Dodaj do ulubionych

Chyba muszę zmienić zdanie o UW...

18.11.02, 13:39
Chyba muszę zmienić zdanie o UW.

Może kto pomoże mi zweryfikować informację o koalicji UW-Samabrona w jednym z
województw? Miało się to odbyć za zgodą władz krajowych UW.

W tej chwili nie istnieją już żadne obiektywne przeszkody by Wieczniepijana
Pani Poseł Nowina Konopczyna dołączyła do swego brata Nowiny Konopki w UW.

Tak z ciekawości tylko pytam czy kandydatem tej koalicji na Prezydenta RP
będzie Władziu F. czy może raczej Jędrek Leppiej...
    • Gość: Ben Re: Chyba muszę zmienić zdanie o UW... IP: *.chello.pl 18.11.02, 13:47
      Oni zawsze byli bardzo "elastyczni"
    • Gość: Normals Re: Chyba muszę zmienić zdanie o UW... IP: 195.94.207.* 18.11.02, 13:47
      Pragmatyzm jest cnotą,
      Mądrość zaś balastem.

Mowa oczywiście o demokracji.
      • Gość: Niech Re: Chyba muszę zmienić zdanie o UW... IP: 217.197.165.* 18.11.02, 14:22
        Te medrki z UW wystartowaly z list SLD i weszly w stosunek z Leppenem wlasnie
        jako przedstawiciele SLD. Wladek w ostatnim momencie pogrozil, ze za takie
        stosunki bedzie obijanie po mordzie, ale to juz dla biednego Tadzia z PAXu bylo
        za pozno i soie wypelzal. Zenada, zenada, zenada. Ale to mojego zdania o UW nie
        zmienia, bo zawsze mialem to samo.
        Boojak na Saddama!
        • pan_pndzelek Łojezusicku brodaty... 18.11.02, 14:51
          Łojezusicku brodaty, wystartowali z SLD... potem Samabrona...

Co za bigos... (po niemiecku Der Mishmash)

• Gość: Niech Re: Łojezusicku brodaty... IP: 217.197.165.* 18.11.02, 16:01
            Tonacy brzytwy sie chwyta. Ciekaw jestem co teraz Adam M. uczyni. Jedna rzecz
            na pewno - na leb, na szyje do Europy, po nas chocby potop, eurosceptycy do
            medialnego gazu, kaczory na rozen itp. Ale co z politycznym zapleczem? Mam dla
            niego rade (co odkryl juz pewnie w 1989) - chooj z politykami, lap sie za
            byznes, to byznes kreci klasa polityczna w Polsce, pij woode z Krauzem i
            podobnymi, bzykaj Wladka w oocho, lap kase i w nogi (do jakiegos nie-UE-kraju).
    • indris Szczegóły 18.11.02, 14:20
      To było w woj. warmińsko-mazurskim. Unici startowali tam z list SLD, Pewnie
      obawiali się, że z własnych się nie dostaną. A decyzję o koalicji z Samoobroną
      podjął SLD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka