sebpl 18.12.05, 01:13 Gdzie jest Zyzio, zapytuję się? Szczególnie pytanie kieruję do damskiej części Forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Re: Gdzie jest Zyzio? 18.12.05, 21:00 Zyzio to chyba z Tobą szaleje po knajpach. Bo i Ciebie, i Zyzia jak na lekarstwo. A my tutaj bardzo chore! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie jest Zyzio? 18.12.05, 21:09 Wiedziałem Pra_gosiu, że na Ciebie można liczyć. Ano właśnie mówię, odszedł od stolika i przepadł. Stąd te pytanie?! :) (Przed przeczytaniem proszę zapytać lekarza) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie jest Zyzio? 18.12.05, 21:11 A co takiego ma w sobie Zyzio, że właśnie jego wybrałeś na towarzysza wspólnych stolikowych biesiad? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie jest Zyzio? 18.12.05, 21:12 Hmmm... przyciąga kobiety jak magnes. Ja nieśmiały jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie jest Zyzio? 18.12.05, 21:14 Nieśmiałość znika po kieliszku wina. I do tego Zyzio nie jest Ci potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie jest Zyzio? 18.12.05, 21:17 Kurcze, żebym wiedział wcześniej! Tyle drinków mu postawiłem. Dlatego taki wygadany i wypląsany na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie jest Zyzio? 18.12.05, 21:21 I takich Zyziów jest pełno na świecie. Czatują na nieśmiałych mężczyzn jak Ty, zabierają co lepsze dziewczyny, a najgorsze jest to, że musisz płacić za nich rachunki. Wierz mi, że na kobietę wydasz jedną trzecią tego, co wydajesz na Zyzia. Czas się wreszcie ustatkować Sebku i poz- nać jakąś miłą i oszczędną warszawiankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Gdzie jest Zyzio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:27 Zyzio jestem :D Widzę, że wy sobie tutaj tak miło gaworzycie, a tu wieczór się rozwija. Czy można Panią porwać do szalonej konwersacji/tańca/konsumpcji (niepotrzebne skreślić) porwać? -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Zyziu! 19.12.05, 13:01 Czy nie zauważyłeś, że i ja, i moja sylwestrowa (nowa!) sukienka chcemy być porwane przez właściciela Filemona? Jeśli umiesz odpo- wiednio (czyli z wielkim hukiem) otwierać szampana, to możesz nam towarzyszyć. Filemon też jest samotny. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gosiu! 19.12.05, 20:37 To jest nas akurat. Ty i sukienka, oraz Zyzio i moja skromna osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Sebku! 19.12.05, 21:39 A co zrobimy z Kixxem? Widzę, że nie odstępuje od Ciebie ani na krok. Z trzema to ja nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gosiu! 19.12.05, 21:40 Hmmm... i to jest poważne pytanie. Może damy mu zimne ognie do zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Sebku! 19.12.05, 21:41 Wolę, by tańczył i śpiewał. Dla nas oczywiście. Ale jak to Filemon wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Sebku! IP: *.acn.waw.pl 19.12.05, 21:40 ja popilnuje,zeby Tobie nikt nie przeszkadzal gdybys jeszcze przypadkiem byla modliszka pelnia mojego szczescia bylaby wielka Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kixxie! 19.12.05, 21:43 Każda kobieta jest w pewnym stopniu modliszką. Ale Sebka nie zjem, bo nie chcę widzieć Ciebie smutnego i pogrążonego w rozpaczy. Przecież dobrze wiemy, że gdybyś był kobietą, to kochałbyś się w Sebku do nieprzytomności - podobnie jak ja to czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kixxie! IP: *.acn.waw.pl 19.12.05, 22:15 czy ja jestem pierwszym facetem,ktory napisze ze nie jest w stanie zrozumiec kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Kixxie! 19.12.05, 22:26 To norma ;), żaden facet nie jest wstanie zrozumieć kobiet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kixxie! 20.12.05, 21:26 I dlatego, że nie rozumiecie kobiet, tak o nie walczycie do upadłego. Gdyby nie kobiety na tym forum, to i Was by tutaj nie było. Naprawdę z nami jest lepiej niż bez nas. Tylko Wam to jakoś trudno zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gdzie jest Zyzio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 10:34 Zyzio dostał zeza i zablądził. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Zyziowa Re: Gdzie jest Zyzio? IP: 62.181.175.* 21.12.05, 11:05 Prosze sobie Zyziem geby nie wycierac! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Pani Zyziowo! 21.12.05, 19:49 Jak Zyziowi potrzeba pieszczot, to Pani nigdy nie ma w domu. A jak Zyzio jest potrzebny do trzepania dywaów, to Pani sobie o nim przypomina. Taką żonę to ja bym odzyziowała z mieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pytanie zasadnicze 21.12.05, 20:36 Oto skutki urelnienia: jestem forumowo do tylu. Kim jest Zyzio? Czy jest tak przystojny jak Sebcio i tak madry jak Kixx? A moze odwrotnie? Pytam, bo niewiem, czy warto glowe sobie zawracac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Pytanie zasadnicze IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 20:44 zyzio to sebpl ale przed zazyciem neuroleptykow Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Pytanie zasadnicze 21.12.05, 20:52 Gość portalu: kixx napisał(a): "neuroleptykow" Chcesz nam o tym Kixx opowiedzieć? Jak nie jesteś gotowy, nie ma sprawy. Zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Pytanie zasadnicze IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 20:58 nie odwracaj filemona ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |@| Re: Pytanie zasadnicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:43 Filemona przewodem pokarmowym :))) Tak nawiasem. :))) Ale gdzie jest Zyzio ? :((( Na trasie Warszawa-Katowice spotkał w lasku spacerujące panie. :))) Pewnie go zaprosiły na infekcję. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Pogromco gejów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:52 ...masz jakiś problem? Zawsze możesz zostać zakonnikiem. Połączysz przyjemne z pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś