kawulec 18.02.06, 23:06 a kompania piwna hjak dobrze dzialala pare lat temu tak dobrze dziala i teraz ..mila choc zmeczona obsluga ,ogromne porcje jedzenia..i pyszny tatar Restauracje w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.acn.waw.pl 24.02.07, 23:20 Spróbuj tatara w Euforii na Złotej to dopiero powiesz co to dobry tatar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:11 widac kompania cienko przedzie, jesli musi sie spamem reklamowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.sd.sd.cox.net 11.05.07, 10:57 Wydaje mi sie ze im idzie OK ------------------------------- stuFFLiX.com video aktywne mapy nieruchomosci, firm, sklepow, restauracji, gabinetow lekarskich ... Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Piwna Kompania na Podwalu 26.02.07, 09:03 Byłam w niedzielę na obiedzie, dosć często robimy tam spotkania rodzinne. Jak zawsze, wyszłam w pełni usatysfakcjonowana. Było pysznie i sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwo gość Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: 81.210.22.* 26.02.07, 10:40 jeżeli miara na dobrą restauracje jest wielkość porcji, do restauracji w domu też można dużo i nie drogo ( kartofle, schabowy i surówka) , w tej restauracji jedzenie poprostu jest nie dobre. dotyczy równiż Sphinks Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Piwna Kompania na Podwalu 26.02.07, 13:55 Taka tylko mała uwaga, że w Kompanii lepiej pachnie. Dla mnie to ma znaczenie. Chodzi mi nie o to, że jedzenie lepiej pachnie, tylko o zapach w lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.chello.pl 26.02.07, 18:28 Biedota i ciemnota kulinarna. Dobre jedzenie to oprócz samego talerza także lokal, obsługa, kibelek, szatnia i dziesiątki drobnych spraw za które płacę. Ciemnota kulinarna zarłaby na stojąco w tłoku ciesząc się że porcja duża i niedroga.A że hałas wokół niemożebny, scisk jak w pociagu kolonijnym, zaduch jak na dworcu to nie przeszkadza. Otrzymaja na koniec tego ,,obiadku,, zmiętoszone płaszcze i ubierając je w scisku i jedna ręka, wpadna jeszcze do kibelka oddać płyny. A tam ciasnota. Rak umyć i wysuszyć raczej się nie da. Na tak duży lokal chyba ze dwa pisuary.Ot chamska speluna jakich w innych krajach dziesiątki dla ubogich. Ale u nas szpan. Bo u nas Sphinx ciągle w modzie. Daleko nam jeszcze do normalności, bo te klimaty tworza przyjezdni co to cały tydzień haruja na plantacji bawełny i w ,,piateczek ,, wyrwia się . Są tak zmęczeni że zjedza cokolwiek, wypija także cokolwiek i bylegdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwoszek Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 08:36 Rzeczywiście duże porcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: 134.146.212.* 20.03.07, 13:30 Duże porcje to nie wszystko. Obsługa, czas oczekiwania na posiłki - niestety, być może w przypadku obsługi pojedynczych klientów są w stanie zapanować nad tym do czego zostali zatrudnieni - w przypadku większych imprez mieszają się im natomiast zamówienia, na posiłek czeka się o wiele dłużej niż normalnie (czekaliśmy ponad godzinę, a miał zostać podany za 20 minut). To "nieszczęśliwe" świętowanie w tej knajpie, to moja druga wizytą w tym zakątku. Za pierwszym razem było wszystko ok (pół roku po otwarciu), ale wtedy nie byłem tam w ramach "spotkania zorganizowanego". Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Piwna Kompania na Podwalu 27.03.07, 14:34 Na dodatek piwo chrzczą na potęgę, wiem bo koleżanka wzieła próbkę i sprawdziła poziom piwa w piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Piwna Kompania na Podwalu IP: *.chello.pl 26.04.07, 00:29 O tym że jest tam bardzo dobre jedzenie twierdzić może ktoś co jadał całe zycie w stołówkach,ktoś komu matka nie gotowała i ktos co ma całkowity zanik kubków smakowych. Nawet ta golonka jest słabo przygotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia i Jacek Piwna Kompania na Podwalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:08 super jedzonko i porcje ogromniaste wszystko pycha gorąco polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś