b-beagle 06.03.06, 16:38 Muszę wymyślec imiona dla szczeniaków. 5 chłopców i 2 dziewczynki. Imiona muszą być na P. Prosiłabym tylko o poważne i przyzwoite propozycje. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corgan1 Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 06.03.06, 16:51 1. Pimpek 2. Pucek 3. Prozak 4. Portos 5. Perkins 6. Pestka 7. Panda :) głupie? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 06.03.06, 17:57 Prince (można dodać Polo) Poker Parys Parnas Pliniusz Portos Poinsettia Penelopa Pandora -------- W rezerwie: Pantograf Pokemon Pluto Pumpernikiel Premier Prymus a dla dziewczynek: Pamela Pigwa Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 06.03.06, 18:30 mam jeszcze: Prymas Popek Pendolino Porki Piryt Potas Prontek Pepik Penelopa Pamela :) napiszesz które wybrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 06.03.06, 18:31 > Penelopa > Pamela sory za powtórkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.acn.waw.pl 06.03.06, 18:31 Pa Pi Pe Po Pu Py niestety tworcy polskiego alfabetu nie przewidzieli ze urodzi sie u Ciebie siedem slicznych bigielkow... moze wiec jeszcze Pó Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 06.03.06, 18:41 piotrek pawełek pelagia paulina jest troche tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 06.03.06, 19:24 Precel Presja Pisior (o, przepraszam, miało być przyzwoite ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Myslmy perspektywicznie, 06.03.06, 20:08 to latwiej bedzie o sponsorow. pieski: 1. Pronto 2. Pantene 3. Patentex 4. Pantenol 5. Pur sunie: 1. Pepsi 2. Pyralgina Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Jestem w stanie nazwac nawet wieksza sfore 06.03.06, 21:02 Piesek Raz Piesek Dwa Piesek Trzy etc. A suczki: Pieska Raz Pieska Dwa Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 06.03.06, 22:27 Dziękuję za propozycje imion dla szczeniąt. Najbardziej podobały mi się: Piesek jeden Piesek dwa Piesek trzy, itd. Jeśli macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje to będę zobowiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:32 Pilemon Pndzelek Pixx Pceptyk Pipilangrsztung Pjarka i Plecha pomijam, zarowno jak PIS i PO -- Wyszedlem do.. wy już wiecie gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.acn.waw.pl 07.03.06, 13:28 no i oczyuwiscie Pepl dla pieska i Pepla dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.crowley.pl 07.03.06, 14:19 Pepla.... dobre imie, dla papugi :) -- Wyszedlem do sasiadki. Nic nie mowcie Buggi. Odpowiedz Link Zgłoś
vin7 Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 07.03.06, 00:13 ONI: 1. PISUAR 2. PALANT 3. PUMEX 4. PINDOL Odpowiedz Link Zgłoś
vin7 Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 07.03.06, 00:14 5.PLEMNIK ONE: 1. PUNKA 2. PENSETA Odpowiedz Link Zgłoś
zoja2006 Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 07.03.06, 06:07 Primo Precel Pankracy Paragon Pepi Puppy Pumba Ping Pete Pepper Paco PROFESSOR Prezes Porsche Polly Princess Pola Pippa Pia Paris Polizei Panama Pumpkin Ptysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55marek Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.devs.futuro.pl 07.03.06, 13:38 To skoro już się skończyły imiona na " P " to przejdźmy na następną literę alfabetu czyli " R ". Jak się mówi na małego rydza ? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 07.03.06, 13:48 Jarek i Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ps. 07.03.06, 13:48 Ach. Nie doczytałem że mają być na P. No to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: i ktore imiona wybrałaś? 07.03.06, 17:43 Mam jeszce troche czasu....wybór trudny...na razie zbieram i wszystkim bardzo dziekuję za pomoc ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmakos Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.net-serwis.pl 07.03.06, 21:24 chłopaki - reks, azor, burek, bobik, misiek dziewczyny - aza, figa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.chello.pl 07.03.06, 21:52 może : Puk, Pin, Peo, Pero,Perra, Pis, Pandora, Paniusia, Pańcia (fajnie tak zawołać: Pańcia do nogi, albo ej Paniusiu, nie gryź Burka), Pantarej, Pancerny, Pazur a dla dziewczynki Pazura, Policja, Prywatka, Party, Przynieś,Podaj, Pako, Paka, Priva, Pegaz, Prawo, Przystanek, Poranek, Pszczółka, Podpucha, Paparacci, Paproszek, Papkin, Pampeluna, Porto, Patron, Patrol, Pstryk, Prymus, Prosta, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.chello.pl 07.03.06, 22:10 dorzuce jeszcze: Przecinek, Prezes, Pendzelek (wiem ,że przez ę), Post, Poza, Proza,(i Prozak) Poemat, Piosenka, Poniedziałek, Piątek, Patka, Pasek, Polisa, Prawda, Pewna, Plotka, Pele, Panorama, Pat, Pataszon, Pank (Punk), Pastisz, Pointa (Płęta), Pestka, Pontiak, Podatek, Podbój, Przodek, Protoplasta... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 07.03.06, 22:35 Trudno wołać na psa: Poniedziałek, poniedziałek.. Imię dla psa powinno być krótkie: jedna, dwie sylaby i zawierać dobrze słyszane przez psy litery. np R, X. Tyle teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.chello.pl 07.03.06, 23:01 ale Piątek już mozna? Od zawsze mam psy - nazywały sie róznie, czasami dxwiecznie, czasami dowcipnie - zalezy czy to były rasowce czy tak jak teraz kundle. Wszystkie maiały (maja ) doskonały słuch i nie miały trudnosci z reagowaniem na swoje imię, odmieniane nawet w rózny sposób (np: Buszica- Buszido, Gajka - gajducha - gacik. Własciwie kazdy pies miał imie dobrane do siebie - stąd - róznorodnosć moich propozycji. Tyle praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 08.03.06, 01:08 www.dog-names.us/ www.petrix.com/dognames/index.html www.nextdaypets.com/directory/dogs/names/ www.puppydogweb.com/names/names.htm www.terrificpets.com/dog_names/ www.5stardog.com/dog-names.asp www.doggynames.com/ I po polsku: bowdyish.notlong.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog kiler Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: 217.17.37.* 08.03.06, 05:57 1. Zasraniec 2. Obszczy-murek 3. Nocny ujadacz 4. Straszacz dzieci 5. Popieprzony I jak odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków IP: *.chello.pl 08.03.06, 07:32 O, ktos sie piesków boi? Jakas trauma z dzieciństwa - nigdy nie byłeś(aś) głaaskany i przytulany? Chcesz o tym porozmawiać, to podam Ci adres dobrego PSYchoanalityka. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 08.03.06, 11:51 chyba nie ma ratunku, w tak beznadziejnym przypadku to i dobry psychoanalityk nie pomoze.Cokolwiek, nie traciłbym nadziei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko PAPAJ (POP_EYE) :-D IP: 213.77.62.* 08.03.06, 09:17 ... piekne imie dla pieska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
korek222 Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 08.03.06, 12:27 pisiak ,puszaty,pokerek,pozorek,pocieszek,pokorniak,prozniaczek,ponuraczek,pyszc zak,pikantny,potulna,przytulna,promienna,przytomna,poczciwa,pogodna, Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 08.03.06, 13:44 Zamiast Pisiak, lepiej Pisek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosynier09 Panda, Puszka, Popek, Papcio, Pompon, Purek,.... IP: *.imagemerchant.pl / *.crowley.pl 08.03.06, 16:30 ...Petek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Panda, Puszka, Popek, Papcio, Pompon, Purek,. IP: *.orange.pl 08.03.06, 18:49 Witam Moze to nie na P, ale moj wabi sie Lord :-). krótkie i niebanalne. Choc w rodowodzie ktos go nazwal Zaza (tragedia). Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Imiona będą zmienione 08.03.06, 19:04 To samo będzie z beaglami. Pójdą między ludzi i otrzymają nowe imiona. Ale na początek coś im wpisać trzeba. Nawet nie napiszę, jak mój pies się początkowo nazywał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 18) 08.03.06, 20:45 Persi, Pecunia , Pompea, Persefona, Pompadur, Pixi , Polinezja, Pumcia,Planetoida ..itd Pętak, Pesel, Proxi, Pictures, Potter,Prodactor, Prominent,Periswall, Prezes..itd Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 08.03.06, 21:15 1. Pila 2. Patra 3. Pelipa 4. Persa 1. Paxer 2. Pago 3. Penar 4. Parko Nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Całuski dla maluchów! Odpowiedz Link Zgłoś
larysek Re: Wymyślcie mi jakieś imiona dla piesków 17.03.06, 20:41 ..................GENITALIUSZ.............. Odpowiedz Link Zgłoś