ja-czyli-nie-ty 03.12.05, 21:54 co to jest za pub? Jakie tam towarzystwo przychodzi? bo zastanawiam się nad Sylwestrem. ale najpierw chcę się dowiedzieć jak tam jest co to za pub, jakie tam jedzonko i jakie towarzystwo odpiszcie prosze piiilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: pub Zielona Gęś 05.12.05, 06:50 Towarzystwo jak najbardziej takie sobie. Sama knajpa z lekka smierdzi, obsluga nie nadzwyczajna. Ot, po prostu pub, nad ktorym nie ma co sie specjalnie rozwodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
judkajudka Re: pub Zielona Gęś 07.12.05, 14:28 pub posiada jedną jedyną zalęte-blisko stacji metra, chyba nie mają albo mają bardzo słabą klimatyzację , bo ostatnio jak tam zawitałam-był lekki mrozek, barmani nie pozowlili zamknąć drzwi wejściowych, dodam że wiało po pleckach.absolutnie nie polecam na Sylwestra, na jedno piwko po pracy - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: pub Zielona Gęś IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 15:53 bardzo fajny lokal, dobra obsługa i lokalizacja, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: pub Zielona Gęś 16.02.06, 13:02 Zielona Gęś kojarzy mi się z okresem studiów - mielismy tam rzut beretem z uczelni. Kiedyś często tam bywałam, obecnie uważam, że są lepsze puby z tym klimatem - np. na Polach Mokotowskich oraz w okolicach Politechniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogibabo Re: pub Zielona Gęś IP: *.play-internet.pl 13.10.13, 04:04 Nowy Bolek bije Zieloną Gęś na głowę.Większy wybór alkoholi bardzo smaczna pizza;-) Odpowiedz Link Zgłoś