Dodaj do ulubionych

Demonstracja w rocznicę śmierci Maschadowa

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.06, 02:25
Putin top nowyy Hitler
Obserwuj wątek
    • Gość: ar Re: Demonstracja w rocznicę śmierci Maschadowa IP: 193.110.99.* 09.03.06, 08:50
      kilka zdjec z tej demonstracji do zobaczenia w mojej galerii:
      strony.aster.pl/rawicz
      • Gość: beniamin A zdjęcia z Biesłanu też pokazali? IP: *.chello.pl 09.03.06, 18:45
        Dziękujmy Putinowi, że trzyma za ryj tych muzułmanów, którym własne państwo jest
        potrzebne tylko po to, żeby swobodnie przemycać narkotyki przez granice, jak to
        było przed wojnami czeczeńskimi.
        Coś czuję, że ci lewacy niedługo zamiast Che na koszulkach będą mieć twarze
        czeczeńskich terrorystów samobójców.
        • Gość: eurofanatik Re: A zdjęcia z Biesłanu też pokazali? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.03.06, 19:07
          Zawsze mnie zastanawiaja tacy ludzie jak Ty, ktorzy bezkrytycznie poddaja sie
          propagandzie.
          • Gość: esbek Re: A zdjęcia z Biesłanu też pokazali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:35
            Niestety ci "uchodźcy" z Czeczeni zbyt często zajmują się przestepczością w Polsce.
    • jurek_dzbonie Maschadow byl morderca. Dobrze ze go ubili. 10.03.06, 08:41
      Kto ma jeszcze watpliwosci niech przypomni sobie Bieslan i inne miejscowosci
      gdzie bandy Maschadowa mordowaly ludzi.
      • Gość: s Nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:36
        Kilka miesięcy temu byłem na konferencji na temat internet a demokracja.
        Eksperci dyskutowali tam o różnych zagrożeniach dla niezależności sieci i jej
        roli jako środka do nieskrępowanej wymiany informacji.
        Mówiono m.in. o tym, że służby specjalne niektórych krajów, w tym Chin i Rosji,
        mają specjalne komórki, mające za zadanie manipulować zagraniczną opinią
        publiczną. Ludzie tam zatrudnieni to informatycy i lingwiści. Sledzą dyskusje
        na internetowych forach i jeśli pojawiają się tam niekorzystne z ich punktu
        widzenia opinie, podszywając się pod zwykłych internautów wypisują coś
        odwrotnego albo wywołują kłótnię w celu sparaliżowania dyskusji.
        Tak mi się jakoś przypomniało...
        • jurek_dzbonie Re: Nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stroni 11.03.06, 02:13
          Tak jestem arabskim agentem zydowskiego pochodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka