Gość: acentymaz5 Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:21 jemu zależy na posadzie a nie na dobru pacjentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: To niech sobie od Caritasu weźmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:33 Wlasnie sobie uswiadomilam, ze ta instytucja jest rzadzona przez czarnych. Juz wiecej nie bede wspomagac i niech ten facet mi juz nie przysyla swoich gazetek z drukami przelewow. Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkb Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 10:23 jeśli Jaś w mniemaniu Pana Nefalskiego znieważył głowę Państwa to rozumiem, że Pan Nefalski odnosi słowa napisane na opasce właśnie do głowy Państwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: 212.69.78.* 29.12.05, 10:24 Panie Nefalski, Stul pan pysk. Nie dla siebie pan bierzesz i nie baw się pan w polityka. Jesteś od zapewnienia dzieciom najlepszej możliwej opieki, a nie od wypowiadania własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiunio Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: 194.146.120.* 29.12.05, 10:24 Obłudna manipulacja GW! 26 letni Jasio, niewinny jak osesek i taki zbożny cel! Gazeta Wybiórcza zeszmaci się do reszty byle obrzydzić Kaczyńskich. Michnik, ty nigdy nie będziesz przyzwoity i się nie opamietasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.aster.pl 29.12.05, 10:54 A moze by tak merytorycznie, jasiuniu? Kaczynskich nie trzeba dodatkowo obrzydzac. Coz, takiego prezydenta sobie wybraliscie, jacy jestescie. Pora spojrzec prawdzie w oczy - glosowali na niego ci, ktorym "spieprzaj, dziadu" nie przeszkadza. Jak to o nich swiadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzątaczka Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:11 Spieprzaj super dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iGrek Jasiu, nie martw się jesteśmy z Tobą IP: 217.153.26.* 29.12.05, 10:25 I wszystkiego najlepszego na cały Nowy Rok! _ Moher Paker Odpowiedz Link Zgłoś
romulus_remulus Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 10:25 biedny "Jaś" niech sobie poszuka jakiejś Małgosi i w ten sposób leczy flustracje, będzie przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.aster.pl 29.12.05, 10:55 Nie ma takiego slowa jak "flustracja". Do szkoly, niedouku! Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Hospicjum to nie tylko godne umieranie. 29.12.05, 10:28 Pan prezes chciałby przeżyć - ale czy wybrał godną drogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Ciekawe ze na stronie opaska pisze ze 4000zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśkers jest mi przykro .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:31 ... że Jasiowi jest przykro - zrobił kawał dobrej roboty, a pan z hospicjum nie potrafił się zanleźć niestety; to prezydent powinien uważać co mówi i wyrażać się tak, żeby można go było cytować; dla Jasia wielkie Brawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Ostra reakcja malego czlowieczka i wszyscy 29.12.05, 10:42 w strachu. Tak bedzie wygladala IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon a czy ktos pamieta odpieprzcie sie od generała?" IP: 195.245.213.* 29.12.05, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.daewoo.lublin.pl / 62.233.189.* 29.12.05, 10:48 Odwołać Nefalskiego! Ale cham! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 11:20 Jakiz z tego Nefalskiego wazeliniarz. Chlopisko zwyczajnie sie marnuje na swej obecnej funkcji.Za zaslugi w obronie imienia Kaczynskiego koniecznie awansowac Nefalskiego na reprezentacyjne dworskie stanowisko u Kaczynskiego. W mysl porzekadla :wart Pac palaca , a palac Paca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: 212.126.5.* 29.12.05, 10:52 "Jasiu" - nie ma się co przejmować chołotą... Robisz dobrą robotę a ci co tego nie rozumieją lub spaczają ideę nie są warci uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Koniec darów na to hospicjum IP: *.chello.pl 29.12.05, 10:59 Od czterech lat wspieram w miarę swoich możliwości (dość konkretnie) warszawskie hospicjum namówiony niegdyś przez kapelana z hospicjum ojca Benka. Teraz widząc, jak są traktowani darczyńcy, jaką łaskę robi fundacja przyjmując wpłaty, postanowiłem zmienić tegorocznego adresata wpłaty na lubelskie hospicjum Małego Księcia. Tam są dzieci równie potrzebujące pomocy, a wsparcie sponsorów jest zdecydowanie mniejsze. Pozostaje jednak duży niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Koniec darów na to hospicjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:18 Tez czuje sie w tym momencie fatalnie jako ich darczynca. Taki becwal pokazal swoje wlasciwe oblicze a wielu ludziom dobrej woli zrobilo sie po prostu przykro... Nie bede juz wspomagala tego Zarzadu... wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjetrek Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:02 "- Byłem sfrustrowany i chciałem dać temu wyraz. Przy okazji chciałem też zrobić coś pożytecznego i pozytywnego, zwłaszcza że program Lecha Kaczyńskiego był głównie negatywny - tłumaczy Jaś." i dlatego, by zaprotestować przeciwko negatywizmowi Kaczora, Jaś zamówił opaski w demokratycznych Chinach. ciekawie kto je zrobił? może więźniowie polityczni w obozach pracy, którzy chętnie przyłączyli się do akcji protestu przeciwko prawicowemu oszołomowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertigo Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:03 w tym momencie zwrot "głupi Jaś" nabiera nowego znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Made in China IP: 212.33.72.* 29.12.05, 11:07 Mam tylko nadzieję, że p. Jaś sprawdził czy zwykli chińscy pracownicy dostali za swą pracę godziwą zapłatę i czy aby opasek nie wykonano w jakimś obozie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darczyńca Nie to nie-bez łachy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:23 Panie Rajmundzie Nafalski, wiceprezesie fundacji Warszawskiego Hospicjum dla Dzieci - dotychczas przekazywałem na fundacje 1% podatku. Z czego dla pana osobiście było .... gdyż nie sądzę żeby działał pan charytatywnie. Proszę więcej o nieprzekazywanie mi odcinka wpłaty wraz z buletynem fundacji. Taką notkę odeśle również osobiście na adres fundacji po otrzymaniu kolejnego druku wpłaty. Bo nie znasz pan moich poglądów - a pieniądze zostały przyjęte. A cytat prezydenta prosze wziąć dosłownie do siebie. To nie były pięniądze z przestępstwa - a wybierac to pan se możesz, w której fundacji załapać się na fuchę... Pan nie robisz łaski w przyjmowaniu pieniędzy - zapytaj pan o zdanie dzieci i ich rodziców!!! JOŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Nie to nie-bez łachy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:49 Dokladnie tak. Ja tez prosze tego typa aby juz mi nie przysylal tej gazetki z drukiem wplaty. Wplacalem elektronicznie ale... juz na liscie przelewow NIE ma konta WHD.. i nie bedzie. Pieniadze pojda na inny cel. Jest ich wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Netykieta.... IP: 212.33.72.* 29.12.05, 12:01 Chcialbym odpowiedziec, ale chyba jakis przeciwnik Kaczynskiego przejal jego zwyczaje i dostal za to bana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.aster.pl 29.12.05, 11:17 jest pełno instytucji które potrzebują pomocy. są wsród nich też niestety takie które cechuje dziwna poprawność polityczna (patrz Warszawskie Hospicjum, które chyba boi się Panów z PiS, że nadal będą rządzić Wawa i nie dadzą im dostatecznych pieniędzy), albo w najgorszym przypadku instytucje te mają tak wysokie koszty utrzymanie, że wychowankowie dostają niewielką część wpłacanych przez Nas pieniędzy (bo dyrektor musi mieć odpowiednią pensje i ładny gabinet bo coś tam jeszcze itd.) może autor opasek powinien zastanowić się nad zmianą instytucji której chce pomagać :? btw sam zamówiłem sobie taką opaskę :) kolejna partia przyjdzie 12 stycznia - czekam z niecierpliwością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick3 Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.pec.torun.pl / *.pec.torun.pl 29.12.05, 11:26 Spieprzaj, dziadu. Te słowa nie powinny paść z ust żadnego polityka, no ale padły. Wiele lat temu i eksploatowanie ich do dziś przeciwko tej osobie lub robienie jej czarnej pr jest oznaką małości tych ludzi i dowodem na brak haków aktualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: govinda Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 11:26 jest wiele organziacji, które chetnie przyjma pieniadze i bedzie tez pewnosc, ze nie przeznacza ich na "wlasne wydatki", ale na szczytne cele. zawsze tez mozna dac rajkowskiej na liscie do palmy... nie chce hospicjum, trudno. nie ma co zalamywac rąk. nie trzeba tez dlugo szukac potrzebujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K Dać te pieniądze umiłowanemu ojcu Rydzykowi IP: 213.42.2.* 29.12.05, 11:27 a on zadysponuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toldi10000 Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.bph.pl 29.12.05, 11:28 Kto takiego kretyna wybrał na szefa hospicjum, pewnie "Pan Prezydent" Trzymaj się Jasiu niech moc będzie z Tobą, wystaw kilka opasek na aukcjach na WOSP na allegro, będzie więcej kasy dla maluchów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:45 Swietny pomysl z tymi aukcjami... Nafalski niech sobie wlazi w tylek komu chce... Ja daje forse na WOSP ! Tylko chorych dzieci szkoda, no ale skoro szefem hispicjum jest..( ocenzurowano) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 typowo michnikowy bełkot i kłamstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:29 to nie było dwóch panów z plastikowymi reklamówkami tylko nachlani menele. Ciekawe co "Jaś", Adam Michnik i autor tego gówn...ianego artykułu robią w sytuacji gdy zaczepia ich żul na ulicy. Rozchylają pośladki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K " lupus71" złapał Michnika, to on chciał tę kasę IP: 213.42.2.* 29.12.05, 11:34 Zajob internautów jak lupus71 jest gorszy niż HIV! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 ojciec palcem cię robił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K Hospicjum to też polityka.... IP: 213.42.2.* 29.12.05, 11:30 A nasz kraj jest pokręcony nieco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Hospicjum to też polityka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:34 jestem zbulwersowana postawa wiceprezesa fundacji. od kilku lat co miesiac wplacam 300 zl na to hospicjum. oczywiscie zlikwiduje teraz to zlecenie stale i bede wplacac te pieniadze na inne hospicjum dzieciece, ktore bardziej potrzebuje pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś