Dodaj do ulubionych

Piwna Kompania na Podwalu

18.02.06, 23:06
a kompania piwna hjak dobrze dzialala pare lat temu tak dobrze dziala i teraz
..mila choc zmeczona obsluga ,ogromne porcje jedzenia..i pyszny tatar

Restauracje w Warszawie
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.acn.waw.pl 24.02.07, 23:20
      Spróbuj tatara w Euforii na Złotej to dopiero powiesz co to dobry tatar
    • Gość: BUC Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:11
      widac kompania cienko przedzie, jesli musi sie spamem reklamowac
      • Gość: :-) Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.sd.sd.cox.net 11.05.07, 10:57
        Wydaje mi sie ze im idzie OK

-------------------------------
        stuFFLiX.com

video aktywne mapy nieruchomosci, firm, sklepow, restauracji, gabinetow
        lekarskich ...
    • e._ Re: Piwna Kompania na Podwalu 26.02.07, 09:03
      Byłam w niedzielę na obiedzie, dosć często robimy tam spotkania rodzinne.
      Jak zawsze, wyszłam w pełni usatysfakcjonowana. Było pysznie i sympatycznie.
    • Gość: piwo gość Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: 81.210.22.* 26.02.07, 10:40
      jeżeli miara na dobrą restauracje jest wielkość porcji, do restauracji w domu
      też można dużo i nie drogo ( kartofle, schabowy i surówka) , w tej restauracji
      jedzenie poprostu jest nie dobre.
      dotyczy równiż Sphinks
      • e._ Re: Piwna Kompania na Podwalu 26.02.07, 13:55
        Taka tylko mała uwaga, że w Kompanii lepiej pachnie. Dla mnie to ma znaczenie.
        Chodzi mi nie o to, że jedzenie lepiej pachnie, tylko o zapach w lokalu.
        • Gość: olo Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.chello.pl 26.02.07, 18:28
          Biedota i ciemnota kulinarna. Dobre jedzenie to oprócz samego talerza także
          lokal, obsługa, kibelek, szatnia i dziesiątki drobnych spraw za które płacę.
          Ciemnota kulinarna zarłaby na stojąco w tłoku ciesząc się że porcja duża i
          niedroga.A że hałas wokół niemożebny, scisk jak w pociagu kolonijnym, zaduch jak
          na dworcu to nie przeszkadza. Otrzymaja na koniec tego ,,obiadku,, zmiętoszone
          płaszcze i ubierając je w scisku i jedna ręka, wpadna jeszcze do kibelka oddać
          płyny. A tam ciasnota. Rak umyć i wysuszyć raczej się nie da. Na tak duży lokal
          chyba ze dwa pisuary.Ot chamska speluna jakich w innych krajach dziesiątki dla
          ubogich. Ale u nas szpan. Bo u nas Sphinx ciągle w modzie. Daleko nam jeszcze
          do normalności, bo te klimaty tworza przyjezdni co to cały tydzień haruja na
          plantacji bawełny i w ,,piateczek ,, wyrwia się . Są tak zmęczeni że zjedza
          cokolwiek, wypija także cokolwiek i bylegdzie
          • e._ Re: Piwna Kompania na Podwalu 26.02.07, 21:11
            Co za kompleksy?...
    • Gość: Piwoszek Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 08:36
      Rzeczywiście duże porcje
      • Gość: zd Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: 134.146.212.* 20.03.07, 13:30
        Duże porcje to nie wszystko. Obsługa, czas oczekiwania na posiłki - niestety,
        być może w przypadku obsługi pojedynczych klientów są w stanie zapanować nad
        tym do czego zostali zatrudnieni - w przypadku większych imprez mieszają się im
        natomiast zamówienia, na posiłek czeka się o wiele dłużej niż normalnie
        (czekaliśmy ponad godzinę, a miał zostać podany za 20 minut).
        To "nieszczęśliwe" świętowanie w tej knajpie, to moja druga wizytą w tym
        zakątku. Za pierwszym razem było wszystko ok (pół roku po otwarciu), ale wtedy
        nie byłem tam w ramach "spotkania zorganizowanego".
        • anmanika Re: Piwna Kompania na Podwalu 27.03.07, 14:34
          Na dodatek piwo chrzczą na potęgę, wiem bo koleżanka wzieła próbkę i sprawdziła
          poziom piwa w piwie.
    • kosmisia Re: Piwna Kompania na Podwalu 22.04.07, 16:47
      bardzo dobre jedzenie
      • Gość: gocha Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.chello.pl 26.04.07, 00:29
        O tym że jest tam bardzo dobre jedzenie twierdzić może ktoś co jadał całe zycie
        w stołówkach,ktoś komu matka nie gotowała i ktos co ma całkowity zanik kubków
        smakowych. Nawet ta golonka jest słabo przygotowana.
    • Gość: Monisia i Jacek Piwna Kompania na Podwalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:08
      super jedzonko i porcje ogromniaste wszystko pycha gorąco polecamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka