Dodaj do ulubionych

Leżeli krzyżem przed ministerstwem

• Gość: Michał Re: Popieram was!! IP: *.globsat.net / 85.219.244.* 12.01.06, 11:47
      Wg. mnie religia powina byc całkiem zniesiona ze szkół.Taką forme zajęc
      powininem prowadzic sobie kosciół jezeli ktos jest zainteresowany to niech
      sobie chodzi.
      • Gość: o90 Re: Popieram was!! IP: 82.112.139.* 12.01.06, 12:01
        nie chcesz

nie chodz

proste.
    • Gość: alex Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.nowytarg.pl / *.nowytarg.pl 12.01.06, 11:47
      brawo młodzi....a juz myslalam ze indoktrynacja zamuliła mózgi wszystkim...
    • tom1003 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 11:52
      tak, precz z wartościami chrześciajańskimi, przeceiż ta banda fanatyków co
      zebrała się po smierci Jana Pawła II to omal synagog nie podpaliła i
      hopmoseksualistów nie wymordowała.
    • xx23 marnad napisał(a): 12.01.06, 11:53
      marnad napisał(a):

> Przetrwealismy Hitelra, üprzetrwalismy Stalina, przetrwalismy 27-letnie
      > jarzmo watykanskie, przetrwamy kaotlicko-narodowy faszyzm kaczek.

Przetrwamy rowniez i MARNADA.
      Marnad przeminie z wiatrem.
      • Gość: FR Re: marnad napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:58
        W sumie fajny nick, marna d**a= marnad w skrócie.
        A te opowieści o "jarzmie watykańskim" swiadczą dobitnie, że i rozumek marny.
        • cziriklo BRAWO DZIELNA MLODZIEZ, NASZA NADZIEJO!!!! 12.01.06, 20:23
    • Gość: alex Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.nowytarg.pl / *.nowytarg.pl 12.01.06, 11:56
      www.racjonalista.pl/kk.php/s,4536
    • Gość: megi64 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:12
      Popieram młodzież w pełni.Trudno być niekatolikiem w tym kraju.Wartości
      chrześcijańskie do kościoła!
    • centrolewica mamad I INNI KRETYNI 12.01.06, 12:14
      Podobno mózg mamada przekazany został Akademii Medycznej.
    • jacek.jarecki Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 12:14
      oj .. głupi
      głupi...głupi...głupi
    • Gość: serwo Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.icpnet.pl 12.01.06, 12:17
      MEN juz od dawna należałoby nazwać "Ministerstwem Głupich Kroków". Na te
      przypadłość nie ma prawdopodobnie żadnego lekarstwa. Tego typu pierdoły o
      neutralności światopoglądowej w szkole można rozbić o kant d...y. Obowiązkowe
      wigilie dla uczniów i nauczycieli, wycieczki do Częstochowy czy Lichenia,
      panoszenie się kościelnych katechetów-księży itp.
      Czy wiadomo wam wszystkim, że zwykły nauczyciel po studiach aby uzyskać stopień
      nauczyciela mianowanego musi przepracowac ok. 10 lat, zaliczać opłacane przez
      siebie kursy i zdawać stosowne egzaminy podczas gdy ksiądz otrzymuje ten
      stopień nauczyciela mianowanego na podst. zaświadczenia od proboszcza z parafii
      (vide- Karta Nauczyciela).
      To wszystko nie jest niczym innym jak PRZYMUSOWĄ KLERYKALIZACJĄ SZKOLNICTWA W
      POLSCE!
      • awersja Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 12:24
        Serwo...
        ...obawiam się, że już zostałeś wyklęty...
        Chciałbym jednak Tobie wytłumaczyć ów zapis z Karty Nauczyciela... otóż...
        nauczycielowi odbija dopiero po 10 latach pracy... a księdzu zaraz po
        skończeniu seminarium...
    • Gość: lool zostana przegonieni przez mohero-bojówki IP: *.tvgawex.pl 12.01.06, 12:27
      lub Dewizjon Oostentacyjno Restrykcyjno Radykalny w skrócie DORN
      • Gość: lool Re: zostana przegonieni przez mohero-bojówki IP: *.tvgawex.pl 12.01.06, 12:29
        Dewizjon Oostentacyjno Restrykcyjno Narodowy w skrócie DORN
        sorki za wtope :-p
    • centro-lew Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 12:29
      Wojtyła gorszy od nazistów!! ! kościół to organizacja przestępcza !!!
      Brawo wspaniała młodzież !! Niech żyje europejska lewica!!! Niech żyje SLD!!!
    • ljblues1 Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem 12.01.06, 12:30
      tylko zycie ciut za krotkie, zeby ciagle (ze tak powiem) zyc na przetrwaniu
    • Gość: pedr głupie dzieciaki, głupszy rzecznik IP: 62.233.169.* 12.01.06, 12:33
      niemądre dzieciaki, obłudny rzecznik, rozdmuchany temat - tak to mozna skrocic.
      Gdybym byl katolikiem, to by mnie wkurzalo takie wykorzystywanie lezenia
      krzyzem. Ale rzecznik tez przesadza mówiąc o gestapo - to znaczy, że co, przed
      ministerstwem nie mozna protestowac? Nie wypada się koło niego całowac? Jak
      sekretarka albo wiceminister puszczą bąka w tym budynku to obrażą Naród Polski?
      A wracając do wartości chrześcijańskich - drogie dzieci, co Wam się w nich nie
      podoba - miłość, solidarność, pokora? Zresztą, jak byście się nie starali,
      nawet ateistami i agnostykami będziecie chrześcijanskimi/katolickimi, bo się tu
      urodziliscie i wychowaliscie.
    • Gość: wychowawca Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:43
      Biedne dzieci. A co dorośli na to?
    • Gość: Jagiełło ALE PROTEST! WARSZAWA ZABLOKOWANA!! HA,HA, HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:52
      • awersja Re: ALE PROTEST! WARSZAWA ZABLOKOWANA!! HA,HA, HA 12.01.06, 12:56
        A Ty uznajesz jedynie protesty z tysiącem górników, kamieniami, rannymi
        policjantami lub sejmową bijatyką... gratuluję poczucia demokracji i wolności
        wypowiedzi...
        • Gość: FR 5 osób...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:01
          Na zdjęciu widać 5 osób. Znacznie więcej wierzy, że Lenin wciąż żyje. Gdyby
          było ich sporo, zapewne gazeta skwapliwie podałaby ten fakt do publicznej
          wiadomości. Zapomniana Federacja Anarchistyczna szuka popularności kosztem
          przechłodzonych nerek nastolatków.
    • stalinogrodzianin piwi77 - CHLUBA EUROPEJSKIEGO KOMUNIZMU 12.01.06, 12:54
      Jego pierwszego należy w Polsce sklonować!
      • Gość: Była nauczycielka Popieram tych młodych myślących ludzi IP: *.prenet.pl 12.01.06, 13:07
        Dobrze, że mamy jeszcze trzeźwo myślących młodych ludzi. Brawo dla nich.
        Instytucje państwowe, w tym szkoły, powinny być świeckie. Mam ponad
        sześćdziesiąt lat, jestem byłą nauczycielką i przeraża mnie myśl o zamysłach
        Ministerstwa Edukacji i Nauki, że patriotyzmu będzie się uczyło na konkretnej
        lekcji, np. we wtorek od 11.40 do 12.25. To poroniony pomysł. Panowie z rządu,
        bądźcie wzorowymi obywatelami, dajcie młodzieży pozytywne wzorce, i to będzie
        najlepszą lekcją patriotyzmu.
        Młodzi ludzie, trzymajcie się, jestem całą duszą z Wami.
        • awersja Re: Popieram tych młodych myślących ludzi 12.01.06, 13:10
          Pani wybaczy - "takie są Rzeczypospolite...........", Pani Była Nauczycielko...

• Gość: vist Do awersa Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:36
            Myślących młodych ludzi? O czym oni myśla? Chyba tylko o zadymach Sa głupi, bo
            daja się podpuszczać pseudo politykom, takim jak Ty.
            • mangold Do awersa Re: 12.01.06, 13:38
              Gość portalu: vist napisał(a):

> Myślących młodych ludzi? O czym oni myśla? Chyba tylko o zadymach Sa głupi, bo
              > daja się podpuszczać pseudo politykom, takim jak Ty.

Jeżeli leżenie krzyżem i kleczenie uważasz za zadymę to chyba czas się bliżej
              procesjom przyjrzeć ?? :-D
              • Gość: vist Do awersa Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:42
                Może w tym wzgledzie masz odrobinę słuszności? Taka odrobinka, a zmienia obraz
                człowieka - bo już wydawało się, że jesteś kretyn pierwszej wody.
            • awersja Do awersa Re: 12.01.06, 13:42

> Myślących młodych ludzi? O czym oni myśla? Chyba tylko o zadymach Sa głupi,
              bo
              > daja się podpuszczać pseudo politykom, takim jak Ty.

Widzę, że aż roi się tutaj od jasnowidzów... Na jakiej podstawie sądzisz, że
              jestem politykiem...? Czyżby to urojenia...? Omamy...? Poszukaj sobie kiedyś
              czego bywaja objawem...

Doradzę jednak coś Tobie, bowiem zmieniasz nicki tylko po to, aby mi dopiec...
              robisz to tak nieudolnie, że aż mi się otwiera mizerykordia w kieszeni...
              zatem...
              ...zatem nim coś napiszesz do mnie - postaraj się o jakieś argumenty, a nie
              epitety... (wiem, ale skorzystaj z Wikipedii... hasło: argument)...
        • mangold Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:15

• Gość: vist Do mandold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:39
            Kto z czego jest dumny, takim jest. Wiec popierając warchołów sam jesteś
            warchołem. To oczywiste. I nie pisz, że te słowa już słyszeliście - to są
            uniwersalne słowa.
            • mangold Do mandold Re: 12.01.06, 13:41

> Kto z czego jest dumny, takim jest. Wiec popierając warchołów sam jesteś
              > warchołem. To oczywiste. I nie pisz, że te słowa już słyszeliście - to są
              > uniwersalne słowa.

chcesz zobaczyć warchoła to włacz sobie obrady Sejmu, a od młodych ludzi, którzy
              myslą samodzielnie a nie tak jak Ty łykaja dogmaty wara !!
              • Gość: FR Do mandold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:44
                Zwłaszcza kolesie z Federacji Anarchistycznej, którzy to ponoć zorganizowali
                (czyli zachęcili 5 osób) myślą samodzielnie! Wejdź sobie na ich stonę i
                poczytaj te głupoty. I te "dogmaty".
                • mangold Jezeli juz mowa o idiotyzmach to tu są większe 12.01.06, 13:46
                  www.piotrskarga.pl/

Gość portalu: FR napisał(a):

> Zwłaszcza kolesie z Federacji Anarchistycznej, którzy to ponoć zorganizowali
                  > (czyli zachęcili 5 osób) myślą samodzielnie! Wejdź sobie na ich stonę i
                  > poczytaj te głupoty. I te "dogmaty".
          • bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:45
            mangold napisał:

Wspaniali młodzi ludzie. Mam nadzieję, że moja córka wyrośnie na równie
            odważnego i samodzielnie myślącego człowieka.

>
            • mangold Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:47
              bio.mum napisała:

> mangold napisał:
              >
              > Wspaniali młodzi ludzie. Mam nadzieję, że moja córka wyrośnie na równie
              > odważnego i samodzielnie myślącego człowieka.
              >
              Bylebys ją na religię nie posłała..:-D
              • bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:53
                mangold napisał:

> >
                > Bylebys ją na religię nie posłała..:-D

Spokojna głowa. Nie pozwolę jakiejs niedopieszczonej katechetce wyprac jej
                mózgu.
                >
                >
                • awersja Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:55
                  bio.mum napisała:

> Spokojna głowa. Nie pozwolę jakiejs niedopieszczonej katechetce wyprac jej
                  > mózgu.

Panowie...! Dopieszczajcie katechetki...!
                  • bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 13:58
                    awersja napisała:

> bio.mum napisała:
                    >
                    > > Spokojna głowa. Nie pozwolę jakiejs niedopieszczonej katechetce wyprac je
                    > j
                    > > mózgu.
                    >
                    > Panowie...! Dopieszczajcie katechetki...!

Uważaj co piszesz. Jeszcze Golik weźmie to do siebie;)
                    • awersja Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 14:01
                      >
                      > Uważaj co piszesz. Jeszcze Golik weźmie to do siebie;)
                      >
                      Sądzisz, że potrafi podać definicję "dopiesczenia" (bez korzystania z
                      wulgaryzmów) oraz sposoby wykonywania powyższego (z wykorzystaniem fantazji i
                      subtelności)...?
                      • bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 14:04
                        awersja napisała:

> >
                        > > Uważaj co piszesz. Jeszcze Golik weźmie to do siebie;)
                        > >
                        > Sądzisz, że potrafi podać definicję "dopiesczenia" (bez korzystania z
                        > wulgaryzmów) oraz sposoby wykonywania powyższego (z wykorzystaniem fantazji i
                        > subtelności)...?

Jego cała finezja w sprawach seksu polega na zakładaniu i zdejmowaniu
                        prezerwatywy...nie sadzę;)
                  • Gość: basior Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:58
                    Mam wstręt do tych nawiedzonych!!!!
                    • bio.mum Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) 12.01.06, 14:00
                      Gość portalu: basior napisał(a):

> Mam wstręt do tych nawiedzonych!!!!

Niech sobie żyją...z bogiem. Ale niech pozwolą żyć innym...po swojemu.
            • Gość: kaśkastring Re: Też jestem dumny z tych młodych ludzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:56
              Brawo!!!!Nie dać się zmoherować!!!!
    • Gość: Topper Dawno mówiłem, że lewicowe poglądy trzeba leczyć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:00
      Przetrwealismy Różańskiego i Kwaśniewskiego, przetrwalismy Millera i Dyducha,
      przetrwalismy 4-letnie jarzmo Skretyniałych Lewicowych Darmozjadów, przetrwamy
      i resztki idiotów z lewackimi odchyleniami, które nadal pałętają się jeszcze po
      ulicach.

Ale wciąż uważam, że lewicowe poglądy należy przymusowo leczyć, jako wysoce
      niebezpieczne dla gospodarki, kultury i racji stanu każdego chcącego się
      normalnie rozwijać państwa.

Userowi marnad proponuję wizytę u psychiatry. Najlepiej u doktorka z
      socjalistycznego szpitala psychiatrycznego, którego ulubioną terapią jest
      walenie tępym przedmiotem w potylicę. Powinno pomóc.
      • mangold Ciebie nawet nie próbowaliby leczyć .... 12.01.06, 13:16
        Gość portalu: Topper napisał(a):

> Przetrwealismy Różańskiego i Kwaśniewskiego, przetrwalismy Millera i Dyducha,
        > przetrwalismy 4-letnie jarzmo Skretyniałych Lewicowych Darmozjadów, przetrwamy
        > i resztki idiotów z lewackimi odchyleniami, które nadal pałętają się jeszcze po
        >
        > ulicach.
        >
        > Ale wciąż uważam, że lewicowe poglądy należy przymusowo leczyć, jako wysoce
        > niebezpieczne dla gospodarki, kultury i racji stanu każdego chcącego się
        > normalnie rozwijać państwa.
        >
        > Userowi marnad proponuję wizytę u psychiatry. Najlepiej u doktorka z
        > socjalistycznego szpitala psychiatrycznego, którego ulubioną terapią jest
        > walenie tępym przedmiotem w potylicę. Powinno pomóc.
      • Gość: alex Re: Dawno mówiłem, że lewicowe poglądy trzeba lec IP: *.nowytarg.pl / *.nowytarg.pl 12.01.06, 14:11
        Topper .....czarni wyprali ci mózg.....a na dodatek chory jestes..biedaku....żal mi takich bezmyślnych idiotów....;-(
    • antyrus WIERDOL SPUśCIć TYM NIBY UCZNIOM I DO DOMCIU 12.01.06, 13:16
      KOMUSZEGO
      • mangold Marka jurka poproś ... 12.01.06, 13:18
        antyrus napisał:

. generalnie nic ciekawego antyrus nie napisał..jakiś pełen miłości do bliźniego
        bełkot:-))
    • stalinogrodzianin TO DZIECINADA 12.01.06, 13:26
      Za czarnych trzeba się wreszcie wziąć na poważnie!! Po pierwsze-zdelegalizować
      kościół,to siedlisko zła,pod jarzmem którego jęczy społeczeństwo!! Po drugie-
      przywrócić do władzy lewicę!!!
    • Gość: Matka Polka Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.gov.pl 12.01.06, 13:48
      A kurteczki i spodenki to im pewnie mamusia kupiła i upierze :(
    • bopin pasem ich 12.01.06, 13:51
      Gó..arzeria, wzięli by się do nauki
      • awersja Re: pasem ich 12.01.06, 13:52
        bopin napisał:

> Gó..arzeria, wzięli by się do nauki

Nie zdążą - mają skrócony rok szkolny...
    • mangold "Wasze twarze więcej mówią o Waszej religii niż 12.01.06, 13:51
      nasze argumenty"-Nietzsche
      • Gość: FR Re: "Wasze twarze więcej mówią o Waszej religii n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:01
        I jeszcze parę cytatów z niedoszłego zbrodniarza Nietzsche'go:

-Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza!
        -Bracie, raz to sobie zapamiętaj: mało rób, a dużo stękaj!
        -Słabi i nieudani niech szczezną; pierwsza zasada naszej miłości dla ludzi.
        -Właśnie fakty nie istnieją, jedynie interpretacje.

Nic dziwnego, że FN stał się ulubieńcem Nazistów.
        • mangold Re: "Wasze twarze więcej mówią o Waszej religii n 12.01.06, 14:04

> I jeszcze parę cytatów z niedoszłego zbrodniarza Nietzsche'go:
          >
          > -Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza!
          > -Bracie, raz to sobie zapamiętaj: mało rób, a dużo stękaj!
          > -Słabi i nieudani niech szczezną; pierwsza zasada naszej miłości dla ludzi.
          > -Właśnie fakty nie istnieją, jedynie interpretacje.
          >
          > Nic dziwnego, że FN stał się ulubieńcem Nazistów.

-Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza!-niektórzy katolicy też by go poparli
          buahahahaha
          • Gość: x Wiesz ze Nietzche snobowal sie na bycie Polakiem IP: *.crowley.pl 12.01.06, 15:22
            Nietzche snobowal sie na bycie Polakiem. Uwazal ze jego pruska rodzina wywodzi
            sie z polskiej rodziny Niecinski. Niazisci ten fakt skrzetnie ukrywali.
            Tak tak byly czasy ze wielu ludzi snobowalo sie na byc Polakiem.
            Warto o tym pamietac.

"...to Szwabowie tez maja swoich poetow??..."-Petrarka
        • taziuta Re: Skądś to znamy? :-) 12.01.06, 15:54

> I jeszcze parę cytatów z niedoszłego zbrodniarza Nietzsche'go:
          >
          > 1. -Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza!
          > 2. -Bracie, raz to sobie zapamiętaj: mało rób, a dużo stękaj!
          > 3. -Słabi i nieudani niech szczezną; pierwsza zasada naszej miłości dla ludzi.
          > 4. -Właśnie fakty nie istnieją, jedynie interpretacje.

Ad.
          1 - Dorn?
          2 - Jareczek do Lesia?
          3 - Ziobro?
          4 - Kurski?

-
          "Karmienie trolli i schodzenie do ich poziomu nie jest rozwiązaniem." - dobre!
          A więc drogie trolle, nie oczekujcie tego ode mnie. Trolle - PiSs off! :-)
          • mangold Buahahaha dobre !! :-DD 12.01.06, 15:56

• Gość: Kuba Re: Leżeli krzyżem przed ministerstwem IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:00
      Teraz kościół przystosowuje się do młodzieży i realiów zycia dnia
      dzisiejszego.Za PRL nie do pomyślenia było aby w poście była dyskoteka, teraz
      się tego nie przestrzega , wmawiając iż to ma być radosne oczekiwanie.Tak samo
      w dniu śmierci JPII widziałem bawiących się ludzi na dyskotekach.Młode
      pokolenie ma inne poglądy, jeżeli kościół nie przystosuje się to zostanie
      wyrzucony zżycia społecznego, mocherki już wtedy nie pomogą.Rozdzielić kościół
      od państwa.
      • cziriklo BRAWO UCZNIOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.06, 20:25
    • Gość: taa Do awersja i mangold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:00
      Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie niczemu
      nie służy.
      • mangold Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 14:02
        Gość portalu: taa napisał(a):

> Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie niczemu
        > nie służy.

Pozdrawiam bio :-)) jakie qrw** podżeganie?? Nie chcę żyć w państwie gdzie
        ludzie padają na kleczki na samo brzmienie imienia Karol !!
      • awersja Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 14:03

> Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie
        niczemu
        > nie służy.

Mangold...? czy Ty o tym wiedziałeś..? nie dość, że jesteś mną, to jeszcze
        podżegasz do tolerancji, zrozumienia i akceptacji...!
        • mangold Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 14:07
          awersja napisała:

> Gość portalu: taa napisał(a):
          >
          > > Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie
          > niczemu
          > > nie służy.
          >
          > Mangold...? czy Ty o tym wiedziałeś..? nie dość, że jesteś mną, to jeszcze
          > podżegasz do tolerancji, zrozumienia i akceptacji...!

Jak ktos ma łeb zryty nieszporami to juz tak bywa :-)) Ciekawe z jakiej plebanii
          klika ??
        • cziriklo BRAWO CHLOPCY I DZIEWCZETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 12.01.06, 20:26
      • Gość: taa Do awersja i mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:10
        Taa... Tolerancja "luzu". Taa... Tolerancja dokuczania innym i imie egoizmu.
        Ta...
        • awersja Do awersja i mangold Re: 12.01.06, 14:15

> Taa... Tolerancja "luzu". Taa... Tolerancja dokuczania innym i imie egoizmu.
          > Ta...

Posłuchaj, Taa...

...kiedy jechałem drogą szybkiego ruchu i musiałem zwolnić do 6 km/h nie
          narzekałem na idących pielgrzymów - mają do tego prawo, są równoprawnymi
          użytkownikami drogi... mimo, że spieszylem się bardzo - odwzajemniłem uśmiech
          wymijając ich...

...zostałem wychowany w duchu tolerancji i zrozumienia dla innych... niestety -
          tego samego wymagam w stosunku do mnie...

Zarzucasz mi egoizm - podaj przykład mojej egoistycznej wypowiedzi, prosze...
          • mangold Do awersja i mangold Re: 12.01.06, 14:17
            awersja napisała:

>
            > Zarzucasz mi egoizm - podaj przykład mojej egoistycznej wypowiedzi, prosze...

Myslisz o sobie a nie o Bogu :-))

Katolika poznać po tym, ze gdy mówisz- wolność słowa, on słyszy : obraza Boga....:-D
            • awersja Do awersja i mangold Re: 12.01.06, 14:22
              No tak... : ))) nie zauwazyłem, że kiedy piszę:
              "oddajcie bogu co boskie, a cesarzowi co cesarskie"
              okazuję skrajny egoizm... : ))
      • bio.mum Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 14:45

> Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie
        niczemu
        > nie służy.

I ja!! I ja!!!
        • mjotka Re: Do awersja i mangold 12.01.06, 15:28
          bio.mum napisała:

> Gość portalu: taa napisał(a):
          >
          > > Jestesccie jednym. Oba nicki: awersja i mangold to to samo. Podżeganie
          > niczemu
          > > nie służy.
          Ja też jestem jednym i tym samym...
          Przeczytałam komentowany artykuł (awersja, tobie też się udało, wiesz o czym piszesz w ogóle?) i powiem tak: młodzi ludzie są za mądrzy na te chore pomysły. I dzięki nim to stado kaczych baranów (obrzydliwa krzyżowka) odpłynie w niebyt - za co trzymam mocno kciuki!
    • tersta Popieram ich. Nie mam nic przeciwko religijności.. 12.01.06, 14:05
      ...niechaj jednak każdy przeżywa ją na własny rachunek - w sensie dosłownym i
      w przenośni.
      • mangold Re: Popieram ich. Nie mam nic przeciwko religijno 12.01.06, 14:08
        tersta napisała:

> ...niechaj jednak każdy przeżywa ją na własny rachunek - w sensie dosłownym i
        > w przenośni.

Niektórym chodzi jednak żeby cały naród chórem :-))
        • Gość: taa Do mangold Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:17
          Taa... Co tak bardzo podniecasz sie tą dyskusją? Taa...
      • cziriklo BRAWO MLODZIEZ SZKOLNA! TAK TRZYMAC!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.06, 20:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka