Dodaj do ulubionych

Pomocy!!!!!

03.03.06, 11:02
Na poczatku kwietnia mam jechac do W-wy i potrzebuje sie dowiedziec na jakim
dworcu pkp (a jakiej dzielnicy) musze wysiąśc aby dostac sie na ulice
Kasprzaka 25 konkretnie do budynku Polskiego Górnictwa Naftowego i
Gazownictwa, nie znam miasta wcale wiec bylbym wdzięczny za informacje,
Jezeli moge jeszcze poprosic to napiszcie mi ewentualnie w jaki tramwaj lub
autobus mialbym wsiac aby dostac sie do tego budynku i czy w okolicy tj.
blisko tego tego budynku jest jakis hotel i jak sie nazywa. Po prostu
potrzebuje bardzo konkretnej i dokladnej informacji jak sie nie pogubic we
Warszawie i dotrzec na umowione miejsc no i szczesliwie wrocic do domu. Z
gory wielkie dzieki i bardzo prosze o prawdziwe wskazowki. pozdrawiam i
dziekuje jeszcze raz
Obserwuj wątek
    • instytut_walki_z_maniactwem Re: Pomocy!!!!! 03.03.06, 11:04
      Najszybciej uzyskasz odpowiedz na forum komunikacji:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=484
    • Gość: vortex Re: Pomocy!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:06
      W-wa Centralna badz tez i Zachodnia (taka sama droga)
      Hotel Ibis Centrum najblizej, z tanszych to Premiere Class 1km dalej (jest
      tramwaj)
      • Gość: gizmo Re: Pomocy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:08
        Gdybyś znalazł trochę czasu na rozrywkę to polecam klub Le Madame. Jak chcesz
        podam ci jak tam dojechać.
        • Gość: vortex Re: Pomocy!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:42
          o nie. Tylko tomba Tomba!
          • Gość: gizmo Re: Pomocy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:44
            To akurat nie stanowi problemu - oba kluby dzieli tylko kilka staromiejskich
            uliczek. Proponuję wpierw pląsy w Le Madame, a później odpoczynek w jaccuzi w
            Tomba Tomba.
            • Gość: vortex Re: Pomocy!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:50
              A zeby dopelnic atrakcji to proponuje udzial w Manifie. Stroje do zakupienia
              wlasnie w LaMa jak ja nazywaja czolowi intelektualisci naszego miasta. Co
              prawda istnieja rozbieznosci co do terminu Manify, ale dla chcacego... Show
              must go on!
        • Gość: seksuolog Re: Gizmo, vortex, chcesz pomocy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 12:27
          Masz wyraźny problem z własną seksualnością, widać, jeżeli do każdego wątku,
          choć jest nie na temat, wtrącasz się i przeszkadzasz innym w uzyskaniu
          informacji o którą proszą. To jest żałosne. Tak sądzę.
          • Gość: vortex Re: Gizmo, vortex, chcesz pomocy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:31
            tak tak. Umowmy sie w Tomba Tomba. We czterech. Wyobraz sobie, ty, gizmo,
            vortex i nanus 23 (nie wiem dlaczego kojarzy mi sie to z anus). Do tego jacuzzi
            pelne przygod. Potrzebuje pomocy, wolam i nikt mnie nie slyszy.
            • Gość: seksuolog Re: Gizmo, vortex, chcesz pomocy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 12:35
              Z psychozy depresyjno-maniakalnej też się można wyleczyć, zapewniam
              • Gość: gizmo Re: Gizmo, vortex, chcesz pomocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:40
                Jesteś lekarzem? Amatorem?
              • Gość: vortex Re: Gizmo, vortex, chcesz pomocy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:42
                No dobra. Wiec mam problemy z wlasna seksualnoscia, wraz z zaburzeniami
                maniakalno-depresyjnymi. To dobry start naszych relacji pacjent-doktor. Mam
                nadzieje ze to zostanie miedzy nami. W takim razie jakie proponujesz leczenie?
                • Gość: gizmo Re: Gizmo, vortex, chcesz pomocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:45
                  Ja nie będę się wtrącał w rodzaj kuracji - przeciez jest lekarzem, wie lepiej.
                  Wolałbym jednak by kuracja odbyła się w jaccuzi. Wiecie gdzie.
    • Gość: MB Re: Pomocy!!!!! IP: 87.207.130.* 04.03.06, 16:05
      Moim zdaniem najlepiej wysiasc na Dw. Centralnym, przejsc na przystanek Dw.
      Centralny 18 - po drugiej stronie ul. Emilii Plater, pod Sala Kongresową, mapke
      można znaleźć tu: www.ztm.waw.pl/images/schematy/060102central-przyst-
      d.gif i tam trzeba wsiasc w autobus 105, 109 lub 507 (to jest poczatkowy
      przystanek wszystkich tych linii), wysiasc trzeba na przystanku Szpital Wolski,
      nastepnie przejsc na druga strone ul. Kasprzaka i podejsc jeszcze kawalek do
      przodu, caly ten kompleks budynkow za takim ceglanym murem to wlasnie jest
      gazownia (Kasprzaka 25)
    • Gość: magda Re: Pomocy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:22
      czesc!
      najłatwiej będzie Ci moim zdaniem wysiasc na Dworcu Zachodnim, bo stamtad
      wystarczy zebys wsiadl w 523 , ale w strone Bemowa (przystanek jest w Alejach
      Jerozolimskich po tej samej stronie co Dworzec). Wysiadasz na przystanku PKP
      KASPRZAKA (przystanek jest na skrzyzowaniu AL.Prymasa Tysiaclecia i Kasprzaka)i
      juz wlasciwie jestes na miejscu. Do PGNIGu mozesz przejsc stamtad na piechote
      albo ewentualnie podjechac jeden przystanek jakimkolwiek autobusem , ktory
      jedzie z przystanka na ulicy Kasprzaka w strone Centrum. PGNIG bedzie przy
      przystanku SZPITAL WOLSKI, po prawej stronie, duzy czerwony kompleks budynkow
      ze starej cegly. POzdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka