moniczka_ 21.10.02, 20:16 Jestem tu nowa. Na razie oglądałam tylko forum Warszawa, bo tu mieszkam ale niebardzo wiem gdzie jest jeszcze jakieś intersujące forum, na którym mogłabym trochę popisać. Możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Fajne forum 21.10.02, 20:47 Są tematyczne, zobacz na głównej stronie forum. W Warszawie sa podfora, mozesz tam zajrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoosia Re: Fajne forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 21:19 Zobacz Erotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Fajne forum 21.10.02, 21:33 Gość portalu: zoosia napisał(a): > Zobacz Erotyczne to miało być dowcipne :-( ? Odpowiedz Link Zgłoś
zwujdrutu Re: Fajne forum 22.10.02, 03:17 moniczka_ , teraz juz nie ma fajnego Forum. Zostan lepiej na warszawskim, bo jest dobre i tematycznie bliskie.Kiedys Forum mialo wiecej zycia.Wyscigi z Forum wroclawskim, liczniki, nocne stukanie. I fajnie bylo, ale admin postanowil polepszyc. I spieprzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Fajne forum 24.10.02, 13:05 zwujdrutu napisał: > moniczka_ , teraz juz nie ma fajnego Forum. Zostan lepiej na warszawskim, bo > jest dobre i tematycznie bliskie.Kiedys Forum mialo wiecej zycia.Wyscigi z > Forum wroclawskim, liczniki, nocne stukanie. I fajnie bylo, ale admin > postanowil polepszyc. I spieprzyl. Tiaa.. Najlepsze było to nocne stukanie. Litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Fajne forum 21.10.02, 23:04 Widzę, ze chcesz zaopatrzyć się w futrzaka, to zajrzyj na Zwierzęta - są w kategorii Czas wolny i moze później na Weterynarię, jak będziesz potrzebować - po prawej stronie w forach eksperckich. Poza tym, jezeli żeglujesz, to zapraszam na forum Żeglarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeciniak Re: forum szczecin IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 22.10.02, 00:42 zapraszam na forum szczecinskie.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: forum swinoujscie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 01:01 www2.gazeta.pl/towarzyskie/erotica/nie.erotica.nie.aankaa.nie.lubi.erotica/no.to .co/moze.jakies.hobby/origami.na.przyklad/ Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: forum swinoujscie 22.10.02, 04:56 napewno sie gdzies odnajdziesz...czytaj,pisz..:) Odpowiedz Link Zgłoś