koraliki 25.02.06, 14:08 "Kluczkę, którą trzymaliśmy w palcach, zostawiamy na talerzu. To część niejadalna niczym pestka w śliwce." Wcale tak nie musi być. To też można zjeść. Ja tę część lubię najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gertruda stein Re: Tbilisi IP: *.abnamro.nl 05.04.07, 12:31 I to miejsce wygrało plebiscyt??? Jedzenie podane bez polotu - do każdej potrawy dodają plastry chamsko skrojonego pomidora. Po 18ej w menu były tylko 3 pozycje. Ceny dość wysokie jak na skromne porcje. Ktoś tam był? Może trafiłam na zły dzień. Oj Panie Nowak - co za ściema! Odpowiedz Link Zgłoś
surfside Re: Tbilisi 11.05.07, 08:48 To jest knajpa roku 2006? dlaczego nikt sie nie wypowiada? Kto ją wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Tbilisi IP: 194.205.246.* 22.05.07, 14:48 Też myślę że ten wybór to pomyłka. Tragicznie nie jest ale do podium jeszcze baaaardzo daleko. Gotowane mięso i ryż rozbabrany na talerzu choć nawet smaczny to wyglądający mało estetycznie. Do tego w każdym deserze orzechy. Jak ktoś nie ich lubi to nie zje deseru. Ciasta wygladają też na pieczone na proszku. Odpowiedz Link Zgłoś