Dodaj do ulubionych

Obrażony za czytanie poezji gejowskiej

• Gość: moro Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: 195.187.253.* 29.12.05, 12:21
      Merlin - za takie coś powinni Wam zaknąć firme .
    • Gość: Wisia Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:40
      To wydarzenie nie jest dla mnie zaskoczeniem, czego można się spodziewać po
      kraju,którego posłowie zastanawiają się jak można zgwałcić prostytutkę...
    • Gość: Erwin O Boże jaka afera, jaki skandal!!! IP: *.pronet.lublin.pl 29.12.05, 12:43
      O tempora o mores! Gazeta nie ma oczym pisać!
    • Gość: Asnyk CO TO JEST POEZJA GEJOWSKA? IP: *.umcs.lublin.pl 29.12.05, 12:47
      Wiersze pisane przez zboczencow seksualnych, czy dla zboczencow seksualnych?
      • Gość: zyrafa Re: CO TO JEST POEZJA GEJOWSKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:58
        "przez", "o" i "dla" ;-)))
    • allabamma Re: Z jednej strony polski prostak z drugiej agre 29.12.05, 12:52
      Żałuj, żałuj, smutne masz zycie, całowanie - zakazane (bo język służy do czego
      innego), dotykanie piersi - zakazane (bo one sa do karmienie, nie do
      pieszczot), że już o seksie oralnym nie wspomnę... No i to przescieradło z
      dziurką...
      • sclavus Re: Z jednej strony polski prostak z drugiej agre 29.12.05, 15:08
        allabamma napisała:

> Żałuj, żałuj, smutne masz zycie, całowanie - zakazane (bo język służy do
        czego
        > innego), dotykanie piersi - zakazane (bo one sa do karmienie, nie do
        > pieszczot), że już o seksie oralnym nie wspomnę... No i to przescieradło z
        > dziurką...
        >

Tu muszę zmodyfikowany kawałek zapodać:
        Jak wygląda Kaczyński w spodniach Giertycha???
        Wygląda przez rozporek...
        A to świnia....!
    • Gość: antydewiant [...] IP: *.fju.edu.tw / *.fju.edu.tw 29.12.05, 12:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • allabamma Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 12:58
        Mnie to nie dziwi. Gdyby u mnie w firmie ktoś obraził klienta, też by miał
        przerąbane.
      • carlitos35 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 13:02
        Gość portalu: antydewiant napisał(a):

> Nie pochwalam wyzywania innych ludzi, ale zwolnic czlowieka z pracu za cos
        > takiego. Komus sie chyba cos w glowce po..dolilo.

Komuś się w główce jeszcze coś nie zawiązało.-
        I może nie zawiązać. Ale zwolnione miejsce w magazynie - nie jednym - czeka.-
      • sclavus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:26
        Gość portalu: antydewiant napisał(a):

> Nie pochwalam wyzywania innych ludzi, ale zwolnic czlowieka z pracu za cos
        > takiego. Komus sie chyba cos w glowce po..dolilo.

nawet wiemy komu... nie trzeba było daleko szukać: sam się ujawnił.. tu na
        forum... "antydewiant"...
    • pyosalpinx [...] 29.12.05, 12:58
      • allabamma Re: Swoja droga, to o czym jest taka gejowska poe 29.12.05, 13:02
        Myślę, że o miłości, przywiązaniu, namiętności, otoczeniu, o czym tylko chcą
        pisać.
        Dobrze, że Ty wierszy nie piszesz :D
        • carlitos35 Re: Swoja droga, to o czym jest taka gejowska poe 29.12.05, 13:08
          allabamma napisała:

> Myślę, że o miłości, przywiązaniu, namiętności, otoczeniu, o czym tylko chcą
          > pisać.

O tym chcą pisać - fakt. I piszą. A jak są... odczytywani ?
          Ukłony.
        • obrazoburca Re: Swoja droga, to o czym jest taka gejowska poe 29.12.05, 19:51
          ja nie załuję.
          jakby w kółko czytać:
          'Polen Polen uber alles.'
          To mozna by sie zrzygać juz przy drugiej zwrotce.
    • Gość: VangeL Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:03
      Jestem oburzony takim postepowaniem. Sam nie raz czytałem te poezje i jest
      conajmniej piekna. Zaluje ze jestesmy tak nietolerancyjnym narodem.. :(
      • carlitos35 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 13:07
        Gość portalu: VangeL napisał(a):

> Jestem oburzony takim postepowaniem. Sam nie raz czytałem te poezje i jest
        > conajmniej piekna. Zaluje ze jestesmy tak nietolerancyjnym narodem.. :(

Mon Dieu, że westchnę tez ze smutkiem.
        Jednak powstrzymałbym sie przed "narodem". Ale narodek to juz tak !-
        • bio.mum Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 13:20
          carlitos35 napisał:

> Mon Dieu, że westchnę tez ze smutkiem.
          > Jednak powstrzymałbym sie przed "narodem". Ale narodek to juz tak !-

Już Norwid pisał, że jesteśmy wspaniałym narodem, ale bezwartościowym
          społeczeństwem...

Codziennie nowe przykłady...
    • jag.ski Re: Z jednej strony polski prostak z drugiej agre 29.12.05, 13:04
      Znzm kilku sopersamców któórzy swoje kobiety zmuszają do seksu analngo. I co
      tyna to. T o kryptohomoseksualiści?
    • Gość: ssyfek1 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.ghnet.pl 29.12.05, 13:06
      Przecież p.Przemek dostał na fakturze komplement.Gdyby mu napisano "pedale".A
      przecież GEJ to brzmi tak dumnie!!!!!!!!!!!!!!!!!Skoro tak wielce jesteście
      skrzywdzeni i walczycie idiotycznymi paradami o swoją chorą godność to czego
      się wstydzicie?Godność zawsze miała nazwisko!
      • carlitos35 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 13:10
        Gość portalu: ssyfek1 napisał(a):

> Przecież p.Przemek dostał na fakturze komplement.Gdyby mu napisano "pedale".A
        > przecież GEJ to brzmi tak dumnie!!!!!!!!!!!!!!!!!Skoro tak wielce jesteście
        > skrzywdzeni i walczycie idiotycznymi paradami o swoją chorą godność to czego
        > się wstydzicie?Godność zawsze miała nazwisko!

Podpisał - nazwiskiem(!) - ssyfek. I tak to trzeba czytać.-
        • bio.mum Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 13:22
          carlitos35 napisał:
          >
          > Podpisał - nazwiskiem(!) - ssyfek. I tak to trzeba czytać.-

Moze to ten magazynier....ssyfek go zwą;))
          >
          • obrazoburca Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 19:56
            bio.mum napisała:

> Moze to ten magazynier....

Teraz to sie nazywa 'specjalista d/s logistyki' ;-)
        • pavlikmedvid Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 14:02
          Twoj post obraza wylacznie Ciebie i poddaje w watpliwosc lata edukacji. Po co,
          po co? - tlucze mi sie to pytanie w glowie.
          • oregano Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 16:07
            pavlikmedvid napisał:

> Twoj post obraza wylacznie Ciebie i poddaje w watpliwosc lata edukacji. Po co,

poddaje się wątpliwości, a nie w wątpliwość; no tak, to te lata wątpliwej
            edukacji, już przez wątpiącego wspomniane ;-)
    • Gość: Monitor Ktoś pomylił skutki z przyczyną... IP: 212.87.235.* 29.12.05, 13:49
      Merlin powinien ponieść konsekwencje nie tyle za "naturalny ludzki odruch"
      swojego pracownika, lecz za rozpowszechnianie "pseudo-literatury" obrażającej
      godność człowieka.
      • romek76 Re: Ktoś pomylił skutki z przyczyną... 29.12.05, 14:32
        Czytałeś? nie?! to się nie wypowiadaj. Tak myśląc to powinieneś postulować
        zakazanie czytania Byrona,Szekspira,oglądania dzieł Leonarda da Vinci, Michała
        Anioła i wielu wielu nnych wielkich artystów, pisarzy.Słuchania utworów
        muzycznych (choćby Wagnera) itp.itd. Po prostu prymityw
    • allabamma Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 13:49
      Wystarczy poczytać tę dyskusję - i widać jak na dłoni tych "agresywnych
      homoseksualistów" oraz "spokojnych antyhomoseksualistów" rotfl...
      Ślicznie :)
      • Gość: sugar boy Ty masz iloraz inteligencji powyżej 220. IP: 195.85.249.* 29.12.05, 13:51
        Naprawdę. Kocham Cię.
        • carlitos35 Re: Ty masz iloraz inteligencji powyżej 220. 29.12.05, 14:17
          Dołączę się, Tylko na serio i bez sarkazmu. Teksty allabammy, nie tylko są "po
          mojej myśli". Są na poziomie. Tak 220.-

Gość portalu: sugar boy napisał(a):

> Naprawdę. Kocham Cię.
          • Gość: SWOJSKI Re: Ty masz iloraz inteligencji powyżej 220. IP: 194.8.198.* 29.12.05, 14:18
            Bo pewnie sam używasz ubu nick'ów: i carolitos35 i allabamma :)

pozdrawlaju.

Sorki chłopaki - miłej zabawy. Czas kupić szampana na sylwesrta.

Wszystkiego dobrego i tym "za" i tym "przeciw"

SWOJSKI
            • allabamma Re: Ty masz iloraz inteligencji powyżej 220. 29.12.05, 14:21
              Tylko "chłopaki"? A dziewczyny nie pozdrowisz? :P
              Seksista :P
              • Gość: SWOJSKI Re: Ty masz iloraz inteligencji powyżej 220. IP: 194.8.198.* 29.12.05, 14:55
                Tak, sorki, pozdrawiam wszystkich, tak mi się wymknęło - "chłopaki", bo
                dziewczyny zwykle nie traca czasu na forum, ale jesli jakieś sa to też
                pozdrawlaju, no i wszystkiego dobrego w 2006 i tym "za" i tym "przeciw".

Ludzie dajcie sobie spokój - nie widzicie, że temt jest podrzucony w
                okresie "ogórkowym" - między Świętami a Nowym Rokiem ...

Ludzie, wszyscy jesteśmy normalni i zrozumncie, że Polska nie chce żadnych
                UPRZYWILEJOWANYCH grup:

"polityków", "górników" - z ich emeryturkami i odprawami, , "gejów", rencistów
                ORMO, moherowych beretów (nie weim jak się pisze, ale wiem, że jest silny
                akcent na "R") !!

Temat jest sztuczny, a problemu tak na prawdę NIE MA. Tzn. jest jak trafia do
                publicznej dyskusji, podobnie jak inne hity, np. w programie Pani Drzysgi
                (wywalonej z RMF FM) - "Rozmowy w toku", czy inne "reality" z
                udziałem "publiczności". Na "Forum" każdy chce się popisać ... i tyle.
                Po "debacie" - idzie do domu i ma to wszystko w nosie. Ani problemu nie
                rozwiąże, ale może sobie trochę EGO podreperuje ... przed samym soba jedynie.

Pozdrawlaju

SWOJSKI
                • Gość: carlitos35 Re: Ty masz iloraz inteligencji powyżej 220. IP: 213.227.80.* 29.12.05, 15:02
                  Swojski, jak tak, to najlepsze zyczenia 2006 !

>
            • carlitos35 Re: Ty masz iloraz inteligencji powyżej 220. 29.12.05, 14:21
              Oj, to było za "swojsko". Nawet jak na mnie. Nie wiem co allabamma sądzi.-

Gość portalu: SWOJSKI napisał(a):

> Bo pewnie sam używasz ubu nick'ów: i carolitos35 i allabamma :)
              >
              > pozdrawlaju.
              >
              > Sorki chłopaki - miłej zabawy. Czas kupić szampana na sylwesrta.
              >
              > Wszystkiego dobrego i tym "za" i tym "przeciw"
              >
              > SWOJSKI
          • allabamma Re: Ty masz iloraz inteligencji powyżej 220. 29.12.05, 14:26
            Bez przesady, znam swój iloraz IQ i jest on zdecydowanie niższy niż 220.
            Tym niemniej dziękuję :)
      • Gość: Rolada Bezczelne pedały. Nas, normalnych chcą obrażać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:53
        A Gazeta Wyborcza usłużnie dostarcza pedałom takich możliwości.
        Służebna rola Gazety Wyborczej wobec dewiantów i zboczeńców jest widoczna.
        • pavlikmedvid [...] 29.12.05, 13:59
          • allabamma Re: Agresywni homoseksualisci? 29.12.05, 14:04
            Widocznie jak wiele osób - do tej pory myliłeś geja z transwestytą.
          • Gość: Radek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:08
            • bio.mum [...] 29.12.05, 14:12
              • Gość: bangla Re: Jak mnie nudzą te pedalskie tematy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:19
                Gość portalu: Radek napisał(a):
                >
                > Ta Gazeta Wyborcza przesadza z ilością tych odbytniczych tematów.
                > Zaczynam rozumieć, gazecie szmacie bliżej do odbytnicy
                > w miejskim szalecie.

Kalka czy nie kalka, ale trzeba przyznać, że skojarzenie trafne.
              • carlitos35 Re: Jak mnie nudzą te pedalskie tematy ! 29.12.05, 14:24
                bio.mum napisała:

> Gość portalu: Radek napisał(a):
                >
                > > Ta Gazeta Wyborcza przesadza z ilością tych odbytniczych tematów.
                > > Zaczynam rozumieć, gazecie szmacie bliżej do odbytnicy w miejskim szaleci
                > e.
                >
                >
                > Ot..kolejna kalka..ile razy ja juz dzisiaj czytałam ten durnowaty tekst. W
                > skali miesiąca to chyba bedzie jakieś pińćset. Idź na sanki chłopczyku, nie
                > smrodź tutaj.
                >
                >
                Patrz jak ich "nudzą te tematy". A z haźla (po śląsku - sracz) sami wyjść nie
                mogą. Z własnego haźla !!!
            • allabamma Re: Jak mnie nudzą te pedalskie tematy ! 29.12.05, 14:17
              Ależ są przecież inne fora i inne gazety, jeśli ten portal Ci nie odpowiada,
              prawda?
              • Gość: Radon Re: Jak mnie nudzą te pedalskie tematy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:21
                >
                > Zaczynam rozumieć, gazecie szmacie bliżej do odbytnicy
                > w miejskim szalecie.

Dobrze, że jest taka gazeta jak GW, zwłaszcza gdy wypadnie nam skorzystać
                z miejskiego szaletu.
                • carlitos35 Re: Jak mnie nudzą te pedalskie tematy ! 29.12.05, 14:26
                  Gość portalu: Radon napisał(a):

> Gość portalu: Radek napisał(a):
                  > >>
                  > Dobrze, że jest taka gazeta jak GW, zwłaszcza gdy wypadnie nam skorzystać
                  > z miejskiego szaletu.

Patrz jak ich "nudzą te tematy". A z haźla (po śląsku - sracz) sami wyjść nie
                  mogą. Z własnego haźla !!!
                • Gość: Rolando Re: Jak mnie nudzą te pedalskie tematy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:30
                  >
                  > Zaczynam rozumieć, gazecie szmacie bliżej do odbytnicy w miejskim
                  > szalecie.

Gościu dobrze napisał. Gazeta Wyborcza i odbytnica pasują do siebie.
          • bio.mum Re: Agresywni homoseksualisci? 29.12.05, 14:10
            pavlikmedvid napisał:

> Do tej pory wydawalo mi sie, ze GEJ to zniewiescialy koles lubiacy damskie
            > ciuszki, a agresywni sa np. kibice lub bojowki wszechpolskie.
            >

Widzisz...człowiek uczy się całe życie...sądząc po twoich postach edukacja
            jeszcze trochę potrwa, ale najważniejsze, Że zmierza we własciwym kierunku;))
            Pozdrawiam i oby tak dalej! W końcu cię oŚwieci Że ludzie są po prostu
            RÓŻNORODNI!
            >
            • pavlikmedvid Re: Agresywni homoseksualisci? 29.12.05, 14:16
              > Widzisz...człowiek uczy się całe życie...sądząc po twoich postach edukacja
              > jeszcze trochę potrwa, ale najważniejsze, Że zmierza we własciwym kierunku;))
              > Pozdrawiam i oby tak dalej! W końcu cię oŚwieci Że ludzie są po prostu
              > RÓŻNORODNI!
              ------------------------------------------

Ble, ble. NIKT nie wyczytal dobitnie wyrazonej IRONII w tym poscie. Innymi
              slowy ( niech juz bedzie ), chcialem przez to powiedziec, ze homofobiczna
              retoryka jest absurdalna - powiela mit o rzekomej "zniewiescialosci"
              homoseksualistom, jednoczesnie przypisujac im ( niech juz bedzie - NAM )
              agresje, itd. Dlaczego dalej ironicznie pise, ze nie nadazam za ta mentalna
              galopada i tak dalej, i tak dalej.
              • carlitos35 Re: Agresywni homoseksualisci? 29.12.05, 14:20
                Pavliku: spokojnie. Tu jestem z Tobą. Może rzeczywiście Ciebie trzeba
                czytać ... wolniej. Ja to robię i nie mam wątpliwosci co i kogo ganisz. Ale
                przez wysublimowane ironie, w takim tut. pospiechu, niestety, przelatuje się.-

pavlikmedvid napisał:

> > Widzisz...człowiek uczy się całe życie...sądząc po twoich postach edukacj
                > a
                > > jeszcze trochę potrwa, ale najważniejsze, Że zmierza we własciwym kierunk
                > u;))
                > > Pozdrawiam i oby tak dalej! W końcu cię oŚwieci Że ludzie są po prostu
                > > RÓŻNORODNI!
                > ------------------------------------------
                >
                > Ble, ble. NIKT nie wyczytal dobitnie wyrazonej IRONII w tym poscie. Innymi
                > slowy ( niech juz bedzie ), chcialem przez to powiedziec, ze homofobiczna
                > retoryka jest absurdalna - powiela mit o rzekomej "zniewiescialosci"
                > homoseksualistom, jednoczesnie przypisujac im ( niech juz bedzie - NAM )
                > agresje, itd. Dlaczego dalej ironicznie pise, ze nie nadazam za ta mentalna
                > galopada i tak dalej, i tak dalej.
                • pavlikmedvid Re: Agresywni homoseksualisci? 29.12.05, 14:26
                  carlitos35 napisał:

> > pavlikmedvid napisał:
                  >
                  > > > Widzisz...człowiek uczy się całe życie...
                  -------------------------------------------

Nie napisalem tego. Czytaj wolniej. Widac, ze tego nawet nie potrafisz.

Idz pograj w Quake'a, nie trac czasu na forum.

• carlitos35 Re: Agresywni homoseksualisci? 29.12.05, 14:31
                    > pavlikmewdvid:

> Nie napisalem tego. Czytaj wolniej. Widac, ze tego nawet nie potrafisz.
                    >
                    > Idz pograj w Quake'a, nie trac czasu na forum.
                    >
                    Dość wolno i starannie przeczytałem twój tekst, który tu nawet powtórzę.
                    Ale zdaje się, ze wolisz podtrzymywać nieporozumienie. Niegrzeczności nie
                    przyjmuję. I - odłączam się.-

Ble, ble. NIKT nie wyczytal dobitnie wyrazonej IRONII w tym poscie. Innymi
                    > slowy ( niech juz bedzie ), chcialem przez to powiedziec, ze homofobiczna
                    > retoryka jest absurdalna - powiela mit o rzekomej "zniewiescialosci"
                    > homoseksualistom, jednoczesnie przypisujac im ( niech juz bedzie - NAM )
                    > agresje, itd. Dlaczego dalej ironicznie pise, ze nie nadazam za ta mentalna
                    > galopada i tak dalej, i tak dalej.
                    • pavlikmedvid Re: Agresywni homoseksualisci? 29.12.05, 14:36
                      I PO CO TA KOMPROMITACJA?

bio-mum napisal:

Widzisz...człowiek uczy się całe życie...sądząc po twoich postach edukacja
                      jeszcze trochę potrwa, ale najważniejsze, Że zmierza we własciwym kierunku;))
                      Pozdrawiam i oby tak dalej! W końcu cię oŚwieci Że ludzie są po prostu
                      RÓŻNORODNI!

( kilkanascie postow czesniej, mozna sprawdzic! )

carlitos35 napisał:

> > pavlikmewdvid:
                      >
                      > > Nie napisalem tego. Czytaj wolniej. Widac, ze tego nawet nie potrafisz.
                      > >
                      > > Idz pograj w Quake'a, nie trac czasu na forum.
                      > >
                      > Dość wolno i starannie przeczytałem twój tekst, który tu nawet powtórzę.
                      > Ale zdaje się, ze wolisz podtrzymywać nieporozumienie. Niegrzeczności nie
                      > przyjmuję. I - odłączam się.-
                      >
                      > Ble, ble. NIKT nie wyczytal dobitnie wyrazonej IRONII w tym poscie. Innymi
                      > > slowy ( niech juz bedzie ), chcialem przez to powiedziec, ze homofobiczna
                      >
                      > > retoryka jest absurdalna - powiela mit o rzekomej "zniewiescialosci"
                      > > homoseksualistom, jednoczesnie przypisujac im ( niech juz bedzie - NAM )
                      > > agresje, itd. Dlaczego dalej ironicznie pise, ze nie nadazam za ta mental
                      > na
                      > > galopada i tak dalej, i tak dalej.
                      >
                      >
                      >
                      • carlitos35 Re: Mea Culpa. 29.12.05, 15:00
                        Istotnie to JA sie zagalopowalem. Mea Culpa.
                        Jednak nie mam ani takich ambicji, ani takich emocji by przezyc to jako
                        kompromitacje, nawet ta z malej litery.

nawalil mi alt + pyrepraszam.

pavlikmedvid napisał:

> I PO CO TA KOMPROMITACJA?
                        >
                        > "Bez śladu...twa wielka miłość minie."
                        Wiera Gran, 1937 r.
      • bio.mum Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 14:06
        allabamma napisała:

> Wystarczy poczytać tę dyskusję - i widać jak na dłoni tych "agresywnych
        > homoseksualistów" oraz "spokojnych antyhomoseksualistów" rotfl...
        > Ślicznie :)

Spokojnych, zrównowazonych, tolerancyjnych, miłujacych pokój, wolnosć i
        szanujących prawa demokracji antyhomoseksualistów czynnych;)
    • Gość: ~bawia mnie debie Re: Z jednej strony polski prostak z drugiej agre IP: *.gwardii.osi.pl 29.12.05, 14:26
      ty a wiesz ze onanizm tez jest nienaturalny? trzeba cie leczyc:) boze jestes zly
    • romek76 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 14:29
      Porównanie ze USA jest nie na miejscu. 1000 letnie państwo jakim jest Polska
      powinno wykazać się większą kulturą i obyciem niż 200 letnie USA.Możemy się
      porównywać z Europą. To co się stało to po prostu żenada i dobrze,że ten co to
      napisał z nienawiścią w sercu nie znając klienta i obrażając go tylko i
      wyłącznie za fakt chęci przeczytania takiej antologii został zwolniony. Jego
      miejsce jest na śmietniku historii. Wstyd i sromota.
      • Gość: Artur Re: A jeśli gej sam to napisał własną ręką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:35
        To wtedy wstyd i sromota jeszcze większe, że tak łatwo podprowadzić gości
        z forum GW.
        • pavlikmedvid Re: A jeśli gej sam to napisał własną ręką? 29.12.05, 14:38
          Gość portalu: Artur napisał(a):

> To wtedy wstyd i sromota jeszcze większe, że tak łatwo podprowadzić gości
          > z forum GW.

A jakie sa na to dowody? Czy to tylko Twoje prywatne spekulacje? Lepiej
          zachowaj je dla siebie, bo w niczym nie wzbogacaja watku.
          • Gość: Artur Re: A jeśli gej sam to napisał własną ręką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:50
            A jakie są dowody na to, że tak nie było? Dlaczego wierzyć w spekulacje pedała?
            Prowokacja niezwykle prosta i łatwa do przeprowadzenia.
            Nawet najgłupszemu gejowi by się to udało.
            • pavlikmedvid Re: A jeśli gej sam to napisał własną ręką? 29.12.05, 15:14
              Gość portalu: Artur napisał(a):

> A jakie są dowody na to, że tak nie było? Dlaczego wierzyć w spekulacje
              pedała?
              > Prowokacja niezwykle prosta i łatwa do przeprowadzenia.
              > Nawet najgłupszemu gejowi by się to udało.
              -------------------------------------------

Spokojnie, spokojnie. Czy nikt Cie nie nauczyl myslec przez te wszystkie
              stracone lata edukacji? Jesli w cos wierzysz to powinienes to udowodnic Ty, a
              nie Twoi oponenci. Jezeli przedstawiles tak ryykowna tez to podaj
              jakiegokolwiek ( jAKIEKOLWIEK!!! ) dowody na jej WIARYGODNOSC. A argument, ze
              p. Przemek jest "pedalem", za przeproszeniem, jestarguemntem
              kompletniedziecinnym i nic nie mowiacym.

A moze to "pedaly" pragna realizowac swe dzieciece marzenia o gwiazdorstwie i
              specjalnie zamawiaja sobie poezje, bo elitarna, zeby zaistniec jednorazowo z
              imienia w rybryczce GW? ( oczywiscie, leje sie tutaj od ironii ).

Tak na marginesie - Polacy powinni postarac sie o jakies dotacje dla zajec
              pozalekcyjnych, bo jest coraz gorzej...
    • Gość: s-ss Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.chello.pl 29.12.05, 14:33
      Nie rozumiem waszych komentarzy. Przecież wybraliście Kaczyńskiego, a ten jest
      za naśladowaniem USA. Tam jest nieporównywalnie większa tolerancja dla
      homoseksualistów, więc dlaczego wy chcecie być gorsi?
      I przestańcie bronić tego prostaka, co napisal ten zwrot na fakturze...należało
      mu się zwolnienie z pracy i tyle.
    • elizariusz Adresat poezji był w US przez pół roku. 29.12.05, 14:36
      Moze wiec wyobrażasz sobie rózne rzeczy o USA.

W dużych miastach panuje wzgledna tolerancja
      (są przeciez getta dzielnice skinheadów)
      ale uż w centrum i na południu gej=czarnuch.

Nie dochodzi tam co prawda do linczów
      ale np bojkotu towarzyskiego,ekonomicznego itd.

• Gość: WIESZCZ FRASZKA NA DEWIANTA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 14:41
      Nasz dewiancik w kibelku mieszka
      oj zle nawyki ma ten kolezka
      z czlonkiem na wierzchu przez cale ranki
      naraza ludzi na niespodzianki
      a gdy zmeczony do domu wraca
      "tworzy" na forum to jego praca
      • Gość: WIESZCZ FRASZKA NA ZBOCZENCA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 14:42
        Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji
        • allabamma Re: FRASZKA NA ZBOCZENCA 29.12.05, 14:46
          Wierszyki na tym poziomie to dzieci w podstawówce układają.

Na tym poziomie, powtarzam.
          • Gość: WIESZCZ FRASZKA NA GIBBONA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 14:53
            Gibbon na wieszcza raz zapozowal
            z braku talentu wiersz skrytykowal
            oj nie zostaniesz wieszczem gibbonie
            poznac zes malpa po twym ogonie.
            • Gość: Demagog [...] IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 14:54
              • Gość: Filozof [...] IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 14:56
                • Gość: GOMORA GEIZM A ADOPCJA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 15:03
                  Gdyby geje chcieli miec dzieci z rodzicielskich pobudek
                  postaraliby sie o swoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
                  • Gość: GOMORA Re: GEIZM A MALZENSTWA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 15:04
                    Czy naprawde ci zboczency ktorzy godziname strasza nieletnich w kiblach
                    publicznych chca zawierac "malzenstwa"?
                    A JAKA BEDZIE ROTA ICH PRZYSIEGI "MALZENSKIEJ"?
                    Ja dewiant biore ciebie dewianta za dewianta .......
                  • Gość: pawlikmedvid Re: GEIZM A ADOPCJA IP: *.fbx.proxad.net 29.12.05, 15:23
                    Gość portalu: GOMORA napisał(a):

> Gdyby geje chcieli miec dzieci z rodzicielskich pobudek
                    > postaraliby sie o swoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
                    -----------------------------------------------------

Alez juz sie postaralismy! Czy teraz bedziesz krzyczal, ze pedaly demoralizuja
                    dzieci, ktore sobie zrobili???

---

We Francji wychowuje sie ok. 100 tysiecy dzieci w rodzinach homo, w Szwecji ok.
                    30 tysiecy, w USA ok. 2 mln.

I co z tego, jaki to ma zwiazek ze SKARGA KLIENTA?

Czy Wy homofoby widzicie w CZLOWIEKU tylko SEKS i patrzycie na ludzi przez
                    PRYZMAT ORIENTACJI SEKSUALNEJ?!

Wystarczy przyjasc na marsz przciwko dyskryminacji ubranym od stop do glow,
                    zeby homofoby wrzeszczeli, ze przyszli promowac orintacje, itp bzdury.

Ktos tu ma rzeczywiscie problem z wlasna SEKSUALNOSCIA...

• sclavus Re: FRASZKA NA ZBOCZENCA 29.12.05, 15:39
          Gość portalu: WIESZCZ napisał(a):

> Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji

o wiele przyjemniejsza jest pod amboną i w ... konfesjonale...
          hihihihi....
          rzadko smieję się przez hihihihihi.... czasem muszę...
      • sclavus Re: FRASZKA NA DEWIANTA 29.12.05, 15:38
        Gość portalu: WIESZCZ napisał(a):

> Nasz dewiancik w kibelku mieszka
        > oj zle nawyki ma ten kolezka
        > z czlonkiem na wierzchu przez cale ranki
        > naraza ludzi na niespodzianki
        > a gdy zmeczony do domu wraca
        > "tworzy" na forum to jego praca

powtarzasz się z tymi częstochowskimi wypocinami....
        nudności...
    • Gość: Beliasz Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.chello.pl 29.12.05, 14:48
      No to ja jutro pójdę do księgarni z pisakiem i odpowiednio potraktuję tomiki z
      wierszami Safony
    • Gość: hetero je. to ja:) Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej być naj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:57
      Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej być największą poetką
      Starożytności, gdyby urodziła się teraz w Polsce zostałaby nazwana lezbą jeb...
      • Gość: SWOJSKI Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by IP: 194.8.198.* 29.12.05, 15:04
        Bzdury opowiadasz ...

PROBLEMU nie ma, problem tworzą grupki lewackie ... W Polsce byli i tworzyli
        wszyscy, którzy mieli na to ochotę. Uciekali jedynie przed ruskimi, niemcami,
        niekoniecznie do Francji, mogli tez tworzyć w zaborze austriackim. I nie
        chodziło o orientację. Pod tym względem Polska była zawsze jednym z bardziej
        liberalnych krajów ZAWSZE.

Jakie biby organizował pan Witkacy, czy jakie imprezki odbywaja się na
        wydziałach ASP (brałem udział w imprezie dwóch doktorantów w Łodzi) - ludzie
        świat, co tam świat - POLSKA nie jest taka, jak to pisze GW, czy przez megafony
        wykrzykuja koleżanki pani Kazi (ta od "najsłabsze ogniwo").

No jedynie jak koleżanki redakcyjne pism "Drzazga", czy "Wysokie Obcasy"
        podkręcają motłoch, to nieraz im się to udaje. Ale to jest taki lewacki
        perfomance... robia sobie jaja - i z tych co gonia gejów i z tych co ich chwalą
        i bronią :)

pozdrawialju,

SWOJSKI

> Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej być największą poetką
        > Starożytności, gdyby urodziła się teraz w Polsce zostałaby nazwana lezbą
        jeb...
        • allabamma Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by 29.12.05, 15:08
          "Zadra", Swojski, "Zadra" :)
          • Gość: SWOJSKI Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by IP: 194.8.198.* 29.12.05, 15:13
            Ktoś mnie czyta - REWELACJA.

Jasne że ZADRA :)

Szacuneczek.

SWOJSKI
        • Gość: hetero jeb.to ja:) Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:26
          > PROBLEMU nie ma
          Czasami tylko jakiś homo dostanie u nas kamieniem...A jak ktoś się przyzna że
          jest lewy to może liczyć nz zrozumienie i szacunek, no i na dopiski na paczce,
          gdy zamówi gejowską literaturę:)
          • Gość: SWOJSKI Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by IP: 194.8.198.* 29.12.05, 15:39
            WYOLBRZYMIASZ SERDEŃKO.

Tworzenie mitów, to cecha mniejszości, to normalne.

Tak robili Bolszewicy (nazwę wymiślili, gdy stanowil zdecydowana mniejszość),
            tak czyniły tez władze PRL o "historycznej przyjaźni polsko-radzieckiej na
            podsatwie zachowań zołnierzy w bitwie pod Lenino" (jak ich lubiliśmy -
            pamietamy,

Mnie też nie raz się dosatało (za bajtla) na przerwie, czy na podwórku
            (mieszkam na Ślasku, a urodziłem się w Sosnowcu, a ojciec pochodzi z
            kieleckiego, wystarczyło podkraśc dziennik, by mieć na mnie 'haka') ...

Ale to sa bzdury, nie robię z tego problemu, bo nie na tym polega sens życia na
            sląsku że się "nie lubią Śląsk i Zagłębie". Gdybym tak twierdził, to byłoby
            zafałszowanie faktycznych relacji. Podobnie jak chłopaki z klas "A" regularnie
            naparzali się z chłopakami z klas "B" w liceum, czy SP itp itd. a teraz nieraz
            trazem pracujemy i jest OK.

Dobrze ktoś tam napisał, że zaniedługo roztrzęsiony gej napisze do "Jestem",
            czy "Zadry", że uciekł mu autobus, czy skończyły się "Gazety Wyborcze" w
            pobliskim kiosku, a sam premier naszego wesołego kraju będzie się musiał
            tłumaczyć na posiedzenaich parlamentu UE z tych "incydentów".

Mniej nadęcia, więcej radości z życia - i nie przejmować się pierdołami,

pozdzrwalju,

SWOSJKI

Ludzie kończę - bo kończy mi się dniówka i czas pobawić się z dzieciakami, za
            którymi sie juz stęskniłem... a gdyby mieli kolegę, czy koleżankę, wychowywaną
            przez rodziców tej samej płci - po pierwsze do głowy by mi nie przyszło, by to
            sprawdzać, bpo drugie nic bym przeciwko nie miał.
            • Gość: hetero jeb.to ja:) Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:57

> Tworzenie mitów, to cecha mniejszości, to normalne.

Ja się za mniejszość nie uważam, nie czuję się dyskryminowany, ale wkurzam się,
              że w moim kraju panuje taka mentalna wiocha, uchodzimy za takich bogobojnych a
              zastanawiamy się jak można prostytutkę zgwałcić...

• Gość: SWOJSKI Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by IP: 194.8.198.* 29.12.05, 16:22
                Ale nad tym się Pan Lepper zastanawiał, nie wiem, czy on jest miarodajnym czy
                bogobojny...

Ludzie, nie przypisujmy wypowiedzi pana Andrzeja Leppera wszystkim Polakom, to
                zafałszowuje obraz i tyle.

cały czas staram się przebić z takim kominuikatem ...

pozdrawiam,

SWOJSKI

Gość portalu: hetero jeb.to ja:) napisał(a):

> Gość portalu: SWOJSKI napisał(a):
                >
                > > Tworzenie mitów, to cecha mniejszości, to normalne.
                >
                > Ja się za mniejszość nie uważam, nie czuję się dyskryminowany, ale wkurzam
                się,
                >
                > że w moim kraju panuje taka mentalna wiocha, uchodzimy za takich bogobojnych
                a
                >
                > zastanawiamy się jak można prostytutkę zgwałcić...
                >

• Gość: s-ss Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by IP: *.chello.pl 29.12.05, 15:54
          Przepraszam...a czytałeś te wszystkie komentarze powyżej?
          Naprawdę nie ma problemu?
        • obrazoburca Re: Safona była lewa, co nie przeszkodziło jej by 29.12.05, 23:41

> Bzdury opowiadasz ...
          > PROBLEMU nie ma, problem tworzą grupki lewackie ...
          (...)
          > POLSKA nie jest taka, jak to pisze GW, czy przez megafony...

Polska jest taka, jak to forum; Polska jest taka, jak 'kontrmanifestacje'; Polska jest.... choc to zależy od tego, co rozumiesz pod pojęciem 'Polska'
          Bo Polski sa dwie - co najmniej.

Oczywiście, ze zawsze pedalstwo istniało, tworzyło, seksiło, i 'bawiło sie'.... było równe z równymi sobie, przynajmniej nikt tej 'nierówności' nie zauważał.
          Niestety, ostatnimi czasy pedalstwu zachcialo sie zmieszac z plebsem - no i sie nacięło, bo o żadnej równości z plebsem mowy byc nie moze. Z plebsem moze być równy plebs jedynie.
          Dlatego osobiście mnie zenuja te 'parady równości', bo i to nikomu nie potrzebne, i uwłaczające samemu pedalstwu polskiemu.
          Chcieli skorzystać z przysługujacym im praw, ale zapomnieli, ze te prawa sa dla plebsu, dla motłochu szczekajacego po forach, rzucajacego kamieniami i zginającemu przed inteligencją karku. Dla masy zdychającej z głodu i brudu; konającej z przepracowania... pedalstwo nie jest z 'tego świata' - choć niektóre pedały tego nie rozumieją.
          Mielismy juz takiego zapalonego Lenina, który starał sie zrównać plebs z elitami; który myslał, bidulek, że chama mozna ustroić we frak i cylinder, i nikt nie zauwazy różnicy; że 'burżuj' równy jest z plebsem. Przeliczył sie chłopina; tak samo sie przeliczył, jak przeliczą sie nurzające się w plebejskiej 'równości' pedały.
          Cóz... drobne zachwianie i wszystko znów wróci do normy.
          Pedały wrócą 'na salony', kler znów przędzą zabobonu spęta tłumy 'proli' harujących na żyjących z nich biznesmenów, którzy utrzymuja inteligencję, 'szlachtę' i kler.

Zapomniał pedoproletariat tych kilku mądrych słów... 'nie dawajcie psom tego co swiete, i nie rzucajcie pereł swoich przed świnie...'
          ehhhh chrześcijanie.

BTW zastanawialiście sie kiedy dlaczego Żydzi nie manifestuja?
          - boją sie powiecie - goowno prawda - poprostu wiedzą, że nie są z plebsem równi, i nie mają takich proletariackich zapedów. W dupie maja plebs, wiedzą, że jest on jedynie do roboty zdolny i madrze z tej siły korzystają.
          Bo plebs jest od przytakiwania i robienia na elity, a te sie nie pogryzą - to jedyne, czego możecie byc pewni. No, może czasem rzucą wygłodniałemu, sfrustrowanemu motłochowi, jakis kąsek w postaci mniej rozumiejącego te zależności pedała, klechy, geszefciarza. Najlepiej jak cała trójca zmieści się w jednej osobie - co wcale takie trudne nie jest.

Oj dzieci, dzieci - a Wy łykacie ta kiełbase, ten cyrk, te ochłapy z pańskiego stołu...
          sforo zaszczutych, oslepłych od nienawisci burków szczekających na każdego, ktorego palcem pokaże szaman.
    • Gość: MP Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.lisek.pl / 80.53.180.* 29.12.05, 14:58
      Mam nadzieję że ten pracownik dostanie odpowiednie "referencje". To, co zrobił
      jest po prostu obrzydliwe. Pozdrowienia dla wszystkich homoseksualistów, wśród
      których mam przyjaciół.
      • yanca3 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:13
        Gość portalu: MP napisał(a):

> Mam nadzieję że ten pracownik dostanie odpowiednie "referencje". To, co
        zrobił
        > jest po prostu obrzydliwe. Pozdrowienia dla wszystkich homoseksualistów,
        wśród
        > których mam przyjaciół.
        o matko : jaki tolerancyjny
        • sclavus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:31
          yanca3 napisała:

> Gość portalu: MP napisał(a):
          >
          > > Mam nadzieję że ten pracownik dostanie odpowiednie "referencje". To, co
          > zrobił
          > > jest po prostu obrzydliwe. Pozdrowienia dla wszystkich homoseksualistów,
          > wśród
          > > których mam przyjaciół.
          > o matko : jaki tolerancyjny

zarumieniłaś się i nie dodałas "święta"???
          bałas się, że obrazisz???
        • obrazoburca Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 23:47
          Jańcia, uwielbiam Cię - te Twoje błyskotliwe wrzutki są solą tego forum.
      • carlitos35 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:14
        Gość portalu: MP napisał(a):

> Mam nadzieję że ten pracownik dostanie odpowiednie "referencje". To, co
        zrobił
        > jest po prostu obrzydliwe. Pozdrowienia dla wszystkich homoseksualistów,
        wśród
        > których mam przyjaciół.

Dziekuje. Chociaz ... nie jestem wsrod Pana przyjaciol.

och, alt mi nawalil.... be !
    • yanca3 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:12
      pół roku mieszkałeś Przemku w Stanach , ? czy robiłeś tam coś innego również?
      To znowu jakiś kit gazetowy ? Gej nie podaje nazwiska ?
      No mówiłam przecież ,że zazdroszczą hetero.
    • gabidd Przemku!!!! 29.12.05, 15:15
      Nie przeimuj sie tym co Cię spotkało. Ten kto to napisał sam chyba jest
      sfrustrowany i nie wie gdzie jego miejsce. A poza tym to jakiś ciołek z
      prowincji, ktory nie wie o tym, że ludzie kulturalni i inteligentni czytają
      wwszystko, nie interesuje ich jaka to społeczność napisała. Sam tyen ciołek
      nie wie nawet ze aktorzy piosenkarze ktorych uwielbia i chce im dorownać są
      gejami. Więc nie przejmuj się Przemku, Głupkiem. Przyjemnej lektury.A
      Panu "pisarzowi" z wydawnictwa zyczę aby ktoś z jego znajomych przyszedł do
      niego i doniósł mu że jego syn to mówiąc wulgarnie to pedał a córka lesbijka ,
      a jego dzieci potwierdziły że "kochają inaczej" ciekawe co wtedy zrobi.
      Pozdrawiam serdecznie
    • seawolfie Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:24
      Dopisek głupi i chamski, OK, ale reakcja rozdęta do niesłychanych rozmiarów.
      Czytając tekst miałem wrażenie, że temu panu wymordowano rodzinę i spalono
      samochód na dodatek, tak straszliwie cierpiał. W kolejnym tekście przeczytamy o
      jakims roztrzęsionym geju, któremu uciekł autobus. Chyba jest w tym troche
      przesady, byc może dla sprowokowania kolejnej histerii, jak po niesławnym
      marszu koalicji spod znaku tęczowego kondoma.
      • Gość: pavlikmedvid Co sie niepodoba homofobom... IP: *.fbx.proxad.net 29.12.05, 15:30
        Homofobom nie podoba sie to, ze GW psuje im gotowa teze o tym, ze w Polsce nie
        dyskryminuje sie gejow i wszystko jest ok. Dlatego wsciekaja sie i probuja
        bagatelizowac kazdy przejaw dyskryminacji.

Nawet, gdyby doszlo do incydentalnych zabojstw, homofoby broniliby zabojcow,
        tak salo jak stawali w obronie faszyzujacej MW.

Zastanawiam sie, jak Polska znalazla sie w cywilizowanej UE, w ktorej gejom
        mozna NAWET protestowac! W Polsce mozna za to trafic do aresztu...
        • Gość: Turbo Esprit HIV w cywilizowanej UE IP: 82.94.251.* 29.12.05, 15:46
          > Zastanawiam sie, jak Polska znalazla sie w cywilizowanej UE, w ktorej gejom
          > mozna NAWET protestowac! W Polsce mozna za to trafic do aresztu...

Dane WHO jednoznacznie pokazują że w "cywilizowanej UE" HIV/AIDS jest chorobą
          roznoszoną głównie przez środowiska gejowskie. Najciekawszy jednak jest casus
          Polski.

Otóż ilość nosicieli HIV w stosunku do całej populacji: w Polsce na razie jest
          ich 0,025%, w Niemczech - 0,0524%. Czyli ponad dwa razy więcej.

W Polsce - na razie - zakażenia gejowskie stanowią 12,8% wszystkich zakażeń,
          zakażenia hetero 18,5%. W Niemczech zakażenia gejowskie to 50%, hetero 41%. W
          Czechach zakażenia gejowskie 53%, w Wielkiej Brytanii - 48%.

A u nas zaledwie odpowiednio 0,025% i 12,8%. Jak widać zacofana Polska znowu
          odstaje od reszty Europy. Tylko czy w tym przypadku warto nadganiać?
          • Gość: s-ss Re: HIV w cywilizowanej UE IP: *.chello.pl 29.12.05, 17:05
            Ty masz jakąś obsesję na punkcie gejów roznoszących HIV. To mania prześladowcza.
            Ale zaraz...skoro jesteś 100% hetero to dlaczego tak się obawiasz HIV wśród gejów?
            • obrazoburca Re: HIV w cywilizowanej UE 29.12.05, 23:50

Bo gryzą ich te same komary.
    • Gość: Turbo Esprit GEJOWSKIE SCIENCE FICTION IP: 70.230.73.* 29.12.05, 15:30
      /Gazeta Wybiórcza, "Polscy faszyści zabraniają parady LGZBT", 24. listopada 2015
      roku./

Prezydent Szczecina zabronił parady zorganizowanej przez LGZBT. Organizacje
      broniące praw człowieka planują złożenie pozwu do Strasburga.

Prezydent nie zezwolił na połączoną paradę LGZBT (Les-Gay-Zoo-Bi-Trans) i NPL
      (Necrophile Pride League). W paradzie równości miała również wziąć udział
      delegacja murzynskich hermafrodytów, zwolenników legalizacji kazirodztwa.
      "-Świętym prawem dorosłego ojca jest spanie z synem, przecież się kochamy" -
      argumentuje ubrany na kolorowo manifestant.

Znani w mieście polscy aktywiści LGZBT również pojawili się ze swoimi męskimi
      partnerami - pierwszy z koziołkiem o imieniu Pafnucy, zaś drugi z ostatnio
      poznanym pięknym włochatym wyżłem o imieniu Megi. "-Uwielbiam gdy patrzy na mnie
      tymi swoimi smutnymi oczami, gdy jestem z tyłu" - powiedział dziennikarzowi.
      Pojawił się również znany publicysta Janusz Majcher ze swoją piekną, nawoskowaną
      dynią. "-Dynia jest dla mnie jak kobieta, moim zdaniem to przyszłość naszego
      społeczeństwa. Chcę mieć z nią dzieci, gdyż się kochamy" - argumentuje pisarz.

Na paradzie pojawi sie również szereg aktywistek lesbijskich z ukochanymi
      owczarkami niemieckimi, po to by domagać się równych praw i legalizacji ich
      zwiazków. "-Brak akceptacji faszystowskiego społeczenstwa dla naszej inności
      bardzo mnie boli. Przecież my z Dżokiem chcemy tylko milosci" - wyznała Gazecie
      jedna z manifestantek.

Na znak protestu francuscy nekrofile urządzą pod polską ambasadą w Paryżu
      manifestację z udziałem swoich nieco ospałych partnerów. Manifestacja bedzie
      równiez nielegalna poniewaz naczelny mufti Paryża nie wyraził na nią zgody.
      Demonstranci zapowiadają jednak że ich wystąpienia będą równie radykalne jak te
      imigranckie z 2005 roku - kochający inaczej będą rysowac parasolkami lakier na
      zaparkowanych na ulicy rowerach oraz podpalac kosze na śmieci zmywaczem do paznokci.

Składany przez aktywistów pozew do Strasburga bedzie sześćdziesiątym czwartym z
      kolei. W ostatnim czasie Trybunal ma problemy z terminowym rozpatrywaniem skarg
      ponieważ priorytet zostal przyznany sprawom przymusowego obrzezania, któremu nie
      chcą poddawac się nie-muzulmanscy mieszkańcy Francji. Druga kategoria spraw to
      protesty przeciwko lekcjom seksu analnego, które według zacofanych mieszkańców
      holenderskich wiosek są dla ich dzieci nieco bolesne. Parlament Europejski
      głosuje obecnie nad normami dotyczacymi refundacji wazeliny dla szkół
      holenderskich, ponieważ jak twierdzi przewodnicząca Dutroux "-walki o tolerancję
      nie możemy zatrzymywać z tak błahych powodów".

Manifestację wsparły licznie polskie koła polityczne takiej jak SdUPL a także
      polscy Zieloni. Ci ostatni dopiero podnoszą się po poważnych stratach zadanych
      im przez w ciągu kilku ostatnich lat. Na AIDS zmarli wybitni działacze na rzecz
      postępu i tolerancji działający w obu partiach, m.in. Szymon Niuniek, Darek
      Szwab i Robert Biedronka, który przez cztery lata bohatersko walczył z
      powikłaniami porzężączkowo-syfilitycznymi za co został odznaczony Orderem
      Tęczowego Odbytu.

Komisja do Spraw Tolerancji wnioskuje już do Parlamentu Europejskiego o
      postawienie w Rotterdamie Pomnika Męczenników Ruchu Gejowskiego, który ma
      upamiętniać ofiary nierównej walki o tolerancję, która zakończyłaby się
      niewątpliwym sukcesem gdyby nie dziesiątkujące środowiska gejowskie choroby
      weneryczne.

W Parlamencie Europejskim jest już projekt ustawy, która ma zmienić klasyfikację
      HIV/AIDS z "choroby" na "lekką dolegliwość związaną z orientacją seksualną" i
      zapewnić środowiskom gejowskim całkowitą refundację leków antywirusowych. "-Nie
      możemy zmienić naszych praktyk seksualnych, ponieważ z nimi się urodziliśmy. Zaś
      prezerwatywy ograniczają naszą wolność" - argumentują przedstawiciele tęczowego
      ruchu. "-Z HIV da się żyć, tylko leczenie jest kłopotliwe dlatego żądamy
      refundacji", dodaje.

Rada Europy zarzuciła także Polsce faszyzm i nietolerancję w związku z tym że
      nasz kraj radykalnie odstaje od średniej europejskiej jeśli chodzi o ilość
      zakażeń HIV i ich profil. "-W Niemczech czy Wielkiej Brytanii odsetek chorych na
      HIV jest dwukrotnie większy niż w Polsce, a ilość gejów z tą przypadłością 4-5x
      większa. Nie potafimy tego wyjaśnić inaczej jak nazistowską dyskryminacją" -
      powiedział przedstawiciel agencji EuroStat i zapowiedział wniesienie do PE
      petycji o nakazanie Polsce jak najszybsze dołączenie do postępowej czołówki
      nowej Europy.

/Gazeta Wybiórcza, "Polscy faszyści zabraniają parady LGZBT", 24. listopada 2015
      roku./
      • Gość: pavMedvid Serial rozrywkowy dla homofobow. IP: *.fbx.proxad.net 29.12.05, 15:31
        Dobrze bawiles sie przy tym odcinku?
        • Gość: Turbo Esprit Jak chcesz to trochę prawdziwych newsów - ślub IP: *.congress.ccc.de 29.12.05, 15:38
          www.news24.com/News24/World/News/0,,2-10-1462_1716587,00.html
          W czerwcu bojówka pederastów z organizacji ActUp wpadła do katedry Notre Dame w
          Paryżu w trakcie mszy, poturbowała księdza, na oczach zszokowanych wiernych
          urządziła wulgarną parodię ślubu między dwoma lesbijkami i uciekła. W ten sposób
          wrażliwe środowisko gejowskie protestuje przeciwko dyskryminacji.

Mock gay wedding at Notre Dame
          05/06/2005 20:12 - (SA)

Paris - A priest was slightly hurt on Sunday at the famed Notre Dame cathedral
          when clashes broke out between church security personnel and gay rights
          activists who performed a mock marriage of two lesbians.

About 20 members of the group Act Up entered the cathedral and proceeded to
          perform the mock marriage, before baffled tourists and worshippers, according to
          an AFP correspondent at the scene.

One activist - dressed as a priest - pronounced the two women married, while
          other Act UP members chanted: "Pope Benedict XVI, homophobe, Aids accomplice."

With security officials in pursuit, the activists fled the cathedral, but
          clashes broke out outside the Paris landmark, during which Monsignor Patrick
          Jacquin suffered a minor neck injury. He was treated at the scene.

The demonstration marked the first anniversary of France's first gay wedding,
          performed last year in the Bordeaux suburb of Begles. The French courts have
          since declared the union of two men null and void.

"They are savages. I was pushed to the ground and trampled, kicked in the neck.
          It'a scandal for these people to lash out at me and the pope," Jacquin told AFP.

Jacquin said he was considering filing charges against what he called "barbaric,
          odious and scandalous acts."

The president of Act Up Paris, Jerome Martin - who participated in Sunday's
          demonstration - told AFP by telephone that he also had been hit in the melee,
          but said the priest had exaggerated the actual events.

"We did not want to be aggressive with respect to the worshippers... the
          aggressive security detail wanted to rip up our banner," he said.

Earlier, the Act Up militants demonstrated outside Paris city hall, denouncing
          homophobia and calling for equal rights for gays and lesbians.
          • yanca3 Re: Jak chcesz to trochę prawdziwych newsów - ślu 29.12.05, 16:42
            a tolerancja ma obowiązywać tylko w jedną stronę , obrzydliwość !
            Tacy oni są właśnie w większości.
          • Gość: s-ss Re: Jak chcesz to trochę prawdziwych newsów - ślu IP: *.chello.pl 29.12.05, 20:16
            Jak już pisałem ActUp to organizacja o skrajnych poglądach. Coś jak polska
            faszystowska Młodzież Wszechpolska. Nie ma ona prawie nic wspólnego z polskimi
            organizacjami gejowskimi
        • Gość: Turbo Esprit Postęp tolerancji z Masachussets IP: 82.94.251.* 29.12.05, 15:41
          Za LifeSite.net/

Massachusetts, które zasłynęło z forsowania legislacji zezwalającej na
          "małżeństwa" jednopłciowe zaczęło już pierwsze kroki w kierunku normalizacji
          innego zaburzenia - bestializmu, czyli aktów seksualnych między ludźmi i
          zwierzętami.

Od pewnego czasu prowadzona była dyskretna kampania medialno-społeczna na
          rzecz "zniesienia stygmy społecznej", na jaką narażeni są zoofile. Polega
          ona m.in. na eufemizacji języka używanego w mediach.

W kolejnym kroku zaproponowano ustawę, która łagodzi kary za akty seksualne
          ze zwierzętami. Autorzy ustawy, Cynthia S. Creem, Robert A. O'Leary, Michael
          E. Festa, David P. Linsky - wszyscy z Partii Demokratycznej - są również
          gorliwymi zwolennikami aborcji i związków homoseksualnych oraz cieszą się
          otwartym poparciem trzech grup gejowskiego lobby Massachusetts.

"Ustawa dotycząca archaicznych wykroczeń", jak oficjalnie nazywa się
          projekt, zmieniłaby również inne przepisy, legalizując reklamowanie aborcji,
          cudzołóstwo i konkubinat.

Aktywiści pro-rodzinni, którzy ostrzegali przed skutkami redefiniowania
          małżeństwa, widząc je jako początek "równi pochyłej" prowadzącej do
          normalizacji całej rzeszy dewiacji, włącznie z zoofilią, kazirodztwem i
          poligamią, byli niejednokrotnie wyśmiewani za tego rodzaju sugestie.

Tymczasem Massachusetts nie jest odosobnione w tej tendencji. Wielka
          Brytania dopuściła niedawno możliwość emitowanie programów o seksie ze
          zwierzętami do telewizji publicznej, a w Szwecji notuje się w ostatnich
          latach znaczący wzrost aktów bestializmu, który jest w tym kraju legalny od
          roku 1944, kiedy to zniesiono również zakaz zachowań homoseksualnych.
        • Gość: Turbo Esprit RUCH GEJOWSKI ORAZ HIV/AIDS IP: 82.94.251.* 29.12.05, 15:43
          Autorzy publikacji prasowych na temat HIV/AIDS od jakiegoś czasu panicznie
          unikają jakichkolwiek wzmianek o środowisku gejowskim w kontekście tej choroby.
          Przykład:

"Epidemia, która jeszcze do niedawna dotyczyła tam głównie narkomanów, dotyka
          teraz "szeroką publiczność". Na Ukrainie aż 25 proc. nowych zakażeń to efekt
          stosunków heteroseksualnych." (GazWyb,"Raport o AIDS", T. Surdel, 02-07-2002)

A gdzie geje, którzy w latach 80-tych stanowili 70% chorych w USA, gdzie odkryto
          HIV/AIDS? W tekście nie ma o nich ani słowa, pomimo że do 100% zostaje jeszcze
          75% - kto to jest, nie wspominano. W innej publikacji autor pisze że "84%
          zakażeń na świecie to zakażenia heteroseksualne" i podpiera się danymi WHO.

Poświęciłem trochę czasu na pogrzebanie w danych WHO/EuroHIV. Otóż faktycznie,
          jeśli wziąć dane z Afryki i Rosji to wychodzi tak jak chcą wyżej wymienieni. Ale
          my nie mieszkamy w Afryce ani Rosji. Dane WHO jednoznacznie pokazują że w
          państwach rozwiniętych HIV/AIDS jest chorobą roznoszoną głównie przez środowiska
          gejowskie. Najciekawszy jednak jest casus Polski.

Otóż ilość nosicieli HIV w stosunku do całej populacji: w Polsce na razie jest
          ich 0,025%, w Niemczech - 0,0524%. Czyli ponad dwa razy więcej.

W Polsce - na razie - zakażenia gejowskie stanowią 12,8% wszystkich zakażeń,
          zakażenia hetero 18,5%. W Niemczech zakażenia gejowskie to 50%, hetero 41%. W
          Czechach zakażenia gejowskie 53%, w Wielkiej Brytanii - 48%.

A u nas zaledwie odpowiednio 0,025% i 12,8%. Jak widać zacofana Polska znowu
          odstaje od reszty Europy. Tylko czy w tym przypadku warto nadganiać?

Proponuję zadać sobie pytanie - czy pokazywanie w TV filmów pełnych przemocy
          przekłada się na wzrost agresji na ulicach czy wśród dzieci? Przez analogię
          można sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy należy organizować parady promujące
          zachowania, które - na co wskazują liczby - przyczyniają się do rozwoju epidemii
          HIV/AIDS.

Cytowane dane pochodzą z EuroHIV/WHO oraz PZH i są publicznie dostępne:

EuroHIV - agenda WHO
          www.eurohiv.org/publications/2004/art_lancet_2004_364_83_94.pdf
          "In Germany, among the 43 000 individuals estimated to be living with HIV at the
          end of 2003,50% were infected through homosexual contact, 41% through
          heterosexual contact (of whom 60% are from countries with generalised HIV
          epidemics), and 9% by injecting drug use."

Tamże informacje o UK oraz HIV i syfilisie masowo roznoszonych przez nieletnie,
          męskie prostytutki w Czechach. Dane na temat liczby zakażeń w Polsce ochodzą z
          Państwowego Zakładu Higieny.

Jeszcze jeden ciekawy link:

www.alertnet.org/thenews/newsdesk/N08291782.htm
          "A separate CDC analysis estimated men with male sex partners accounted for 64
          percent of early-stage syphilis cases in 2004, up from just 5 percent in 1999.
          Cities with large gay populations had some of the highest rises in syphilis
          cases, topped by San Francisco."

Innymi słowy wrażliwe, inteligentne, higieniczne i marzące o stałych związkach
          środowisko gejowskie piąty rok z rzędu bije rekordy w dystrybucji starego
          poczciwego syfilisu.
          • Gość: vv Re: RUCH GEJOWSKI ORAZ HIV/AIDS IP: *.chello.pl 29.12.05, 15:57
            Skoro zakażenie gejowskie stanowią 12,5% a hetero 18,5%...to kto stanowi całą
            resztę??
            Dziwne te dane
            • Gość: Turbo Esprit Re: RUCH GEJOWSKI ORAZ HIV/AIDS IP: *.internap.com 29.12.05, 16:05
              > Skoro zakażenie gejowskie stanowią 12,5% a hetero 18,5%...to kto stanowi całą
              > resztę?? Dziwne te dane

Źródło jest podane więc możesz sobie sprawdzić. Akurat w Polsce większość
              zakażeń to narkomani - na razie, plus parę procentów innych (np. przez
              transfuzje, dzieci rodziców z HIV). Ale uczestnicy parad "równości" już pracują
              nad tym żebyśmy dorównali do średniej unijnej, gdzie odsetek gejów wynosi już 50%.
              • Gość: vv Re: RUCH GEJOWSKI ORAZ HIV/AIDS IP: *.chello.pl 29.12.05, 16:10
                To jest zwyczajna, głupia demagogia.
                W tzw. środowisku gejowskim ogromną wagę przywiązuje się do informacji o
                HIV/AIDS i ochronie przed nim. Tyle, że i tak w szkołach mówiąc o HIV mówi się
                tylko o zabezpieczeniach dla par hetero, więc skąd geje (którzy nie mają
                kontaktu z tzw. środowskiem) mają wiedzieć jak się zabezpieczyć odpowiednio?
    • yanca3 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:32
      geje mają zwyczaj robić z igły widły .Raczej nie byli i nie będą akceptowani i
      czas się z tym pogodzić. Ja nie muszę lubić geja i mam prawo głośno o tym mówić.
      I śmieszy mnie takie zachowanie , zwłaszcza po przemarszach , marszach i
      obnoszeniu się ze swoja orientacją seksualną. Gdyby ten księgarz napisał mi na
      rachunku hetero to za co miałabym się gniewać ?
      za nazewnictwo ?
      czy za pomazany rachunek?
      • sclavus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:35
        yanca3 napisała:

> geje mają zwyczaj robić z igły widły .Raczej nie byli i nie będą akceptowani
        i
        > czas się z tym pogodzić. Ja nie muszę lubić geja i mam prawo głośno o tym
        mówić
        > .
        > I śmieszy mnie takie zachowanie , zwłaszcza po przemarszach , marszach i
        > obnoszeniu się ze swoja orientacją seksualną. Gdyby ten księgarz napisał mi
        na
        > rachunku hetero to za co miałabym się gniewać ?
        > za nazewnictwo ?
        > czy za pomazany rachunek?

A ja nie lubię matki boskiej ani jej syna a nawet boga....
        I nie mogę o tym mówić bo mnie pociągniesz... za obrazę....
        Dlaczego???
        • pavlikmedviant Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:38
          A ja nie lubie pedalstwa.
          • bikej5 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:45
            pavlikmedviant napisał:

> A ja nie lubie pedalstwa.
            tylko kropka???nie wykrzyknik? co za tolerancja..:)
          • sclavus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:52
            pavlikmedviant napisał:

> A ja nie lubie pedalstwa.

To se nie lub...
            Tylko co mnie to obchodzi???
      • pavlikmedviant Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:37
        yanca3 napisała:

> geje mają zwyczaj robić z igły widły .Raczej nie byli i nie będą akceptowani
        i
        > czas się z tym pogodzić. Ja nie muszę lubić geja i mam prawo głośno o tym
        mówić
        > .
        > I śmieszy mnie takie zachowanie , zwłaszcza po przemarszach , marszach i
        > obnoszeniu się ze swoja orientacją seksualną. Gdyby ten księgarz napisał mi
        na
        > rachunku hetero to za co miałabym się gniewać ?
        > za nazewnictwo ?
        > czy za pomazany rachunek?
        Pedały strasznie są obrazliwe.
        • bikej5 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:43
          pavlikmedviant napisał:

> yanca3 napisała:
          >
          > > geje mają zwyczaj robić z igły widły .Raczej nie byli i nie będą akceptow
          > ani
          > i
          > > czas się z tym pogodzić. Ja nie muszę lubić geja i mam prawo głośno o tym
          >
          > mówić
          > > .
          > > I śmieszy mnie takie zachowanie , zwłaszcza po przemarszach , marszach i
          > > obnoszeniu się ze swoja orientacją seksualną. Gdyby ten księgarz napisał
          > mi
          > na
          > > rachunku hetero to za co miałabym się gniewać ?
          > > za nazewnictwo ?
          > > czy za pomazany rachunek?
          > Pedały strasznie są obrazliwe.
          Tak .stwierdził zapewne hetero ,który gdy jest obrażany ,radośnie rozdaje autografy....
        • sclavus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:54
          Ejże!!! A nie katolicy??? Nie najbardziej ci spod znaku Rydzyka???
      • bohemian1 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:42
        ...ahoyky z Cech, ze bych nerozumel textu? Napsal mu: "jeb... pedale..."
        Jak to pujde tak dal z Polskem, rychle zachrante nebo odvezte z Krakowa "Damu z
        lasickou". Leonardo da Vinci BYL GAY....
        • yanca3 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:49
          ahoj , Pepiczku a co to ma do rzeczy ?
          Wielu sławanych ludzi było gejami .Tutaj spór trwa o pomazany rachunek a geje
          jak zwykle o d.... nie Maryni.
          • bohemian1 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:51
            ...sorry, precti si prvni cast meho textiku...
            • yanca3 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:55
              i tak jesteś wielojęzyczny : gratuluję .Pozdrawiam serdecznie
              • bohemian1 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 16:04
                ...danke für Deine Bewunderung. Bitte, hinten dem Punktzeichen machen wir immer
                Pause...
          • sclavus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 16:00
            yanca3 napisała:

> ahoj , Pepiczku a co to ma do rzeczy ?
            > Wielu sławanych ludzi było gejami .Tutaj spór trwa o pomazany rachunek a geje
            > jak zwykle o d.... nie Maryni.

No właśnie... Nie musisz lubić gejów...ale zeby od razu im rachunki smarować???
            Za pięć minut będzie tak: (ahoyky) Oto "Dama z łasiczką", namalował Leonardo da
            Vinci... Oh! Jakie to piękne... Oh! Jakie wspaniałe....
            Leonardo da Vinci, jak wielu artystów Odrozenia, był gejem....
            Tfu! jakie paskudztwo... tego wręcz oglądać się nie da....
            Oto wasz los.. homofobów....
            hihihihihi....
            • yanca3 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 16:08
              sclavus napisał:
              >
              > No właśnie... Nie musisz lubić gejów...ale zeby od razu im rachunki
              smarować???
              > Za pięć minut będzie tak: (ahoyky) Oto "Dama z łasiczką", namalował Leonardo
              da
              >
              > Vinci... Oh! Jakie to piękne... Oh! Jakie wspaniałe....
              > Leonardo da Vinci, jak wielu artystów Odrozenia, był gejem....
              > Tfu! jakie paskudztwo... tego wręcz oglądać się nie da....
              > Oto wasz los.. homofobów....
              > hihihihihi....
              i twój nerwowy hihot
              • sclavus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 16:10
                yanca3 napisała:

> sclavus napisał:
                > >
                > > No właśnie... Nie musisz lubić gejów...ale zeby od razu im rachunki
                > smarować???
                > > Za pięć minut będzie tak: (ahoyky) Oto "Dama z łasiczką", namalował Leona
                > rdo
                > da
                > >
                > > Vinci... Oh! Jakie to piękne... Oh! Jakie wspaniałe....
                > > Leonardo da Vinci, jak wielu artystów Odrozenia, był gejem....
                > > Tfu! jakie paskudztwo... tego wręcz oglądać się nie da....
                > > Oto wasz los.. homofobów....
                > > hihihihihi....
                > i twój nerwowy hihot

ech... yanca, yanca....
        • sclavus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 15:55
          bohemian1 napisał:

> ...ahoyky z Cech, ze bych nerozumel textu? Napsal mu: "jeb... pedale..."
          > Jak to pujde tak dal z Polskem, rychle zachrante nebo odvezte z Krakowa "Damu
          z
          >
          > lasickou". Leonardo da Vinci BYL GAY....

Ahoyky...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka