Gość: Michał Re: Popieram was!! IP: *.globsat.net / 85.219.244.* 12.01.06, 11:47 Wg. mnie religia powina byc całkiem zniesiona ze szkół.Taką forme zajęc powininem prowadzic sobie kosciół jezeli ktos jest zainteresowany to niech sobie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o90 Re: Popieram was!! IP: 82.112.139.* 12.01.06, 12:01 nie chcesz nie chodz proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.nowytarg.pl / *.nowytarg.pl 12.01.06, 11:47 brawo młodzi....a juz myslalam ze indoktrynacja zamuliła mózgi wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 11:52 tak, precz z wartościami chrześciajańskimi, przeceiż ta banda fanatyków co zebrała się po smierci Jana Pawła II to omal synagog nie podpaliła i hopmoseksualistów nie wymordowała. Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 marnad napisał(a): 12.01.06, 11:53 marnad napisał(a): > Przetrwealismy Hitelra, üprzetrwalismy Stalina, przetrwalismy 27-letnie > jarzmo watykanskie, przetrwamy kaotlicko-narodowy faszyzm kaczek. Przetrwamy rowniez i MARNADA. Marnad przeminie z wiatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR Re: marnad napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:58 W sumie fajny nick, marna d**a= marnad w skrócie. A te opowieści o "jarzmie watykańskim" swiadczą dobitnie, że i rozumek marny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.nowytarg.pl / *.nowytarg.pl 12.01.06, 11:56 www.racjonalista.pl/kk.php/s,4536 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi64 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:12 Popieram młodzież w pełni.Trudno być niekatolikiem w tym kraju.Wartości chrześcijańskie do kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś
centrolewica mamad I INNI KRETYNI 12.01.06, 12:14 Podobno mózg mamada przekazany został Akademii Medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jarecki Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 12:14 oj .. głupi głupi...głupi...głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwo Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.icpnet.pl 12.01.06, 12:17 MEN juz od dawna należałoby nazwać "Ministerstwem Głupich Kroków". Na te przypadłość nie ma prawdopodobnie żadnego lekarstwa. Tego typu pierdoły o neutralności światopoglądowej w szkole można rozbić o kant d...y. Obowiązkowe wigilie dla uczniów i nauczycieli, wycieczki do Częstochowy czy Lichenia, panoszenie się kościelnych katechetów-księży itp. Czy wiadomo wam wszystkim, że zwykły nauczyciel po studiach aby uzyskać stopień nauczyciela mianowanego musi przepracowac ok. 10 lat, zaliczać opłacane przez siebie kursy i zdawać stosowne egzaminy podczas gdy ksiądz otrzymuje ten stopień nauczyciela mianowanego na podst. zaświadczenia od proboszcza z parafii (vide- Karta Nauczyciela). To wszystko nie jest niczym innym jak PRZYMUSOWĄ KLERYKALIZACJĄ SZKOLNICTWA W POLSCE! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 12:24 Serwo... ...obawiam się, że już zostałeś wyklęty... Chciałbym jednak Tobie wytłumaczyć ów zapis z Karty Nauczyciela... otóż... nauczycielowi odbija dopiero po 10 latach pracy... a księdzu zaraz po skończeniu seminarium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lool zostana przegonieni przez mohero-bojówki IP: *.tvgawex.pl 12.01.06, 12:27 lub Dewizjon Oostentacyjno Restrykcyjno Radykalny w skrócie DORN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lool Re: zostana przegonieni przez mohero-bojówki IP: *.tvgawex.pl 12.01.06, 12:29 Dewizjon Oostentacyjno Restrykcyjno Narodowy w skrócie DORN sorki za wtope :-p Odpowiedz Link Zgłoś
centro-lew Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 12:29 Wojtyła gorszy od nazistów!! ! kościół to organizacja przestępcza !!! Brawo wspaniała młodzież !! Niech żyje europejska lewica!!! Niech żyje SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ljblues1 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 12:30 tylko zycie ciut za krotkie, zeby ciagle (ze tak powiem) zyc na przetrwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedr głupie dzieciaki, głupszy rzecznik IP: 62.233.169.* 12.01.06, 12:33 niemądre dzieciaki, obłudny rzecznik, rozdmuchany temat - tak to mozna skrocic. Gdybym byl katolikiem, to by mnie wkurzalo takie wykorzystywanie lezenia krzyzem. Ale rzecznik tez przesadza mówiąc o gestapo - to znaczy, że co, przed ministerstwem nie mozna protestowac? Nie wypada się koło niego całowac? Jak sekretarka albo wiceminister puszczą bąka w tym budynku to obrażą Naród Polski? A wracając do wartości chrześcijańskich - drogie dzieci, co Wam się w nich nie podoba - miłość, solidarność, pokora? Zresztą, jak byście się nie starali, nawet ateistami i agnostykami będziecie chrześcijanskimi/katolickimi, bo się tu urodziliscie i wychowaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychowawca Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:43 Biedne dzieci. A co dorośli na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiełło ALE PROTEST! WARSZAWA ZABLOKOWANA!! HA,HA, HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: ALE PROTEST! WARSZAWA ZABLOKOWANA!! HA,HA, HA 12.01.06, 12:56 A Ty uznajesz jedynie protesty z tysiącem górników, kamieniami, rannymi policjantami lub sejmową bijatyką... gratuluję poczucia demokracji i wolności wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR 5 osób...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:01 Na zdjęciu widać 5 osób. Znacznie więcej wierzy, że Lenin wciąż żyje. Gdyby było ich sporo, zapewne gazeta skwapliwie podałaby ten fakt do publicznej wiadomości. Zapomniana Federacja Anarchistyczna szuka popularności kosztem przechłodzonych nerek nastolatków. Odpowiedz Link Zgłoś
stalinogrodzianin piwi77 - CHLUBA EUROPEJSKIEGO KOMUNIZMU 12.01.06, 12:54 Jego pierwszego należy w Polsce sklonować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była nauczycielka Popieram tych młodych myślących ludzi IP: *.prenet.pl 12.01.06, 13:07 Dobrze, że mamy jeszcze trzeźwo myślących młodych ludzi. Brawo dla nich. Instytucje państwowe, w tym szkoły, powinny być świeckie. Mam ponad sześćdziesiąt lat, jestem byłą nauczycielką i przeraża mnie myśl o zamysłach Ministerstwa Edukacji i Nauki, że patriotyzmu będzie się uczyło na konkretnej lekcji, np. we wtorek od 11.40 do 12.25. To poroniony pomysł. Panowie z rządu, bądźcie wzorowymi obywatelami, dajcie młodzieży pozytywne wzorce, i to będzie najlepszą lekcją patriotyzmu. Młodzi ludzie, trzymajcie się, jestem całą duszą z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Popieram tych młodych myślących ludzi 12.01.06, 13:10 Pani wybaczy - "takie są Rzeczypospolite...........", Pani Była Nauczycielko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vist Do awersa Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:36 Myślących młodych ludzi? O czym oni myśla? Chyba tylko o zadymach Sa głupi, bo daja się podpuszczać pseudo politykom, takim jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do awersa Re: 12.01.06, 13:38 Gość portalu: vist napisał(a): > Myślących młodych ludzi? O czym oni myśla? Chyba tylko o zadymach Sa głupi, bo > daja się podpuszczać pseudo politykom, takim jak Ty. Jeżeli leżenie krzyżem i kleczenie uważasz za zadymę to chyba czas się bliżej procesjom przyjrzeć ?? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vist Do awersa Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:42 Może w tym wzgledzie masz odrobinę słuszności? Taka odrobinka, a zmienia obraz człowieka - bo już wydawało się, że jesteś kretyn pierwszej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Do awersa Re: 12.01.06, 13:42 Gość portalu: vist napisał(a): > Myślących młodych ludzi? O czym oni myśla? Chyba tylko o zadymach Sa głupi, bo > daja się podpuszczać pseudo politykom, takim jak Ty. Widzę, że aż roi się tutaj od jasnowidzów... Na jakiej podstawie sądzisz, że jestem politykiem...? Czyżby to urojenia...? Omamy...? Poszukaj sobie kiedyś czego bywaja objawem... Doradzę jednak coś Tobie, bowiem zmieniasz nicki tylko po to, aby mi dopiec... robisz to tak nieudolnie, że aż mi się otwiera mizerykordia w kieszeni... zatem... ...zatem nim coś napiszesz do mnie - postaraj się o jakieś argumenty, a nie epitety... (wiem, ale skorzystaj z Wikipedii... hasło: argument)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vist Do mandold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:39 Kto z czego jest dumny, takim jest. Wiec popierając warchołów sam jesteś warchołem. To oczywiste. I nie pisz, że te słowa już słyszeliście - to są uniwersalne słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do mandold Re: 12.01.06, 13:41 Gość portalu: vist napisał(a): > Kto z czego jest dumny, takim jest. Wiec popierając warchołów sam jesteś > warchołem. To oczywiste. I nie pisz, że te słowa już słyszeliście - to są > uniwersalne słowa. chcesz zobaczyć warchoła to włacz sobie obrady Sejmu, a od młodych ludzi, którzy myslą samodzielnie a nie tak jak Ty łykaja dogmaty wara !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR Do mandold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:44 Zwłaszcza kolesie z Federacji Anarchistycznej, którzy to ponoć zorganizowali (czyli zachęcili 5 osób) myślą samodzielnie! Wejdź sobie na ich stonę i poczytaj te głupoty. I te "dogmaty". Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jezeli juz mowa o idiotyzmach to tu są większe 12.01.06, 13:46 www.piotrskarga.pl/ Gość portalu: FR napisał(a): > Zwłaszcza kolesie z Federacji Anarchistycznej, którzy to ponoć zorganizowali > (czyli zachęcili 5 osób) myślą samodzielnie! Wejdź sobie na ich stonę i > poczytaj te głupoty. I te "dogmaty". Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:45 mangold napisał: Wspaniali młodzi ludzie. Mam nadzieję, że moja córka wyrośnie na równie odważnego i samodzielnie myślącego człowieka. > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:47 bio.mum napisała: > mangold napisał: > > Wspaniali młodzi ludzie. Mam nadzieję, że moja córka wyrośnie na równie > odważnego i samodzielnie myślącego człowieka. > Bylebys ją na religię nie posłała..:-D Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:53 mangold napisał: > > > Bylebys ją na religię nie posłała..:-D Spokojna głowa. Nie pozwolę jakiejs niedopieszczonej katechetce wyprac jej mózgu. > > Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:55 bio.mum napisała: > Spokojna głowa. Nie pozwolę jakiejs niedopieszczonej katechetce wyprac jej > mózgu. Panowie...! Dopieszczajcie katechetki...! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:58 awersja napisała: > bio.mum napisała: > > > Spokojna głowa. Nie pozwolę jakiejs niedopieszczonej katechetce wyprac je > j > > mózgu. > > Panowie...! Dopieszczajcie katechetki...! Uważaj co piszesz. Jeszcze Golik weźmie to do siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 14:01 > > Uważaj co piszesz. Jeszcze Golik weźmie to do siebie;) > Sądzisz, że potrafi podać definicję "dopiesczenia" (bez korzystania z wulgaryzmów) oraz sposoby wykonywania powyższego (z wykorzystaniem fantazji i subtelności)...? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 14:04 awersja napisała: > > > > Uważaj co piszesz. Jeszcze Golik weźmie to do siebie;) > > > Sądzisz, że potrafi podać definicję "dopiesczenia" (bez korzystania z > wulgaryzmów) oraz sposoby wykonywania powyższego (z wykorzystaniem fantazji i > subtelności)...? Jego cała finezja w sprawach seksu polega na zakładaniu i zdejmowaniu prezerwatywy...nie sadzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basior Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:58 Mam wstręt do tych nawiedzonych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 14:00 Gość portalu: basior napisał(a): > Mam wstręt do tych nawiedzonych!!!! Niech sobie żyją...z bogiem. Ale niech pozwolą żyć innym...po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśkastring Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:56 Brawo!!!!Nie dać się zmoherować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topper Dawno mówiłem, że lewicowe poglądy trzeba leczyć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:00 Przetrwealismy Różańskiego i Kwaśniewskiego, przetrwalismy Millera i Dyducha, przetrwalismy 4-letnie jarzmo Skretyniałych Lewicowych Darmozjadów, przetrwamy i resztki idiotów z lewackimi odchyleniami, które nadal pałętają się jeszcze po ulicach. Ale wciąż uważam, że lewicowe poglądy należy przymusowo leczyć, jako wysoce niebezpieczne dla gospodarki, kultury i racji stanu każdego chcącego się normalnie rozwijać państwa. Userowi marnad proponuję wizytę u psychiatry. Najlepiej u doktorka z socjalistycznego szpitala psychiatrycznego, którego ulubioną terapią jest walenie tępym przedmiotem w potylicę. Powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ciebie nawet nie próbowaliby leczyć .... 12.01.06, 13:16 Gość portalu: Topper napisał(a): > Przetrwealismy Różańskiego i Kwaśniewskiego, przetrwalismy Millera i Dyducha, > przetrwalismy 4-letnie jarzmo Skretyniałych Lewicowych Darmozjadów, przetrwamy > i resztki idiotów z lewackimi odchyleniami, które nadal pałętają się jeszcze po > > ulicach. > > Ale wciąż uważam, że lewicowe poglądy należy przymusowo leczyć, jako wysoce > niebezpieczne dla gospodarki, kultury i racji stanu każdego chcącego się > normalnie rozwijać państwa. > > Userowi marnad proponuję wizytę u psychiatry. Najlepiej u doktorka z > socjalistycznego szpitala psychiatrycznego, którego ulubioną terapią jest > walenie tępym przedmiotem w potylicę. Powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Dawno mówiłem, że lewicowe poglądy trzeba lec IP: *.nowytarg.pl / *.nowytarg.pl 12.01.06, 14:11 Topper .....czarni wyprali ci mózg.....a na dodatek chory jestes..biedaku....żal mi takich bezmyślnych idiotów....;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Marka jurka poproś ... 12.01.06, 13:18 antyrus napisał: . generalnie nic ciekawego antyrus nie napisał..jakiś pełen miłości do bliźniego bełkot:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stalinogrodzianin TO DZIECINADA 12.01.06, 13:26 Za czarnych trzeba się wreszcie wziąć na poważnie!! Po pierwsze-zdelegalizować kościół,to siedlisko zła,pod jarzmem którego jęczy społeczeństwo!! Po drugie- przywrócić do władzy lewicę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Polka Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.gov.pl 12.01.06, 13:48 A kurteczki i spodenki to im pewnie mamusia kupiła i upierze :( Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: pasem ich 12.01.06, 13:52 bopin napisał: > Gó..arzeria, wzięli by się do nauki Nie zdążą - mają skrócony rok szkolny... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold "Wasze twarze więcej mówią o Waszej religii niż 12.01.06, 13:51 nasze argumenty"-Nietzsche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR Re: "Wasze twarze więcej mówią o Waszej religii n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:01 I jeszcze parę cytatów z niedoszłego zbrodniarza Nietzsche'go: -Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza! -Bracie, raz to sobie zapamiętaj: mało rób, a dużo stękaj! -Słabi i nieudani niech szczezną; pierwsza zasada naszej miłości dla ludzi. -Właśnie fakty nie istnieją, jedynie interpretacje. Nic dziwnego, że FN stał się ulubieńcem Nazistów. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: "Wasze twarze więcej mówią o Waszej religii n 12.01.06, 14:04 Gość portalu: FR napisał(a): > I jeszcze parę cytatów z niedoszłego zbrodniarza Nietzsche'go: > > -Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza! > -Bracie, raz to sobie zapamiętaj: mało rób, a dużo stękaj! > -Słabi i nieudani niech szczezną; pierwsza zasada naszej miłości dla ludzi. > -Właśnie fakty nie istnieją, jedynie interpretacje. > > Nic dziwnego, że FN stał się ulubieńcem Nazistów. -Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza!-niektórzy katolicy też by go poparli buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Wiesz ze Nietzche snobowal sie na bycie Polakiem IP: *.crowley.pl 12.01.06, 15:22 Nietzche snobowal sie na bycie Polakiem. Uwazal ze jego pruska rodzina wywodzi sie z polskiej rodziny Niecinski. Niazisci ten fakt skrzetnie ukrywali. Tak tak byly czasy ze wielu ludzi snobowalo sie na byc Polakiem. Warto o tym pamietac. "...to Szwabowie tez maja swoich poetow??..."-Petrarka Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Skądś to znamy? :-) 12.01.06, 15:54 Gość portalu: FR napisał(a): > I jeszcze parę cytatów z niedoszłego zbrodniarza Nietzsche'go: > > 1. -Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza! > 2. -Bracie, raz to sobie zapamiętaj: mało rób, a dużo stękaj! > 3. -Słabi i nieudani niech szczezną; pierwsza zasada naszej miłości dla ludzi. > 4. -Właśnie fakty nie istnieją, jedynie interpretacje. Ad. 1 - Dorn? 2 - Jareczek do Lesia? 3 - Ziobro? 4 - Kurski? - "Karmienie trolli i schodzenie do ich poziomu nie jest rozwiązaniem." - dobre! A więc drogie trolle, nie oczekujcie tego ode mnie. Trolle - PiSs off! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:00 Teraz kościół przystosowuje się do młodzieży i realiów zycia dnia dzisiejszego.Za PRL nie do pomyślenia było aby w poście była dyskoteka, teraz się tego nie przestrzega , wmawiając iż to ma być radosne oczekiwanie.Tak samo w dniu śmierci JPII widziałem bawiących się ludzi na dyskotekach.Młode pokolenie ma inne poglądy, jeżeli kościół nie przystosuje się to zostanie wyrzucony zżycia społecznego, mocherki już wtedy nie pomogą.Rozdzielić kościół od państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Do awersja i mangold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:00 Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie niczemu nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 14:02 Gość portalu: taa napisał(a): > Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie niczemu > nie służy. Pozdrawiam bio :-)) jakie qrw** podżeganie?? Nie chcę żyć w państwie gdzie ludzie padają na kleczki na samo brzmienie imienia Karol !! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 14:03 Gość portalu: taa napisał(a): > Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie niczemu > nie służy. Mangold...? czy Ty o tym wiedziałeś..? nie dość, że jesteś mną, to jeszcze podżegasz do tolerancji, zrozumienia i akceptacji...! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 14:07 awersja napisała: > Gość portalu: taa napisał(a): > > > Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie > niczemu > > nie służy. > > Mangold...? czy Ty o tym wiedziałeś..? nie dość, że jesteś mną, to jeszcze > podżegasz do tolerancji, zrozumienia i akceptacji...! Jak ktos ma łeb zryty nieszporami to juz tak bywa :-)) Ciekawe z jakiej plebanii klika ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Do awersja i mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:10 Taa... Tolerancja "luzu". Taa... Tolerancja dokuczania innym i imie egoizmu. Ta... Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Do awersja i mangold Re: 12.01.06, 14:15 Gość portalu: taa napisał(a): > Taa... Tolerancja "luzu". Taa... Tolerancja dokuczania innym i imie egoizmu. > Ta... Posłuchaj, Taa... ...kiedy jechałem drogą szybkiego ruchu i musiałem zwolnić do 6 km/h nie narzekałem na idących pielgrzymów - mają do tego prawo, są równoprawnymi użytkownikami drogi... mimo, że spieszylem się bardzo - odwzajemniłem uśmiech wymijając ich... ...zostałem wychowany w duchu tolerancji i zrozumienia dla innych... niestety - tego samego wymagam w stosunku do mnie... Zarzucasz mi egoizm - podaj przykład mojej egoistycznej wypowiedzi, prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do awersja i mangold Re: 12.01.06, 14:17 awersja napisała: > > Zarzucasz mi egoizm - podaj przykład mojej egoistycznej wypowiedzi, prosze... Myslisz o sobie a nie o Bogu :-)) Katolika poznać po tym, ze gdy mówisz- wolność słowa, on słyszy : obraza Boga....:-D Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Do awersja i mangold Re: 12.01.06, 14:22 No tak... : ))) nie zauwazyłem, że kiedy piszę: "oddajcie bogu co boskie, a cesarzowi co cesarskie" okazuję skrajny egoizm... : )) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 14:45 Gość portalu: taa napisał(a): > Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie niczemu > nie służy. I ja!! I ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 15:28 bio.mum napisała: > Gość portalu: taa napisał(a): > > > Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie > niczemu > > nie służy. Ja też jestem jednym i tym samym... Przeczytałam komentowany artykuł (awersja, tobie też się udało, wiesz o czym piszesz w ogóle?) i powiem tak: młodzi ludzie są za mądrzy na te chore pomysły. I dzięki nim to stado kaczych baranów (obrzydliwa krzyżowka) odpłynie w niebyt - za co trzymam mocno kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Popieram ich. Nie mam nic przeciwko religijności.. 12.01.06, 14:05 ...niechaj jednak każdy przeżywa ją na własny rachunek - w sensie dosłownym i w przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Popieram ich. Nie mam nic przeciwko religijno 12.01.06, 14:08 tersta napisała: > ...niechaj jednak każdy przeżywa ją na własny rachunek - w sensie dosłownym i > w przenośni. Niektórym chodzi jednak żeby cały naród chórem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:17 Taa... Co tak bardzo podniecasz sie tą dyskusją? Taa... Odpowiedz Link Zgłoś