Gość: ptasiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:37 postępowanie tych osób można z całą pewnością nazwać polityczną prostytucją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misio Re: Nowa Platforma pomysłem PiS? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.06, 00:41 Mój Boże! Pani redaktor ci ludzie (1 osoba póki co) odchodza bo nie mają szans na start z list PO, bo wspierają mimo przynaleznosci do PO - PiS. Czy to tak trudno zrozumieć?! Na Boga! Kobieto zacznij mysleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Nowa Platforma pomysłem PiS? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.06, 00:42 Pan Dąbrowski pisze o wspólnych wyborach w dzielnicach z PO? ale równie dobrze wspólpracuje mu się z LPR - np. na Pradze Południe, i to dzieki radnemu Lenarczykowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasiek Sztyber zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 02:14 a może się kolega Mirosław wypowie tutaj na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorazuk Dziennikarzyno do garów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.246.* 06.03.06, 08:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltek Re: Nowa Platforma pomysłem PiS? IP: *.ip.fastwebnet.it 06.03.06, 09:51 Gość portalu: ptasiek napisał(a): > postępowanie tych osób można z całą pewnością nazwać polityczną prostytucją ??? powiem ci tyle - jak dla mnie PO tak, ale BEZ piskorskiego - jak z piskorskim to mojego glosu NA PEWNO nie dostana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzo dobrze Re: Nowa Platforma pomysłem PiS? IP: *.crowley.pl 06.03.06, 09:51 Bardzo dobrze Panie Sztyber czas najwyzszy zeby powstala nowa organizacja dla ludzi uczciwych ktorzy chca zrobic cos dobrego i pozytecznego w polityce, a nie zajmowac sie kolekcjonowaniem stanowisk i robieniem szwindli na styku biznesu z polityka tak jak bylo do tej pory. Patrz "most wzdloz Wisly" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazarek Nowa Platforma pomysłem PiS IP: *.local / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:13 M. Sztyber dzięki współpracy z PiS zablokował likwidację blaszaków pod Pałacem gdzie robi interesy. Walczył natomiast o likwidację stadionu dziesięciolecia tylko dlatego, że to konkurencja dla blaszaków i bazaru szembeka, którego jest udziałowcem. Uciekł z PO przed skazaniem go przez sąd kolezeński, a teraz szuka na siłę pomysłu zeby dostać się do samorządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Taaa... A most w tle.... IP: 80.51.246.* 06.03.06, 12:49 dziecino naiwna... Nie widzisz, że wszystko to organizauje pani Ławniczowa Hertlowa... Cos Ci to mówi? Jakaś aferka mostowo - tunelowa? Tak przy okazji w ramach konkursu na nazwę dla nowego taborecika (bo nazwanie tego "kanapą" to byłaby obraza dla wszelkich kanap) Partia Budowniczych Mostów i Tuneli oraz Bud Bazarowych przed Pałacem Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic dziwnego Wielu tam po prostu wstydzi się teraz Tuska IP: *.aster.pl 06.03.06, 10:21 który nie wygrawszy wyborów zwyczajnie wariuje, razem z Rokitą. Piskorski to już tylko kropka nad i. Dużo porządnych ludzi znalazło się w Platformie , bo PiS nie odpowiadało im tylko w drobnych kwestiach. Teraz więcej ich dzieli od tych awanturników niż od PiS. Duża część z nich nie rozumie dlaczego Tusk odrzucił oferowane stanowisko marszałka sejmu i 9 z 20 ministerstw a teraz się wygłupia z jakimś gabinetem cieni. Najbardziej szanowani ludzie PO jak Gilowska i Religa mogli wejść do rządu Marcinkiewicza (nikt ich nie może nazwać "politycznymi prostytutkami") to czego mają się trzymać jakichś frustratów ci, co też chcieli coś w Polsce zmieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e w maju zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:29 a czy nie można było poczekać do maja i wtedy wywalić raz na zawsze Piskorskiego. teraz jezeli zmniejsza mu się opozycja w PO facet czuje się coraz bardziej pewnie. Tuska też jeżeli zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
terror_pl Re: Nowa Platforma pomysłem PiS? 06.03.06, 11:36 Hmm... Platformersi zaczynają u mnie tracić. Gadają, ze nie chodzi im o korzysci majątkowe, potępiają odchodzących posłów, a jednocześnie przyjmują w swoje szeregi skompromitowanego Piskorczskiego. Nie tędy droga panie Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Re: Nowa Platforma pomysłem PiS? IP: 80.51.246.* 06.03.06, 12:51 Jak to "przyjmują"??? Przcież Piskorski był od samego poczatku w PO i wcale z niej nie występował. Więc skąd to "przyjmują"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Przyjmują Piskorskiego w roli pierwszych skrzypiec IP: *.aster.pl 06.03.06, 21:21 za Tuskiem oczywiście, choć pewnie do czasu... Gość portalu: Admiral napisał(a): > Jak to "przyjmują"??? > Przcież Piskorski był od samego poczatku w PO i wcale z niej nie występował. > Więc skąd to "przyjmują"??? Odpowiedz Link Zgłoś