kawulec 15.02.06, 18:34 genijalnie w koncu bede mogla gdzies pojsc ze swoim dzieckiem Restauracje w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bena Re: Oliwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:58 restauracja oliwka jest super miła obsługa i bardzo smaczne jedzenie,moje dzieci sa zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Oliwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:45 kedzenie bez smaku. obsługa beznadziejna. A na zamówione danie można czekać i 40 minut. OMIJAM ! mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Oliwka - Porażka!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 18:58 urzeczona bardzo pozytywnymi opiniami na jednym z forow oraz wystrojem lokalu... zaprosilam minionej niedzieli 6-scio osobowa rodzine na obiad. TRAGEDIA, PORAZKA, GNIOT. Ceny sa dosc umiarkowane, ale niestety przeklada sie to na jakosc serwowanych potraw oraz obsluge. Najwieksze zastrzezenia mam do do tego co otrzymalismy na talerzach: byly to porcje MINI, jeszcze nigdy nie bylam w restauracji w ktorej pelne danie obiadowe to: 12 (policzylam) malych frytek, pol piersi z kurczaka, 1 lisc salaty, jedna mala rozyczka brokulow i 2 male plasterki baklazana - w menu to danie to: piers podawana z pieczonymi ziemniakami i bukietem warzyw! niby pieczone ziemniaki to rzeczywiscie frytki...ale sami przyznacie, ze mozna spodziewac sie czegos wiecej. Schemat MINI powtorzyl sie przy wszystkich zamowieniach, wliczajac w to wode, czy herbate. A najlepsze na koniec - zamowilam tiramisu.... dostalam malenki kwadracik jakiegos dziwnego przekladanca, nie majacego ani z wyglada ani ze smaku nic wspolnego z oryginalnym wloskim deserem, kwasnego... przybranego listkami BAZYLII!!!!!! Goscie przy sasiednim stoliku mieli ten sam problem po zjedzeniu mini porcji, zamowili drugi raz.... Mi, poza uszczuplonym portfelem, pozostal niesmak.... i przekonanie, ze reklama szeptana czyni cuda, niestety rzeczywistosc nie ma z nia nic wspolnego. Rodzicom zwabionym sala zabawa dla dzieci, a raczej salką, polecam osobno - sale zabaw i dobre restauracje :-) Reasumujac - NIE POLECAM, szkoda pieniedzy i czasu. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mamovelove Re: Oliwka 11.12.13, 18:36 Ja również polecam gorąco tę restaurację. Byłam z dziećmi i bardzo nam się podobało ! :) Było miło smacznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też jestem debilem też zakładam sobie nick, żeby pisać kretynizmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 00:29 po 7 latach od ostatniego postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: też zakładam sobie nick, żeby pisać kretynizm IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.14, 18:17 to chyba dobrze? To znaczy, że istnieje i ma się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś