Gość: aga IP: *.poczta.katowice.pl 31.01.06, 11:36 jak dostać się w niedzielę z Dworca Głównego na ul.Łączyny 8. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dakar Re: jak dostać się w niedzielę z Dworca Głównego IP: *.chello.pl 31.01.06, 13:56 Najpierw tramwajem do metra (każdy w stronę centrum), potem metrem do stacji Wilanowska i potem z pętli autobusem 165 do ul. Łączyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: jak dostać się w niedzielę z Dworca Głównego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.06, 13:58 a to jeszcze istnieje dw. główny?? myślałem, że juz nie funkcjonuje, tory, perony rozebrane, brak trakcji elektrycznej i reszty infrastruktury... no nie wiem, może go przenieśli gdzieś indziej hehe, a ja nic nie wiem... mhm Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius 192 31.01.06, 14:01 Wsiadasz na dworcu centralnym, wysiadasz na pętli 192 (Wyczółki). Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: 192 31.01.06, 15:16 A może chodzi właśnie o Dworzec Centralny? Chyba, że autor wątku miał na myśli miejsce, gdzie w zamierzchłych czasach był Dworzec Główny. Odpowiedz Link Zgłoś