terramitica 29.01.06, 22:16 poszukuje ksiazki a slyszalam, ze tam podobno mozna wiele rzeczy dostac... kupowaliście tam kiedyś? warto sie tam wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: ksiegarnia na koszykach 29.01.06, 22:31 Cała moja rodzina regularnie tam bywa. Książki wydane wiele lat temu, za śmieszne pieniądze. Namiastka prawdziwej księgarni, w czasch empików, gdzie towar niesprzedany w ciągu 2 tygodni jest zwracany na przemiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ksiegarnia na koszykach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.06, 13:05 Bardzo polecam tą ksiegarnie mozna tam dostac naprawde wszystko i za smieszne pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk To i owo o Koszykach 30.01.06, 17:44 Po pierwsze, warto wiedziec, ze tam sa dwie ksiegarnie. Jedna w Hali, a druga ma wejscie od Koszykowej, w kierunku Marszalkowskiej. Przed Hala zas dodatkowo stoi budka-antykwariat. Natomiast nie jest prawda, ze wszystko mozna tam kupic. Nie wiem jaki jest klucz, ale pewne ksiazki tam maja (nawet nowosci), a pewnych nie maja. Nowosci kosztuja o ok. 10% taniej niz w "normalnych" ksiegarniach. W ksiegarni w Hali sa tez plyty. Kompakty i winyle. Mnostwo kompaktow ze stara muzyka polska (rozrywkowa, lata 1960-70). Studenci maja dodatkowo 10% znizki. Post-studenci tez moga sobie wyrobic karte znizkowa. Analfabetow, rowniez funkcjonalnych, nie wpuszczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: ksiegarnia na koszykach 30.01.06, 21:19 to nie jest już ta sama księgarnia co kiedyś :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: ksiegarnia na koszykach 30.01.06, 21:46 Sama księgarna w hali koszyków faktycznie zeszła na psy... Końcówki wydawnicze w większej ilości można kupić w 'filii' [?] obok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studenciak Re: ksiegarnia na koszykach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.06, 21:35 jak tam można dojechać? nie jestem z wawy, a chetnie bym tam zajrzał, i jakbyście rzucili pare tytułów to wiedziałbym czy warto jechać, poszukuję kilku książek i nigdzie ich nie ma w księgarniach Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: ksiegarnia na koszykach 12.02.06, 22:32 Dobrze sie sklada. Wlasnie widzialem tam ostatnio te ksiazki, ktorych szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cityguide Dojazd: pl Konstytucji + 2 min.piechotą IP: *.aster.pl 13.02.06, 16:23 pytać o Halę na Koszykach przy Koszykowej. Gość portalu: studenciak napisał(a): > jak tam można dojechać? nie jestem z wawy, a chetnie bym tam zajrzał Odpowiedz Link Zgłoś
agakos1 Re: ksiegarnia na koszykach 12.02.06, 22:03 Jedna z tych księgarni prowadzi sklep internetowy( skład książek, który nie jest w Hali). Adres www.tanieksiazki.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: ksiegarnia na koszykach 14.02.06, 13:24 Hej! Polecam hurtownię tanich książek na giełdowej/boczna Karolkowej,między Kasprzaka a Wolską Odpowiedz Link Zgłoś