologiczna. Ale moje głosowanie na Julię jest zależne od tego jakie jest jej stanowisko w sprawie prywatyzacji STOEN, ZTM, MPO. Jezeli nie da gwarancji,że będzie się temu przeciwstawiać, to przy całym dla niej szacunku poprzeć jej nie będę mógł. Byłbym wdzięczny za podanie linku do jej strony internetowej, bo chciałbym jej zadać to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Re: PITERA ? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.10.02, 14:38 Podaję link do Transparency International, ktorej Pani Pitera jest szefową www.transparency.pl/ Jak zauważysz jest to bardzo nietransparentna organizacja, a winna być przykladem. Nie ma żadnych informacji od ponad roku. Ja mam watpliwości czy brak przejrzystości jest najlepsza rekomendacja do obejmowania stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek PITERA i cud mieszkaniowy na Wisłą 15.10.02, 14:34 Głosujcie na julkę, może i Wasze mieszkania się "nagle i niespodziewanie" powiększą o drugie tyle. Idźcie spytać Julkę jak ona to robi - ma mieszkanko na Narbutta... _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: PITERA i cud mieszkaniowy na Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 22:21 Lepiej spytać Olechowskiego - 5 mieszkanek w Warszawie, willa tamże + kilka hektarów gdzieś koło Zakopanego - to dopiero frajda! Odpowiedz Link Zgłoś