Dodaj do ulubionych

tanie drukowanie w kolorze - gdzie w wawie?

30.11.05, 07:06
witam,
mam do wydrukowania 70 stron, koniecznie w kolorze. zastanaiwam sie gdzie
moznaby to zrobic za jakies sensowne pieniądze
(nie za 3 do 4 pln/strona - wrr). wiem ze malo realne jest znalezienie
takiego miejsca w wawie, ale moze jest :).
najlepiej bemowo, centrum lub mokotow...
pozdr,
mh

ps: drukowanie z plyty, nie z dyskietki :).
Obserwuj wątek
    • martica prosze o info na maila... 30.11.05, 07:30
      ...bo rozumiem ze na forum to by byl reklama ;)
      martica@gazeta.pl

pozdr,
      mh
      • Gość: stefan Re: prosze o info na maila... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 08:43
        www.qprint.pl/
        Mają ceny z poziomu nisko-średniego, ale nie mają tzw. minimalki - czyli dolnej
        granicy zamówienia - a ty ze swoim raczej się do takiej łapiesz. No i dwa punkt
        w W-wie, możliwość wysłania pracy siecią, krótkie terminy (w zasadzie powinni
        zrobić "od ręki").
        • Gość: martica dzieki IP: 148.81.172.* 30.11.05, 09:20
        • Gość: fufu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:50
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: stefan Re: prosze o info na maila... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:24
            Pozwól, że zanim wykasują twój wpis, podam ci chusteczkę. Otrzyj czoło, a potem
            usta. Kolejność dowolna.
            • Gość: fufu Re: prosze o info na maila... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:48
              a niby dlaczego mają go kasować? to prawda, a poza tym chcę ostrzec innych
              ludzi żeby nie wpakowali się tak jak ja.
              • Gość: stefan Re: prosze o info na maila... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:47
                Przed czym ostrzec? Przed stratą 12 złotych? Za pomocą połowy podręcznika do
                łaciny? Natępnym razem stań przed kościołem - gwarantuje ci, że jeśli się tylko
                nie będziesz odzywać, zbierzesz na kolorowe odbitki całego Kraszewskiego. Plus
                oprawa w skórę. Grubą.
                • Gość: fufu Re: prosze o info na maila... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:17
                  a może mam się cieszyć, że zabuliłam tyle forsy? rozumiem, że ty sypiasz na
                  pieniądzach, ale ja na ich nadmiar nie narzekam i dla mnie to duża strata.
                  wiem, że dużo osób korzysta z różnych punktów xero i chcę im powiedzieć aby
                  omijali tych naciągaczy z daleka. wściec się można jak taki buc ma jeszcze
                  pretensje. a może sam tam pracujesz i nie mozesz sobie darować że nikt do
                  ciebie nie zagląda? nic dziwnego. przy takich cenach lepiej samemu przepisać.
                  • Gość: kixx Re: prosze o info na maila... IP: *.acn.waw.pl 01.12.05, 19:22
                    i czego pyszczysz
                    gosc podal ci adres punktu drukujacego o 1-2 zl taniej niz pisalas w pierwszym
                    poscie-zamiast podziekowan dostal joby
                    tak cie matka wychowala?
                    • Gość: fufu Re: prosze o info na maila... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:28
                      nic nie rozumiesz. on podał mi adres punktu w którym zapłaciłam 12zł za coś co
                      kosztuje góra 1,5 zł, twierdząc że tam jest bardzo tanio. jak wynikło z
                      rachunku wcale nie było tanio. skusiła mnie odległość od miejsca zamieszkania.
                      gdyby podał mi naprawdę tani punkt to byłabym bardzo wdzięczna, ale trafiłam na
                      naciągaczy i złodziei. jak tu się nie wkurzyć?
                      • Gość: stefan Re: prosze o info na maila... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:08
                        Pomijając fakt, że za bardzo nie wiem za co chcesz zapłacić 1,50, to 1) na
                        stronie www jest cennik; 2) warto zapytać o cenę przed kupnem. Doceń też, że
                        poświęcam czas osobie coraz bardziej prezentującej się na stałego klienta
                        zakładów zamknietych. I to bez sięgania do podręcznika łaciny.
                    • martica fufu to nie ja!! 02.12.05, 00:02
                      ostatecznie i tak wydrukowalam na czarno-bialo, a ceny w qprint sa calkiem
                      sensowne. jak na wawe, przynajmniej...ale nie mialam czasu, bo wydruk
                      potrzebowalam na od reki.

pozdr,
                      mh
                      • Gość: stefan Re: fufu to nie ja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:22
                        Akurat co do tego nie miałem wątpliwości. Myślałem tylko, że ktoś faktycznie
                        skorzystał z linku, ale zdaje się, że trafiliśy na jakiegoś świra. Swoją drogą
                        nie za bardzo wiem po co moderacja na tym forum, skoro można na nim bezkarnie
                        rzucać mięsem.
    • Gość: pablo Re: tanie drukowanie w kolorze - gdzie w wawie? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.11.05, 11:13
      Wejdz na www.drukujcyfrowo.pl
    • fm.kontakt Re: tanie drukowanie w kolorze - gdzie w wawie? 15.12.05, 15:01
      proponuje wydruk w kolorze za 1 zł cz.b 0,30 bez względu na ilość stron
    • studentka666 drukowanie 03.09.13, 12:58
      wejdź na www.sprinterka.pl. Tam możesz złożyć zamówienie online na wydruk i wybrać dogodny dla Ciebie punkt odbioru dokumentu.
      • dyzma129 Re: drukowanie 20.11.13, 15:17
        Witam,
        Ja osobiście skorzystałam jakiś czas temu z druku ulotek i plakatów w drukarni www.vizionstudio.pl mogę szczerze polecić ponieważ wykonali dla mnie profesjonalny projekt graficzny i dodatkowo wydrukowali bardzo ładne ulotki. Druk katalogu zrobiłam miesiąc później a w prezencie otrzymałam rabat -10% za powrócenie do ich oferty! Szczerze polecam www.vizionstudio.pl
        • 1-buc dyzma129 - ty, osobiście to jesteś SPAMer ! 20.11.13, 16:55
          W życiu niczego innego na Forum nie napisałeś, tylko ten SPAM wszędzie. wyszukiwarka jasno pokazuje
    • anka2211 Re: tanie drukowanie w kolorze - gdzie w wawie? 04.06.19, 13:37
      Dobra i tania drukarnia to drukarnia Megraf z Warszawy. Dobrze cenowo wychodzi druk bannerów
    • kasia.bak81 Re: tanie drukowanie w kolorze - gdzie w wawie? 30.03.21, 21:14
      Sprawdzona drukarnia jest przy Arkadii www.studiobeta.pl . Robią standardowe materiały: wizytówki, foldery itp. ale też oryginalne, nietypowe projekty. Warto się przejść do nich i obgadać. Zawsze pomocni i terminowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka