Dodaj do ulubionych

Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi

30.10.02, 21:16
Poprzedni watek znowu zrobił się ciut przydługi, co gorsza zaśmiecają go
jakieś awantury PT Forumowiczów. Proponuję jeszcze raz zacząć od pocżatku.
Może, zanim się stanie znów "za długi" odezwie się Pan_Laga we własnej osobie?
Panie Jakubie, zdrowiej nam Pan!
Obserwuj wątek
    • Gość: lupus I ja się przyłączam IP: *.MAN.atcom.net.pl 30.10.02, 21:18
      Zdrowiej panie_lago!!!! I wracaj jak najszybciej!
      • eela Re: I ja się przyłączam 31.10.02, 08:50
        Tez sie przyłączam
    • aankaa Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 30.10.02, 21:22
      powrotu do zdrowia, Julki i na forum

Wiecie co, Forumowicze, przez (fatalny) przypadek poznaliśmy Pana_Lagę bardziej
      niż On chciał nam to ujawnić. Odnoszę nieraz wrażenie, że wleźliśmy,
      korzystając "z okazji" z kaloszami do Jego twierdzy...
      • atob Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 30.10.02, 21:31
        Aniu:) masz racje ... jak zawsze ...
      • chaladia Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 30.10.02, 21:36
        Może i masz rację.
        Ale ta twierdza okazała się nie być pruskim Festungiem lecz całkiem miłym
        miejscem, w którym jest miejsce i dla kotka i dla przyjaciół. Prawdziwych
        przyjaciół, którzy potrafią pomóc w biedzie (a nie tylko, jak my, kibicować
        rekonwalescencji Pana_Lagi).
        Mam nadzieję, że jak Pan_Laga powróci do zdrowia, to ta fortalicja może domem
        otwartm się nie stanie, ale i twierdzą na powrót się nie stanie.
        • Gość: k`k Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.10.02, 21:42
          Byłbym "incorrect" nie dopisując się:)

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia,a co za tym idzie powrotu na Forum
    • brzoza2 Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 30.10.02, 21:40
      Pozdrowienia:))))
      • spinkaa Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 30.10.02, 21:44
        I ja do zyczeń ozdrowieńczych się spinkowo dla pana Kuby dołączam!!!!
    • o__o Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 30.10.02, 21:51
      Panie Kubo, życząc powrotu do zdrowia i do nas na forum ciepło pozdrawiam
      • chaladia Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 31.10.02, 08:06
        I do góry wateczek podnoszę, życząc Rekonwalescentowi szybkiego powrotu do
        pełnej sprawności.
        • lobelia1 Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 31.10.02, 08:09
          I dołączam się z dużą przyjemnością dołączając głaski dla
          kotki.
    • sloggi Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 31.10.02, 08:14
      Niech nabiera sił.
      Mam nadzieję, że wyzdrowieje szybciej niż mówią lekarze.
      Wierzę w to, a wiara cuda czyni.
      • mouchi Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 31.10.02, 10:07
        zdrowiejemy, zdrowiejemy panie_lago, migusiem, bo tu się nudno robi i w ogóle
        jakoś tak. panu pewnie też się nudzi, więc do roboty, zdrowieć proszę.
        ciepło ściskam
        m
    • puma_ Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 31.10.02, 17:09
      Oj Panie_Laga wracaj już Pan wreszcie,
      Zdrówka dla Pana, głaski dla kici
      puma_
      • lucy_z Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 02.11.02, 12:20
        Jeżeli pozytywne myśli mogły by uzdrawiać to latał by Pan_Laga już po
        Warszawie:)))
        Może jednak trochę pomogą???:))
        Zdrowia, zdrowia, zdrowia:)))))
        • iwa_ja Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 02.11.02, 12:46
          I wracajże szybko do nas, zdrowym będąc!!!
          • lucy_z Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 03.11.02, 19:39
            Wątek podnoszę z nadzieją, że Marek go tu wypatrzy i napisze nam co z
            Panem_Lagą, jak przebiega rekonwalescencja!:)))))
    • zarlaczka Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 03.11.02, 20:44
      I ja się przyłączam, nieustannie zdrowia Panu Ladze życząc, i ucałowania dla
      Julci przesyłając.
      Żarłaczka
      • Gość: zaczarowana Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 04.11.02, 20:08
        Wątek - do góry . Joasiu i Marku - pisać proszę. Panie Lago - zdrowieć migiem.
        Zaczarowałam.Tak będzie.
        • iwa_ja Re: Wątek do..? 05.11.02, 10:14
          Przepraszam PT Adminów, dlaczego ten wątek jest na O.?
        • lucy_z Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 05.11.02, 11:04
          Wątek niech idzie na górę, a Pan_Laga niech nam zdrowieje!!!!!
          Jakieś siły nieczyste chciały nam wątek ukraść ale my nie pozwoliliśmy!!!:)))
    • o__o Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 05.11.02, 11:03
      Po jednodniowej nieobecności, spowodowanej nadgorliwością admina (siedzieliśmy
      sobie na oślej ławeczce;)) niezmiennie wołamy: ZDROWIA DLA PANA_LAGI
      • sloggi Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 05.11.02, 11:21
        Musiałem przyłączyć się do zbiorowej postporuty nad głupotą adminów.
        A swoja drogą od ponad tygodnia nie wiemy co z Lażką.
        Ani Joaśka, ani Marek nic nie piszą.
        Kiedy Laga wyjdzie z tego szpitala.
        Czy wróci do Warszawy, czy póki co do Poznania ?
        • chaladia Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 05.11.02, 12:25
          No to, Panie_Lago, nie ruszając się z łoża boleści, odbyłeś Pan podróż na Oślą
          Ławkę i z powrotem.
          Jeszcze raz życzę zdrowia i szybkiego powrotu na Forum.
          Brak nam Ciebie, Panie_Lago...
          • Gość: desperado_ Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 13:46
            chaladia napisał:

> No to, Panie_Lago, nie ruszając się z łoża boleści, odbyłeś Pan podróż na
            Oślą
            > Ławkę i z powrotem.
            > Jeszcze raz życzę zdrowia i szybkiego powrotu na Forum.
            > Brak nam Ciebie, Panie_Lago...
            >

A dlaczego ten wątek był na oslej ławce ? ;(((((((
            d :)))))
            • aankaa Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 05.11.02, 17:51
              bo Adminowi od...
              • lucy_z Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 06.11.02, 17:28
                Martwi mnie brak wiadomości o Panu_Ladze!!!!:((
                • chaladia Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 06.11.02, 21:08
                  Mnie też.
                  Ale zapewne Przyjaciele Kuby są u niego w Poznaniu i nie mają tam jak pisać na
                  Forum.
                  Jestem jednak głęboko przekonany, że Pan_Laga zrobi nam na Gwiazdkę prezent, i
                  się odezwie osobiście.
                  • mouchi Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 07.11.02, 09:34
                    i ciągle nic???
                    zdrowiej panie_lago, czekamy
                    m
                    • Gość: ninka Kiedy ponad 100 lat temu IP: *.w.club-internet.fr 07.11.02, 10:46
                      niejaki Franz Liszt mial odwiedzic rodzinny Budapeszt, w
                      Gazette Musicale de Paris ukazala sie informacja, ze na
                      te okolicznosc (i juz od dawna) budapesztenskie damy z
                      rodzin arystokratycznych, od Karolyi po Eszterhazych,
                      spotykaja sie czwartkowymi popoludniami, by haftowac
                      poduszki, na ktorych Mistrz zechce zlozyc swe strudzone
                      cialo...

Moze by tak czekac tworczo?
                      • mouchi Re: Kiedy ponad 100 lat temu 07.11.02, 12:36
                        niezly pomysł, tylko co? poduszki mamy szyć?

Gość portalu: ninka napisał(a):

> niejaki Franz Liszt mial odwiedzic rodzinny Budapeszt, w
                        > Gazette Musicale de Paris ukazala sie informacja, ze na
                        > te okolicznosc (i juz od dawna) budapesztenskie damy z
                        > rodzin arystokratycznych, od Karolyi po Eszterhazych,
                        > spotykaja sie czwartkowymi popoludniami, by haftowac
                        > poduszki, na ktorych Mistrz zechce zlozyc swe strudzone
                        > cialo...
                        >
                        > Moze by tak czekac tworczo?

• tjczekaj Kiedy ponad 100 lat temu 07.11.02, 12:45
                          Po pierwsze nie szyc, a haftowac
                          Po drugie czwartkami
                          po trzecie w salonach przy "tea times"
                          po czwarte O Janku, co psom szyl buty
                          po piate...
                          etc.

Czekanie tworczym jest
                        • aankaa Re: Kiedy ponad 100 lat temu 07.11.02, 12:46
                          a może ciepły (a zarazem elegancki) szlafrok jedwabiem ozdobimy ?
                          Jak kilka osób się do tego weźmie, całkiem skomplikowany wzór możnaby
                          wyhaftować ;o)
                          • Gość: ninka Proponuje brabanckie... IP: *.w.club-internet.fr 07.11.02, 17:08
                            koronki
                            Chusteczke z monogramem
                            Skarpetki z piecioma palcami
                            Sweterek probnymi sciegami robiony
                            Obrus w kratke tkany.......
                            • aankaa Re: albo 07.11.02, 17:37
                              szlafmycę z kutasikiem (tylko nie chichotać tu głupkowato !!!)
                              • Gość: ja... dziwi mnie.. IP: *.we.client2.attbi.com 07.11.02, 20:04
                                brak wiadomosci a moze nie powinien?
                                • aankaa Re: dziwi mnie.. 07.11.02, 20:06
                                  a może powinien nas cieszyć ?
                                  • Gość: ninka pas de nouvelles... IP: *.w.club-internet.fr 07.11.02, 20:15
                                    ...bonne nouvelle
                                    (przyslowie zabojadzkie)
                                    • aankaa Re: pas de nouvelles... 07.11.02, 20:21
                                      a tak bardziej z polska ? (innymi językami się posługuję)
                                      • Gość: ninka Re: pas de nouvelles... IP: *.w.club-internet.fr 08.11.02, 03:09
                                        Nie ma wiesci/////
                                        Dobre wiesci!!!!!!!!!
      • Gość: redd Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi IP: *.pl 07.11.02, 22:53
        Ja tylko tak zaglądam i ... do góry!
        • Gość: MAREK Cytuję lagę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 13:09
          Pan laga- Jakub : "Dziękuję wszystkim za wyrazy. Julka ma się świetnie tylko
          uzależniona jest od whiskasa. Przedtem jadła serki, wołowinę surową i to co jej
          ugotowano. Teraz chce jeść tylko to, co w torebkach whiskas junior. Czego oni
          tam dodają, co tak koty uzależnia ? Jak ją trochę przestawić, by inne rzeczy
          też jadła? Ze mną ok. Jadę trochę dalej stąd na wypoczynek. Kociczka na razie
          zostaje, ale potem mi ją dowiozą, bo bardzo odpręzająco działa na mnie jej
          obecność i lubimy z sobą być. Nadal bawi się najchętniej grzechoczącymi
          myszkami, których już tony pogubiła. Nauczyła się też wspinać na najwyższe
          szczyty w domu i przeskakiwać z jednego szczytu na drugi pokonując w powietrzu
          niebotyczne odległości. Na dwór wcale nie chce wychodzić, bo się boi. Ma
          zakupiony domek ze sprzętem do ostrzenia pazurów, ale i tak najchętniej drapie
          po wiklinowym fotelu bujanym. Niezwykle gorąco pozdrawiam właścicielki Rudych,
          nowe posiadaczki kotów, wszystkich kociarzy i niekociarzy. Dzięki za wsparcie
          tyleż przyjemne, co niespodziewane na taką skalę. Życzę dużo dobrego.
          Trzymajcie się tu jako tako w zalewie nowego, które tu, jak widzę, nie zawsze
          najwyższej jakości.
          Amen. Wasz pan laga"

UWAGA : Nie ponoszę odpowiedzialności za słowa lagi
          Marek (też z pozdrowieniami dla wszystkich)

• puma_ Re: Cytuję lagę 08.11.02, 13:33
            Gość portalu: MAREK napisał(a):

Dzięki Marku za dobre wieści!

> Ze mną ok. Jadę trochę dalej stąd na wypoczynek.

Ciszę się bardzo! Jedź Panie_Lago odpocząć i wracaj Pan szybko, bo tęsknimy
            okrutnie :)

> Dzięki za wsparcie
            > tyleż przyjemne, co niespodziewane na taką skalę. Życzę dużo dobrego.
            > Trzymajcie się tu jako tako w zalewie nowego, które tu, jak widzę, nie zawsze
            > najwyższej jakości.
            > Amen. Wasz pan laga"

I słynne Amen na koniec! Chyba Pan_Laga naprawdę wraca do zdrowia:)))
            • lucy_z Re: Cytuję lagę 08.11.02, 13:43
              Wreszcie jakieś wiadomości!!!! Pozdrowienia:)))))
          • mouchi Re: Cytuję lagę 08.11.02, 16:12
            wspaniałe wieści.
            ciepłe pozdrowienia dla Ciebie Marku i dla pana_lagi oczywiście.
            z niecierpliwością czekamy na powrót na forum.
            mouchi
            • Gość: zaczarowana Re: Cytuję lagę IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 08.11.02, 22:34
              Cieszę się bardzo Panie Lago , że opuszcza Pan wkrótce szpital i odpocznie
              nabierając nowych sił.Jesteśmy tu już spokojni ,że wszystko na dobrej drodze.
              Marku, jeśli nie możesz zbyt czesto zaglądać na forum / praca,obowiązki itp/
              to napisz proszę mniej wiecej za jaki czas się odezwiesz , tak abyśmy się
              nie denerwowali.Serdeczne pozdrowienia dla Pana Jakuba ,Marka i Joanny.
              Zaczarowana.
          • Gość: kluba1 Re: Cytuję lagę IP: *.we.client2.attbi.com 09.11.02, 04:33
            Gość portalu: MAREK napisał(a):

> Pan laga- Jakub : "Dziękuję wszystkim za wyrazy. Julka ma się świetnie tylko
            > uzależniona jest od whiskasa. Przedtem jadła serki, wołowinę surową i to co
            jej
            >
            > ugotowano. Teraz chce jeść tylko to, co w torebkach whiskas junior. Czego oni
            > tam dodają, co tak koty uzależnia ? Jak ją trochę przestawić, by inne rzeczy
            > też jadła? Ze mną ok. Jadę trochę dalej stąd na wypoczynek. Kociczka na razie
            > zostaje, ale potem mi ją dowiozą, bo bardzo odpręzająco działa na mnie jej
            > obecność i lubimy z sobą być. Nadal bawi się najchętniej grzechoczącymi
            > myszkami, których już tony pogubiła. Nauczyła się też wspinać na najwyższe
            > szczyty w domu i przeskakiwać z jednego szczytu na drugi pokonując w
            powietrzu
            > niebotyczne odległości. Na dwór wcale nie chce wychodzić, bo się boi. Ma
            > zakupiony domek ze sprzętem do ostrzenia pazurów, ale i tak najchętniej
            drapie
            > po wiklinowym fotelu bujanym. Niezwykle gorąco pozdrawiam właścicielki
            Rudych,
            > nowe posiadaczki kotów, wszystkich kociarzy i niekociarzy. Dzięki za wsparcie
            > tyleż przyjemne, co niespodziewane na taką skalę. Życzę dużo dobrego.
            > Trzymajcie się tu jako tako w zalewie nowego, które tu, jak widzę, nie zawsze
            > najwyższej jakości.
            > Amen. Wasz pan laga"
            >
            > UWAGA : Nie ponoszę odpowiedzialności za słowa lagi
            > Marek (też z pozdrowieniami dla wszystkich)
            > Panie Lago !! Nie krytykuj "zalewy nie najlepszej jakosci" bo nam sie tez
            "exportowa " nie dostala. To nie o to chodzi . Moze kiedys to przdyskutujemy
            ale w zasadzie po co ? Trzym sie !!
            • Gość: ninka Przekupiona sekretarka IP: *.w.club-internet.fr 10.11.02, 21:40
              ksiecia jegomosci

dokumenty z dolnej szuflady na blat stolu

Lagagora
    • aankaa Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 12.11.02, 21:11
      do góry, niektórzy się pogubili
      • chaladia Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 12.11.02, 21:17
        Ciekawe, czy osobisty lekarz Pana_Lagi zgodziłby się na jego jednodniowy pobyt
        na ul. Czerskiej 17 listopada? Myślę, że znalazłby się niejeden ochotnik do ew.
        przywiezienia i odwiezienia samochodem, gdyby zaszła taka potrzeba.
        • lucy_z Re: Wątek na rzecz rychłego uzdrowienia Pana_Lagi 14.11.02, 13:44
          Marku! Czy będziesz tu nam pisał jeszcze o Kubie, czy mamy nie zawracać Wam
          glowy???;)))
          Ja i wszyscy tu zainteresowani, zmartwieni i juz trochę uspokojeni,
          chcielibyśmy coś wiedzieć, od czasu do czasu, jak się czuje i jak przebiega
          rehabilitacja.
          Serdeczne pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu na forum:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka