Gość: Putin to Hitler IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.06, 02:25 Putin top nowyy Hitler Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ar Re: Demonstracja w rocznicę śmierci Maschadowa IP: 193.110.99.* 09.03.06, 08:50 kilka zdjec z tej demonstracji do zobaczenia w mojej galerii: strony.aster.pl/rawicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniamin A zdjęcia z Biesłanu też pokazali? IP: *.chello.pl 09.03.06, 18:45 Dziękujmy Putinowi, że trzyma za ryj tych muzułmanów, którym własne państwo jest potrzebne tylko po to, żeby swobodnie przemycać narkotyki przez granice, jak to było przed wojnami czeczeńskimi. Coś czuję, że ci lewacy niedługo zamiast Che na koszulkach będą mieć twarze czeczeńskich terrorystów samobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: A zdjęcia z Biesłanu też pokazali? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.03.06, 19:07 Zawsze mnie zastanawiaja tacy ludzie jak Ty, ktorzy bezkrytycznie poddaja sie propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esbek Re: A zdjęcia z Biesłanu też pokazali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:35 Niestety ci "uchodźcy" z Czeczeni zbyt często zajmują się przestepczością w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Maschadow byl morderca. Dobrze ze go ubili. 10.03.06, 08:41 Kto ma jeszcze watpliwosci niech przypomni sobie Bieslan i inne miejscowosci gdzie bandy Maschadowa mordowaly ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:36 Kilka miesięcy temu byłem na konferencji na temat internet a demokracja. Eksperci dyskutowali tam o różnych zagrożeniach dla niezależności sieci i jej roli jako środka do nieskrępowanej wymiany informacji. Mówiono m.in. o tym, że służby specjalne niektórych krajów, w tym Chin i Rosji, mają specjalne komórki, mające za zadanie manipulować zagraniczną opinią publiczną. Ludzie tam zatrudnieni to informatycy i lingwiści. Sledzą dyskusje na internetowych forach i jeśli pojawiają się tam niekorzystne z ich punktu widzenia opinie, podszywając się pod zwykłych internautów wypisują coś odwrotnego albo wywołują kłótnię w celu sparaliżowania dyskusji. Tak mi się jakoś przypomniało... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stroni 11.03.06, 02:13 Tak jestem arabskim agentem zydowskiego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś