hiuppo 15.01.06, 11:57 Nie odkrywam tu Ameryki, ale istnieje forum ze zdjęciami z Warszawy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=746 Zwłaszcza dużo tam zdjęć z Wawy, która znika na naszych oczach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarekzielinski Re: Forum ze zdjęciami z Warszawy 16.01.06, 13:08 Wiem, wiem, wrzucam tam trochę obrazków od czasu do czasu, a spotkacie tam też kilku innych znajomych. Polecam również forum "gazety" Stara Ochota, na którym szaleje m.in. chinique (wielka kupa starych zdjęć!), tamże link do strony żoliborsko-bielańskiej (też liczne stare fotki), którego w tej chwili nie pamiętam. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Żoliborz Bielany 16.01.06, 13:52 jarekzielinski napisał: (...)tamże link do strony > żoliborsko-bielańskiej (też liczne stare fotki), którego w tej chwili nie > pamiętam. Pzdr. To jest link do tej strony: www.zoliborz-bielany.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chinique Szaleństwa panny Ewy 16.01.06, 13:53 Nie szaleję, tylko integruję w jednym miejscu materiały, które mi podsyłają kluczowi varsawianiści oraz autorytety dziedziny miłośnictwa zabytków, od siebie dorzucając to co ukradnę na sieci i z powszechnie dostępnej literatury. Jednocześnie dziękuję wszystkim, którzy się dorzucili - być może z czasem wspólnym wysiłkiem Państwa sąsiadów z dzielnicy postawimy jakiś łatwiej nawigowalny sajcik, na który nie omieszkane będzie zaprosić. Odpowiedz Link Zgłoś