adam_liwak 03.02.06, 00:37 Czy ktoś wie, czy coś się będzie działo w najbliższym czasie z tymi budynkami? Jest zaplanowany jakiś remont? Jeszcze ze dwa, trzy lata i "pa, pa". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Tarowa 19 i 21 04.02.06, 09:02 muieszka tam mój znajomek. bawiłem u niego w gościach. oglądaliśmy te chałupy. i tak jakoś oceniliśmy że wyremontowanie tego kosztowałoby chyba 3 razy drożej niż postawienie nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_liwak Re: Tarowa 19 i 21 25.02.06, 22:14 O Próżną wszyscy tak się troszczą a o te obiekty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.burkiewicz Re: Tarowa 19 i 21 25.02.06, 22:34 Wręcz przeciwnie. Ja np nie zajmuję się Próżną, natomiast działam tu, na Bródnie. Dziś wraz z Kosaćcem i Jurkiem1987 obeszliśmy cały Aleksandrówek, trochę Bródna, Samarytankę i Targówek. Bardzo fajne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
kosaciec Re: Tarowa 19 i 21 25.02.06, 23:03 Z tego co wiem,byly niegdys plany przedluzenia ul.Kijowskiej i obie kamienice mialy ustapic miejsca tej inwestycji,wiec postawiono na nich krzyzyk.Szczesliwie z planow tych(jak na razie) nic nie wyszlo,mamy wiec owe kamienice..Swoja droga,jako ze wiekszosc budynkow przy Targowej (moze poza kamienica GW)utracila dawny wystroj,te dwa domki mimo skrajnego zaniedbania daja resztkami elewacji (jeszcze mozna by cos ocalic lub skopiowac) swiadectwo dawnego krajobrazu tej ulicy.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś