Gość: dziaba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 18:06 Gdzie Waszym zdaniem warto w Warszawie wypić kawę (i jaką)? Mała Czarna, Coffeepointy, Coffeeheaveny, Bramy... - co Waszym zdaniem jest godne polecienia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: kawa ? IP: *.acn.pl 01.12.02, 18:45 Ja lubie wszelkie kawki w Pozegnaniu z Afryka. Maja kilka swoich kawiarnio- sklepikow. M.in. w bibliotece uniwersyteckiej na Powislu i przy Barbakanie. Bardziej polecam w bibliotece, bo nie ma problemu z miejscami. Przy Barbakanie sa tylko chyba 3 stoliczki, wiec czesto nie ma gdzie usiasc. Tani nie sa, ale jest milo, fajna atmosfera i dobra kawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: kawa ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 18:54 Byl taki dosc dlugi watek na W-wa/restauracje - zajrzyj. Lubie kawe z ekspresu, i dobrej jeszcze w W-wie nie pilem. Poza Lavazza ale to banal. Kupuje rozne kawy w Pozegnaniu z Afryka, nawet sobie przywiozlem specjalistyczny mlynek z Niemiec. I co? I gowno. Niedobre sa, obsluga ma cie w dupie, naprawde nie warto. Za to znalazlem z 10 punktow gdzie teoretycznie daja glownie kawe, a tak naprawde leja kloake. No i co nam pozostaje? Wycieczki za granice lub zalewajka z kardamonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: naprawde kawa? IP: *.ipt.aol.com 02.12.02, 21:13 Moj drogi Niech-u, to ty pijasz kawe? Sadzilam, ze u ciebie tylko woda,praca,woda,praca..;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Wszystko tylko nie Pożegnanie z Afryką!!!!!! 01.12.02, 18:55 Wszystko tylko nie Pożegnanie z Afryką!!!!!! Kawa istotnie jest tam najlepsza, ale co z tego jeśli panuje tam barbarzyński po prostu zakaz palenia. A jak tu pić kawkę bez dymka? To jest po protu CHORE! _______________________________________ ...pod koniec listopada, pada albo nie pada... /przysł. ludowe z okolic Kurpiowszczyzny/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wszystko tylko nie Pożegnanie z Afryką!!!!!! 01.12.02, 19:49 Piję kawę zazwyczj z mlekiem. Najlepsza biała kawa na jaką trafiłam w Warszawie jest w Tricaffe na Puławskiej {Europlex], palić można. Miltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio_lubicz Re: Wszystko tylko nie Pożegnanie z Afryką!!!!!! 01.12.02, 22:23 najlepszą kawę parzy moja grażynka. bierze dwie łyzeczki kawy do szklanki i zalewa wodą. i fajno jest, tylko w zębach zgrzyta. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: kawa ? 01.12.02, 23:10 U nas w domu :) Mamy fantastyczny ekspres, ktory dostalismy w prezencie slubnym od Kolezenstwa z mojej pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś